BG TV Talk
14 May 2025 09:23:39
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2024 | новини и коментари

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2024 | новини и коментари  (Read 21926 times)
edinicata
Зрител

« Reply #160 on: 04 April 2024 07:27:54 »

И ти не си спал да ни кажеш тази страхотна новина. Grin
Report Spam   Logged
evgata
Говорител

« Reply #161 on: 08 April 2024 23:09:38 »

По време на рекламите тази вечер мина каш за нови епизоди на шеф под прикритие този петък
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #162 on: 09 April 2024 14:33:38 »

По време на рекламите тази вечер мина каш за нови епизоди на шеф под прикритие този петък
Това го бяхме написали тук още преди 2 седмици, отразено е и в тарифата за този месец:
От 12.04. започват новите епизоди на “Шеф под прикритие” по NOVA всеки петък от 22:00 часа. Отразено е в тарифата за месец Април.

Иначе забелязах, че от другата седмица не е обозначено "Семейни войни" да е нов сезон, тъй че явно ще повтарят стари епизоди.
Report Spam   Logged

123
Потребител
*

« Reply #163 on: 09 April 2024 14:37:58 »

Това го бяхме написали тук още преди 2 седмици, отразено е и в тарифата за този месец:
Иначе забелязах, че от другата седмица не е обозначено "Семейни войни" да е нов сезон, тъй че явно ще повтарят стари епизоди.
Накрая ще вземат да свалят от ефир семейни войни.
Report Spam   Logged

Аз съм гаден.
spike
Админ
Маниак

« Reply #164 on: 09 April 2024 14:42:38 »

Накрая ще вземат да свалят от ефир семейни войни.
Според мен отдавна трябваше това да се случи, но в интерес на истината предаването май има прилични рейтинги за слота 17:00-18:00ч.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #165 on: 10 April 2024 16:12:45 »

По време на епизода на "Като две капки вода" онзи ден споменаха, че новото шоу "Скрита самоличност" ще се излъчва ежедневно, тъй че нищо чудно да почне още в средата на май, след финала на пролетните формати и да е в праймтайма срещу "Кой да знае?". Другият вариант е окончателно да разкарат "Семейни войни" и "Скрита самоличност" да заеме неговото място, но се съмнявам Халваджиян да се е съгласил да прави предаване извън праймтайма.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #166 on: 10 April 2024 16:29:03 »

По време на епизода на "Като две капки вода" онзи ден споменаха, че новото шоу "Скрита самоличност" ще се излъчва ежедневно, тъй че нищо чудно да почне още в средата на май, след финала на пролетните формати и да е в праймтайма срещу "Кой да знае?". Другият вариант е окончателно да разкарат "Семейни войни" и "Скрита самоличност" да заеме неговото място, но се съмнявам Халваджиян да се е съгласил да прави предаване извън праймтайма.

Надали ще разкарат "Семейни войни", защото вчера го бях пуснал случайно и накрая на епизода обявиха кастинг за нов сезон. Просто нямат заснети епизоди.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #167 on: 11 April 2024 16:21:11 »

Надали ще разкарат "Семейни войни", защото вчера го бях пуснал случайно и накрая на епизода обявиха кастинг за нов сезон. Просто нямат заснети епизоди.
Странно, че не са си предвидили снимачните дни, за да не се налага да въртят повторения. Другият вариант е просто да няма достатъчно желаещи и затова да не са снимали нови епизоди. Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #168 on: 11 April 2024 17:08:02 »

Странно, че не са си предвидили снимачните дни, за да не се налага да въртят повторения. Другият вариант е просто да няма достатъчно желаещи и затова да не са снимали нови епизоди. Grin

Второто е. А и пак казвам, няма логика да го махат. Вижда се в рейнтигите за 4+.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #169 on: 11 April 2024 17:12:29 »

Второто е. А и пак казвам, няма логика да го махат. Вижда се в рейнтигите за 4+.
Странно, че предаването има прилични рейтинги, пък същевременно няма желаещи за участие. Grin
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #170 on: 13 April 2024 17:29:55 »

Тарифата за май: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1712928840_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_may_2024.xlsx

Както и предположих, всички пролетни формати приключват в седмицата от 13 до 19 май или по-конкретно - "Като две капки вода" свършва на 13 май, Hell's Kitchen - на 16 май, "Шеф под прикритие" - на 17 май, а "Един за друг" - на 19 май.

От 20 май праймтаймът ще изглежда така:
20:00 "Черешката на тортата" - нов сезон
21:00 "Магнум" - нов сезон
22:00 Новини
22:30 "Новобранецът" - нов сезон

В събота и неделя традиционно ще си има филми.

Впрочем малко съм учуден, че в програмата не присъства "Скрита самоличност". Очаквах да е някъде в праймтайма около "Черешката на тортата", но засега и дума не се споменава за него. Както стана ясно преди няколко дни, предаването ще се излъчва ежедневно, та ако го пазят за есента, явно ще е в късния следобед - в 17:00 или 18:00ч.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #171 on: 13 April 2024 17:54:13 »

Тарифата за май: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1712928840_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_may_2024.xlsx

Както и предположих, всички пролетни формати приключват в седмицата от 13 до 19 май или по-конкретно - "Като две капки вода" свършва на 13 май, Hell's Kitchen - на 16 май, "Шеф под прикритие" - на 17 май, а "Един за друг" - на 19 май.

От 20 май праймтаймът ще изглежда така:
20:00 "Черешката на тортата" - нов сезон
21:00 "Магнум" - нов сезон
22:00 Новини
22:30 "Новобранецът" - нов сезон

В събота и неделя традиционно ще си има филми.

Впрочем малко съм учуден, че в програмата не присъства "Скрита самоличност". Очаквах да е някъде в праймтайма около "Черешката на тортата", но засега и дума не се споменава за него. Както стана ясно преди няколко дни, предаването ще се излъчва ежедневно, та ако го пазят за есента, явно ще е в късния следобед - в 17:00 или 18:00ч.

Възмовно е да бъде в късния следобед. Според мен има шанс да бъде на мястото на "Семейни войни". Надали ще махнат "Сделка или не".

Много ми е интересно как ще изглежда есенния праймтайм... Особено как ще сложат "Биг Брадър" и "Игри на волята" по едно и също време.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #172 on: 13 April 2024 21:35:03 »

Възмовно е да бъде в късния следобед. Според мен има шанс да бъде на мястото на "Семейни войни". Надали ще махнат "Сделка или не".

Много ми е интересно как ще изглежда есенния праймтайм... Особено как ще сложат "Биг Брадър" и "Игри на волята" по едно и също време.
И аз не вярвам да махнат "Сделка или не". По-скоро то да мине в 17:00ч., а в 18:00 да е "Скрита самоличност".

Иначе за есента аз си го представям "Игри на волята" и Big Brother да са всеки ден по час и половина, като да си запазят дългия епизод на "Игри на волята" в понеделник, пък лайфът на Big Brother да е в неделя на мястото на Рачков.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #173 on: 13 April 2024 21:49:58 »

И аз не вярвам да махнат "Сделка или не". По-скоро то да мине в 17:00ч., а в 18:00 да е "Скрита самоличност".

Иначе за есента аз си го представям "Игри на волята" и Big Brother да са всеки ден по час и половина, като да си запазят дългия епизод на "Игри на волята" в понеделник, пък лайфът на Big Brother да е в неделя на мястото на Рачков.

И аз така мисля. Интересно ми е дали ще има български сериал в есенния праймтайм? Макар, че не виждам място за повече от един, който да бъде веднъж седмично - примерно в събота.

Относно "Скрита самоличност" - прав си. Махнат е кастингът за "Семейни войни". Независимо, че онзи ден казах, че са обявили кастинг за нов сезон. https://nova.bg/casting
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #174 on: 14 April 2024 14:24:07 »

И аз така мисля. Интересно ми е дали ще има български сериал в есенния праймтайм? Макар, че не виждам място за повече от един, който да бъде веднъж седмично - примерно в събота.

Относно "Скрита самоличност" - прав си. Махнат е кастингът за "Семейни войни". Независимо, че онзи ден казах, че са обявили кастинг за нов сезон. https://nova.bg/casting

Значи лека-полека си се оформя есенната програма. Впрочем странно, че в страницата за кастинги пише Hell's Kitchen (сезон 2), след като в момента върви сезон 5 на предаването. Grin Другото странно нещо е, че все още е активен кастингът за непрофесионални актьори, след като "Любовни афери" се оказа тотален провал.

За сериал и аз не виждам място в есенната програма или поне не в делничните дни. В събота или неделя биха могли да сложат например сезон 2 на "Клетката" или сезон 6 на All Inclusive. Това разбира се са само мои предположения, понеже и двата сериала свършиха отворено, но засега нищо официално не е обявявано за техни следващи сезони.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #175 on: 14 April 2024 14:34:15 »

Значи лека-полека си се оформя есенната програма. Впрочем странно, че в страницата за кастинги пише Hell's Kitchen (сезон 2), след като в момента върви сезон 5 на предаването. Grin Другото странно нещо е, че все още е активен кастингът за непрофесионални актьори, след като "Любовни афери" се оказа тотален провал.

За сериал и аз не виждам място в есенната програма или поне не в делничните дни. В събота или неделя биха могли да сложат например сезон 2 на "Клетката" или сезон 6 на All Inclusive. Това разбира се са само мои предположения, понеже и двата сериала свършиха отворено, но засега нищо официално не е обявявано за техни следващи сезони.
В Нова телевизия нямат навика да обявяват много рано какво ще излъчват съответният сезон, за разлика от бТВ, които още към края на предния сезон обявяват какво ще излъчват. Нова обявяват всичко наведнъж около месец и половина преди самия тв сезон да стартира. Така че има шанс да направят нови сезони на сериалите - предната есен беше абсолютна изненада за Ол Инклузив.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #176 on: 14 April 2024 14:47:39 »

Първо да видим как ще позиционират “Игри на волята” и “Биг брадър”. Както казах, съмнявам се, че ще има място за повече от един сериал - с един епизод на седмица.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #177 on: 14 April 2024 16:16:46 »

В Нова телевизия нямат навика да обявяват много рано какво ще излъчват съответният сезон, за разлика от бТВ, които още към края на предния сезон обявяват какво ще излъчват. Нова обявяват всичко наведнъж около месец и половина преди самия тв сезон да стартира. Така че има шанс да направят нови сезони на сериалите - предната есен беше абсолютна изненада за Ол Инклузив.
Ами, според мен All Inclusive въобще не беше планиран за есента, а за сега. Досега си беше традиция да имат комедиен сериал през пролетта. През есента по-скоро трябваше да е "Есента на демона". Хем заглавието подхожда на сезона, хем и актьорите изрязаваха недоумение защо сериалът се бави почти 2 години.

Първо да видим как ще позиционират “Игри на волята” и “Биг брадър”. Както казах, съмнявам се, че ще има място за повече от един сериал - с един епизод на седмица.
И аз не вярвам да има повече от един сериал с по един епизод на седмица през есента, а за "Игри на волята" и Big Brother не виждам по-удачна схема от това и двете да са по час и половина в делничните дни и по-дълги епизоди съответно в понеделник и неделя. Би могло и да запазят Рачков в неделя, пък лайфът на Вig Brother да е в събота, ама тогава пък хептен няма да има място за сериали. Да не говорим, че от известно време се въртят и слухове за завръщане на "Господари на ефира", ама ако и това стане, не виждам къде биха могли да го поместят освен в 23:30ч. след късните новини, въпреки че това е твърде късен час за такова предаване.
Report Spam   Logged

maria_s
Потребител
*

« Reply #178 on: 14 April 2024 20:18:59 »

Господари на ефира мисля, че се излъчваше в 23 часа поне през есента на 2018. Имам спомен, че вървеше след live-овете на Big Brother, които бяха до 23 часа.
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #179 on: 14 April 2024 21:21:04 »

Да, а късните новини бяха в 23:30. Ще видим как ще позиционират всичко, ще е доста интересно.  Afro
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Go Up
  Print  

Jump to: