|
dan_agent06
|
Днес забелязах, че профилът на Аз обичам България в Инстаграм са последвали няколко акаунта на бТВ и единствения човек, който следва е Светослав Иванов (водещия на 120 минути). Има шанс той да е водещ, тъй като в пресъобщението бе споменато, че водещият ще бъде нестандартен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Webber
|
Тарифата за февруари 2024  Получих я по мейла и нещо не мога да пратя линк, но възможно най-скоро се надявам да я публикуват на сайта. Ето как ще изглежда праймтайма през пролетта на Би Ти Ви. С условия, че вероятно според мен тази тарифа ще има евентуални бъдещи промени. Не са вписани "Съни бийч" и "Аз обичам България". Понеделник: 20:00 - 23:00 часа "Dancing Stars" (старт 26.02) Вторник и Сряда: 20:00 - до 22 или 23:00 часа "Ергенът" (старт 27.02) /очаквам по-ранен старт/ Четвъртък: 20:00 - 22:00 часа "Бригада Нов дом" (старт 29.02) 22:00 "Алфа" (старт 29.02) Петък: За петък не е става много ясно, но мисля че остава тук да позиционират "Аз обичам България" и "Съни бийч". Събота и Неделя: Филми Остава да обявят 4-ма водещи и окончателните стартове на форматите. (2-ма на "Денсинг старс" + 16-те известни участници, 1 на "Аз обичам България", и на "Стани богат", който ще си е вероятно Ники Кънчев)
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Dancing Stars трябва да има още едно издание. Бригада нов дом 2 часа, какво ли толкова ще има...И едва ли уикенда да го карат само на филми. Вероятно ще сложат нещо.
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Тарифата за февруари 2024  Получих я по мейла и нещо не мога да пратя линк, но възможно най-скоро се надявам да я публикуват на сайта. Ето как ще изглежда праймтайма през пролетта на Би Ти Ви. С условия, че вероятно според мен тази тарифа ще има евентуални бъдещи промени. Не са вписани "Съни бийч" и "Аз обичам България". Понеделник: 20:00 - 23:00 часа "Dancing Stars" (старт 26.02) Вторник и Сряда: 20:00 - до 22 или 23:00 часа "Ергенът" (старт 27.02) /очаквам по-ранен старт/ Четвъртък: 20:00 - 22:00 часа "Бригада Нов дом" (старт 29.02) 22:00 "Алфа" (старт 29.02) Петък: За петък не е става много ясно, но мисля че остава тук да позиционират "Аз обичам България" и "Съни бийч". Събота и Неделя: Филми Остава да обявят 4-ма водещи и окончателните стартове на форматите. (2-ма на "Денсинг старс" + 16-те известни участници, 1 на "Аз обичам България", и на "Стани богат", който ще си е вероятно Ники Кънчев) Тарифата е за февруари, а последната седмица(със стартовете на сезона) започва на 26-и февруари и е до 3-и март). Dancing Stars ще е неделя и понеделник - досега винаги е било по два пъти седмично, вероятно и сега ще е така(а в тарифата го няма неделното издание, защото при старт на 26.02, първото неделно издание е на 03.03). Епизодите на "Ергенът" очевидно ще са 3-часови - това за мен не е изненада, и в сезоните досега късните новини често закъсняваха дори с по 30 минути заради по-дълги епизоди на "Ергенът". "Бригада нов дом" в последния си сезон беше с 90-минутни епизоди, сега са заложили на по-голяма продължителност. Ако "рестартират" формата, каквато заявка дадоха, може и да не е напълно излишно. "Аз обичам България" очевидно ще стартира на 1-и март - от 20:00 до 22:00 ч., а от 22:00 ч - "Съни бийч 3". Не виждам разяснение за "Стани богат" - което вероятно означава, че епизодите ще започнат от началото на март - 4. Март Ако обявят новият водещ тази седмица, звучи логично оправдана дата - така ще имат и повече от месец за промоция на новия водещ и сезона - предвид смяната на Билалов. "Кой да знае?" приключа(или поне този му сезон) на 23.02.
|
|
|
|
|
Webber
|
Да бе, вярно че 1 март се пада в петък и затова не са ги вписали.  Не ми се вярва събота и неделя да го карат само на филми, така че очаквам да позиционират нещо за уикенда.
|
|
|
|
|
|
TopCat
|
В САЩ Dancing w/ The Stars отдавна (от сезон 24 през 2017) е с по 1 епизод на седмица, така че не знам защо колегата Mr. D е толкова сигурен, че при нас ще е с 2.
Предаването не се е излъчвало в България от 10 години. Какво е било тогава няма значение.
Да, оригиналният формат - Strictly Come Dancing все още го кара с по около 25 епизода на сезон, но тук аудиторията не е готова да гледа results show всяка седмица, когато по другите телевизии дават нещо по-интересно.
Да изправиш епизода с хореографиите срещу Капките, а този с резултатите срещу Hell's Kitchen си е чисто и просто развяване на бял флаг от самото начало.
Има ли results show, това предаване ще е DOA.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Щом Dancing Stars ще е 3 часа, предполагам че ще е само един епизод седмично, ама пък от друга страна е доста странно да позиционират филм срещу "Като две капки вода". Явно ще трябва да изчакаме официалното прессъобщение за пролетния сезон, за да разберем окончателно.  Иначе 22:00ч. ми се струва твърде късен час за "Съни бийч". По-скоро то ще е от 20:00ч., а "Аз обичам България" - от 21:00 до 23:00ч.
|
|
|
|
|
pesho
|
Явно това не е окончателната програма. Дано сложат нещо в събота. И виждам, че „Светът на здравето“ ще е само в събота. Което е странно. И не знам защо, се отказват от битка в неделя.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Явно това не е окончателната програма. Дано сложат нещо в събота. И виждам, че „Светът на здравето“ ще е само в събота. Което е странно. И не знам защо, се отказват от битка в неделя.
Към момента само предполагаме, че в неделя се отказват от битка. Както вече беше написано, форматите на "ьТВ" почват в последната седмица на февруари, а последният ден от месеца е четвъртък. Все още не е напълно ясно каква ще им е програмата в петък, събота и неделя, защото те се падат 1, 2 и 3 март.
|
|
|
|
|
daniboi
|
Май Краси Радков се завръща в телевизията, за да води „Денсинг старс”.
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ще видим... Скоро трябва да се пусне и официалното прессъобщение за сезона, че все пак остава около месец до старта на форматите. Иначе сезон 2 на "Смъртоносно оръжие" свършва на 23 февруари, точно за старта на форматите според тарифата. На "Под наблюдение" обаче сезон 1 ще приключи на 14 февруари и после не е ясно какво ще излъчват 7 дни в неговия слот. Може да продължат със сезон 2, ама няма да го излъчат целия.
|
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
Александра Сърчаджиева е водеща на "Аз обичам България"
|
itsacringe#1877
|
|
|
|
spike
|
В такъв случай какво става с "Животът по действителен случай"? Пък и Алекс Сърчаджиева не се ли скара с Тупарев, след като я махнаха от "Игри на волята"?
Иначе очевидно наистина ще има промени в тарифата, понеже тук пише, че предаването ще почне през февруари, а в тарифата не присъства.
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
В такъв случай какво става с "Животът по действителен случай"? Пък и Алекс Сърчаджиева не се ли скара с Тупарев, след като я махнаха от "Игри на волята"?
Иначе очевидно наистина ще има промени в тарифата, понеже тук пише, че предаването ще почне през февруари, а в тарифата не присъства.
Според мен Животът по действителен случай ще продължи, но има шанс от есента наистина да бъде спряно или да има нова водеща (най-вероятно Радост Драганова).
|
|
|
|
|
|
Webber
|
Остана само "Денсинг старс" да обявят водещите, журито и участници. Предполагам, че може би утре, като са тръгнали да обявяват водещите са го оставили за накрая, или в близките няколко дни до края на месеца, и трябва да пуснат официално прессъобщение за пролетния сезон. Ивет Горанова със сигурност ще участва, спрягат се и много други имена.
|
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Има слухове, че Краси Радков и жена му Станислава Ганчева ще водят Денсинг Старс. След като днес обявиха, че те няма да водят Един за друг като нищо след ден-два да обявят, че щее водят предаването. Относно журито ми е доста интересно кой ще поканят.
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Алекс Раева и Краси Радков са водещите на Денсинг старс.
|
|
|
|
|
|