spike
|
Не съм сигурен дали ще връщат България Търси Талант, защото Денсинг Старс беше успешно, а и на финала Краси Радков загатна, че може да има следващ сезон. От друга страна миналото лято от Нова повтаряха Маскираният певец сезон 1 и всички си мислеха, че ще го върнат, но уви това така и не се случи. И все пак аз бих искал Талантите да имат нов сезон, защото е много приятно предаване.
И на мен "България търси талант" много ми допада, ама не е задължително то да е за сметка на Dancing Stars.  Следващата пролет може да е в неделя вместо сериалите. И без това "Алфа" имаше доста ниски рейтинги, та едва ли ще има втори сезон, пък за "Съни бийч" беше потвърдено, че ще има 4-ти сезон, ама лесно могат да го сбутат в някой друг ден или пък да си остане в неделя в 20:00ч., а "България търси талант" да е от 21:00ч. Иначе съвсем бях забравил, че миналото лято "Нова" повтаряха "Маскираният певец" и всички очаквахме то да има нов сезон, ама нямаше... И впрочем миналата година програмен директор на "Нова" беше Апостол Пенчев, който сега е програмен директор на "ьТВ", тъй че явно съботното повторение на старо предаване си е в неговата концепция за лятна програмна схема. 
|
|
|
|
|
Webber
|
"Dancing Stars" беше успешен сезон. Бях за Дара и Джими накрая, но като цяло сезона премина много добре. Едно от малкото красиви предавания в ефира без простотия. Хубаво, че сега могат да сравняват "Dancing Stars" с "България търси талант" и да изберат финансово и рейтингово, кое е по-добре да направят за догодина. Най-добре да са и двете в ефир за пролетта, но с тази забрана за рекламата на хазарта, и орязване на бюджетите вероятно няма как да стане.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Както знаете, първият епизод на сезон 2. на "Кой да знае?" в понеделник ще е 2-часов - от 20:00 до 22:00 ч.
Както казах по-рано пък, последният епизод за този сезон на "Аз обичам България" пък ще бъде предстоящият петък, 24-и май, от 20:00 ч.
На 2-и юни, неделя, няма да има епизод от поредицата bTV Разказва. Вместо това от 16:00 ч. започва специално издание на "120 минути" - заключителен европейски дебат с водещ Светослав Иванов.
|
|
|
|
|
spike
|
Интересно... В последните години Диляна все стоеше по-далечко от прожекторите, та е добре, че не са избрали някое до болка изтъркано лице.
|
|
|
|
spike
|
"ьТВ" май се изплашиха от "Скрита самоличност"...  От другата седмица "Кой да знае?" вече ще е час и половина - от 20:00 до 21:30ч., като всичко след това се измества с 30 минути по-късно. Отпада повторението на късните новини в 2:00ч.
|
|
|
|
TVofBulgaria
Потребител
|
"ьТВ" май се изплашиха от "Скрита самоличност"...  От другата седмица "Кой да знае?" вече ще е час и половина - от 20:00 до 21:30ч., като всичко след това се измества с 30 минути по-късно. Отпада повторението на късните новини в 2:00ч. Предаването "Кой да знае" още от първия сезон винаги продължаваше повече от час. От миналата седмица Смъртоносно оръжие се рекламира че е в 21:30. Хубаво е, че си оправиха разписанието най-накрая, защото ставаше малко неловно по програма "Кой да знае" да е до 21:00, а да си върви до 21:30 и съответно после и късните новини да не са по график.
|
|
|
|
Webber
|
"ьТВ" май се изплашиха от "Скрита самоличност"...  От другата седмица "Кой да знае?" вече ще е час и половина - от 20:00 до 21:30ч., като всичко след това се измества с 30 минути по-късно. Отпада повторението на късните новини в 2:00ч. Още от понеделник "Кой да знае?" е до 21:30 ч., а предишните епизоди преди си приключваха редовно след 21:00/20.
|
|
|
|
spike
|
В такъв случай не разбирам защо по начало пишат "Кой да знае?" до 21:00, след като редовно е по-дълго. Същата история беше и с "Като две капки вода" - по програма уж е до 23:00ч., ама почти винаги беше до 23:30ч. 
|
|
|
|
Webber
|
Стартира ли са вече снимките на "Бягство към победата 2: Съкровището" -- https://4vlast-bg.com/archives/698674Също и тези на "Островът на 100-те гривни" във Филипините трябва да са започнали, Александър Сано от 2-3 дни е там. Има слухове, че Кубрат Пулев може да вземе участие.
|
|
|
|
spike
|
Стартира ли са вече снимките на "Бягство към победата 2: Съкровището" -- https://4vlast-bg.com/archives/698674Също и тези на "Островът на 100-те гривни" във Филипините трябва да са започнали, Александър Сано от 2-3 дни е там. Има слухове, че Кубрат Пулев може да вземе участие. Някой колега тук беше написал, че в "Бягство към победата" участва негов приятел и снимките са почнали още в началото на май. Впрочем те преди седмица снимаха изпитание на езеро Ариана. Иначе няколко промени в програмата за другата седмица: На 18 юни (вторник) в 21:30ч. приключва сезон 3 на "Смъртоносно оръжие". От 19 юни на негово място почва "Час пик". От 19 до 22 юни (от сряда до събота) в 4 части ще се излъчи концертът The Big 4, който се проведе на Националния стадион през 2010г. От сряда до петък в полунощ ще се излъчат изпълненията съответно на Antrax, Megadeth и Slayer, а в събота от 22:30ч. ще е концертът на Metallica. В програмата не е отбелязано, но ако не ме лъже паметта, това май ще е телевизионна премиера на концерта, нищо че е от преди цели 14 години. 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Някой колега тук беше написал, че в "Бягство към победата" участва негов приятел и снимките са почнали още в началото на май. Впрочем те преди седмица снимаха изпитание на езеро Ариана. Иначе няколко промени в програмата за другата седмица: На 18 юни (вторник) в 21:30ч. приключва сезон 3 на "Смъртоносно оръжие". От 19 юни на негово място почва "Час пик". От 19 до 22 юни (от сряда до събота) в 4 части ще се излъчи концертът The Big 4, който се проведе на Националния стадион през 2010г. От сряда до петък в полунощ ще се излъчат изпълненията съответно на Antrax, Megadeth и Slayer, а в събота от 22:30ч. ще е концертът на Metallica. В програмата не е отбелязано, но ако не ме лъже паметта, това май ще е телевизионна премиера на концерта, нищо че е от преди цели 14 години.  Аз писах за “Бягство към победата”. Той се задържа вътре близо 4 седмици. Като снимките са започнали на 08.05. Така че вече би трябвало да вървят към приключване.
|
|
|
|
Robimir
|
В Преди обед преди малко обявиха, че "Търси се" слиза от екран.
|
|
|
|
spike
|
В Преди обед преди малко обявиха, че "Търси се" слиза от екран.
Интересно с какво ще го заместят. Иначе това е едно от малкото предавания, задържало се толкова години на екран - цели 20 години. Иначе ето я най-накрая и тарифата на "ьТВ" за юли: https://bravo.btv.bg/docs/06%20July%20RateCard%20BG%201806.pdfНякои от промените са обичайни за лятото - от 23 юли "Тази сутрин" ще започва в 7:00ч. и съответно слотът от 6:00 до 7:00ч. ще се запълни със сериал и повторение на "Лице в лице". Самото "Лице в лице" също излиза в лятна почивка и от 29 юли на негово място ще има "Двама мъже и половина". И тук идва новината, която ме хвърли в ступор - от 1 юли всеки делник от 20:00ч. ще върви повторение на "Татковци"...  Тази телевизия уж е с ново ръководство, обаче продължава да ме изумява с някои малоумни програмни решения... "Татковци" дори при премиерното си излъчване беше пълен провал, а какво остава за това повторение сега и то срещу премиерен сезон на "Черешката на тортата"...  Според мен много по-добро решение щеше да е повторение на "Революция Z" или "Домашен арест" например, пък защо не и "София вкъщи", като му направят и втори сезон... Сериалът не беше никак лош, ама и той като десетки други остана недовършен. 
|
|
|
|
secet
|
Като говорим за странни програмни решения, каква е логиката през нощта от 2:00 часа да излъчват сериала Ослепително слънце, а после от 4:45 да излъчват повторение на същия сериал? Не може ли да пуснат нещо друго?
Иначе, наистина странно решение за Татковци, но пък те Домашен арест го повтаряха 1000 пъти, а Революция З явно са решили че е твърде стар вече за да го повтарят в прайм тайма. А явно са решили че още един американски сериал ще дойде твърде много, не искат да върнат и турските сериали, за това са решили да пуснат Татковци.
|
|
|
|
flaboyblast
|
"Кой да знае" е от по-популярните неща по канала, може да се надява тази популярност на Пъдев да се пренесе и в "Татковци".
|
|
|
|
spike
|
От следващия понеделник (8 юли) в 21:00ч. започват да излъчват сериала "Лас Вегас". Не виждам нова поредица с това име, тъй че явно става въпрос за сериала, който вървеше преди 20-ина години по "Нова".
|
|
|
|
Nikola
|
Има промяна “Кой да знае” се завръща от 8 юли (понеделник) и ще се излъчва отново всеки делник от 20 ч. по bTV! Сериалът “Татковци” се мести всеки делник от 17 ч. по bTV Comedy.
|
|
|
|
spike
|
Има промяна “Кой да знае” се завръща от 8 юли (понеделник) и ще се излъчва отново всеки делник от 20 ч. по bTV! Сериалът “Татковци” се мести всеки делник от 17 ч. по bTV Comedy.
Егати надцакването между "ьТВ" и "Нова"...  Сега остава и те да върнат премиерните епизоди на "Черешката на тортата" или мълниеносно "Скрита самоличност" да се върне в ефир.  Иначе с "Татковци" бях убеден, че така ще стане... дори премиерата му беше с плачевни рейтинги, пък какво остава за повторение... 
|
|
|
|
Nikola
|
Да кажа само че глупаците от Бтв не са си оправили програмата в сайта им понеже днес даваха повторение на предаването Мармалад от 18 часа
|
|
|
|
|