BG TV Talk
15 February 2025 08:39:07
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 15491 times)
mickeymouse
Зрител

« Reply #100 on: 26 December 2024 18:27:25 »

bTV просто пускат наново кастинга за новия сезон. Снимките ще са през зимните месеци, докато през това време в Шри Ланка е топло и подходящо за подобни снимки. Излъчването е планирано за пролетния сезон, доколкото знам.

А колко пъти пускат кастинг? От лятото не са престанали да пускат кастинги за "Ергенът"? Не могат да намерят подходящи участници ли?
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #101 on: 26 December 2024 19:18:36 »

Леле, как се подведох само… От информацията на сайта на btv.bg останах с впечатление, че ще правят "Bachelor in Paradise" с този кастинг за мъже и жени. Понеже нали Ергенът е вече избран.

На практика ще е точно това. Наистина става въпрос за различен сезон, spin-off, както ти написа.
Аз имах предвид единствено, че и през ноември-декември имаше такъв кастинг(отново и за мъже, и за жени), но сега го пускат отново. + за първи път показват новото подзаглавие и визия.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #102 on: 26 December 2024 22:37:13 »

Интересно ми е как ще се реализира този спин-оф, след като в Америка се прави с участници от предни сезони на Ергенът и "Момата", а тук имаме само 3 реализирани на Ергенът, че чак и кастинг пуснали. Явно ще си е като българската версия на Love Island и са взели този лиценз под шапката на Ергенът.
Report Spam   Logged
Webber
Зяпач
**

« Reply #103 on: 26 December 2024 23:03:19 »

Добре. Те как ще го водят от bTV. Като сезон 4 на "Ергенът", но с подзаглавие в случая "Ергенът: Любов в Рая" или изцяло нов spin-off формат сезон 1 от пролетта "Ергенът: Любов в Рая". В случая едно. Да не са решили в последният момент да ги разделят на отделни предавания. Защото преди месец когато обявиха локация остров Шри Ланка казаха, че имат избран Ерген и пуснаха кастинг за две седмици до 1 декември, даже в момента е още активен на страницата на "Ергенът" в сайта на bTV, отделно от тази на "Ергенът: Любов в Рая" и аз затова се подведох.

На практика има два кастинга: "Ергенът", който не е спрян до 1 декември за сезон 4 https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting/
И този от днес "Ергенът: Любов в Рая": https://www.btv.bg/ergenat-lyubov-v-raya/ (не ли малко късно вече за кастинг тъй като остава месец и половина до средата на февруари, то тогава вече трябва да е в ефир)

Тоест:
"Ергенът" (сезони 1 - 3)
"Ергенът: Любов в Рая" (сезон 1 /2025/, сега планиран пролетта)

Интересно Сезон 4 или Сезон 1 ще бъде? Явно в последните седмици са решили май да е отделно, пак свързани продукции.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #104 on: 27 December 2024 07:50:40 »

Добре. Те как ще го водят от bTV. Като сезон 4 на "Ергенът", но с подзаглавие в случая "Ергенът: Любов в Рая" или изцяло нов spin-off формат сезон 1 от пролетта "Ергенът: Любов в Рая". В случая едно. Да не са решили в последният момент да ги разделят на отделни предавания. Защото преди месец когато обявиха локация остров Шри Ланка казаха, че имат избран Ерген и пуснаха кастинг за две седмици до 1 декември, даже в момента е още активен на страницата на "Ергенът" в сайта на bTV, отделно от тази на "Ергенът: Любов в Рая" и аз затова се подведох.

На практика има два кастинга: "Ергенът", който не е спрян до 1 декември за сезон 4 https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting/
И този от днес "Ергенът: Любов в Рая": https://www.btv.bg/ergenat-lyubov-v-raya/ (не ли малко късно вече за кастинг тъй като остава месец и половина до средата на февруари, то тогава вече трябва да е в ефир)

Тоест:
"Ергенът" (сезони 1 - 3)

Интересно Сезон 4 или Сезон 1 ще бъде? Явно в последните седмици са решили май да е отделно, пак свързани продукции.

Според мен предстои да видим...

Иначе - днес ми излезе реклама - "Love island - скоро на bTV Plus"
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #105 on: 27 December 2024 10:20:40 »

Тоест:
"Ергенът" (сезони 1 - 3)

В Уикипедия пише, че Ергенът: Любов в Рая ще бъде бг версията на The Bachelor in Paradise, което си е отделен спин-оф, следователно не мисля, че това е подзаглавие на нов сезон, а отделен проект.
Report Spam   Logged
TVofBulgaria
Потребител
*

« Reply #106 on: 27 December 2024 10:31:27 »

"Още един популярен формат с бранда „Ергенът“ ще дебютира на българския тв пазар. Това е „Ергенът: Любов в рая“ (Bachelor in Paradise), който през есента на 2025г. ще заеме своето място в програмата на bTV, предлагайки на зрителите нов вид телевизионно преживяване."
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/senzacionnoto-shou-ergenat-ljubov-v-raja-za-parvi-pat-v-balgarskija-efir-po-btv.html
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #107 on: 27 December 2024 10:38:27 »

Няма какво да предстои да разберем.

Сезоните на предаването догодина ще са 2 - един регулярен през пролетта и един Paradise сезон през есента.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
Webber
Зяпач
**

« Reply #108 on: 27 December 2024 12:48:00 »

Значи не съм се подвел, че първоначално ще бъдат два отделни сезона. Сега ми стана ясно, че ми излезе някакво инфо: "Ергенът 4" сега ще прави Ники Николов и Ивайло Вандов + Цветомир Матев - режисьор (тоест тези, който реализираха Островът на 100-те гривни сезон 1), "Ергенът: Любов в рая" за есента ще са продуценти Радо Тушев, Мая Тодорова, Нико Тупарев (продуцентите на Ергенът сезон 1 - 3)

Не знам "Живот на кантар", кой ще го прави, да не екипът на Евгени Димитров (Слави) или Радо Тушев и компания, с FX Camera?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #109 on: 27 December 2024 13:00:18 »

Много тъпо според мен догодина да има два сезона на "Ергенът"... Есенният сезон явно ще е на мястото на "Бягство към победата", пък на мен това предаване много ми харесваше. "Ергенът" пък тази пролет май беше доста зле откъм рейтинги, та дори се въртяха слухове, че пада от ефир, а сега решили да му правят два сезона накуп... Направо да им се начудиш на програмната логика на "ьТВ"... Undecided
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #110 on: 27 December 2024 15:33:03 »

Още по-интересно как двата сезона ще бъдат продуцирани от два различни екипа. Доста странно решение, в предвид че двете предавания са свързани.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #111 on: 27 December 2024 16:09:19 »

Вече се въртят и рекламите за Love island на bTV Plus:

https://www.youtube.com/watch?v=fXhMAZpnqPg&ab_channel=bTVMediaGroup

https://www.youtube.com/watch?v=DyP2cVgcC54&ab_channel=bTVMediaGroup

https://www.youtube.com/watch?v=VwScI-sD04U&ab_channel=bTVMediaGroup
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #112 on: 27 December 2024 16:48:27 »

Много тъпо според мен догодина да има два сезона на "Ергенът"... Есенният сезон явно ще е на мястото на "Бягство към победата", пък на мен това предаване много ми харесваше. "Ергенът" пък тази пролет май беше доста зле откъм рейтинги, та дори се въртяха слухове, че пада от ефир, а сега решили да му правят два сезона накуп... Направо да им се начудиш на програмната логика на "ьТВ"... Undecided

+
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #113 on: 27 December 2024 18:29:27 »

Ергенът им е най-успешния формат от всичките тези нови формати и експерименти, които бълват последните 1-2 години. Причината да е с по-малко рейтинг е защото привлича по-млада аудитория, която го гледа в интернет, което рейтинга няма как да го хване. Отделно тази година епизодите бяха прекалено дълги, което според мен накара част от ТВ аудиторията също да го гледа on demand. Факт е, че в интернет се говори най-мнгого за Ергенът и финалът се дискутира с дни, особено тази година с резила. В Америка Ергенът и Момата са пролетта и лятото, и тук таме някакви spin-off-и. А тук преди години Big Brother също имаше два сезона в една година - VIP през пролетта, и нормалния през есента. Даже това продължи няколко години, ако не се лъжа.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #114 on: 27 December 2024 18:37:18 »

Ергенът им е най-успешния формат от всичките тези нови формати и експерименти, които бълват последните 1-2 години. Причината да е с по-малко рейтинг е защото привличат по-млада аудитория, която гледа предаването в интернет, което рейтинга няма как да го хване. Отделно оттова тази година епизодите бяха прекалено дълги, което според мен накара част от ТВ аудиторията също да го гледа on demand. Факт е, че в интернет се говори най-мнгого за Ергенът и финалът се дискутира с дни, особено тази година с резила. В Америка Ергенът и Момата са пролетта и лятото, и тук таме някакви spin-off-и. А тук преди години Big Brother също имаше два сезона в една година - VIP през пролетта, и нормалния през есента. Даже това продължи няколко години, ако не се лъжа.

Значи, зрителите от 18 до 59 години могат да гледат "Игри на волята" и "Хелс Китчън" по телевизията (това сочат рейтингите), но "Ергенът" го гледат онлайн, или искаш да кажеш, че се гледа от тийнейджъри под 18 години?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #115 on: 27 December 2024 19:05:09 »

Ергенът им е най-успешния формат от всичките тези нови формати и експерименти, които бълват последните 1-2 години. Причината да е с по-малко рейтинг е защото привлича по-млада аудитория, която го гледа в интернет, което рейтинга няма как да го хване. Отделно тази година епизодите бяха прекалено дълги, което според мен накара част от ТВ аудиторията също да го гледа on demand. Факт е, че в интернет се говори най-мнгого за Ергенът и финалът се дискутира с дни, особено тази година с резила. В Америка Ергенът и Момата са пролетта и лятото, и тук таме някакви spin-off-и. А тук преди години Big Brother също имаше два сезона в една година - VIP през пролетта, и нормалния през есента. Даже това продължи няколко години, ако не се лъжа.
За Big Brother не се бъркаш - действително няколко години подред имаше по 2 сезона (VIP през пролетта и нормален през есента), обаче това беше в първите години, когато в България почнаха да се правят подобни грандиозни реалитита и по телевизията нямаше толкова много предавания.
Report Spam   Logged

Robimir
Говорител

« Reply #116 on: 27 December 2024 22:54:40 »

Значи, зрителите от 18 до 59 години могат да гледат "Игри на волята" и "Хелс Китчън" по телевизията (това сочат рейтингите), но "Ергенът" го гледат онлайн, или искаш да кажеш, че се гледа от тийнейджъри под 18 години?
Спомням си, че преди време bTV нарочно вадеха някакви странни рейтинги, 18+ или 18-35 бяха, не си спомням, където Ергенът имаше съвсем малка преднина от Нова ТВ, та може би тази ниша, която са измервали има по-голям интерес към Ергенът от 18-49 като цяло. Според мен има и по-голям интерес от неангажираща аудитория, и да тийнеджъри под 18г. също, защото не мога да си обясня как рейтинга в действителност не е толкова задоволителен, но в социалните мрежи да е лидер. Подобни формати като Къщата на инфлуенсърите, Диви и щастливи и т.н. са успешни в интернет, но не мисля че ще са толкова успешни по телевизията. Та затова си мисля че с Ергенът е нещо подобно.
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #117 on: 28 December 2024 00:30:28 »

БТВ продължават с експериментите. А сега е времето, където да направят някакъв план. Не може, всеки сезон нови скучни предавания. Есенният сезон не беше добър. Пролетният го бяха направили гледаем, но явно и него ще разбутат. А сега е моментът, когато Игрите ще имат нови водещи. Могат да го използват в техен плюс. Не се сетиха за Къртицата, Шоуто на Азис и други формати, които бяха кратки, но с добри резултати. Вероятно ще отпадне Бягство към победата, Денсинг старс също е под въпрос. А Нова залага на утвърдени предавания, които им носят сигурни рейтинги.

Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #118 on: 28 December 2024 03:33:45 »

Спомням си, че преди време bTV нарочно вадеха някакви странни рейтинги, 18+ или 18-35 бяха, не си спомням, където Ергенът имаше съвсем малка преднина от Нова ТВ, та може би тази ниша, която са измервали има по-голям интерес към Ергенът от 18-49 като цяло. Според мен има и по-голям интерес от неангажираща аудитория, и да тийнеджъри под 18г. също, защото не мога да си обясня как рейтинга в действителност не е толкова задоволителен, но в социалните мрежи да е лидер. Подобни формати като Къщата на инфлуенсърите, Диви и щастливи и т.н. са успешни в интернет, но не мисля че ще са толкова успешни по телевизията. Та затова си мисля че с Ергенът е нещо подобно.

Попитах те нормално, не искам да съм злобен. Разбирам логиката ти, но следователно Big Brother беше мега коментиран в социалните мрежи, а “Игри на волята” беше най-гледаното предаване тази есен, така че не знам…
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #119 on: 28 December 2024 04:55:27 »

Ако тонът ми не е бил окей се извинявам, далеч не съм искал да споря или да звуча по такъв начин. И ти също имаш право, тъй като трябва да се гледат 18-49 рейтингите, а не някакви 18+ или каквото измислят. Но каквото и да е истината, от целия бълмоч, който излъват последните 2 години, Ергенът се утвърди най-добре. Може би с това таят някакви надежди, че с тези 2 сезона ще им се получи. Само да не го разводнят сезона тази пролет дотам, че хората да се отдръпнат да го гледат есента, когато продукцията ще е по-скъпа.  Grin Ще видим с новите продуценти.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Up
  Print  

Jump to: