mickeymouse
|
Ми, евала, че няма да въртят повторения на сериали до втръсване. Впрочем видях, че и в петък от 22:30 до 00:30ч. ще има филми вместо сериалите, които ще са от понеделник до четвъртък. Не съм гледал по колко епизода са въпросните сериали, ама явно по този начин се пада да свършат точно в края на август и съответно в първите дни на септември да си почнат есенните формати. Между другото, бях те питал, помниш ли миналото лято от кога до кога въртяха повторенията на "Маскираният певец" или нямаш спомен? Много се надявам да го върнат това предаване...
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Между другото, бях те питал, помниш ли миналото лято от кога до кога въртяха повторенията на "Маскираният певец" или нямаш спомен? Много се надявам да го върнат това предаване... В Уикипедия пише, че са излъчвали повторения на първи сезон от 4 юни до 27 август. Наясно съм, че всеки може да редактира, но пък ако пресметнеш, излизат точно 13 седмици, а епизодите на всички сезони са 13, та съм склонен да вярвам, че това са реалните дати. Иначе и на мен страшно много ми харесваше предаването и искам да го върнат, но откакто забраниха рекламите на хазарт, според мен шансовете се свеждат до минимум.
|
|
|
|
spike
|
Между другото, бях те питал, помниш ли миналото лято от кога до кога въртяха повторенията на "Маскираният певец" или нямаш спомен? Много се надявам да го върнат това предаване... От 4 юни до 27 август 2023г. е било повторението на сезон 1. Сега със сезон 2 почнаха на 22 юни и ако си върви само в събота, се пада да свърши на 14 септември. Традиционно обаче "Игри на волята" почва в първия уикенд на септември, та на "Маскираният певец" или няма да излъчат целия сезон, или два от епизодите му ще са и в някой друг ден освен събота, за да приключи до края на август.
|
|
|
|
mickeymouse
|
От 4 юни до 27 август 2023г. е било повторението на сезон 1. Сега със сезон 2 почнаха на 22 юни и ако си върви само в събота, се пада да свърши на 14 септември. Традиционно обаче "Игри на волята" почва в първия уикенд на септември, та на "Маскираният певец" или няма да излъчат целия сезон, или два от епизодите му ще са и в някой друг ден освен събота, за да приключи до края на август.
Мерси за инфото! В Уикипедия пише, че са излъчвали повторения на първи сезон от 4 юни до 27 август. Наясно съм, че всеки може да редактира, но пък ако пресметнеш, излизат точно 13 седмици, а епизодите на всички сезони са 13, та съм склонен да вярвам, че това са реалните дати. Иначе и на мен страшно много ми харесваше предаването и искам да го върнат, но откакто забраниха рекламите на хазарт, според мен шансовете се свеждат до минимум.
О, да... Предаването си беше скъпо, а не правеше големи рейтинги като "Игри на волята", така че надали биха инвестирали в него на този етап. "Пееш или лъжеш", например, ще им излезе доста по-евтино.
|
|
|
|
|
Nikola
|
в сайта на телевизията са забравили да добавят Господари на ефира че ще го дават днес
|
|
|
|
mickeymouse
|
в сайта на телевизията са забравили да добавят Господари на ефира че ще го дават днес
В програмата до вчера го имаше, сигурно днес са го махнали, но може да е някаква грешка. Edit: X Factor - 21:00 - 22:00 Big Brother - 22:00 - 00:30 "Господари на ефира" отпада
|
|
|
|
sisobe
|
Не са забравили, просто няма да ги пускат.
|
|
|
|
spike
|
Като цяло малко скучнички бяха тези бест епизоди и доста жалко, че нямаше "Господари на ефира"... поне то щеше да е забавно. Иначе според мен щеше да е много по-яко ако направят специален епизод на "Като две капки вода" или "Игри на волята" само с лица на "Нова". Все пак телевизията става на цели 30 години и трябваше малко повече да се постараят с отбелязването на юбилея. Впрочем юбилейното лого е много яко за разлика от това за 20-ата годишнина. 😁
|
|
|
|
pesho
|
5 племена и 3 арени. Това ще видим в „Игри на волята“. Започва на 6 септември.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
За първи път толкова рано пускат трейлъра на сезона за Игри на волята. Може би,защото по бТВ от вчера върви промото за "Островът на 100те гривни". Иначе както винаги изглежда много мащабно и интересно,това което предстои в сезона. Дано успеят да опазят победителя и да не се появят спойлери,както е всяка година. Иначе остава да видим промото и на Биг Брадър ;
|
|
|
|
mickeymouse
|
За първи път толкова рано пускат трейлъра на сезона за Игри на волята. Може би,защото по бТВ от вчера върви промото за Островът на 100те гривни. Иначе както винаги изглежда много мащабно и интересно,това което предстои в сезона. Дано успеят да опазят победителя и да не се появят спойлери,както е всяка година. Иначе остава да видим промото и на Биг Брадър ;
Много е добро промото, евала! Дано да оправдаят очакванията за предстоящият сезон!
|
|
|
|
spike
|
Много е добро промото, евала! Дано да оправдаят очакванията за предстоящият сезон!
Ами, досега не са се проваляли. Иначе, доколкото се вижда от промото, цветовете на племената тази година ще са червено, синьо, зелено, жълто и бяло. Подозирам, че белите ще са кандидати за шоуто, които на косъм не са успели да се класират и подобно на миналата година ще има битки, за да се вредят в редовните племена. Остава да видим и каква ще е цялостната механика на шоуто тази година, както за териториите, така и за номинациите. Да не говорим, че в статията беше споменато, че ще запазят и кастинг-битките за предстоящия All Stars сезон, та въобще тази година сезонът ще е толкова мащабен, че могат да запълнят всяка вечер с тричасови епизоди... Направо не знам къде ще успеят да сместят и другите праймтайм продукции.
|
|
|
|
PLTV
|
С приближаващия старт на Биг брадър е интересно кои ще бъдат водещи на формата. Последните водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева вече са в БТВ, така че ще трябва да наложат нови лица.
|
|
|
|
spike
|
С приближаващия старт на Биг брадър е интересно кои ще бъдат водещи на формата. Последните водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева вече са в БТВ, така че ще трябва да наложат нови лица.
Хмм... не се бях замислил за това, но ще е готино, ако новите водещи са бивши участници или дори победители в някой от сезоните. Засега не се сещам за някой очевиден кандидат, но Дани Петканов например би бил добър избор.
|
|
|
|
Nikola
|
Говори се че Башар Рахал че Александра Богданска ще са водещи
|
|
|
|
mariokrushkin
|
5 племена и 3 арени. Това ще видим в „Игри на волята“. Започва на 6 септември.
И така, по погрешка или не,новият сезон на Игри на волята май верно ще стартира на 6-ти септемри. Днес следобед мина реклама,че от 4 август до 1 септемри всяка неделя ще излъчват Disney филм от 20:00 часа. Което значи,че за първи път от 3-4 години,Игри на волята няма да стартира първият уикенд на септември. И мисля за евентуален старт на 6 и 7 септемри /петък и събота/ , а в неделя да заложат на старта на Биг Брадър! Ще видим дали ще позная,но много зависи и от бТВ, как ще позиционират новия формат и програмата като цяло.
|
|
|
|
mickeymouse
|
И така, по погрешка или не,новият сезон на Игри на волята май верно ще стартира на 6-ти септемри. Днес следобед мина реклама,че от 4 август до 1 септемри всяка неделя ще излъчват Disney филм от 20:00 часа. Което значи,че за първи път от 3-4 години,Игри на волята няма да стартира първият уикенд на септември. И мисля за евентуален старт на 6 и 7 септемри /петък и събота/ , а в неделя да заложат на старта на Биг Брадър! Ще видим дали ще позная,но много зависи и от бТВ, как ще позиционират новия формат и програмата като цяло.
Мисля, че за категоричен старт е прекалено рано да говорим, защото надцакването ще бъде голямо. Ще видим, тук също се твърди за 6ти септември: https://lupa.bg/news/quotigri-na-volyataquot-vdigat-mizata-zaradi-quotostrovatquot_305358news.html
|
|
|
|
|