BG TV Talk
13 December 2024 04:16:11
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2024 | новини и коментари

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2024 | новини и коментари  (Read 21113 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #180 on: 15 April 2024 00:26:01 »

Вярно бе... бях забравил, че "Господари на ефира" бяха в 23:00ч., а късните новини - в 23:30ч. В такъв случай биха могли да върнат тази схема, ако предаването наистина се върне в ефир.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #181 on: 15 April 2024 14:56:01 »

Господари на ефира няма да се завърнат. Джуди Халваджиян е дал интервю.
https://show.blitz.bg/intervyu/dzudi-xalvadziyan-pred-blic-ponesoxme-mnogo-udari-zaradi-gospodarite-i-sega
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #182 on: 15 April 2024 21:54:19 »

Господари на ефира няма да се завърнат. Джуди Халваджиян е дал интервю.
https://show.blitz.bg/intervyu/dzudi-xalvadziyan-pred-blic-ponesoxme-mnogo-udari-zaradi-gospodarite-i-sega
В интерес на истината така е по-добре. В последните години "Господари на ефира" почти напълно загуби облика си и въобще не беше забавно шоу, а по-скоро репортажно. Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #183 on: 16 April 2024 00:58:42 »

В интерес на истината така е по-добре. В последните години "Господари на ефира" почти напълно загуби облика си и въобще не беше забавно шоу, а по-скоро репортажно. Grin

И аз така мисля. Последните няколко години, докато го излъчваха по телевизията, беше много скучно. А хуморът беше запазена марка на предаването…
Report Spam   Logged
secet
Зяпач
**

« Reply #184 on: 27 April 2024 19:49:47 »

До колкото разбрах, от понеделник чак до есента ще вървят повторения на Сделка или не. Януари пак бяха повторения, този сезон почна февруари, няма и три месеца. Направо се излагат тези. 
Report Spam   Logged
123
Потребител
*

« Reply #185 on: 27 April 2024 20:42:24 »

До колкото разбрах, от понеделник чак до есента ще вървят повторения на Сделка или не. Януари пак бяха повторения, този сезон почна февруари, няма и три месеца. Направо се излагат тези. 
И мен ме учуди, че на EPG-то не пише нов сезон.
Report Spam   Logged

Аз съм гаден.
spike
Админ
Маниак

« Reply #186 on: 27 April 2024 22:56:58 »

Доста странно, че толкова рано приключва сезонът, ама то и праймтайм проектите приключват след 2 седмици, тъй че не е чак толкова учудващ ранния финал и на "Сделка или не".
Report Spam   Logged

todorovavara
Потребител
*

« Reply #187 on: 01 May 2024 12:02:59 »

NOVA посреща Великден със специална празнична програма.

https://nova.bg/accents/view/2024/05/01/454158/nova-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0/

Специални издания на предаванията, филми и българска музика са само част от изненадите, които медията ще предложи в следващите дни.
Споделени моменти за цялото семейство очакват зрителите с програмата на NOVA по време на Великденските празници.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #188 on: 08 May 2024 01:15:31 »

Имам информация, която смятам, че се отнася на “Биг Брадър”. Мой близък приятел ми каза, че от утре ще отсъства от работа, защото ще участва в реалити формат на една от двете частни телевизии, като не знае колко време ще продължи. Зависи колко напред ще стигне.

“Игри на волята” не би трябвало да бъде, защото снимките започват юни. “Островът на стоте гривни” на “бТВ” също ще се снима от юни.

Но “Биг Брадър” винаги е бил на живо…

Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #189 on: 08 May 2024 11:52:17 »

Имам информация, която смятам, че се отнася на “Биг Брадър”. Мой близък приятел ми каза, че от утре ще отсъства от работа, защото ще участва в реалити формат на една от двете частни телевизии, като не знае колко време ще продължи. Зависи колко напред ще стигне.

“Игри на волята” не би трябвало да бъде, защото снимките започват юни. “Островът на стоте гривни” на “бТВ” също ще се снима от юни.

Но “Биг Брадър” винаги е бил на живо…

По-скоро да е "Бягство към победата", въпреки че кастингът май още е отворен...
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #190 on: 08 May 2024 14:19:05 »

Кастингът процесът за Биг Брадър не е приключил все още, че да започва да се снима.

Твоят приятел със сигурност няма да участва там.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
mickeymouse
Зрител

« Reply #191 on: 08 May 2024 17:46:37 »

По-скоро да е "Бягство към победата", въпреки че кастингът май още е отворен...

Точно това е. Кастингът е бил до 30ти Април. Аз въобще бях забравил, че подновиха това предаване за втори сезон.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #192 on: 13 May 2024 11:55:36 »

Вчера някъде из центъра на София мернах билборд на "Скрита самоличност", на който пишеше стартовата дата. Беше от някой юни, но не помня точната дата и ще се излъчва всеки делник от 20:00ч. Явно 4-5 седмици ще излъчват нови епизоди на "Черешката на тортата" и после вместо негови повторения ще почне "Скрита самоличност".

И в крайна сметка се оказах прав в първоначалните си предположения, че Магърдич не би продуцирал шоу извън праймтайма. Grin
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #193 on: 13 May 2024 12:15:05 »

Таймслотът на Скрита самоличност се знае от седмици. Геро го обяви в Капките даже Smiley)
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #194 on: 13 May 2024 17:02:55 »

Таймслотът на Скрита самоличност се знае от седмици. Геро го обяви в Капките даже Smiley)
Пропуснал съм го това, ама и други потребители тук явно са го пропуснали, понеже очаквахме да почне чак есента на мястото на "Семейни войни". Grin И все пак кастингът за "Семейни войни" е затворен, тъй че явно от есента наистина е аут. Остава да видим дали ще го заместят със "Скрита самоличност" или с някой сериал.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #195 on: 13 May 2024 21:29:18 »

На есен - втори сезон на реалитито “Пееш или лъжеш” - продуцент са братята Халваджиян. Кастингът вече е отворен.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #196 on: 13 May 2024 22:05:20 »

На есен - втори сезон на реалитито “Пееш или лъжеш” - продуцент са братята Халваджиян. Кастингът вече е отворен.
Току-що обявиха завръщането на предаването "Пееш или лъжеш" с водещ Димитър Рачков! Аз съм доволен ,тъй като на мен много ми харесваше този формат.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #197 on: 14 May 2024 02:17:28 »

Пропуснал съм го това, ама и други потребители тук явно са го пропуснали, понеже очаквахме да почне чак есента на мястото на "Семейни войни". Grin И все пак кастингът за "Семейни войни" е затворен, тъй че явно от есента наистина е аут. Остава да видим дали ще го заместят със "Скрита самоличност" или с някой сериал.

Факт. Аз също се подведох. Предполагам, че ще сменят “Семейни войни” със сериал. Докато “Скрита самоличност” ще върви между сезоните като “Черешката на тортата”.

Единственото, което не ми е ясно е защо ще има нов сезон на “Черешката” само две седмици? А първият месец и половина на годината излъчваха повторения?

И също така, провалът “Любовни афери” продължава да върви и след тази седмица. Колко ли епизода са снимали?  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #198 on: 14 May 2024 13:28:57 »

Факт. Аз също се подведох. Предполагам, че ще сменят “Семейни войни” със сериал. Докато “Скрита самоличност” ще върви между сезоните като “Черешката на тортата”.

Единственото, което не ми е ясно е защо ще има нов сезон на “Черешката” само две седмици? А първият месец и половина на годината излъчваха повторения?

И също така, провалът “Любовни афери” продължава да върви и след тази седмица. Колко ли епизода са снимали?  Grin
По първоначалната схема за пролетния сезон "Любовни афери" трябваше да върви 4 дни в седмицата, тъй че явно са снимали бая епизоди, пък и все пак очакваха то да последва успеха на "Съдби на кръстопът", ама надеждите им останаха напразни. Grin

И аз се чудя защо новите епизоди на "Черешката на тортата" така ги разкъсват - през 2-3 месеца излъчват по 3-4 седмици премиерни епизоди и после повторения... Undecided

Иначе вчера по време на финала на "Като две капки вода" обявиха и стартовата дата на "Скрита самоличност", като тя е 3 юни. То се подразбира от постовете, ама все пак да го напиша в прав текст. Grin

Току-що обявиха завръщането на предаването "Пееш или лъжеш" с водещ Димитър Рачков! Аз съм доволен ,тъй като на мен много ми харесваше този формат.
И аз много се радвам, това ми е един от любимите формати! Afro Добре е и че ще го води Рачков, така е сигурно, че няма да има нов сезон на оная тъпотия "С Рачков всичко е възможно". Grin Иначе както е тръгнало, скоро очаквам да обявят и завръщане на X Factor евентуално за пролетта на 2025г.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #199 on: 14 May 2024 14:01:18 »

По първоначалната схема за пролетния сезон "Любовни афери" трябваше да върви 4 дни в седмицата, тъй че явно са снимали бая епизоди, пък и все пак очакваха то да последва успеха на "Съдби на кръстопът", ама надеждите им останаха напразни. Grin

И аз се чудя защо новите епизоди на "Черешката на тортата" така ги разкъсват - през 2-3 месеца излъчват по 3-4 седмици премиерни епизоди и после повторения... Undecided

Иначе вчера по време на финала на "Като две капки вода" обявиха и стартовата дата на "Скрита самоличност", като тя е 3 юни. То се подразбира от постовете, ама все пак да го напиша в прав текст. Grin
И аз много се радвам, това ми е един от любимите формати! Afro Добре е и че ще го води Рачков, така е сигурно, че няма да има нов сезон на оная тъпотия "С Рачков всичко е възможно". Grin Иначе както е тръгнало, скоро очаквам да обявят и завръщане на X Factor евентуално за пролетта на 2025г.

Нека, все пак, Халваджиян да не завладява праймтаймът на “Нова”… 😂
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Go Up
  Print  

Jump to: