dan_agent06
|
В "Тази сутрин" разкриха кой ще води "Коя е тази песен" - Керана. Интересен избор според мен.
|
|
|
|
|
daniboi
|
В "Тази сутрин" разкриха кой ще води "Коя е тази песен" - Керана. Интересен избор според мен.
Ку-ку бенд Отново ще свирят в в bTV ти ще правят по-точно екипа на Слави или фирмата на Евгени ще правят другото музикално предаване Коя е тази песен с водеща певицата керана
|
|
|
|
mariokrushkin
|
И друго много важно нещо се разбра от интервюто! Започва още на 14 и 15 септември веднага след премиерата на Гласът на България. Много добро програмно решение,поздравления! Може би това е отговор от страна на бТВ към Нова, във връзка с дългите стартови епизоди на Игри на волята. Иначе предаването ми грабна доста сериозно интереса,щом и Куку Бенд ще свирят на живо в студиото и определено ще го следя.
|
|
|
|
spike
|
Брей... отдавна чаках Керана да получи собствено шоу. Опрвделено много добър избор, както и страхотно програмно решение за старта на шоуто.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение"
|
|
|
|
spike
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение" Май не е баш така... Доколкото разбрах, "Коя е тази песен?" се снима в кино "Люмиер", където дълги години се снимаше "Комиците".
|
|
|
|
TopCat
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение" Тепърва ще си връщат територия в bTV. Само да им се получи добре с "Коя е тази песен", "Бягство към победата" и с ""... Май не е баш така... Доколкото разбрах, "Коя е тази песен?" се снима в кино "Люмиер", където дълги години се снимаше "Комиците".
Грешно си разбрал
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
Тепърва ще си връщат територия в bTV. Само да им се получи добре с "Коя е тази песен" и с ""... И с .... "Бягство към победата" или имаш нещо друго предвид? 🤔😏😂 И нещо друго ли ще правят?
|
|
|
|
mickeymouse
|
И с .... "Бягство към победата" или имаш нещо друго предвид? 🤔😏😂 И нещо друго ли ще правят?
Сигурно ще правят някой от другите куиз формати.
|
|
|
|
spike
|
И с .... "Бягство към победата" или имаш нещо друго предвид? 🤔😏😂 И нещо друго ли ще правят?
Предполагам, че това има предвид колегата. Иначе нека да видим как ще се справят с тези формати, че аз лично хич не съм очарован от сезоните на "Гласът на България" и "България търси талант", които се продуцираха от "Седем осми".
|
|
|
|
TopCat
|
7/8, така де, новата фирма на Маестрото, ще има и трето предаване в ефира на бТВ. Скоро ще разберете кое, но мисля повечето от вас вече се досещат.
|
Hater by Design.
|
|
|
secet
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение" А сетът на "Колко ми даваш?" къде ще е тогава?
|
|
|
|
spike
|
7/8, така де, новата фирма на Маестрото, ще има и трето предаване в ефира на бТВ. Скоро ще разберете кое, но мисля повечето от вас вече се досещат. Предполагам, че става въпрос за другата музикална игра - "Помниш ли текста?", ама ще видим. Което и да е третото предаване, дано ги направят по-кадърно, понеже както вече казах, хич не бях очарован от сезоните на "България търси талант" и "Гласът на България", които се продуцираха от "Седем осми".
|
|
|
|
Mr.D.
|
А сетът на "Колко ми даваш?" къде ще е тогава? Нови хан
|
|
|
|
Mr.D.
|
"Гласът на България" започна 20 минути преди обявения час(20:00 ч.) - в 19:40 ... интересно решение
|
|
|
|
spike
|
"Гласът на България" започна 20 минути преди обявения час(20:00 ч.) - в 19:40 ... интересно решение
Хм... нямам логично обяснение за това решение, но явно са се опитали да задържат аудитоеията на новините, въпреки че пък феновете на "Гласът" вероятно са се ядосали заради по-ранния и необявен старт. Да видим обаче кога ще свърши епизодът и дали в крайна сметка ще е с 20 минути по-дълъг.
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Бтв час и половина излъчва Островът на 100-те гривни без да пуска реклама, после пуска 8 минути реклами. Направо така да излъчват и филмите (знам, че това е друго). Иначе предаването като начин на снимане, напомня на сървайвър, но с доста различни правила.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Бтв час и половина излъчва Островът на 100-те гривни без да пуска реклама, после пуска 8 минути реклами. Направо така да излъчват и филмите (знам, че това е друго). Иначе предаването като начин на снимане, напомня на сървайвър, но с доста различни правила. Прави ми впечатление, че Нова не остават по-назад. Същото е при конкуренцията - Игри на волята излъчва около час и половина-два без реклама. Единствено рекламите не са толкова кратички, но пак е подобрение от предни години.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Прави ми впечатление, че Нова не остават по-назад. Същото е при конкуренцията - Игри на волята излъчва около час и половина-два без реклама. Единствено рекламите не са толкова кратички, но пак е подобрение от предни години.
Да не забравяме, че “Игри на волята” стартира преди два дни, като първите два епизода нямаха почти никакви реклами.
|
|
|
|
secet
|
Еми това е за да не сменят хората канала и да гледат конкуренцията. По същата причина са и тези неща със по-ранното започване и т.н. Правят такива трикове за да задържат аудиторията.
|
|
|
|
|