spike
|
Ами, беше си ясно. "Скрита самоличност" е експеримент, за който тепърва ще се прецени дали ще има епизоди. А на "Черешката" имат цял заснет сезон. Ако "Скрита самоличност" оправдае очакванията би трябвало през юли да снимат още нови епизоди. Но евала, че и през юли ще имат собствена продукция в праймтайма.
"Скрита самоличност" на мен доста ми допада, ама някакси ми се струва, че мястото му не е в праймтайма. Идеално ще е за 17:00 или 18:00ч. като заместител на "Семейни войни".  Иначе ще видим "ьТВ" на какво ще заложат в праймтайма през юли. Не вярвам "Кой да знае?" да върви цяло лято.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
"Скрита самоличност" на мен доста ми допада, ама някакси ми се струва, че мястото му не е в праймтайма. Идеално ще е за 17:00 или 18:00ч. като заместител на "Семейни войни".  Иначе ще видим "ьТВ" на какво ще заложат в праймтайма през юли. Не вярвам "Кой да знае?" да върви цяло лято. Честно казано, и аз съм на същото мнение. Много ми допада, но ми дава усещането за "Сделка или не"/"Семейни войни". Липсва ми мащаб, ако това е правилната дума. Да, има жива публика, има ефекти, но нещо ми липсва за праймтайм. Дори "Кой да знае?", което ми допада по-малко, изглежда по-завършено за място в праймтайма.
|
|
|
|
|
PLTV
|
Просто Нова имаха огромен брой хазартни реклами заради спортните си канали и спирането им оказва влияние, а и спада не е толкова драстичен.
|
|
|
|
spike
|
Лека промяна в програмата: Явно в отговор на повторението на "България търси талант" по "ьТВ", "Нова" пускат повторение на сезон 2 на "Маскираният певец" пак в събота от 20:00ч. Странното е, че повторенията идват чак до 14 септември, ако ги излъчват само в събота. Предполагам, че към края на август ще го пуснат и в неделя, за да свърши по-рано сезонът, понеже пък "Игри на волята" традиционно си почва в първия уикенд на септември.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Лека промяна в програмата: Явно в отговор на повторението на "България търси талант" по "ьТВ", "Нова" пускат повторение на сезон 2 на "Маскираният певец" пак в събота от 20:00ч. Странното е, че повторенията идват чак до 14 септември, ако ги излъчват само в събота. Предполагам, че към края на август ще го пуснат и в неделя, за да свърши по-рано сезонът, понеже пък "Игри на волята" традиционно си почва в първия уикенд на септември.
О, не ми се вярва да го излъчват до средата на септември… Аз не си спомням, но миналата година целият първи сезон ли излъчиха?
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Нова рЕзко сваля от ефир "Скрита самоличност" . От днес ще излъчват повторение на черешката,въпреки че новият сезон започва от понеделник?!
|
|
|
|
spike
|
Нова рЕзко сваля от ефир "Скрита самоличност" . От днес ще излъчват повторение на черешката,въпреки че новият сезон започва от понеделник?!
Странно пограмно решение... За вчера даже рекламираха, че участникът е достигнал максималната сума от 50 хил. лева в първи кръг, но нищо не споменаха, че е последно предаване за сезона, пък и като бях гледал програмата за тази седмица, предаването си го пишеше до петък. Единствената логична причина за по-ранния финал според мен са ниски рейтинги, но пък какво ще ги правят 4-те останали заснети епизода, само те си знаят. 
|
|
|
|
spike
|
Както и предположих, причината за по-ранния финал на "Скрита самоличност" е нисък интерес. Все пак предаването ще се завърне в ефир след няколко месеца, като тогава ще бъдат излъчени и предвидените за тази седмица 4 епизода: https://gospodari.com/skrita-samolichnost-shte-se-zavarne-v-efira-sled-nyakolko-mesetsa/Остава само да видим кога ще се излъчва предаването - дали ще замести "Семейни войни" в късния следобед или ще го пазят за зимния праймтайм по схемата на "Черешката на тортата".
|
|
|
|
mickeymouse
|
Както и предположих, причината за по-ранния финал на "Скрита самоличност" е нисък интерес. Все пак предаването ще се завърне в ефир след няколко месеца, като тогава ще бъдат излъчени и предвидените за тази седмица 4 епизода: https://gospodari.com/skrita-samolichnost-shte-se-zavarne-v-efira-sled-nyakolko-mesetsa/Остава само да видим кога ще се излъчва предаването - дали ще замести "Семейни войни" в късния следобед или ще го пазят за зимния праймтайм по схемата на "Черешката на тортата". Няма много голяма логика да го връщат в праймтайма, след като има нисък интерес. Аз чувам все негативни отзиви за предаването. Предполагам, че ще замести "Семейни войни". Обаче, хем сега хората се вълнували от футбол и нямало смисъл да излъчват предаването, хем другата седмица стартита нов сезон на "Черешката"... Този, който го е писал, има брутална логика.
|
|
|
|
spike
|
Брех... на тез "гении" от "Нова" не можеш да им хванеш спатиите... 😂 От другата седмица пак ще дават повторения на "Черешката на тортата" или поне в програмата не пише да са нови епизоди.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Брех... на тез "гении" от "Нова" не можеш да им хванеш спатиите... 😂 От другата седмица пак ще дават повторения на "Черешката на тортата" или поне в програмата не пише да са нови епизоди.
Да, пак ще бъдат повторения. Аз намирам логика в това, че са очаквали, че "Кой да знае?" ще продължи и през Юли, но тъй като приключи, няма смисъл да излъчват премиерни епизоди. Но може логиката да е друга, не знам... 
|
|
|
|
spike
|
Да, пак ще бъдат повторения. Аз намирам логика в това, че са очаквали, че "Кой да знае?" ще продължи и през Юли, но тъй като приключи, няма смисъл да излъчват премиерни епизоди. Но може логиката да е друга, не знам...  Ами, защо въобще пуснаха нови епизоди тази седмица? Така или иначе от миналата седмица почнаха с повторения, можеха да си продължат с тях...  Впрочем от 22 юли ще стане още по-нелепо, защото според тарифата трябва и от 15:00ч. да има повторения на "Черешката на тортата". 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами, защо въобще пуснаха нови епизоди тази седмица? Така или иначе от миналата седмица почнаха с повторения, можеха да си продължат с тях...  Впрочем от 22 юли ще стане още по-нелепо, защото според тарифата трябва и от 15:00ч. да има повторения на "Черешката на тортата".  Не знам, според мен програмните им решения след финалът на пролетния сезон са малко странни със "Скрита самоличност" и "Черешката на тортата". Едното го спряха ей така, на другото премятат нови и стари епизоди както им дойде. Наистина има пълна липса на логика.
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
От другата седмица пак ще пуснат нови епизоди на "Черешката на тортата" в програмата пише. Явно след като пуснаха от днес БТВ "Кой да знае?" са решили от Нова да извадят новите епизоди пак. Ще видим дали от 22 юли ще дават повторение от 15:00 ч. и нови езиподи от 20 ч. малко е не логично.
А междудругото в програмата за 16 юли когато Нова ще отбележи 30 години са заложили вероятно най-доброто от X Factor,Big Brother,Господари на ефира в специални издания иначе програмата е оформена така:
20:00 часа – Черешката на тортата 21:00 часа – X Factor - специално издание 22:00 часа – Big Brother - специално издание 23:30 часа – Господари на ефира - специално издание
|
|
|
|
dan_agent06
|
От другата седмица пак ще пуснат нови епизоди на "Черешката на тортата" в програмата пише. Явно след като пуснаха от днес БТВ "Кой да знае?" са решили от Нова да извадят новите епизоди пак. Ще видим дали от 22 юли ще дават повторение от 15:00 ч. и нови езиподи от 20 ч. малко е не логично.
А междудругото в програмата за 16 юли когато Нова ще отбележи 30 години са заложили вероятно най-доброто от X Factor,Big Brother,Господари на ефира в специални издания иначе програмата е оформена така:
20:00 часа – Черешката на тортата 21:00 часа – X Factor - специално издание 22:00 часа – Big Brother - специално издание 23:30 часа – Господари на ефира - специално издание
Много интересно изглежда. Според мен има шанс, ако Х Фактор има големи рейтинги, макар и за един епизод, да помислят за връщането му - бТВ всяка година правят Гласът на България, въпреки думите на Халваджиян, че нямало достатъчно таланти, а и с няколкото години отсъствие, това предаване би събрало голям интерес.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Много интересно изглежда. Според мен има шанс, ако Х Фактор има големи рейтинги, макар и за един епизод, да помислят за връщането му - бТВ всяка година правят Гласът на България, въпреки думите на Халваджиян, че нямало достатъчно таланти, а и с няколкото години отсъствие, това предаване би събрало голям интерес.
Да, и според мен искат да пробват, за да видят как ще бъдат възприети "Х Фактор" и "Господари на ефира" след години пауза.
|
|
|
|
spike
|
Харесва ми идеята за специални бест епизоди на емблематични за телевизията предавания, ама редовният епизод на "Черешката на тортата" някак не ми се вписва в цялата история. 
|
|
|
|
|
spike
|
Ми, евала, че няма да въртят повторения на сериали до втръсване.  Впрочем видях, че и в петък от 22:30 до 00:30ч. ще има филми вместо сериалите, които ще са от понеделник до четвъртък. Не съм гледал по колко епизода са въпросните сериали, ама явно по този начин се пада да свършат точно в края на август и съответно в първите дни на септември да си почнат есенните формати.
|
|
|
|
|