BG TV Talk
25 January 2025 13:29:08
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 15212 times)
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #120 on: 28 December 2024 10:12:19 »

БТВ продължават с експериментите. А сега е времето, където да направят някакъв план. Не може, всеки сезон нови скучни предавания. Есенният сезон не беше добър. Пролетният го бяха направили гледаем, но явно и него ще разбутат. А сега е моментът, когато Игрите ще имат нови водещи. Могат да го използват в техен плюс. Не се сетиха за Къртицата, Шоуто на Азис и други формати, които бяха кратки, но с добри резултати. Вероятно ще отпадне Бягство към победата, Денсинг старс също е под въпрос. А Нова залага на утвърдени предавания, които им носят сигурни рейтинги.

Е от пролетния сезон запазват голяма част - и "Ергенът", и "Аз обичам България", и "Бригада нов дом".

"Алфа" беше толкова неуспешен проект, че го изместиха по bTV Action, "Съни бийч" засега няма как да има предвид ситуацията с Иван и Андрей.

А вместо Dancing Stars ще заложат на новото предаване "Живот на кантар". Като към тези 4 проекта добавят предаванията от късния слот от тази есен...
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #121 on: 28 December 2024 14:58:25 »

Е от пролетния сезон запазват голяма част - и "Ергенът", и "Аз обичам България", и "Бригада нов дом".

"Алфа" беше толкова неуспешен проект, че го изместиха по bTV Action, "Съни бийч" засега няма как да има предвид ситуацията с Иван и Андрей.

А вместо Dancing Stars ще заложат на новото предаване "Живот на кантар". Като към тези 4 проекта добавят предаванията от късния слот от тази есен...
От моя гледна точка предстоящият сезон ще е пълна скука, като тук не визирам само сезона на "ьТВ", а и този на "Нова"... Undecided От 8 предавания в праймтайма на "ьТВ" на мен ми харесва единствено "Аз обичам България". "Нова" все още не са обявили официално продукциите си за пролетта, но предполагам, че програмата ще е като от последната пролет - "Като две капки вода", Hell's Kitchen, "Един за друг", "Кошмари в кухнята" и "Клетката". Та... от тези 5 продукции само 2 са успели да ми спечелят вниманието и това са "Като две капки вода" и "Клетката".
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #122 on: 01 January 2025 19:29:10 »

От понеделник (6 януари) в 22:15ч. "ьТВ" почват да излъчват премиерния сериал "Кралят на Тълса". Според мен щеше да е доста по-разумно, ако сериалът беше в 21:15ч. веднага след премиерните епизоди на "Кой да знае?", вместо повторенията на "Колко ми даваш?" и другите глупави игри, ама тяхно си решение. Undecided
Report Spam   Logged

aleks432
Потребител
*

« Reply #123 on: 05 January 2025 15:31:39 »

Или пък можеха по примера на "Нова" от 21:15 преди сериала от 22:15 да пуснат някой бг сериал, който да не е бил повтарян отдавна..."Фамилията" например...вместо тези излишни повторения на "Колко ми даваш?" и "Помниш ли текста?"...
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #124 on: 05 January 2025 17:22:25 »

Или пък можеха по примера на "Нова" от 21:15 преди сериала от 22:15 да пуснат някой бг сериал, който да не е бил повтарян отдавна..."Фамилията" например...вместо тези излишни повторения на "Колко ми даваш?" и "Помниш ли текста?"...
Да... не е като да нямат един куп собствени сериали, пък са решили да повтарят предавания от преди 2 месеца. 😄

Впрочем най-накрая успях и аз да засека промото за пролетния сезон и забелязах, че там присъстват всички нови игри с изключение на "Коя е тази песен?". Ако трябва да съм честен, на мен именно тя ми допадаше най-много, пък те решили да я спрат. 😕 Ама все пак в крайна сметка не бих седнал да следя нито една от четирите игри, тъй че не е никаква загуба за мен липсата на "Коя е тази песен?".
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #125 on: 14 January 2025 10:38:01 »

Преди малко в "Преди обед" гостува Сашо Кадиев и каза, че ще снимат и нови епизоди след края на този сезон на "Кой да знае?" - та явно, логично, ще има и четвърти сезон предаването.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #126 on: 14 January 2025 19:27:05 »

Преди малко в "Преди обед" гостува Сашо Кадиев и каза, че ще снимат и нови епизоди след края на този сезон на "Кой да знае?" - та явно, логично, ще има и четвърти сезон предаването.
Е, няма логика да спират едно от най-рейтинговите си предавания, въпреки че в последните месеци се нагледахме на доста нелогични програмни решения.

Иначе сега прегледах програмата за другата седмица и ми стана ясно защо са пуснали "Кралят на Тълса" в толкова късен час. Причината е, че са купили само първи сезон, който е 9 епизода и от 21 януари на негово място почва милионното повторение на "От местопрестъплението: Маями". Не знам тези телевизии толкова ли нямат пари за нови и по-разнообразни сериали, че въртят едни и същи криминални поредици вече 20 години...
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #127 on: 14 January 2025 21:30:06 »

Е, няма логика да спират едно от най-рейтинговите си предавания, въпреки че в последните месеци се нагледахме на доста нелогични програмни решения.

Иначе сега прегледах програмата за другата седмица и ми стана ясно защо са пуснали "Кралят на Тълса" в толкова късен час. Причината е, че са купили само първи сезон, който е 9 епизода и от 21 януари на негово място почва милионното повторение на "От местопрестъплението: Маями". Не знам тези телевизии толкова ли нямат пари за нови и по-разнообразни сериали, че въртят едни и същи криминални поредици вече 20 години...

А защо bTV въртят “От местопрестъплението: Маями”, а от NOVA “От местропрестъплението: Лас Вегас”? С различни лицензи ли са, тъй като са все “От местопрестъплението”?  Grin
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #128 on: 15 January 2025 09:29:18 »

А защо bTV въртят “От местопрестъплението: Маями”, а от NOVA “От местропрестъплението: Лас Вегас”? С различни лицензи ли са, тъй като са все “От местопрестъплението”?  Grin

Защото са различни сериали.

Когато купуваш даден сериал, ти не закупуваш правата за целия франчайз. Освен това, точно тези поредици не работят на ексклузивен принцип от много години, тъй като обикновено има интерес към тях от по няколо канала във всяка една територия, в която се излъчват.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #129 on: 15 January 2025 12:50:54 »

В случая "От местопрестъплението: Маями" неколкократно е повтарян по "Нова" и "Кино Нова". Нямам представа как "ьТВ" са успели да им го откраднат.

Иначе в момента "ьТВ Синема" и "Кино Нова" едновременно въртят най-стария сериал от поредицата "От местопрестъплението: Лас Вегас", но излъчват различни сезони.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Up
  Print  

Jump to: