dan_agent06
|
В "Тази сутрин" разкриха кой ще води "Коя е тази песен" - Керана. Интересен избор според мен.
|
|
|
|
|
daniboi
|
В "Тази сутрин" разкриха кой ще води "Коя е тази песен" - Керана. Интересен избор според мен.
Ку-ку бенд Отново ще свирят в в bTV ти ще правят по-точно екипа на Слави или фирмата на Евгени ще правят другото музикално предаване Коя е тази песен с водеща певицата керана
|
|
|
|
mariokrushkin
|
И друго много важно нещо се разбра от интервюто! Започва още на 14 и 15 септември веднага след премиерата на Гласът на България. Много добро програмно решение,поздравления! Може би това е отговор от страна на бТВ към Нова, във връзка с дългите стартови епизоди на Игри на волята. Иначе предаването ми грабна доста сериозно интереса,щом и Куку Бенд ще свирят на живо в студиото и определено ще го следя.
|
|
|
|
spike
|
Брей... отдавна чаках Керана да получи собствено шоу. Опрвделено много добър избор, както и страхотно програмно решение за старта на шоуто.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение"
|
|
|
|
spike
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение" Май не е баш така... Доколкото разбрах, "Коя е тази песен?" се снима в кино "Люмиер", където дълги години се снимаше "Комиците".
|
|
|
|
TopCat
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение" Тепърва ще си връщат територия в bTV. Само да им се получи добре с "Коя е тази песен", "Бягство към победата" и с ""... Май не е баш така... Доколкото разбрах, "Коя е тази песен?" се снима в кино "Люмиер", където дълги години се снимаше "Комиците".
Грешно си разбрал
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
Тепърва ще си връщат територия в bTV. Само да им се получи добре с "Коя е тази песен" и с ""... И с .... "Бягство към победата" или имаш нещо друго предвид? 🤔😏😂 И нещо друго ли ще правят?
|
|
|
|
mickeymouse
|
И с .... "Бягство към победата" или имаш нещо друго предвид? 🤔😏😂 И нещо друго ли ще правят?
Сигурно ще правят някой от другите куиз формати.
|
|
|
|
spike
|
И с .... "Бягство към победата" или имаш нещо друго предвид? 🤔😏😂 И нещо друго ли ще правят?
Предполагам, че това има предвид колегата. Иначе нека да видим как ще се справят с тези формати, че аз лично хич не съм очарован от сезоните на "Гласът на България" и "България търси талант", които се продуцираха от "Седем осми".
|
|
|
|
TopCat
|
7/8, така де, новата фирма на Маестрото, ще има и трето предаване в ефира на бТВ. Скоро ще разберете кое, но мисля повечето от вас вече се досещат.
|
Hater by Design.
|
|
|
secet
|
Друго интересно е, че не просто се завръща екипа на 7/8 в bTV чрез новата компания на Евгени Димитров-Маестрото, а и отново ще са в студиото, където са били - сетът на "Коя е тази песен?" е на мястото на сета на "Шоуто на Слави", който после стана на "Шоуто на Николаос Цитиридис", а сега отново те се връщат "във владение" А сетът на "Колко ми даваш?" къде ще е тогава?
|
|
|
|
spike
|
7/8, така де, новата фирма на Маестрото, ще има и трето предаване в ефира на бТВ. Скоро ще разберете кое, но мисля повечето от вас вече се досещат. Предполагам, че става въпрос за другата музикална игра - "Помниш ли текста?", ама ще видим. Което и да е третото предаване, дано ги направят по-кадърно, понеже както вече казах, хич не бях очарован от сезоните на "България търси талант" и "Гласът на България", които се продуцираха от "Седем осми".
|
|
|
|
Mr.D.
|
А сетът на "Колко ми даваш?" къде ще е тогава? Нови хан
|
|
|
|
|