spike
|
Бюджетите на сериалите по принцип не бяха кой знае колко високи, особено пък тези на Hidalgo например... Не случайно на Краси Ванков му се носи славата на най-стиснатия продуцент. Иначе въпреки забраната за реклама на хазарт, сайтовете почнаха да рекламират алтернативни брансове. Например вече не е Palms Bet, a Palms Sport, продължават да се рекламират също efbet и Sesame като част от имената на шампионата и купата ни по футбол... Тъй че парите продължават да си влизат в телевизиите, но чрез различни брандове на хазартните оператори.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Бюджетите на сериалите по принцип не бяха кой знае колко високи, особено пък тези на Hidalgo например... Не случайно на Краси Ванков му се носи славата на най-стиснатия продуцент. Иначе въпреки забраната за реклама на хазарт, сайтовете почнаха да рекламират алтернативни брансове. Например вече не е Palms Bet, a Palms Sport, продължават да се рекламират също efbet и Sesame като част от имената на шампионата и купата ни по футбол... Тъй че парите продължават да си влизат в телевизиите, но чрез различни брандове на хазартните оператори. Да, но парите не са толкова, колкото бяха преди. Иначе, не си обяснявам липсата на български сериали…
|
|
|
|
secet
|
Според тарифата БТВ през януари ще излъчват повторения на "Колко ми даваш" от 21.30 след "Кой да знае", а от 28 януари и на "Коя е тази песен". Малко учудващо решение, като се има предвид че рейтингите им не бяха особено високи, но може би се надяват че ще постигнат по-добри резултати срещу повторението на сериала по Нова ТВ. Други промени няма.
|
|
|
|
spike
|
Според тарифата БТВ през януари ще излъчват повторения на "Колко ми даваш" от 21.30 след "Кой да знае", а от 28 януари и на "Коя е тази песен". Малко учудващо решение, като се има предвид че рейтингите им не бяха особено високи, но може би се надяват че ще постигнат по-добри резултати срещу повторението на сериала по Нова ТВ. Други промени няма.
В последните седмици просто изобилстват нелогичните програмни решения в "ьТВ". Като ще повтарят нещо, поне да беше по-старо, а не предавания, които са свършили буквално преди 2 седмици... Уж се говореше, че ще има сезон 4 на "Съни бийч", та да бяха повторили първите 3 сезона на сериала.
|
|
|
|
|
spike
|
Много разочароваща програма поне за мен... Добре, че по "ьТВ Синема" ще излъчат целия концерт на Голямата Четворка, който се проведе на Националния стадион през 2010, та да си го припомня отново. 😁 По "ьТВ" пък на 1 януари ще повторят концерта на Guns N'Roses от 2012г., който пак беше у нас.
|
|
|
|
Mr.D.
|
bTV вече въртят промо на новия им пролетен сезон.
Ще има “Ергенът”, “Живот на кантар”, “Бригада нов дом”, “Колко ми даваш?”, “Помниш ли текста?”, “Кажи честно”, както и нов сезон на “Аз обичам България”. Ще има нози епизоди и на “Стани богат”, както и продължаващия сезон на “Кой да знае?”
|
|
|
|
spike
|
bTV вече въртят промо на новия им пролетен сезон.
Ще има “Ергенът”, “Живот на кантар”, “Бригада нов дом”, “Колко ми даваш?”, “Помниш ли текста?”, “Кажи честно”, както и нов сезон на “Аз обичам България”. Ще има нози епизоди и на “Стани богат”, както и продължаващия сезон на “Кой да знае?”
И нито един сериал?!? Нали уж щеше да има четвърти сезон на "Съни бийч"? Иначе от изброените формати на мен ми допада само "Аз обичам България". Впрочем странно, че няма да има Dancing Stars, след като тази пролет то им беше сред най-гледаните предавания.
|
|
|
|
pesho
|
Може и отново да има „Dancing Stars“. Сряда и четвъртък бяха за „Ергенът“. Петък за „Аз обичам България“, в събота „Бригада нов дом“. В неделя и понеделник може да бъде „Живот на кантар“. Зависи колко седмични издания ще има. Вторник да си излъчват „Dancing Stars“. Останалите предавания ще ги вместят пак в 22 ч. Просто някои предавания, няма да бъдат до 23 ч. Лично съм против нов сезон на предаването „Колко ми даваш?“. Тъпичко си беше, поне за мен. Останалите, можеше да ги пробват отново през есента.
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
На мен музикалните ми харесаха - "Коя е тази песен" и "Помниш ли текста" като повече Помниш ли тескта, "Кажи честно" ми е най-безинтересното от 4-те.
|
|
|
|
spike
|
Следващата неделя (5 януари) от 22:20ч ще се излъчи българският филм "Игра на доверие". Не съм напълно сигурен, но това май ще е ТВ премиера на филма в национален ефир. Ако не се лъжа, досега беше наличен за гледане само в стрийминг платформи.
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
Дано има поне малко коледно настроение този филм.
btw, предаването "Помниш ли текста" май съм го засичал по чуждите телевизии.
|
|
|
|
spike
|
Дано има поне малко коледно настроение този филм.
btw, предаването "Помниш ли текста" май съм го засичал по чуждите телевизии.
В "Игра на доверие" няма никакво коледно настроение. Гледал съм го и е една тежка драма за психично тормозена жена, която се самоубива. 😄 Просто "ьТВ" не продуцират почти никакви български филми и по празниците се възползват да излъчат някой премиерен, без значение дали е тематичен за съответния празник. Но все пак довечера ще излъчат друг български филм, който е тематичен за празника - "Чичо Коледа". Той обаче не е премиерен, затова и не го бях отбелязал. Иначе "Помниш ли текста" е лицензно предаване, както почти всичко в праймтайма ни, тъй че е напълно възможно да си го засичал и по чужди телевизии.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Споменавайки Помниш ли текста, искам да отворя тема за Коя е тази песен - доскоро в Уикипедия пишеше, че преди се е излъчвало по Канал 1 с водещ Део, но в последствие информацията беше изтрита. Няма много източници, които потвърждават съществуването на тази ранна версия, но има няколко статии. Питането ми е в крайна сметка дали се е излъчвало по Канал 1, или тази есен беше премиерата на това предаване за българския ефир като цяло.
|
|
|
|
spike
|
Споменавайки Помниш ли текста, искам да отворя тема за Коя е тази песен - доскоро в Уикипедия пишеше, че преди се е излъчвало по Канал 1 с водещ Део, но в последствие информацията беше изтрита. Няма много източници, които потвърждават съществуването на тази ранна версия, но има няколко статии. Питането ми е в крайна сметка дали се е излъчвало по Канал 1, или тази есен беше премиерата на това предаване за българския ефир като цяло.
Това предаване с Део май е било с подобен регламент, но не по лиценз на същия формат. Навремето беше модерно да се копират чужди предавания, ама без да се купуват лицензи, понеже те са скъпи.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ами аз честно казано въобще не го помня това предаване с Део и си мислех, че е било доста по-рано. В интернет също не се намира почти нищо, дори не успявам да открия от кога до кога е вървяло въпросното предаване. Впрочем това, че "ьТВ" не зачитат предишното съществуване на предаването в България, не е нещо ново. Същата история беше и със "Смени жената", което няколко години по-рано беше вървяло по друг техен канал Pro.bg (сега вече "ьТВ Екшън") със заглавие "Размяна на съпруги".
|
|
|
|
Mr.D.
|
bTV просто пускат наново кастинга за новия сезон. Снимките ще са през зимните месеци, докато през това време в Шри Ланка е топло и подходящо за подобни снимки. Излъчването е планирано за пролетния сезон, доколкото знам.
|
|
|
|
Webber
|
bTV просто пускат наново кастинга за новия сезон. Снимките ще са през зимните месеци, докато през това време в Шри Ланка е топло и подходящо за подобни снимки. Излъчването е планирано за пролетния сезон, доколкото знам.
Леле, как се подведох само… От информацията на сайта на btv.bg останах с впечатление, че ще правят "Bachelor in Paradise" с този кастинг за мъже и жени. Понеже нали Ергенът е вече избран.
|
|
|
|
|