BG TV Talk
14 December 2024 00:41:54
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 10953 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #40 on: 17 September 2024 16:30:53 »

И на мен ми направи много хубаво впечатление липсата на реклами. Знам, че по този начин телевизиите печелят пари, но точно рекламите са основната причина да гледам интересните за мен неща по интернет. Там си слагаш блокер за реклами и всичко е перфектно.

Иначе телевизиите отдавна прилагат тези трикове с по-ранния старт, обаче 20 минути според мен са прекалено много. Разумната граница е 5-10 минути, но с 20 минути по-ранен старт едва ли са постигнали нещо повече от това да ядосат верните фенове на предаването, които не са били подготвени.

Впрочем ето я тарифата за октомври: https://bravo.btv.bg/docs/10%20Oct%20RateCard%20BG%201609.pdf

Единствените промени са около изборите, когато традиционно няма да има "Гласът на България", а предвиденият за тогава епизод ще бъде излъчен в събота от 22:00ч.
Report Spam   Logged

secet
Зяпач
**

« Reply #41 on: 18 September 2024 19:43:21 »

Има ли някъде данни за рейтинга на Островът, не видях да са се похвалили.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #42 on: 18 September 2024 20:00:31 »

Има ли някъде данни за рейтинга на Островът, не видях да са се похвалили.

Няма с какво да се похвалят. Игрите ги биха доста убедително.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
daniboi
Зяпач
**

« Reply #43 on: 21 September 2024 09:10:50 »

Първи епизод на втори сезон на реалити предаването бягство към победата ми хареса доста Направи ми впечатление че този път предаването е доста по-динамично не е толкова разтегнато и в същото време човек може да научи нещо интересно за българските традиции и исторически факти
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #44 on: 27 September 2024 20:57:25 »

От понеделник "Стани богат" ще има нов жокер - "Попитай водещия".
Засега не е ясно дали ще бъде 4-и жокер или ще замени някой от досегашите.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #45 on: 28 September 2024 13:04:28 »

От понеделник "Стани богат" ще има нов жокер - "Попитай водещия".
Засега не е ясно дали ще бъде 4-и жокер или ще замени някой от досегашите.
Интересно... След като досега още никой не е успял да спечели голямата награда, според мен е съвсем логично да сложат и четвърти жокер.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #46 on: 05 October 2024 16:26:12 »

"Колко ми даваш" ще бъде 14 епизода - това каза Флорина Иванова в COOLt преди малко...
Вероятно и "Коя е тази песен?" ще е също толкова. Това означава, че "Кажи честно" и "Помниш ли текста?" вероятно ще стартират след тях - от ноември месец.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #47 on: 05 October 2024 17:01:49 »

"Колко ми даваш" ще бъде 14 епизода - това каза Флорина Иванова в COOLt преди малко...
Вероятно и "Коя е тази песен?" ще е също толкова. Това означава, че "Кажи честно" и "Помниш ли текста?" вероятно ще стартират след тях - от ноември месец.
И аз така мисля. Вече почнаха с промотирането на предаванията, като обявиха водещата на "Кажи честно". Това ще са актрисите и майка и дъщеря Рая Пеева и Красимира Демирева.
Report Spam   Logged

daniboi
Зяпач
**

« Reply #48 on: 11 October 2024 15:56:05 »

A предаването Помниш ли текста дали няма отново продуценти да бъдат хората на Слави както и да свири ку-ку бенд
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #49 on: 11 October 2024 16:09:53 »

A предаването Помниш ли текста дали няма отново продуценти да бъдат хората на Слави както и да свири ку-ку бенд

Да, отново тяхна продукция ще е
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #50 on: 15 October 2024 18:47:35 »

Тарифата за ноември: https://bravo.btv.bg/docs/11%20Nov%20RateCard%20BG%201510.pdf

Както предполагахме, двете нови куиз шоута "Помниш ли текста?" и "Кажи честно?" заемат слотовете съответно на "Коя е тази песен?" и "Колко ми даваш?", като те стартират на 5 и 7 ноември.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #51 on: 16 October 2024 16:46:06 »

Лека промяна в програмата за другата седмица:

Заради изборите на 27 октомври няма да има "Гласът на България". Предвиденият за тогава епизод ще бъде излъчен ден по-рано, но от 20:00ч., а в 22:30ч. ще се излъчи "Бягство към победата". Според тарифата двете шоута трябваше да се излъчат обратно - първо "Бягство към победата" от 20:00ч. и после "Гласът на България" в 22:00ч.
Report Spam   Logged

secet
Зяпач
**

« Reply #52 on: 16 October 2024 19:07:17 »

Ами Глъсът им е по-гледаното, разбираемо е че са го променили.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #53 on: 17 October 2024 16:15:06 »

Ами Глъсът им е по-гледаното, разбираемо е че са го променили.
Те и миналата година така направиха, ама се зачудих защо в тарифата го пишат по един начин, пък после разместват предаванията. Grin Миналата есен покрай изборите пак пишеше "Мастършеф" в 20:00ч. и "Гласът на България" в 22:00ч., пък в крайна сметка ги излъчиха наобратно.
Report Spam   Logged

evgata
Говорител

« Reply #54 on: 30 October 2024 13:56:00 »

bTV придоби правата за излъчване на състезателното риалити шоу ЖивотНаКантар (The Biggest Loser) на Banijay Rights, глобалното подразделение за разпространение на световната компания за съдържание Banijay Entertainment.

„Живот на кантар“ е световен телевизионен феномен, помогнал на хиляди в над 40 държави. Предаването дава възможност на участници с наднормено тегло, да трансформират телата си, да подобрят здравето си и да променят живота си изцяло. Това е първата крачка от едно дълго и трудно пътешествие, в което победителят ще спечели парична награда и ще преобрази себе си. В „Живот на кантар“ участниците живеят заедно в продължение на три месеца, на специално, избрано от продукцията място. По време на този период те спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. Освен това преминават през различни игри и изпитания – физически и емоционални, които ще ги променят завинаги. Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари. Тези, които съумеят да изградят добра стратегия и разбира се тези, които съдбата обича, ще вървят по пътя на богатството, събирайки повече и повече гривни. А другите, които останат без гривни, ще ги грози опасността да загубят мястото си на “Островът на 100-те гривни” и възможността да се борят за 300 хиляди лева.
„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #55 on: 31 October 2024 04:25:53 »

bTV да нямат планове да станат българското TLC?

Да не говорим, че такова предаване е крайно неподходящо за държава като нашата. В “Ергенът”, уж, щеше да се търси любовта, а трите му сезона, в крайна сметка, бяха пълен сеир, сега сеирът ще бъде с хора, които имат наднормено тегло…
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #56 on: 01 November 2024 13:19:17 »

Първоначално си помислих, че "Живот н кантар" ще е нещо като "Пълна промяна", обаче сега прочетох описанието и разбирам, че участниците ще живеят заедно в продължение на 3 месеца, тоест това предаване ще е нещо като "Биг Брадър" ли?
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #57 on: 15 November 2024 19:35:04 »

"Ергенът" 4 ще бъде на Шри Ланка и в този сезон "дамите също ще имат право на избор" - ще следват явно модела на Bachelor in Paradise... време беше. Трябваше още след 2ри сезон  Grin
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #58 on: 15 November 2024 22:36:14 »

"Ергенът" 4 ще бъде на Шри Ланка и в този сезон "дамите също ще имат право на избор" - ще следват явно модела на Bachelor in Paradise... време беше. Трябваше още след 2ри сезон  Grin
И все пак ще си има "Ергенът"напук на всички слухове,че пада от ефир. Шри Ланка - интересна дестинация,а и май се говори,че ще са други продуцентите. И големият въпрос е - дали се знае кога ще го излъчат? Пролетният или есенният сезон?
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #59 on: 16 November 2024 09:54:06 »

И все пак ще си има "Ергенът"напук на всички слухове,че пада от ефир. Шри Ланка - интересна дестинация,а и май се говори,че ще са други продуцентите. И големият въпрос е - дали се знае кога ще го излъчат? Пролетният или есенният сезон?

При толкова скорошен краен срок - 1 декември и само 2 седмици за активна кампания на кастинга сега... според мен е ясно, че ще е пролетта. А и локацията на Шри Ланка позволява да се снима по време на зимните месеци в България...
Report Spam   Logged

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: