BG TV Talk
20 March 2025 01:04:56
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2024 | новини и коментари

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2024 | новини и коментари  (Read 21770 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #200 on: 14 May 2024 13:29:10 »

Нека, все пак, Халваджиян да не завладява праймтаймът на “Нова”… 😂
Това някакси е неизбежно, след като бившата изпълнителна директорка на Global Group в момента е програмен директор на "Нова"... Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #201 on: 14 May 2024 14:18:17 »

Това някакси е неизбежно, след като бившата изпълнителна директорка на Global Group в момента е програмен директор на "Нова"... Grin

О, да, на шега го написах. Има някакви слухове, че това щял да бъде последният сезон на “Като две капки вода” и затова бил с такъв грандиозен финал. Но според мен са жълтини, предаването има изключително добър рейтинг…
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #202 on: 14 May 2024 14:53:29 »

О, да, на шега го написах. Има някакви слухове, че това щял да бъде последният сезон на “Като две капки вода” и затова бил с такъв грандиозен финал. Но според мен са жълтини, предаването има изключително добър рейтинг…
Няма логика да го спират - от 7-8 години насам това предаване все е номер 1 по гледаемост, а миналата година дори счупи всички рекорди в историята на "Нова" и на телевизията в България. Даже и "ьТВ" видяха, че просто няма с какво да достигнат "Като две капки вода" и сложиха повторения на стари филми срещу него. Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #203 on: 14 May 2024 15:57:25 »

Няма логика да го спират - от 7-8 години насам това предаване все е номер 1 по гледаемост, а миналата година дори счупи всички рекорди в историята на "Нова" и на телевизията в България. Даже и "ьТВ" видяха, че просто няма с какво да достигнат "Като две капки вода" и сложиха повторения на стари филми срещу него. Grin

Абсолютно! Между другото, Светлана Василева и Тара се справиха доста добре с пролетния сезон противно на моите очаквания.  Grin Предстои да видим какво ще се случи с есенния сезон.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #204 on: 15 May 2024 10:37:05 »

Днес в "На кафе" са говорили за новото шоу "Скрита самоличност": https://www.vbox7.com/play:af2c8a4ace

Лично на мен регламентът ми звучи доста интересен и малко напомня на друго любимо шоу - "Пееш или лъжеш", където трябва да отгатнеш дали човекът наистина е певец или лъже.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #205 on: 16 May 2024 14:56:44 »

Тарифата за юни: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_JUNE-2024.pdf

Няма никакви промени в програмата, освен че в 21:00ч. след края на "Магнум" ще върви "ФБР". Това май ще е първото лято за "Нова" от бая години насам без "Хавай 5-0". Grin Това в кръга на шегата, разбира се. Винаги е по-добре да излъчват премиерни продукции вместо милионни повторения на нещо старо.
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #206 on: 16 May 2024 15:14:09 »

Римейкът на Hawaii Five - 0 имаше ДЕСЕТ СЕЗОНА (240 епизода) и е нормално, след като го излъчват само лятото премиерно, да им отнеме време да пуснат всички епизоди.

Не особено сполучлив опит за хумор, колега. Ама нищо, продължавай да пробваш.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
mickeymouse
Зрител

« Reply #207 on: 16 May 2024 22:33:33 »

Много добър финал на "Есента на демона". Но не се надявам за трети сезон предвид забраната за реклама на хазарт.  Grin

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17927532 Днес се натъкнах на това. Не мисля, че е коментирано?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #208 on: 17 May 2024 15:06:46 »

Римейкът на Hawaii Five - 0 имаше ДЕСЕТ СЕЗОНА (240 епизода) и е нормално, след като го излъчват само лятото премиерно, да им отнеме време да пуснат всички епизоди.

Не особено сполучлив опит за хумор, колега. Ама нищо, продължавай да пробваш.
Освен премиерните излъчвания на "Хавай 5-0", "Нова" неведнъж и повтаряха стари сезони, затова отбелязах, че явно вече са се отказали от този сериал.

Много добър финал на "Есента на демона". Но не се надявам за трети сезон предвид забраната за реклама на хазарт.  Grin

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17927532 Днес се натъкнах на това. Не мисля, че е коментирано?
Нещо ми е много съмнително в тоя сигнал до КЗК... Една от фирмите на Тупарев подава сигнал за нарушение на други негови фирми... Grin И изобщо каква е тази забрана за продуциране на предавания през други фирми? Други основни продуценти в България също имат по няколко фирми - Евтим Милошев (Dream Team Productions и Dream Team Group) и Магърдич Халваджиян (Global Films и Global Frame).
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #209 on: 19 May 2024 22:04:14 »

На финала на "Един за друг",обявиха кастинг за следващ сезон,което значи,че догодина ще има нов такъв. След по-слабите рейтинги тази година мислех,че няма да го подновят,но явно имат договор за още един сезон.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #210 on: 20 May 2024 00:32:05 »

На финала на "Един за друг",обявиха кастинг за следващ сезон,което значи,че догодина ще има нов такъв. След по-слабите рейтинги тази година мислех,че няма да го подновят,но явно имат договор за още един сезон.

Не са били чак толкова по-слаби. В 4+ бяха сходни с тези на “Ергенът” по другата телевизия, а е далеч по-коментирано.

Между другото, мернах някаква статия в сайтът на вестник “Стандарт” относно Иван и Андрей и “Нова”:
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/novinata-shokira-za-ivan-i-andrey-560973.html
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #211 on: 20 May 2024 01:08:40 »

Записите на предаването са приключили преди почти 2 месеца, когато реално не са имали големи наблюдения върху рейтингите, та винаги са възможни промени. Те и на "Фермата" бяха обявили кастинг за сезон 10, но очевидно такъв няма да има. Grin

Не са били чак толкова по-слаби. В 4+ бяха сходни с тези на “Ергенът” по другата телевизия, а е далеч по-коментирано.

Между другото, мернах някаква статия в сайтът на вестник “Стандарт” относно Иван и Андрей и “Нова”:
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/novinata-shokira-za-ivan-i-andrey-560973.html
Учудвам се каква жълта статия са пуснали "Стандарт", че чак са цитирали "Уикенд"... Има известния съмнения в това, че "Нова" са медийни партньори на филма за Гунди, но както стана ясно, Иван и Андрей работят с "Нова" още от миналата година и са водещи на футболни студия по спортните им канали.

Колкото до статията - там пише, че до момента не били обявени никакви други реалитита освен Big Brother. Това далеч не е така, понеже "Нова" са обявили също "Игри на волята" и "Пееш или лъжеш", а "ьТВ" - "Островът на стоте гривни", "Бягство към победата" и "Гласът на България".
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #212 on: 20 May 2024 15:42:15 »

https://nova.bg/accents/view/2024/05/20/456374/%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-nova-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87-%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%B4/

Похвалили са рейтингите на "Като две капки вода", "Хелс китчън" и "Един за друг", но за "Есента на демона" и "Шеф под прикритие" не споменават нищо...  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #213 on: 21 May 2024 17:55:32 »

Ами то действително "Есента на демона" и "Шеф под прикритие" бяха с най-ниски рейтинги от всичките праймтайм проекти на "Нова".

Иначе следващия понеделник (27 май) от 21:00ч. ще се излъчат годишните награди на "БГ Радио" и съответно късните новини ще са в 23:00ч.

От 1 юни в събота от 17:00ч. пък се връщат повторенията на "Съдби на кръстопът", въпреки че в тарифата за юни пише "Любовни афери".
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #214 on: 21 May 2024 20:00:21 »

Ами то действително "Есента на демона" и "Шеф под прикритие" бяха с най-ниски рейтинги от всичките праймтайм проекти на "Нова".

Иначе следващия понеделник (27 май) от 21:00ч. ще се излъчат годишните награди на "БГ Радио" и съответно късните новини ще са в 23:00ч.

От 1 юни в събота от 17:00ч. пък се връщат повторенията на "Съдби на кръстопът", въпреки че в тарифата за юни пише "Любовни афери".

Знам, шегувам се. Но действително ме изненада, че повторенията на "Шеф под прикритие" имаха добра гледаемост, а новите пет епизода бяха с нисък рейтинг...?
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #215 on: 03 June 2024 19:43:07 »

Мнения са "Скрита самоличност"? На мен ми харесва, не е лоша идеята за предаването.
Report Spam   Logged
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #216 on: 03 June 2024 20:01:53 »

И на мен ми хареса. Интересно е. Само в началото почнаха много ударно, а очаквах малко повече да бъдат разяснени правилата, но все пак беше приятно. Геро също не напрягаше. Като цяло само добри неща мога да кажа.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #217 on: 03 June 2024 20:38:17 »

И на мен ми хареса. Интересно е. Само в началото почнаха много ударно, а очаквах малко повече да бъдат разяснени правилата, но все пак беше приятно. Геро също не напрягаше. Като цяло само добри неща мога да кажа.
Да, някакси почна сякаш не отначалото. Grin Иначе и на мен ми харесва предаването, ама не е толкова лесно, колкото го представяха в социалните мрежи. Там толкова описваха професията на дадения човек, че веднага можеше да познаеш каква е, докато сега в предаването почти нищо не казват... Grin
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #218 on: 13 June 2024 17:48:23 »

Ъъ... "Нова" направо ме озадачиха с тарифата си за юли: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1718288593_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_july_2024.xlsx?_gl=1*zqw0d1*_ga*MjAzNDExNTkzOC4xNTU4MDgxNjg1*_ga_79JNJVS3T9*MTcxODI5MjAzMi4xNy4xLjE3MTgyOTIxMTkuNjAuMC4w

В 20:00ч. на бял кон се завръщат нови епизоди на "Черешката на тортата". Язък за цялата рекламна кампания на "Скрита самоличност", след като ще върви само 1 месец. Grin

Има и други интересни промени - приключва турския сериал "Не ме оставяй" в 15:00ч. и от 22 юли вместо него ще вървят повторения на "Черешката на тортата".

Не мога да пропусна и гвоздея в програмата на 16 юли. Тогава "Нова" става на 30 години и ще има специално 4-часово предаване от 20:00ч.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #219 on: 13 June 2024 18:02:07 »

Ъъ... "Нова" направо ме озадачиха с тарифата си за юли: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1718288593_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_july_2024.xlsx?_gl=1*zqw0d1*_ga*MjAzNDExNTkzOC4xNTU4MDgxNjg1*_ga_79JNJVS3T9*MTcxODI5MjAzMi4xNy4xLjE3MTgyOTIxMTkuNjAuMC4w

В 20:00ч. на бял кон се завръщат нови епизоди на "Черешката на тортата". Язък за цялата рекламна кампания на "Скрита самоличност", след като ще върви само 1 месец. Grin

Има и други интересни промени - приключва турския сериал "Не ме оставяй" в 15:00ч. и от 22 юли вместо него ще вървят повторения на "Черешката на тортата".

Не мога да пропусна и гвоздея в програмата на 16 юли. Тогава "Нова" става на 30 години и ще има специално 4-часово предаване от 20:00ч.

Ами, беше си ясно. "Скрита самоличност" е експеримент, за който тепърва ще се прецени дали ще има епизоди. А на "Черешката" имат цял заснет сезон.
Ако "Скрита самоличност" оправдае очакванията би трябвало през юли да снимат още нови епизоди.
Но евала, че и през юли ще имат собствена продукция в праймтайма.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Go Up
  Print  

Jump to: