mickeymouse
|
Аа, мерси! Да, в сайтът на “Нова” я гледах. Много странно защо в този сайт е актуализирана, а в собствения им сайт не е?
|
|
|
|
|
spike
|
Аа, мерси! Да, в сайтът на “Нова” я гледах. Много странно защо в този сайт е актуализирана, а в собствения им сайт не е?
Това не се случва за първи път... Неведнъж се е случвало и тарифата за предстоящия месец да се появи първо в "Пиеро" и след 1-2 дни в сайта на телевизията. Ами дано поне се усетят, че ако ще излъчват подобен формат, по-добре това да са нови епизоди на Съдби на кръстопът..
Нещо не разбрах смисъла на поста ти, но "Съдби на кръстопът" не се снима от години. Надявам се да не решат да възстановят снимките на предаването. 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Това не се случва за първи път... Неведнъж се е случвало и тарифата за предстоящия месец да се появи първо в "Пиеро" и след 1-2 дни в сайта на телевизията. Нещо не разбрах смисъла на поста ти, но "Съдби на кръстопът" не се снима от години. Надявам се да не решат да възстановят снимките на предаването.  Ако ще правят някакво такова предаване, то “Съдби на кръстопът” е най-удачно. Да не говорим колко популярно стана в последните години заради стотиците реакции на ютюбърите, но си имаше и добър рейтинг. Масово чета, че аудиторията иска нови епизоди. Така че беше супер нелогично да решат да правят “Любовни афери”…
|
|
|
|
spike
|
Ако ще правят някакво такова предаване, то “Съдби на кръстопът” е най-удачно. Да не говорим колко популярно стана в последните години заради стотиците реакции на ютюбърите, но си имаше и добър рейтинг. Масово чета, че аудиторията иска нови епизоди. Така че беше супер нелогично да решат да правят “Любовни афери”…
"Съдби на кръстопът" беше по лиценз на някакво немско предаване, та не знам каква е съдбата на оригиналната поредица. Ако то е приключило и тук вече са адаптирали всичките истории, няма как да направят нови.
|
|
|
|
evgata
|
аз съм един от тези дето качват съдбите в тубата
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Определено 2-ри и 3-ти епизод бяха слабички,но сега при 4-ти отново се завърна динамиката и интересът поне при мен. Така че ти препоръчвам да продължиш да го следиш!
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Не очаквах чак такъв фурор.Действително понеже и аз гледах за билети в понеделник. След лайфа,почти нямаше останали места. Мога само да ги поздравя,браво!
|
|
|
|
evgata
|
току що обявиха новото предаване Скрита Самоличност с водещ Геро и обявиха кастинг
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Скрита самоличност - Скоро по Нова ! Ново предаване обявиха в Капките преди малко! Най-вероятно ще го прави Халваджиян. Сигурен съм,че ще е на мястото на Черешката на тортата срещу Кой да знае.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Определено 2-ри и 3-ти епизод бяха слабички,но сега при 4-ти отново се завърна динамиката и интересът поне при мен. Така че ти препоръчвам да продължиш да го следиш! Факт! Току-що изгледах трета и четвърта серия. Третата беше мудна, но четвъртата определено ме спечели. Супер интересна беше! Определено ми вдигна адреналина 
|
|
|
|
sisobe
|
Много интересно. В момента, логото на Нова е в старата му позиция от преди 2018г. Явно са бързали като са слагали епизода на Шеф под прикритие в програмата. Миналата седмица нямаше промяна, но тогава логото беше траурно. А днес епизода си върви със старата конфигурация на логото на телевизията. Видео: https://youtu.be/jSXLh-id9eI?si=usgpBUPuQg7cwavkЕпизода беше с вграденото лого на Нова, когато е била премиерата му(2016 или 2018г.). Махнаха логото за да не стане грозна картинка с две лога. Също епизода беше в SD ъпскейлнат. Вероятно са имали само запис на този епизод.
|
|
|
|
spike
|
Скрита самоличност - Скоро по Нова ! Ново предаване обявиха в Капките преди малко! Най-вероятно ще го прави Халваджиян. Сигурен съм,че ще е на мястото на Черешката на тортата срещу Кой да знае.
По-скоро ще е есента вместо шоуто на Рачков. Иначе регламентът изглежда доста интересен.
|
|
|
|
mickeymouse
|
По-скоро ще е есента вместо шоуто на Рачков. Иначе регламентът изглежда доста интересен.
И аз мисля, че ще е есента. “Черешката на тортата” е със стабилен рейтинг. Това, че “Кой да знае” изпреварваше леко в 4+, не е кой знае какво.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Снощи “Хелс Китчън” отново беше три часа. Дали няма повторенията на “Кошмари в кухнята” да останат само в сряда? 😄
|
|
|
|
spike
|
Снощи “Хелс Китчън” отново беше три часа. Дали няма повторенията на “Кошмари в кухнята” да останат само в сряда? 😄
Не... не следя Hell's Kitchen и не знам каква е причината, но през седмица вторнишките епизоди са по 3 часа.
|
|
|
|
pesho
|
Ще има Хелс китчън 7. По време на предаването, върви реклама за новият сезон.
|
|
|
|
123
Потребител
|
Ужас. 
|
Аз съм гаден.
|
|
|
mickeymouse
|
Супер! “Игри на волята” и “Хелс китчън” са едни от любимите ми предавания!
|
|
|
|
|