spike
|
Демек, предаванията ще стартират по-късно тази есен?
Явно това намеква колегата. То впрочем така е по-добре, за да свършат и към средата на декември, че в последните години стартовете се изтегляха все по-рано и по-рано и съответно финалите бяха в началото на декември. Впрочем това важи и за пролетните сезони - преди форматите бяха от средата на март до средата на юни, а сега вече се изместиха от средата на февруари до средата на май...
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Явно това намеква колегата. То впрочем така е по-добре, за да свършат и към средата на декември, че в последните години стартовете се изтегляха все по-рано и по-рано и съответно финалите бяха в началото на декември. Впрочем това важи и за пролетните сезони - преди форматите бяха от средата на март до средата на юни, а сега вече се изместиха от средата на февруари до средата на май...
По принцип… и аз съм на това мнение. Спомням как преди предаванията започваха около 15ти септември, след това около 10ти, после около 6ти, а в последните години започват баш в началото на месеца. Ама по този начин декември стана мега постен. С пролетните формати стана същото… ПС: видях, че в Уикипедия за водещи на новият сезон на “Биг Брадър” са написани Алекс Богданска и Башар Рахал. Но, разбира се, няма как да бъде вярно на сто процента.
|
|
|
|
spike
|
По принцип… и аз съм на това мнение. Спомням как преди предаванията започваха около 15ти септември, след това около 10ти, после около 6ти, а в последните години започват баш в началото на месеца.
Ама по този начин декември стана мега постен. С пролетните формати стана същото…
ПС: видях, че в Уикипедия за водещи на новият сезон на “Биг Брадър” са написани Алекс Богданска и Башар Рахал. Но, разбира се, няма как да бъде вярно на сто процента.
Хмм... интересен тандем, ако инфото е вярно, де. Башар от доста време не е водил нищо, а и като цяло май има опит само с онова "Бездомно шоу" и една игра по TV7, поне в момента не се сещам да е водил нещо друго.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Хмм... интересен тандем, ако инфото е вярно, де. Башар от доста време не е водил нищо, а и като цяло май има опит само с онова "Бездомно шоу" и една игра по TV7, поне в момента не се сещам да е водил нещо друго.
Така е, също е написано, че продуцент ще бъде Краси Ванков, което е много интересно. Този слух се върти отдавна, но си мислех, че не е истина. Той няма опит в реалити предавания, не знам... Не разбирам защо не са оставили за продуцент Two by two на Тупарев и Витомир Съраиванов?
|
|
|
|
dan_agent06
|
Башар от доста време не е водил нищо, а и като цяло май има опит само с онова "Бездомно шоу" и една игра по TV7, поне в момента не се сещам да е водил нещо друго.
Башар е водил две предавания по ТВ7 ако не се лъжа (Следващият, моля и Съблечи си късмета), както и Бинго Милиони (по-късно Лотария България) по бТВ като замести Владо Карамазов. Но скоро предаване не е водил, а и явно, че засега опитът му стига до телевизионните игри, а не риалитита, така че ще е интересно ако наистина е той.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Не разбирам защо не са оставили за продуцент Two by two на Тупарев и Витомир Съраиванов?
Предполагам да продуцират "Игри на волята" и Брадъра за един сезон не би било леко.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Предполагам да продуцират "Игри на волята" и Брадъра за един сезон не би било леко.
По принцип е така, но "Игри на волята" е заснето предварително. Според мен, проблемът идва от това, че есента ще се снима "Ергенът" и явно ще дойде прекалено тежко. Независимо, че предаванията на Тупарев минават през фирми - вътрешно екипът е един и същ.
|
|
|
|
BlooMac
|
Не знам защо информация от Уикипедия изобщо подлежи на обсъждане.
|
|
|
|
TopCat
|
Така е, също е написано, че продуцент ще бъде Краси Ванков, което е много интересно. Този слух се върти отдавна, но си мислех, че не е истина. Той няма опит в реалити предавания, не знам... Не разбирам защо не са оставили за продуцент Two by two на Тупарев и Витомир Съраиванов?
Hidalgo реализираха Big Brother за Чехия и Словения, така че не е като Краси въобще да няма опит с формата.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Първа проекто-схема за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_SEPTEMBER-2024.pdfПредполагам, че по нея ще има доста промени предвид липсата на Big Brother и други нелогични решения. Другият вариант е Big Brother да върви през зимата като пълнеж между есенния и пролетния сезон (от декември до февруари). Та... в началото на септември почва повторение на "Полицаите от края на града" и в активния сезон то остава в 22:30ч. Късните новини също си остават в 22:00ч. (с изключение на понеделник заради по-дългия епизод на "Игри на волята"), а в праймтайма ще е единствено "Игри на волята" по схемата от миналата година. То впрочем ще почне чак на 14 и 15 септември. "Пееш или лъжеш" ще е в неделя и почва на 22 септември. На 8 септември пък ще подгреят със специален епизод на "Като две капки вода". Предполагам, че той ще е посветен на рождения ден на "Нова" и дано е с лица на телевизията.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Първа проекто-схема за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_SEPTEMBER-2024.pdfПредполагам, че по нея ще има доста промени предвид липсата на Big Brother и други нелогични решения. Другият вариант е Big Brother да върви през зимата като пълнеж между есенния и пролетния сезон (от декември до февруари). Та... в началото на септември почва повторение на "Полицаите от края на града" и в активния сезон то остава в 22:30ч. Късните новини също си остават в 22:00ч. (с изключение на понеделник заради по-дългия епизод на "Игри на волята"), а в праймтайма ще е единствено "Игри на волята" по схемата от миналата година. То впрочем ще почне чак на 14 и 15 септември. "Пееш или лъжеш" ще е в неделя и почва на 22 септември. На 8 септември пък ще подгреят със специален епизод на "Като две капки вода". Предполагам, че той ще е посветен на рождения ден на "Нова" и дано е с лица на телевизията. Сто процента ще има промени. Надали ще оставят такъв постен праймтайм - “Игри на волята” до откат плюс един епизод в седмицата на “Пееш или лъжеш”, не ми се връзва…
|
|
|
|
spike
|
Сто процента ще има промени. Надали ще оставят такъв постен праймтайм - “Игри на волята” до откат плюс един епизод в седмицата на “Пееш или лъжеш”, не ми се връзва…
+ повторение на "Полицаите от края на града"... 😄 Напоследък си стана тенденция да пуснат някаква такава лъжлива програмна схема и после да я променят напълно изцяло. Впрочем и "Клетката" не присъства в тази схема, пък уж казаха, че втори сезон вече е заснет.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Първа проекто-схема за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_SEPTEMBER-2024.pdfПредполагам, че по нея ще има доста промени предвид липсата на Big Brother и други нелогични решения. Другият вариант е Big Brother да върви през зимата като пълнеж между есенния и пролетния сезон (от декември до февруари). Та... в началото на септември почва повторение на "Полицаите от края на града" и в активния сезон то остава в 22:30ч. Късните новини също си остават в 22:00ч. (с изключение на понеделник заради по-дългия епизод на "Игри на волята"), а в праймтайма ще е единствено "Игри на волята" по схемата от миналата година. То впрочем ще почне чак на 14 и 15 септември. "Пееш или лъжеш" ще е в неделя и почва на 22 септември. На 8 септември пък ще подгреят със специален епизод на "Като две капки вода". Предполагам, че той ще е посветен на рождения ден на "Нова" и дано е с лица на телевизията. Ужас ... Наистина много зле програма,ако остане такава?! Полицаите от края на града - честно ли 🤣. Съмнавям се да остане такава или поне силно се надявам! За специалния епизод на Капките,за съжаление съм сигурен,че ще бъде най-доброто от сезоните,като имитации и скечове на водещи. Много добра идея ще е,наистина ако бъде с лицата на Нова! Иначе смятам,че Биг Брадъра ще стартира по-късно през сезона,някъде средата на октомври,тъй като обикновено един сезон е около 3 месеца. И най-вероятно схемата ще бъде от 20:00 часа Игрите ,а от 21:30 Биг Брадър.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Първа проекто-схема за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_SEPTEMBER-2024.pdfПредполагам, че по нея ще има доста промени предвид липсата на Big Brother и други нелогични решения. Другият вариант е Big Brother да върви през зимата като пълнеж между есенния и пролетния сезон (от декември до февруари). Та... в началото на септември почва повторение на "Полицаите от края на града" и в активния сезон то остава в 22:30ч. Късните новини също си остават в 22:00ч. (с изключение на понеделник заради по-дългия епизод на "Игри на волята"), а в праймтайма ще е единствено "Игри на волята" по схемата от миналата година. То впрочем ще почне чак на 14 и 15 септември. "Пееш или лъжеш" ще е в неделя и почва на 22 септември. На 8 септември пък ще подгреят със специален епизод на "Като две капки вода". Предполагам, че той ще е посветен на рождения ден на "Нова" и дано е с лица на телевизията. Прави ми впечатление, че не пише за нови сезони на Сделка или не, Семейни войни или Скрита самоличност, което сигурно ще се оправи занапред, в предвид че е само проектно, но според мен има и шанс да продължат до откат с повторенията.
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Явно забраната за реклами на хазарт доста им се е отразила.
|
|
|
|
spike
|
Прави ми впечатление, че не пише за нови сезони на Сделка или не, Семейни войни или Скрита самоличност, което сигурно ще се оправи занапред, в предвид че е само проектно, но според мен има и шанс да продължат до откат с повторенията.
Не съм сигурен дали досега в тарифата се уточняваше, че ще е нов сезон, но ако е повторение, изрично си пише RR. Визирам "Семейни войни" и "Сделка или не". Иначе за нещата в праймтайма си се уточнява, че е нов сезон. И все пак от месеци е ясно, че кастингът за "Семейни войни" е спрян, тъй че няма как да снимат нови епизоди.
|
|
|
|
|
spike
|
Засега кастингът за "Сделка или не" си е активен, та явно имат желание предаването да си остане в ефир. Рейтингите му май също не бяха зле, въпреки че за мен също е пълна боза това предаване. Иначе с "Игри на волята" засега си спазват обявената тарифа, но дано останалата част от праймтайма не се запази както са написали в тарифата.... "Полицаите от края на града" определено нямат място там, макар и в по-късен час...  Впрочем много добре, че с всяка изминала година сезоните на "Игри на волята" стават все по-мащабни, ама да вземат да пипнат малко и наградата... Тези 100 000 лева направо звучат смешно като голяма награда през 2024г., не стигат за почти никаква инвестиция. 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Засега кастингът за "Сделка или не" си е активен, та явно имат желание предаването да си остане в ефир. Рейтингите му май също не бяха зле, въпреки че за мен също е пълна боза това предаване. Иначе с "Игри на волята" засега си спазват обявената тарифа, но дано останалата част от праймтайма не се запази както са написали в тарифата.... "Полицаите от края на града" определено нямат място там, макар и в по-късен час...  Впрочем много добре, че с всяка изминала година сезоните на "Игри на волята" стават все по-мащабни, ама да вземат да пипнат малко и наградата... Тези 100 000 лева направо звучат смешно като голяма награда през 2024г., не стигат за почти никаква инвестиция.  Аз се надявам, най-накрая, да обявят какво се случва с “Биг Брадър”… Иначе, много постен ми идва праймтайма. Как очакват, че след “Игри на волята” хората ще се задържат пред екраните с “Полицаите от края на града”?
|
|
|
|
spike
|
Аз се надявам, най-накрая, да обявят какво се случва с “Биг Брадър”… Иначе, много постен ми идва праймтайма. Как очакват, че след “Игри на волята” хората ще се задържат пред екраните с “Полицаите от края на града”?
Явно тази година ще обявяват старта на всяко шоу поотделно, въпреки че до момента винаги са пускали едно общо прессъобщение за целия сезон.
|
|
|
|
|