spike
|
|
« on: 13 January 2024 17:34:42 » |
|
Нови продукции: " Любовни афери" - премиера събота, 17:00-18:00; старт: 23.02.2024 продуцент: Hidalgo Productions Продукции с нови сезони: " Като две капки вода" - сезон 12. понеделник, 20:00-23:00; старт: 18.02.2024 продуцент: Global Films " Един за друг" - сезон 5. петък и събота, 20:00-22:00, неделя, 20:00-23:00; старт: 14.02.2024 продуцент: Nova " Hells Kitchen" - сезон 6. вторник-четвъртък, 20:00-22:00; старт: 20.02.2024 продуцент: Two by two БГ сериал: " Есента на демона" - сезон 2. на " Дяволското гърло" четвъртък, 22:00-23:00; старт: 29.02.2024 продуцент: Dream Team Group " Шеф под прикритие" - сезон 5. петък, 22:00-23:00; старт: 12.04.2024 продуцент: Supernova Media " Семейни войни" - сезон 17. понеделник-петък, 17:00-18:00; старт: 12.02.2024 продуцент: BlueBox Entertainment " Сделка или не" сезон 12. понеделник-петък, 18:00-19:00; старт: 05.02.2024 продуцент: BlueBox Entertainment Продукции с продължаващи сезони: " На кафе" сезон 15. " Съдебен спор" сезон 14. " Ничия земя" сезон 10. " Пресечна точка" - сезон 4. " Събуди се..." сезон 12. " Да хванеш гората" сезон 3. " На фокус с Лора Крумова" сезон 3. Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони: " Игри на волята" - сезон 6. - за есен 2024 " Big Brother" - сезон 6. " Кошмари в кухнята" - сезон 7. Спрени/Прекъснати продукции:
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
|
« Reply #2 on: 17 January 2024 17:06:13 » |
|
Мога само да поздравя "Нова", че най-накрая ще излъчат "Дяволското гърло" и че са намалили епизодите на Hell's Kitchen и "Един за друг". И все пак се учудвам, че в събота ще има филми, а не например "Шеф под прикритие" и "Кошмари в кухнята", но очевидно те ще останат за есента. Дано поне тогава спрат да ни мъчат с дългите сериали от типа на "Лъжите в нас", "С река на сърцето" и "Алея на славата".
Все пак ето обобщена информация как ще изглежда праймтайма:
Понеделник - сряда 20:00 Hell's Kitchen (от 19 февруари) 22:00 "Любовни афери" (от 19 февруари)
Четвъртък 20:00 "Един за друг" (от 22 февруари) 22:00 "Любовни афери"
Петък 20:00 "Един за друг" 22:00 "Дяволското гърло" (от 23 февруари)
Събота 20:00 Филм 22:00 Филм
Неделя 20:00 "Като две капки вода" (от 25 февруари) 23:00 Филм
Впрочем малко съм изненадан, че няма пак да подгреят с благотворителни епизоди на "Като две капки вода". Точно те нямаха кой знае какви рейтинги миналата година, ама пък си бяха интересни.
|
|
|
|
mickeymouse
|
|
« Reply #3 on: 17 January 2024 17:09:35 » |
|
Миналогодишната схема с разликата, че са скъсили епизодите на Хелс Китчън и Един за друг за сметка на Любовни афери.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
|
« Reply #4 on: 17 January 2024 18:29:44 » |
|
Аз нещо пък съм разочарован от програмата на Нова. Това "Любовни афери" 4 пъти в седмицата 🤢. Някой беше казал,че щяло да бъде като Съдби на кръстопът,ама любовен вариант ... пълен абсурд. И защо Един за друг не се излъчва 3 пъти както преди,можеше да го пуснат и в събота от 20:00,а не да подаряват слота на бТВ. И тъпо ,че Като 2 капки вода стартира чак на 25 февруари. Абе оказва си влияние смяната на програмните шефове,както и си знаех. Тара и Светлана Василева в комплект не върви на добре. Поздравления наистина единствено за излъчването на "Есента на демона"!Предполагам ,че на бТВ проектите ще стартират по-рано. И за първи път програмата на бТВ да ми хареса повече,но ще видим де.
|
|
|
|
mickeymouse
|
|
« Reply #5 on: 17 January 2024 18:52:10 » |
|
Аз нещо пък съм разочарован от програмата на Нова. Това "Любовни афери" 4 пъти в седмицата 🤢. Някой беше казал,че щяло да бъде като Съдби на кръстопът,ама любовен вариант ... пълен абсурд. И защо Един за друг не се излъчва 3 пъти както преди,можеше да го пуснат и в събота от 20:00,а не да подаряват слота на бТВ. И тъпо ,че Като 2 капки вода стартира чак на 25 февруари. Абе оказва си влияние смяната на програмните шефове,както и си знаех. Тара и Светлана Василева в комплект не върви на добре. Поздравления наистина единствено за излъчването на "Есента на демона"!Предполагам ,че на бТВ проектите ще стартират по-рано. И за първи път програмата на бТВ да ми хареса повече,но ще видим де.
Да, между другото, забравих, че миналата година имаше "Един за друг" в събота. Много странно решение. Още есента написах, че назначаването на Светлана Василева е много рисковано. А и в комплект с Тара... Веднага започанаха да си проличават детайлите като липсата на собствена продукция в събота и "Любовни афери" по 4 пъти в седмицата.
|
|
|
|
spike
|
|
« Reply #6 on: 17 January 2024 19:56:19 » |
|
"Съдби на кръстопът" досега винаги е било веднъж седмично, а щом "Любовни афери" ще е 4 пъти седмично, по-скоро ще е като "София - ден и нощ", поне аз така мисля. Иначе и миналата година пролетната програма не беше особено богата - същите реалитита, ама по 3 часа + "Много мой човек" веднъж седмично. Иначе сезоните на зимните сериали на "ьТВ" приключват пак на 14-15 февруари, тъй че максимум с 1-2 дни по-рано може да почнат техните проекти.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
|
« Reply #7 on: 17 January 2024 22:42:16 » |
|
Да, между другото, забравих, че миналата година имаше "Един за друг" в събота. Много странно решение. Още есента написах, че назначаването на Светлана Василева е много рисковано. А и в комплект с Тара... Веднага започанаха да си проличават детайлите като липсата на собствена продукция в събота и "Любовни афери" по 4 пъти в седмицата.
И аз смятам ,че с назначението на Светлана Василева нещата няма да вървят на добре,но ще видим. Иначе все си мисля ,че трябваше наистина да заложат на собствена продукция и в събота. "Съдби на кръстопът" досега винаги е било веднъж седмично, а щом "Любовни афери" ще е 4 пъти седмично, по-скоро ще е като "София - ден и нощ", поне аз така мисля. Иначе и миналата година пролетната програма не беше особено богата - същите реалитита, ама по 3 часа + "Много мой човек" веднъж седмично.
Иначе сезоните на зимните сериали на "ьТВ" приключват пак на 14-15 февруари, тъй че максимум с 1-2 дни по-рано може да почнат техните проекти.
И аз си мисля,че ще бъде като "София ден и нощ" този сериал. И да,няма голяма промяна спрямо миналата година,но дано поне да направят добри сезони на предаванията. Иначе като цяло ще си гледам "Като 2 капки вода" и "Хелс китчъна" . Снимките на "Един за друг " са започнали в понеделник и знам от хора в екипа на формата,че ще бъде доста различно тази година. И все си мислех ,че ще стартират първи както обикновено през уикенда,но този път се очаква последни да започнат."Любовните афери" дори няма и да си го причинявам...
|
|
|
|
Mr.D.
|
|
« Reply #8 on: 17 January 2024 23:05:03 » |
|
Мога само да поздравя "Нова", че най-накрая ще излъчат "Дяволското гърло" и че са намалили епизодите на Hell's Kitchen и "Един за друг". И все пак се учудвам, че в събота ще има филми, а не например "Шеф под прикритие" и "Кошмари в кухнята", но очевидно те ще останат за есента. Дано поне тогава спрат да ни мъчат с дългите сериали от типа на "Лъжите в нас", "С река на сърцето" и "Алея на славата".
Все пак ето обобщена информация как ще изглежда праймтайма:
Понеделник - сряда 20:00 Hell's Kitchen (от 19 февруари) 22:00 "Любовни афери" (от 19 февруари)
Четвъртък 20:00 "Един за друг" (от 22 февруари) 22:00 "Любовни афери"
Петък 20:00 "Един за друг" 22:00 "Дяволското гърло" (от 23 февруари)
Събота 20:00 Филм 22:00 Филм
Неделя 20:00 "Като две капки вода" (от 25 февруари) 23:00 Филм
Впрочем малко съм изненадан, че няма пак да подгреят с благотворителни епизоди на "Като две капки вода". Точно те нямаха кой знае какви рейтинги миналата година, ама пък си бяха интересни.
Ами абсолютно без изненада - първоначално си помислих, че още раздуват Hell`s Kitchen и помислих, че е прекалено, но на практика форматът по 6 часа продукция седмично си остава и от миналата година. Тогава бяха два 3-часови епизода, сега са три 2-часови. Което - предвид високите рейтинги вероятно е оправдано, така си гарантират в три дни добри резултати, макар и с по-къси епизоди. Благотворителните епизоди на "Като две капки вода" миналата година играеха и важна роля сезонът на NOVA да стартира преди този на bTV... в случая те така или иначе са седмица напред като гледам. А и освен имидж, не виждам смисъл. Съботата - очаквано си е мъртъв ден и за двете телевизии. Очевидно неделята ще продължи да е денят с най-големи битки - още от времето на "Стъклен дом", когато bTV започнаха да слагат топ продукции/предавания/сериали там - сега това си продължава и тази година.
|
|
|
|
mickeymouse
|
|
« Reply #9 on: 17 January 2024 23:13:49 » |
|
Ами абсолютно без изненада - първоначално си помислих, че още раздуват Hell`s Kitchen и помислих, че е прекалено, но на практика форматът по 6 часа продукция седмично си остава и от миналата година. Тогава бяха два 3-часови епизода, сега са три 2-часови. Което - предвид високите рейтинги вероятно е оправдано, така си гарантират в три дни добри резултати, макар и с по-къси епизоди.
Благотворителните епизоди на "Като две капки вода" миналата година играеха и важна роля сезонът на NOVA да стартира преди този на bTV... в случая те така или иначе са седмица напред като гледам. А и освен имидж, не виждам смисъл.
Съботата - очаквано си е мъртъв ден и за двете телевизии. Очевидно неделята ще продължи да е денят с най-големи битки - още от времето на "Стъклен дом", когато bTV започнаха да слагат топ продукции/предавания/сериали там - сега това си продължава и тази година.
Че в събота се правеха доста добри рейтинги през есенния сезон... Иначе, в неделя не знам какви битки ще има, като bTV ще излъчват филм.
|
|
|
|
|
spike
|
Хубаво, че са пуснали официално прессъобщение, че като нищо можеха да ни изментят с поредното повторение на първи сезон и чак есента да пуснат втория.
|
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
За мен този риалити проект не е за активен сезон. Да го бяха пуснали сега през зимата,вместо да въртят повторения. Като се има предвид бТВ какви проекти подготвят. Предричам тотален провал.
|
|
|
|
TopCat
|
"София ден и нощ" и "Съдби на кръстопът" бяха сред най-гледаните продукции в българския ефир въобще (макар за мен да бяха огромни тъпотии), така че да предричаме провал на новото "нещо" е малко пресилено. Да изчакаме да видим колко ще е зле първо
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
За мен този риалити проект не е за активен сезон. Да го бяха пуснали сега през зимата,вместо да въртят повторения. Като се има предвид бТВ какви проекти подготвят. Предричам тотален провал.
И аз не съм фен на подобни предавания, но очевидно се гледат бая. Дори повторенията на "Съдби на кръстопът" постигат впечатляващи резултати. Иначе щом в "Любовни афери" ще се представят по 2 истории в епизод, просто да бяха направили епизодите по половин час и да си бъде по една история в епизод. 😁
|
|
|
|
Cartoonblast
Потребител
|
Spike и друго позна завръщат биг брадър в България!!!! Евала, dude!
|
|
|
|
|