BG TV Talk
13 December 2024 16:16:48
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 10932 times)
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #60 on: 18 November 2024 17:22:40 »

Програмата през декември:

ПРАЙМТАЙМ:
На 2. и 6. декември от 23:30 ч. ще има епизоди на поредицата "В ръкавиците на Пулеви".
На 7. декември е боксовата гала с участието на Кубрат Пулев - излъчването по bTV започва след 22:00 ч. след "Бягство към победата".

Финалът на "Островът на 100-те гривни" е на 12. декември, четвъртък, 20:00
Финалът на "Бягство към победата 2" е на 14. декември, събота, 20:00
Финалът на "Гласът на България" е на 15. декември, неделя, 20:00 ч.

От 16. декември(пон) започва "Кой да знае?" - първият епизод е от 20:00 до 22:30 ч., а след това - до 21:30 ч.
На 17. и 18. декември(вто-сря) от 21:30 ч. ще има "Помниш ли текста?", а на 19. и 20. декември(чет-пет) от 21:30 ще има "Кажи честно".
От 16. декември късната емисия на bTV Новините по програма ще бъде от 22:30 ч.

За финал на сезона си "Помниш ли текста?" ще има специални коледни епизоди на 23. и 24. декември(пон-вто) от 21:30 ч. - веднага след "Кой да знае?".
На 25. декември(Коледа) от 20:00 ч. bTV ще излъчи концерта на "Българската Коледа". След него - филми, без късна новинарска емисия.
На 26. и 27. декември(чет-пет) от 21:30 ч. ще има "Кажи честно" - веднага след "Кой да знае?".
От 23. декември няма да има и късна емисия на bTV Новините. Вместо тях в този слот ще започват филми.
На 27. декември(петък) от 22:30 ч. вместо филм ще се излъчи концерт на Мария Илиева от турнето ѝ през тази година.

ДНЕВНА ПРОГРАМА
На 24., 25. и 26. декември "Тази сутрин" ще бъде от 7:00 ч., а преди предаването ще се излъчват анимации.
На 20. и 23. декември от 12:30 ч. ще има сериал.
На 24. декември(Бъдни вечер) от 12:30 ч. ще има специален празничен епизод на "Вкусът на България".
На 25. и 26. декември(Коледа) от 12:30 ч. ще има филми.

От 23. декември няма да има емисия на bTV Новините в 17:00 ч, "Лице в лице" и "Стани богат" - на тяхно място ще се излъчват филми.

На 28. и 29. декември "Тази събота и неделя" ще бъде от 9:00 до 11:00 ч., а преди предаването ще се излъчват анимационни филми.

Програмата на 31. декември(Нова година):
20:00 - "Кой да знае?"
21:30 - "Кажи честно"
22:00 - специален новогодишен концерт на "Гласът на България"
00:00 - концерт на Тони Стораро от "Арена София"

https://bravo.btv.bg/docs/12%20Dec%20RateCard%20BG%201811.pdf
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #61 on: 18 November 2024 17:35:02 »

Ъъъ... сериозно ли на Нова година ще има "Кой да знае?" И "Кажи честно"? Айде първото предаване има някакъв необясним за мен успех, ама второто е върхът на идиотщината. По-добре да бяха направили специален епизод на "Аз обичам България" или "Стани богат" например.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #62 on: 18 November 2024 17:44:29 »

Ъъъ... сериозно ли на Нова година ще има "Кой да знае?" И "Кажи честно"? Айде първото предаване има някакъв необясним за мен успех, ама второто е върхът на идиотщината. По-добре да бяха направили специален епизод на "Аз обичам България" или "Стани богат" например.

Смятам, че "Кой да знае?" е най-добрата им опция за новогодишно предаване - предвид програмата от тази година, а и предаването имаше стабилен рейтинг срещу нова във всички сезони, в които беше.
И аз съм изненадан за "Кажи често", но след като е 30-минутен епизод, може и да е някакъв спешъл
Иначе - съвсем логично залагат и на "Гласът на България", както миналата година

Прави ми впечатление, че имат няколко - и то актуални - концерта от тази година
Report Spam   Logged

daniboi
Зяпач
**

« Reply #63 on: 21 November 2024 12:34:48 »

Вярно ли е че това реалити за дебелите продуценти май щели да бъдат отново седем осми или продуцентската къща на Евгени Димитров че видях случайно една публикация във Facebook но я изгубих и не можах да я споделя тук
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #64 on: 23 November 2024 09:57:49 »

От 4-те нови предавания явно някои ще продължат. Първото, за което е ясно, е “Кажи честно” - преди малко в “Тази събота и неделя” обявиха, че продължават кастингите за сезон 2
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #65 on: 23 November 2024 15:23:36 »

От 4-те нови предавания явно някои ще продължат. Първото, за което е ясно, е “Кажи честно” - преди малко в “Тази събота и неделя” обявиха, че продължават кастингите за сезон 2
Поредното странно решение след обявения втори сезон на "Островът на 100-те гривни"... Явно са купили лиценз за няколко сезона и са длъжни да ги реализират. Аз поне не намирам друга причина за тези решения, след като "Кажи честно" дори не присъства в рейтинг класациите, а "Островът на 100-те гривни" е очевиден провал.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #66 on: 23 November 2024 20:38:28 »

Поредното странно решение след обявения втори сезон на "Островът на 100-те гривни"... Явно са купили лиценз за няколко сезона и са длъжни да ги реализират. Аз поне не намирам друга причина за тези решения, след като "Кажи честно" дори не присъства в рейтинг класациите, а "Островът на 100-те гривни" е очевиден провал.

Всичките им решения са странни и не мога да повярвам, че Апостол Пенчев е програмен директор…
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #67 on: 24 November 2024 12:36:57 »

Всичките им решения са странни и не мога да повярвам, че Апостол Пенчев е програмен директор…
Апостол според мен е сред най-адекватните ТВ програмни директори в България или поне докато беше в "Нова", си мислех така. Откакто се върна в "ьТВ", просто недоумявам за някои програмни решения... Undecided
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #68 on: 24 November 2024 17:23:26 »

Апостол според мен е сред най-адекватните ТВ програмни директори в България или поне докато беше в "Нова", си мислех така. Откакто се върна в "ьТВ", просто недоумявам за някои програмни решения... Undecided

Аз затова го написах. Видяхме какво направи в “Нова”, преди това в “Бтв”, а сега все едно не е той. 😐
Report Spam   Logged
secet
Зяпач
**

« Reply #69 on: 27 November 2024 12:35:20 »

Интересна новина, след Бягство към победата, напролет щяло да има и нов сезон на Танцувай с мен, пак продуцирано от Слави.

https://novini.bg/show/kliuki/879850?fbclid=IwY2xjawGz05RleHRuA2FlbQIxMQABHUOIPQKI2_zoN7ej81bZfi9coubVmZBf_KyOZNrEz_Hs7iGK206TuB3r2g_aem_5R2HKzE1dqPptVepidcf_w
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #70 on: 28 November 2024 16:21:24 »

Интересна новина, след Бягство към победата, напролет щяло да има и нов сезон на Танцувай с мен, пак продуцирано от Слави.

https://novini.bg/show/kliuki/879850?fbclid=IwY2xjawGz05RleHRuA2FlbQIxMQABHUOIPQKI2_zoN7ej81bZfi9coubVmZBf_KyOZNrEz_Hs7iGK206TuB3r2g_aem_5R2HKzE1dqPptVepidcf_w
Доста жълта статия... Dancing Stars не беше никакъв провал, даже напротив - това беше най-гледаното предаване на "ьТВ" през пролетния сезон. В този ред на мисли, вероятно то ще си има нов сезон и не виждам логика паралелно да се пуска идентично шоу по същата телевизия.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #71 on: 03 December 2024 23:13:29 »

bTV са обявили и кастинг за нови епизоди на "Помниш ли текста?" - явно и то ще има втори сезон
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #72 on: 04 December 2024 19:14:49 »

Следващата неделя (15 декември) след финала на "Гласът на България" от 22:30ч "ьТВ" премиерно ще излъчи българския филм "Чалга".

Малко ме съмнява финалът на "Гласът на България" наистина да свърши в 22:30ч, ама поне по програма е така.
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #73 on: 04 December 2024 19:32:44 »

Поредно "премиерно" заглавие на български филм, което вече е минало през стрийминг платформа. Това не важи само за bTV, а за всяка телевизия, която си позволи да твърди подобно нещо.

Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #74 on: 05 December 2024 19:00:56 »

Току що Ники Кънчев закри епизода на "Стани богат" с анонса, че това е било всичко от шоуто за тази година и ще се видим отново догодина. От утре явно ще въртят повторения, което пък от друга страна е шанс за "Скрита самоличност" да изпъкне. 😁
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #75 on: 09 December 2024 14:44:58 »

bTV са обявили и кастинг за нови епизоди на "Помниш ли текста?" - явно и то ще има втори сезон

От днес има обявен кастинг за нов сезон и на "Колко ми даваш?".
Така остава само да видим дали нов сезон ще има "Коя е тази песен?" или ще продължат само с "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно"
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #76 on: 09 December 2024 17:49:51 »

От днес има обявен кастинг за нов сезон и на "Колко ми даваш?".
Така остава само да видим дали нов сезон ще има "Коя е тази песен?" или ще продължат само с "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно"

Ъъ? Не спират да озадачават.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #77 on: 09 December 2024 18:03:51 »

Ъъ? Не спират да озадачават.
Ами, очевидно са купили лиценз за няколко сезона и трябва да ги реализират. Другият вариант е прекалено мазохистичен - да им харесва постоянно да ги бият по рейтинг и нарочно да продължават с нови сезони на очевидни провали като предавания. Grin

И все пак тая надежда "ьТВ" да позиционират поне един сериал в есенната си програма догодина. Не разбирам защо така изведнъж секна снимането на сериали и по двете частни национални телевизии, след като си имаше интерес към тях. Undecided
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #78 on: 09 December 2024 18:50:54 »

Ами, очевидно са купили лиценз за няколко сезона и трябва да ги реализират. Другият вариант е прекалено мазохистичен - да им харесва постоянно да ги бият по рейтинг и нарочно да продължават с нови сезони на очевидни провали като предавания. Grin

И все пак тая надежда "ьТВ" да позиционират поне един сериал в есенната си програма догодина. Не разбирам защо така изведнъж секна снимането на сериали и по двете частни национални телевизии, след като си имаше интерес към тях. Undecided

Защото им излиза скъпо. Друго си е да пускат дълги епизоди на реалитита и да изкарват добри пари от реклама - важи и за двете телевизии, но това е мое мнение.
Report Spam   Logged
BoniBo
Потребител
*

« Reply #79 on: 09 December 2024 19:55:44 »

Според мен снимането на сериали секна рязко заради забраната за хазартни игри. Все пак те бяха огромен рекламодател в телевизиите, а това си оказва влияние.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: