BG TV Talk
27 April 2025 00:05:10
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 19661 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #20 on: 14 August 2024 13:14:46 »

Демек, предаванията ще стартират по-късно тази есен?
Явно това намеква колегата. То впрочем така е по-добре, за да свършат и към средата на декември, че в последните години стартовете се изтегляха все по-рано и по-рано и съответно финалите бяха в началото на декември. Впрочем това важи и за пролетните сезони - преди форматите бяха от средата на март до средата на юни, а сега вече се изместиха от средата на февруари до средата на май...
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #21 on: 14 August 2024 14:25:33 »

Явно това намеква колегата. То впрочем така е по-добре, за да свършат и към средата на декември, че в последните години стартовете се изтегляха все по-рано и по-рано и съответно финалите бяха в началото на декември. Впрочем това важи и за пролетните сезони - преди форматите бяха от средата на март до средата на юни, а сега вече се изместиха от средата на февруари до средата на май...

По принцип… и аз съм на това мнение. Спомням как преди предаванията започваха около 15ти септември, след това около 10ти, после около 6ти, а в последните години започват баш в началото на месеца.

Ама по този начин декември стана мега постен. С пролетните формати стана същото…

ПС: видях, че в Уикипедия за водещи на новият сезон на “Биг Брадър” са написани Алекс Богданска и Башар Рахал. Но, разбира се, няма как да бъде вярно на сто процента.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #22 on: 14 August 2024 16:15:01 »

По принцип… и аз съм на това мнение. Спомням как преди предаванията започваха около 15ти септември, след това около 10ти, после около 6ти, а в последните години започват баш в началото на месеца.

Ама по този начин декември стана мега постен. С пролетните формати стана същото…

ПС: видях, че в Уикипедия за водещи на новият сезон на “Биг Брадър” са написани Алекс Богданска и Башар Рахал. Но, разбира се, няма как да бъде вярно на сто процента.

Хмм... интересен тандем, ако инфото е вярно, де. Башар от доста време не е водил нищо, а и като цяло май има опит само с онова "Бездомно шоу" и една игра по TV7, поне в момента не се сещам да е водил нещо друго.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #23 on: 14 August 2024 16:30:50 »

Хмм... интересен тандем, ако инфото е вярно, де. Башар от доста време не е водил нищо, а и като цяло май има опит само с онова "Бездомно шоу" и една игра по TV7, поне в момента не се сещам да е водил нещо друго.

Така е, също е написано, че продуцент ще бъде Краси Ванков, което е много интересно. Този слух се върти отдавна, но си мислех, че не е истина. Той няма опит в реалити предавания, не знам... Не разбирам защо не са оставили за продуцент Two by two на Тупарев и Витомир Съраиванов?
Report Spam   Logged
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #24 on: 14 August 2024 17:17:53 »

Башар от доста време не е водил нищо, а и като цяло май има опит само с онова "Бездомно шоу" и една игра по TV7, поне в момента не се сещам да е водил нещо друго.
Башар е водил две предавания по ТВ7 ако не се лъжа (Следващият, моля и Съблечи си късмета), както и Бинго Милиони (по-късно Лотария България) по бТВ като замести Владо Карамазов. Но скоро предаване не е водил, а и явно, че засега опитът му стига до телевизионните игри, а не риалитита, така че ще е интересно ако наистина е той.
Report Spam   Logged
flaboyblast
Маниак

« Reply #25 on: 14 August 2024 17:56:55 »

Не разбирам защо не са оставили за продуцент Two by two на Тупарев и Витомир Съраиванов?
Предполагам да продуцират "Игри на волята" и Брадъра за един сезон не би било леко.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #26 on: 14 August 2024 18:01:44 »

Предполагам да продуцират "Игри на волята" и Брадъра за един сезон не би било леко.

По принцип е така, но "Игри на волята" е заснето предварително. Според мен, проблемът идва от това, че есента ще се снима "Ергенът" и явно ще дойде прекалено тежко. Независимо, че предаванията на Тупарев минават през фирми - вътрешно екипът е един и същ.
Report Spam   Logged
BlooMac
Админ
Маниак

« Reply #27 on: 15 August 2024 10:10:36 »

Не знам защо информация от Уикипедия изобщо подлежи на обсъждане.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #28 on: 15 August 2024 10:28:46 »

Така е, също е написано, че продуцент ще бъде Краси Ванков, което е много интересно. Този слух се върти отдавна, но си мислех, че не е истина. Той няма опит в реалити предавания, не знам... Не разбирам защо не са оставили за продуцент Two by two на Тупарев и Витомир Съраиванов?

Hidalgo реализираха Big Brother за Чехия и Словения, така че не е като Краси въобще да няма опит с формата.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #29 on: 15 August 2024 11:29:41 »

Първа проекто-схема за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_SEPTEMBER-2024.pdf

Предполагам, че по нея ще има доста промени предвид липсата на Big Brother и други нелогични решения. Другият вариант е Big Brother да върви през зимата като пълнеж между есенния и пролетния сезон (от декември до февруари).

Та... в началото на септември почва повторение на "Полицаите от края на града" и в активния сезон то остава в 22:30ч. Късните новини също си остават в 22:00ч. (с изключение на понеделник заради по-дългия епизод на "Игри на волята"), а в праймтайма ще е единствено "Игри на волята" по схемата от миналата година. То впрочем ще почне чак на 14 и 15 септември.

"Пееш или лъжеш" ще е в неделя и почва на 22 септември.

На 8 септември пък ще подгреят със специален епизод на "Като две капки вода". Предполагам, че той ще е посветен на рождения ден на "Нова" и дано е с лица на телевизията.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #30 on: 15 August 2024 12:49:28 »

Първа проекто-схема за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_SEPTEMBER-2024.pdf

Предполагам, че по нея ще има доста промени предвид липсата на Big Brother и други нелогични решения. Другият вариант е Big Brother да върви през зимата като пълнеж между есенния и пролетния сезон (от декември до февруари).

Та... в началото на септември почва повторение на "Полицаите от края на града" и в активния сезон то остава в 22:30ч. Късните новини също си остават в 22:00ч. (с изключение на понеделник заради по-дългия епизод на "Игри на волята"), а в праймтайма ще е единствено "Игри на волята" по схемата от миналата година. То впрочем ще почне чак на 14 и 15 септември.

На 8 септември пък ще подгреят със специален епизод на "Като две капки вода". Предполагам, че той ще е посветен на рождения ден на "Нова" и дано е с лица на телевизията.

Сто процента ще има промени. Надали ще оставят такъв постен праймтайм - “Игри на волята” до откат плюс един епизод в седмицата на “Пееш или лъжеш”, не ми се връзва…
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #31 on: 15 August 2024 13:43:36 »

Сто процента ще има промени. Надали ще оставят такъв постен праймтайм - “Игри на волята” до откат плюс един епизод в седмицата на “Пееш или лъжеш”, не ми се връзва…
+ повторение на "Полицаите от края на града"... 😄 Напоследък си стана тенденция да пуснат някаква такава лъжлива програмна схема и после да я променят напълно изцяло.

Впрочем и "Клетката" не присъства в тази схема, пък уж казаха, че втори сезон вече е заснет.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #32 on: 16 August 2024 10:09:15 »

Ужас ... Наистина много зле програма,ако остане такава?! Полицаите от края на града - честно ли 🤣. Съмнавям се да остане такава или поне силно се надявам! За специалния епизод на Капките,за съжаление съм сигурен,че ще бъде най-доброто от сезоните,като имитации и скечове на водещи. Много добра идея ще е,наистина ако бъде с лицата на Нова!
Иначе смятам,че Биг Брадъра ще стартира по-късно през сезона,някъде средата на октомври,тъй като обикновено един сезон е около 3 месеца. И най-вероятно схемата ще бъде от 20:00 часа Игрите ,а от 21:30 Биг Брадър.
Report Spam   Logged
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #33 on: 16 August 2024 10:18:44 »

Прави ми впечатление, че не пише за нови сезони на Сделка или не, Семейни войни или Скрита самоличност, което сигурно ще се оправи занапред, в предвид че е само проектно, но според мен има и шанс да продължат до откат с повторенията.
Report Spam   Logged
trmkr
Потребител
*

« Reply #34 on: 16 August 2024 10:31:54 »

Явно забраната за реклами на хазарт доста им се е отразила.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #35 on: 16 August 2024 10:33:33 »

Прави ми впечатление, че не пише за нови сезони на Сделка или не, Семейни войни или Скрита самоличност, което сигурно ще се оправи занапред, в предвид че е само проектно, но според мен има и шанс да продължат до откат с повторенията.
Не съм сигурен дали досега в тарифата се уточняваше, че ще е нов сезон, но ако е повторение, изрично си пише RR. Визирам "Семейни войни" и "Сделка или не". Иначе за нещата в праймтайма си се уточнява, че е нов сезон. И все пак от месеци е ясно, че кастингът за "Семейни войни" е спрян, тъй че няма как да снимат нови епизоди.
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #36 on: 16 August 2024 12:15:01 »

Игри на волята 6 тръгва от 14 септември. 40 участника, пет племена, три нови арени. "След игрите" също ще се завърне.

https://nova.bg/accents/view/2024/08/16/466942/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-14-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-nova/?fbclid=IwY2xjawEsBdxleHRuA2FlbQIxMQABHcJDVY5RZwmzffZV7rGUkRDn9DIcfFNMwzsOVQRHjQ0248wOyrOEhUtn7Q_aem_D2dybV5aiKa7wBaxTh8QBQ

P.S. - нов сезон на "Сделка или не" ЩЕ има. Недоразумението на Халваджиян ще му намерят дупка есента, за да му излъчат останалите заснети епизод, но след това излиза в пауза, освен ако не стане някакво чудо.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #37 on: 16 August 2024 14:36:09 »

Игри на волята 6 тръгва от 14 септември. 40 участника, пет племена, три нови арени. "След игрите" също ще се завърне.

https://nova.bg/accents/view/2024/08/16/466942/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-14-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-nova/?fbclid=IwY2xjawEsBdxleHRuA2FlbQIxMQABHcJDVY5RZwmzffZV7rGUkRDn9DIcfFNMwzsOVQRHjQ0248wOyrOEhUtn7Q_aem_D2dybV5aiKa7wBaxTh8QBQ

P.S. - нов сезон на "Сделка или не" ЩЕ има. Недоразумението на Халваджиян ще му намерят дупка есента, за да му излъчат останалите заснети епизод, но след това излиза в пауза, освен ако не стане някакво чудо.
Засега кастингът за "Сделка или не" си е активен, та явно имат желание предаването да си остане в ефир. Рейтингите му май също не бяха зле, въпреки че за мен също е пълна боза това предаване.

Иначе с "Игри на волята" засега си спазват обявената тарифа, но дано останалата част от праймтайма не се запази както са написали в тарифата.... "Полицаите от края на града" определено нямат място там, макар и в по-късен час... Undecided

Впрочем много добре, че с всяка изминала година сезоните на "Игри на волята" стават все по-мащабни, ама да вземат да пипнат малко и наградата... Тези 100 000 лева направо звучат смешно като голяма награда през 2024г., не стигат за почти никаква инвестиция. Undecided
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #38 on: 16 August 2024 14:48:47 »

Засега кастингът за "Сделка или не" си е активен, та явно имат желание предаването да си остане в ефир. Рейтингите му май също не бяха зле, въпреки че за мен също е пълна боза това предаване.

Иначе с "Игри на волята" засега си спазват обявената тарифа, но дано останалата част от праймтайма не се запази както са написали в тарифата.... "Полицаите от края на града" определено нямат място там, макар и в по-късен час... Undecided

Впрочем много добре, че с всяка изминала година сезоните на "Игри на волята" стават все по-мащабни, ама да вземат да пипнат малко и наградата... Тези 100 000 лева направо звучат смешно като голяма награда през 2024г., не стигат за почти никаква инвестиция. Undecided

Аз се надявам, най-накрая, да обявят какво се случва с “Биг Брадър”… Иначе, много постен ми идва праймтайма. Как очакват, че след “Игри на волята” хората ще се задържат пред екраните с “Полицаите от края на града”?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #39 on: 16 August 2024 15:03:03 »

Аз се надявам, най-накрая, да обявят какво се случва с “Биг Брадър”… Иначе, много постен ми идва праймтайма. Как очакват, че след “Игри на волята” хората ще се задържат пред екраните с “Полицаите от края на града”?
Явно тази година ще обявяват старта на всяко шоу поотделно, въпреки че до момента винаги са пускали едно общо прессъобщение за целия сезон.
Report Spam   Logged

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Up
  Print  

Jump to: