BG TV Talk
12 August 2026 06:22:44
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - пролет/лято 2024 | новини и коментари

Pages: [1] 2 3 ... 11   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - пролет/лято 2024 | новини и коментари  (Read 65923 times)
Mr.D.
Админ
Маниак

« on: 09 January 2024 15:39:09 »

Нови продукции:
• "Dancing Stars" - сезон 5. - премиера - завръщане по bTV
    вторник, 20:00-23:00 и петък, 22:30-23:00; старт: 20.02.2024
    продуцент: FX Camera

• "Аз обичам България" - сезон 6. - премиера - първи сезон по bTV
    петък, 20:00-22:30; старт: 23.02.2024
    продуцент: bTV

• БГ сериал: "Алфа" - премиера
    неделя, 21:00-22:00; старт: 25.02.2024
    продуцент: Spotlight

Продукции с нови сезони:
• "Ергенът" - сезон 3.
    сряда и четвъртък, 20:00-23:00; старт: 21.02.2024

• БГ сериал: "Съни бийч" - сезон 3.
    неделя, 20:00-21:00; старт: 25.02.2024
    продуцент: "Междинна станция"

• "Бригада: нов дом"- сезон 6.
    събота, 20:00-22:00; старт: 23.02.2024
    продуцент: "Междинна станция"

• "Стани богат" - сезон 19. (пети сезон по bTV)
    понеделник-петък, 18:00-19:00; старт: 17.02.2024

• "Вкусът на България" - сезон 4.
    събота, 11:00-11:30 ; старт: 24.02.2024
    продуцент:

• "Светът на здравето" - сезон 3.
    събота и неделя, 11:30-12:00 ; старт: 24.02.2024

• “Животът по действителен случай” - сезон 4.
    събота, 17:00-19:00 ; старт: 17.02.2024

Продукции с продължаващи сезони:
• "Кой да знае?" - сезон 1.
• "Преди обед" - сезон 13.
• "Лице в лице" - сезон 12.
• "Тази събота и неделя" - сезон 13.
• "Търси се..." - сезон 20.
• "НепознатиТЕ" - сезон 14.
• "Без багаж" - сезон 18.(трети сезон по bTV)
• "bTV разказва"
• "COOL...T" - сезон 12.
• "120 минути" - сезон 11.
• "Защо, господин министър?" - сезон 3.

ОНЛАЙН(digital extensions/поредици/подкасти):
• btvplus.bg: "Ергенът" - нов сезон - digital extension на "Ергенът" - 2 пъти седмично
• btvplus.bg: "Danicng Stars" - нов сезон - digital extension на "Dancing Stars" - вероятно 2 пъти седмично
• нов сезон - digital extension на "Бригада: нов дом"
• онлайн игра "Аз обичам България"
• онлайн игра "Стани богат"
• businessnovinite.bg: "Бизнес видео подкаст" - нов сезон - подкаст - понеделник
• LADYZONE: "Малки разговори" - нов сезон - подкаст - сряда
• btvnovinite.bg: "Жените на България" - нов сезон - онлайн поредица - сряда
• btvsport.bg: "За спорта без клишета" - нов сезон - подкаст - четвъртък
• Flotilla: Морски спортове - премиера - подкаст - събота

Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони:
• "Гласът на България" - сезон 11. - за есен 2024
• "Островът на 100-те гривни" - премиера - за есен 2024
• "Бягство към победата 2: Съкровището" - премиера - за есен 2024
• "Коя е тази песен?" - премиера - за есен 2024
• "Помниш ли текста?" - премиера - за есен 2024
• "Колко ми даваш?" - премиера - за есен 2024
• "Кажи честно" - премиера - за есен 2024
• "Кой да знае?" - сезон 2.(продължение) - и през есен 2024
• "Ергенът" - сезон 4. - за пролет 2025
• БГ сериал: "Съни бийч" - сезон 4.
• "България търси талант" - сезон 9.
• "Фермата" - сезон 10.

Спрени/Прекъснати продукции:
• "Шоуто на Николаос Цитиридис"
• btvnovinite.bg: "NEWSROOM" - подкаст
Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #1 on: 09 January 2024 15:44:06 »

Предвид обявяването и на Dancing Stars от тези дни, мисля че като цяло пролетната програма на bTV е ясна и обсъжданията така или иначе са около нея - затова правя и новата тема.
Отделно - Атанас Месечков е качил пост в Инстаграм за предаването, така че вероятно той е първият професионален танцьор-участник в предаването, издал се сам...
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #2 on: 09 January 2024 22:38:06 »

Тези предстоящи сериали на Voyo, дето все ги пишем, съм доста сквптичен дали въобще някога ще бъдат реализирани. Бяха обявени еднократно преди 1-2 години и оттогава няма никакво инфо за тях...
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #3 on: 09 January 2024 22:57:13 »

Тези предстоящи сериали на Voyo, дето все ги пишем, съм доста сквптичен дали въобще някога ще бъдат реализирани. Бяха обявени еднократно преди 1-2 години и оттогава няма никакво инфо за тях...

Да, останали са при копирането от старите… махам ги
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #4 on: 10 January 2024 18:08:11 »

Излезна информация за форматите. Бригада Нов Дом ще има нова бригада с ръководител Калин Евтимов (участник от Фермата осми сезон). Денсинг Старс ще има онлайн бекстейдж издания. По време на Аз обичам България ще се показва QR код, който чрез сканиране позволява да отговаряш на същите въпроси, на които отговарят участниците.

https://seasonhighlights.btv.bg
Report Spam   Logged
Webber
Зрител

« Reply #5 on: 10 January 2024 18:32:23 »

Излезна информация за форматите. Бригада Нов Дом ще има нова бригада с ръководител Калин Евтимов (участник от Фермата осми сезон). Денсинг Старс ще има онлайн бекстейдж издания. По време на Аз обичам България ще се показва QR код, който чрез сканиране позволява да отговаряш на същите въпроси, на които отговарят участниците.

https://seasonhighlights.btv.bg
Става ясно, че в „Dancing Stars“ ще участват 16 известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. Също ще има на финала 360° Live Stream както има на финалите на „България търси талант“, „Гласът на България“ и „Фермата“.
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #6 on: 10 January 2024 21:01:31 »

Ники Кънчев се завръща като водещ в "Стани богат". Първоначално си помислих, че е жълточ, но по-късно видях че по-сериозни медии като Площад Славейков и Булевард България също са пуснали новината, така че най-вероятно е истина. https://www.ploshtadslaveikov.com/niki-kanchev-se-zavrashta-v-stani-bogat/
Report Spam   Logged
Webber
Зрител

« Reply #7 on: 10 January 2024 21:13:07 »

Ники Кънчев се завръща като водещ в "Стани богат". Първоначално си помислих, че е жълточ, но по-късно видях че по-сериозни медии като Площад Славейков и Булевард България също са пуснали новината, така че най-вероятно е истина. https://www.ploshtadslaveikov.com/niki-kanchev-se-zavrashta-v-stani-bogat/
И аз видях тази новина в много сайтове днес, възможно е да чак за есенния сезон, не знам как вървят записите на "Стани богат", защо в момента се рекламира и записвания за кастинг. В сайта сезонни акценти на bTV пък пише, че Михаил Билалов си продължава да е водещ, вероятно имат записани предавания с него за пролетта през миналата година. Възможно е завръщането с Ники Кънчев на по-късен етап през годината, ако се окаже вярна информацията.

https://seasonhighlights.btv.bg/sadarjanie/razvlechenia/stani-bogat-3.html
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #8 on: 10 January 2024 22:31:23 »

Еми пролетният сезон вече е и официално ясен... Smiley по-богат се очертава от предишните, да видим дали ще им донесе резултат, както и как ще програмират всички продукции.

Още няколко предстоящи неща за групата от сайта - освен известните досега:

Всички праймтайм проекти ще имат Digital extension-и:
- "Ергенът" - на bTV Plus - 26 епизода, вероятно по 2 седмично, тоест 13 седмици ТВ сезон. Тук ще са и интервютата с отпадналите, досега бяха все в "Шоуто на Николаос Цитиридис", което е спряно
- "Dancing Stars" - ще бъдат епизоди зад кадър + топ 10 на най-забавните сцени от риалитито. Ще го води инфлуенсър, онлайн бяха спекулирали за Алекс Бокданска
- "Бригада нов дом" - трикове и съвети на майсторите онлайн - досега беше на btv.bg, вероятно пак ще е там
- "Аз обичам България" ще е с интерактивна игра - не става ясно дали ще е различно от QR кода, който колегата е написал или ще е както е онлайн версията на "Стани богат"
- очаква се редизайнът на zodia.bg и на dalivali.bg, както и старта на Flotilla.bg - бяха ги обявили преди половин година, но вероятно се бавят
- https://podcast.btv.bg/ вече е стартирал - за мен е доста дървено
- ще има подкаст и за морски спортове - честно, не си представям с какво ще го пълнят...

- bTV Action ще излъчи мачовете от Суперкупата на Испания
- RING ще излъчи Световното първенство по хокей на лед през февруари

- с пролетния сезон радиата от bTV Radio Group ще се преместят в нови студийни комплекси в НДК, където ще има и "зала, подходяща за концертни дейности, както и пространства за записване на подкасти"

- bTV Studios ще разпространява новия филм на Ники Илиев "Пулсът на танца"

- продължава преминаването към "зелено производство" и през 2024-та г. още 10 продукции ще получат сертификати за green filming от Albert
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #9 on: 13 January 2024 21:29:35 »

Билалов ще е гост на "120 минути" в неделя... така, че тогава ще разберем остава ли в "Стани богат" или не

Иначе освен името на Ники Кънчев се завъртя това и на Петър Стоянович
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #10 on: 14 January 2024 18:40:14 »

Билалов ще е гост на "120 минути" в неделя... така, че тогава ще разберем остава ли в "Стани богат" или не

Иначе освен името на Ники Кънчев се завъртя това и на Петър Стоянович

Вече официално - Михаил Билалов напуска "Стани богат". Разбрали са се с телевизията още миналата година, причината е "невъзможността да комбинира снимките на "Стани богат" с останалите си актьорски и бизнес проекти".

Очаквам в идните 2 седмици да стане ясен и новият водещ.
Report Spam   Logged

Roostersonair
Говорител

« Reply #11 on: 14 January 2024 18:45:28 »

Очаквам в идните 2 седмици да стане ясен и новият водещ.

Знаете ли? Лично аз смятам, че актьора Даниел Цочев би бил доста приемлив избор за водещ на това предаване. Предполагам си спомняте, че беше гост-водещ по време на специалните епизоди "Въпрос на бъдеще" миналата година, нали? Според мен той има визията на телевизионен водещ.

Обаче, въпреки това, има донякъде голяма вероятност Ники Кънчев да се върне като водещ на предаването.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #12 on: 14 January 2024 18:50:03 »

Знаете ли? Лично аз смятам, че актьора Даниел Цочев би бил доста приемлив избор за водещ на това предаване. Предполагам си спомняте, че беше гост-водещ по време на специалните епизоди "Въпрос на бъдеще" миналата година, нали? Според мен той има визията на телевизионен водещ.

Обаче, въпреки това, има донякъде голяма вероятност Ники Кънчев да се върне като водещ на предаването.

От "теста" с благотворителните епизоди единствените, които "са свободни"/"подходящи" са именно Даниел Цочев(който беше част от няколко сериала на bTV) и Петър Стоянович. Разбира се, името на Ники Кънчев е нормално да се върти из жълтите медии. Ако bTV са успели да го привлекат, това ще е едно от най-очакваните завръщания със сигурност.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #13 on: 14 January 2024 18:54:24 »

Интересно все пак дали са успяли да запишат целия нов сезон и новият водещ да е от есента или пък съвсем скоро той да встъпи в длъжност.
Report Spam   Logged
sisi 2007
Потребител
*

« Reply #14 on: 14 January 2024 19:08:11 »

В края на последния сезон Билалов е казал, че за него е било удоволствие да води "Стани богат" този сезон, а в "120 минути" довършиха мисълта, с това че няма да бъде повече водещ изобщо, т.е би трябвало още от февруари да бъде новия водещ. Новите записи започват на 20 януари, та тогава ще разберем.
Report Spam   Logged

itsacringe#1877
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #15 on: 14 January 2024 19:19:56 »

Интересно все пак дали са успяли да запишат целия нов сезон и новият водещ да е от есента или пък съвсем скоро той да встъпи в длъжност.

Ако Билалов водеше и през новия сезон, то е нелогично седмици преди старта му(сега) да обявяват, че той напуска формата...
Естествено, че няма да води през новия сезон и ще има нов водещ още тази пролет.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #16 on: 16 January 2024 13:38:56 »

Ако Билалов водеше и през новия сезон, то е нелогично седмици преди старта му(сега) да обявяват, че той напуска формата...
Естествено, че няма да води през новия сезон и ще има нов водещ още тази пролет.
Предположих така, защото в сайта за пресъобщения и новини за тв сезоните пише, че Билалов ще води. Но и според мен няма как да води през следващия сезон.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #17 on: 16 January 2024 13:55:30 »

Предположих така, защото в сайта за пресъобщения и новини за тв сезоните пише, че Билалов ще води. Но и според мен няма как да води през следващия сезон.
Скоро трябва да разберем кой ще е новият водещ. Сред спряганите имена по сайтовете са Ники Кънчев, Петър Стоянович и учудващо Краси Радков. Лично според мен Ники и Петър са най-удачните варианти.
Report Spam   Logged

todorovavara
Потребител
*

« Reply #18 on: 16 January 2024 15:46:18 »

„Бригада Нов дом“ се завръща с мисията си да помага и вдъхва надежда тази пролет по bTV

Мария Силвестър посреща новия екип, воден от бригадир Калин Евтимов, който ще ръководи най-мащабните ремонтни дейности в предаването досега

Обичаното социално предаване „Бригада Нов дом“ се завръща с нов шести сезон, нови трогателни истории и лица в ефира на bTV през пролетта на 2024 г.

https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/novini/brigada-nov-dom-se-zavrashta-s-misijata-si-da-pomaga-i-vdahva-nadezhda-tazi-prolet-po-btv.html?fbclid=IwAR01PiZrk5mcyhXMgQ8snMSl0KhV1UG2yIbLnzi1aYCBdJN51TRev7r3nas
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #19 on: 16 January 2024 16:43:49 »

Скоро трябва да разберем кой ще е новият водещ. Сред спряганите имена по сайтовете са Ники Кънчев, Петър Стоянович и учудващо Краси Радков. Лично според мен Ники и Петър са най-удачните варианти.

Краси Радков няма да е със сигурност. Шансовете на Стоянович също са микроскопични Smiley
Report Spam   Logged

Hater by Design.
Pages: [1] 2 3 ... 11   Go Up
  Print  

Jump to: