spike
|
Вярно бе... бях забравил, че "Господари на ефира" бяха в 23:00ч., а късните новини - в 23:30ч. В такъв случай биха могли да върнат тази схема, ако предаването наистина се върне в ефир.
|
|
|
|
|
|
spike
|
В интерес на истината така е по-добре. В последните години "Господари на ефира" почти напълно загуби облика си и въобще не беше забавно шоу, а по-скоро репортажно.
|
|
|
|
mickeymouse
|
В интерес на истината така е по-добре. В последните години "Господари на ефира" почти напълно загуби облика си и въобще не беше забавно шоу, а по-скоро репортажно. И аз така мисля. Последните няколко години, докато го излъчваха по телевизията, беше много скучно. А хуморът беше запазена марка на предаването…
|
|
|
|
secet
|
До колкото разбрах, от понеделник чак до есента ще вървят повторения на Сделка или не. Януари пак бяха повторения, този сезон почна февруари, няма и три месеца. Направо се излагат тези.
|
|
|
|
123
Потребител
|
До колкото разбрах, от понеделник чак до есента ще вървят повторения на Сделка или не. Януари пак бяха повторения, този сезон почна февруари, няма и три месеца. Направо се излагат тези.
И мен ме учуди, че на EPG-то не пише нов сезон.
|
Аз съм гаден.
|
|
|
spike
|
Доста странно, че толкова рано приключва сезонът, ама то и праймтайм проектите приключват след 2 седмици, тъй че не е чак толкова учудващ ранния финал и на "Сделка или не".
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Имам информация, която смятам, че се отнася на “Биг Брадър”. Мой близък приятел ми каза, че от утре ще отсъства от работа, защото ще участва в реалити формат на една от двете частни телевизии, като не знае колко време ще продължи. Зависи колко напред ще стигне.
“Игри на волята” не би трябвало да бъде, защото снимките започват юни. “Островът на стоте гривни” на “бТВ” също ще се снима от юни.
Но “Биг Брадър” винаги е бил на живо…
|
|
|
|
spike
|
Имам информация, която смятам, че се отнася на “Биг Брадър”. Мой близък приятел ми каза, че от утре ще отсъства от работа, защото ще участва в реалити формат на една от двете частни телевизии, като не знае колко време ще продължи. Зависи колко напред ще стигне.
“Игри на волята” не би трябвало да бъде, защото снимките започват юни. “Островът на стоте гривни” на “бТВ” също ще се снима от юни.
Но “Биг Брадър” винаги е бил на живо…
По-скоро да е "Бягство към победата", въпреки че кастингът май още е отворен...
|
|
|
|
TopCat
|
Кастингът процесът за Биг Брадър не е приключил все още, че да започва да се снима.
Твоят приятел със сигурност няма да участва там.
|
Hater by Design.
|
|
|
mickeymouse
|
По-скоро да е "Бягство към победата", въпреки че кастингът май още е отворен...
Точно това е. Кастингът е бил до 30ти Април. Аз въобще бях забравил, че подновиха това предаване за втори сезон.
|
|
|
|
spike
|
Вчера някъде из центъра на София мернах билборд на "Скрита самоличност", на който пишеше стартовата дата. Беше от някой юни, но не помня точната дата и ще се излъчва всеки делник от 20:00ч. Явно 4-5 седмици ще излъчват нови епизоди на "Черешката на тортата" и после вместо негови повторения ще почне "Скрита самоличност". И в крайна сметка се оказах прав в първоначалните си предположения, че Магърдич не би продуцирал шоу извън праймтайма.
|
|
|
|
TopCat
|
Таймслотът на Скрита самоличност се знае от седмици. Геро го обяви в Капките даже )
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Таймслотът на Скрита самоличност се знае от седмици. Геро го обяви в Капките даже ) Пропуснал съм го това, ама и други потребители тук явно са го пропуснали, понеже очаквахме да почне чак есента на мястото на "Семейни войни". И все пак кастингът за "Семейни войни" е затворен, тъй че явно от есента наистина е аут. Остава да видим дали ще го заместят със "Скрита самоличност" или с някой сериал.
|
|
|
|
Mr.D.
|
На есен - втори сезон на реалитито “Пееш или лъжеш” - продуцент са братята Халваджиян. Кастингът вече е отворен.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
На есен - втори сезон на реалитито “Пееш или лъжеш” - продуцент са братята Халваджиян. Кастингът вече е отворен.
Току-що обявиха завръщането на предаването "Пееш или лъжеш" с водещ Димитър Рачков! Аз съм доволен ,тъй като на мен много ми харесваше този формат.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Пропуснал съм го това, ама и други потребители тук явно са го пропуснали, понеже очаквахме да почне чак есента на мястото на "Семейни войни". И все пак кастингът за "Семейни войни" е затворен, тъй че явно от есента наистина е аут. Остава да видим дали ще го заместят със "Скрита самоличност" или с някой сериал. Факт. Аз също се подведох. Предполагам, че ще сменят “Семейни войни” със сериал. Докато “Скрита самоличност” ще върви между сезоните като “Черешката на тортата”. Единственото, което не ми е ясно е защо ще има нов сезон на “Черешката” само две седмици? А първият месец и половина на годината излъчваха повторения? И също така, провалът “Любовни афери” продължава да върви и след тази седмица. Колко ли епизода са снимали?
|
|
|
|
spike
|
Факт. Аз също се подведох. Предполагам, че ще сменят “Семейни войни” със сериал. Докато “Скрита самоличност” ще върви между сезоните като “Черешката на тортата”. Единственото, което не ми е ясно е защо ще има нов сезон на “Черешката” само две седмици? А първият месец и половина на годината излъчваха повторения? И също така, провалът “Любовни афери” продължава да върви и след тази седмица. Колко ли епизода са снимали? По първоначалната схема за пролетния сезон "Любовни афери" трябваше да върви 4 дни в седмицата, тъй че явно са снимали бая епизоди, пък и все пак очакваха то да последва успеха на "Съдби на кръстопът", ама надеждите им останаха напразни. И аз се чудя защо новите епизоди на "Черешката на тортата" така ги разкъсват - през 2-3 месеца излъчват по 3-4 седмици премиерни епизоди и после повторения... Иначе вчера по време на финала на "Като две капки вода" обявиха и стартовата дата на "Скрита самоличност", като тя е 3 юни. То се подразбира от постовете, ама все пак да го напиша в прав текст. Току-що обявиха завръщането на предаването "Пееш или лъжеш" с водещ Димитър Рачков! Аз съм доволен ,тъй като на мен много ми харесваше този формат.
И аз много се радвам, това ми е един от любимите формати! Добре е и че ще го води Рачков, така е сигурно, че няма да има нов сезон на оная тъпотия "С Рачков всичко е възможно". Иначе както е тръгнало, скоро очаквам да обявят и завръщане на X Factor евентуално за пролетта на 2025г.
|
|
|
|
mickeymouse
|
По първоначалната схема за пролетния сезон "Любовни афери" трябваше да върви 4 дни в седмицата, тъй че явно са снимали бая епизоди, пък и все пак очакваха то да последва успеха на "Съдби на кръстопът", ама надеждите им останаха напразни. И аз се чудя защо новите епизоди на "Черешката на тортата" така ги разкъсват - през 2-3 месеца излъчват по 3-4 седмици премиерни епизоди и после повторения... Иначе вчера по време на финала на "Като две капки вода" обявиха и стартовата дата на "Скрита самоличност", като тя е 3 юни. То се подразбира от постовете, ама все пак да го напиша в прав текст. И аз много се радвам, това ми е един от любимите формати! Добре е и че ще го води Рачков, така е сигурно, че няма да има нов сезон на оная тъпотия "С Рачков всичко е възможно". Иначе както е тръгнало, скоро очаквам да обявят и завръщане на X Factor евентуално за пролетта на 2025г. Нека, все пак, Халваджиян да не завладява праймтаймът на “Нова”… 😂
|
|
|
|
|