BG TV Talk
14 December 2024 00:09:41
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 15455 times)
mickeymouse
Зрител

« Reply #80 on: 12 September 2024 14:37:28 »

Най-накрая има официално прессъобщение за праймтайма на "Нова": https://nova.bg/accents/view/2024/09/12/469770/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-nova/?fbclid=IwY2xjawFPnnFleHRuA2FlbQIxMQABHaXCAuUme-ziXmmuJztni2E5GpnUutetalpQkFPakXwPmNv-lLnbZyFhkQ_aem_OWsfvDStvpgm7Vi7rWyGig

Има малка промяна в старта на Big Brother. Датата се запазва 8 октомври, но часът явно ще е 21:30, а не 21:00ч., както беше обявено предварително. Иначе епизодите на шоуто ще са от вторник до петък от 22:00ч. и в събота от 21:00ч. Като излезв тарифата за октомври, ще видим колко ще са дълги епизодите, че 1 час ми се струва нереално късо, като се имат предвид обичайните епизоди с дължина по 2-3 часа на другите реалитита през последните години. 😁

Иначе в публикацията са споменати и сериалите. Сезон 2 на "Клетката" е в постпродукция и вероятно ще се излъчи през пролетта. Освен това ще се реализира и друг амбициозен сериал, който според мен ще остане чак за следващата есен.

Хубавото е, че тарифата за октомври излиза до дни. 😁 Аз мисля, че Big Brother ще бъде до 23:30. Не ми се вярва късните им новини да започват в 00:00 часа 4 от 7 дни в седмицата…
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #81 on: 12 September 2024 17:34:06 »

Хубавото е, че тарифата за октомври излиза до дни. 😁 Аз мисля, че Big Brother ще бъде до 23:30. Не ми се вярва късните им новини да започват в 00:00 часа 4 от 7 дни в седмицата…
И аз мисля, че ще е до 23:30ч., въпреки че в последните години късните новини се утвърдиха да са в 23:00ч.

Впрочем най-накрая са си оправили програмата за събота и филмът в 00:10ч. е върнат в схемата: https://nova.bg/schedule/index/0/2024/09/14/ Та в крайна сметка първият епизод на "Игри на волята" ще си е 4 часа, а не 6. Grin
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #82 on: 13 September 2024 11:55:39 »

Тарифата за октомври: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1726215779_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_october_2024.xlsx

Малко странно според мен, обаче дейли епизодите на Big Brother в крайна сметка ще са по 1 час - от 22:00 до 23:00ч. В събота би трябвало да са лайфовете, понеже тогава предаването ще е от 21:00 до 23:00ч. Впрочем пилотният епизод тук го пише от 21:00 до 23:00ч., та явно в прессъобщението е допусната грешка.

Другата новост е, че от 7 октомври махат следобедните повторения на "Черешката на тортата" и ще има сериал от 15:00ч.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #83 on: 13 September 2024 15:16:12 »

Тарифата за октомври: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1726215779_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_october_2024.xlsx

Малко странно според мен, обаче дейли епизодите на Big Brother в крайна сметка ще са по 1 час - от 22:00 до 23:00ч. В събота би трябвало да са лайфовете, понеже тогава предаването ще е от 21:00 до 23:00ч. Впрочем пилотният епизод тук го пише от 21:00 до 23:00ч., та явно в прессъобщението е допусната грешка.

Другата новост е, че от 7 октомври махат следобедните повторения на "Черешката на тортата" и ще има сериал от 15:00ч.

Странно, но от друга страна е разбираемо. “Биг Брадър” тази година е експеримент, а “Игри на волята” е наложено предаване към днешна дата. Между другото, дейли епизодите на “Биг Брадър” си бяха по един час преди паузата му.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #84 on: 13 September 2024 17:56:33 »

Странно, но от друга страна е разбираемо. “Биг Брадър” тази година е експеримент, а “Игри на волята” е наложено предаване към днешна дата. Между другото, дейли епизодите на “Биг Брадър” си бяха по един час преди паузата му.
Е, то и епизодите на "Игри на волята" и Hell's Kitchen в началото бяха по 1 час, ама с течение на времето се удължиха първо на час и половина, а сега вече на 2-3 часа.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #85 on: 13 September 2024 18:07:30 »

Е, то и епизодите на "Игри на волята" и Hell's Kitchen в началото бяха по 1 час, ама с течение на времето се удължиха първо на час и половина, а сега вече на 2-3 часа.

Да, ама това стана, когато самите предавания се утвърдиха, а "Биг Брадър" не е имало от шест години, не се знае как ще се възприеме и дали си струва да му правят толкова дълги епизоди. Според мен това е логиката.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #86 on: 13 September 2024 18:32:15 »

Да, ама това стана, когато самите предавания се утвърдиха, а "Биг Брадър" не е имало от шест години, не се знае как ще се възприеме и дали си струва да му правят толкова дълги епизоди. Според мен това е логиката.
Може би си прав, въпреки че според мен най-доброто решение щеше да е епизодите на "Игри на волята" и Big Brother да са с еднаква дължина по час и половина. От друга страна пък аз така или иначе не съм почитател на толкова дълги епизоди, та дължината от 1 час определено ще придаде по-голяма динамика, понеже си признавам, че през последните години превъртам голяма част от епизодите на "Игри на волята" и "Фермата".
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #87 on: 13 September 2024 20:39:43 »

Може би си прав, въпреки че според мен най-доброто решение щеше да е епизодите на "Игри на волята" и Big Brother да са с еднаква дължина по час и половина. От друга страна пък аз така или иначе не съм почитател на толкова дълги епизоди, та дължината от 1 час определено ще придаде по-голяма динамика, понеже си признавам, че през последните години превъртам голяма част от епизодите на "Игри на волята" и "Фермата".

Аз на “Фермата” не съм гледал един епизод, защото съм почитател на продукциите на “Нова”, но да, хем гледам, като скипвам рекламите, хем и самите епизоди. 😄
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #88 on: 15 September 2024 00:22:43 »

Поздравления за Игри на волята! Уникален старт и начало на сезона! Мисля,че това е най-добрият досега. Без забележка, единствено визитките на самите участници, трябваше да бъдат малко по-стегнати,иначе самият каст дава заявка за доста стабилен сезон! Бях песимист за 4-те часа,обаче хич не съжалявам,тъй като през цялото време ми държеше интереса,а и битката беше топ. А дано, така и с това темпо да продължат напред! Много ще са ми интересни рейтингите като излезнат. Но така като гледам по реакции и коментари,май резултатите са ясни 😁
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #89 on: 16 September 2024 20:10:41 »

Стартът на "Биг Брадър" е променен за 21:30.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #90 on: 17 September 2024 16:37:22 »

Стартът на "Биг Брадър" е променен за 21:30.
Мда... малко ми е странно дали не можеха предварително да погледнат, че "Игри на волята" не може да е само 1 час. 😁
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #91 on: 17 September 2024 18:33:24 »

Мда... малко ми е странно дали не можеха предварително да погледнат, че "Игри на волята" не може да е само 1 час. 😁
За мен е пълен абсурд, стартът на такъв тип предаване и то лайф,да започва чак в 21:30?! Можеше да го направят в събота от 20:00 часа,а епизодът на Игрите да го обединят в петъчния. Изобщо не мислят нещата като хората,ама карай.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #92 on: 17 September 2024 18:52:13 »

За мен е пълен абсурд, стартът на такъв тип предаване и то лайф,да започва чак в 21:30?! Можеше да го направят в събота от 20:00 часа,а епизодът на Игрите да го обединят в петъчния. Изобщо не мислят нещата като хората,ама карай.

Да започне в събота, а след това да има регулярен епизод чак във вторник ли? И това не е много умно. Аз съм на мнение, че две предавания, които имат епизоди почти всеки ден, са много. Пренаситено ми се струва.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #93 on: 17 September 2024 19:37:47 »

Да започне в събота, а след това да има регулярен епизод чак във вторник ли? И това не е много умно. Аз съм на мнение, че две предавания, които имат епизоди почти всеки ден, са много. Пренаситено ми се струва.
И за мен е доста странно решението в един сезон да направят "Игри на волята" и Big Brother. Иначе спокойно можеха да махнат късните новини на 8 октомври и съответно стартът на Big Brother да е до полунощ да речем. Час и половина няма да им стигне само визитките на участниците излъчат, пък камо ли и за нещо друго. Освен участниците да влизат поетапно в 2 или 3 последователни епизода.
Report Spam   Logged

trmkr
Потребител
*

« Reply #94 on: 17 September 2024 19:42:28 »

Аз очаквам този сезон на BB да е пълен провал. Като видях днес какви типажи са пуснали за гласуване за избор на един от съквартирантите от зрителите тотално ми се затвърди предположението.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #95 on: 17 September 2024 20:22:08 »

И за мен е доста странно решението в един сезон да направят "Игри на волята" и Big Brother. Иначе спокойно можеха да махнат късните новини на 8 октомври и съответно стартът на Big Brother да е до полунощ да речем. Час и половина няма да им стигне само визитките на участниците излъчат, пък камо ли и за нещо друго. Освен участниците да влизат поетапно в 2 или 3 последователни епизода.

При положение, че на времето махнаха едното предаване, за да правят другото… А сега ги пускат в един сезон. А и мисля, че стартът ще бъде повече от това, което пише в програмата. Но са само 16 човека, може да им стигне времето.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #96 on: 18 September 2024 08:45:21 »

При положение, че на времето махнаха едното предаване, за да правят другото… А сега ги пускат в един сезон. А и мисля, че стартът ще бъде повече от това, което пише в програмата. Но са само 16 човека, може да им стигне времето.
Тук си прав - неведнъж се е случвало дадено предаване да е по-дълго от това, което пише в програмата. "Като две капки вода" например почти винаги е по 3 часа и половина (понякога дори повече), обаче в програмата си го пише, че е 3 часа. 😁

И все пак дори да си спазят отреденото време, това май ще е най-късият старт на Big Brother въобще. Ако не се лъжа, досега пилотният епизод винаги е бил поне по 3 часа.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #97 on: 22 September 2024 18:59:29 »

"Пееш или лъжеш" ще е с 10 епизода - ако в седмицата на изборите изобщо не излъчат епизод, то финалът ще е на 1-и декември.
Ще има и новогодишно издание - на 31 декември 2024 г. със звездите от сезона.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #98 on: 23 September 2024 13:04:39 »

"Пееш или лъжеш" ще е с 10 епизода - ако в седмицата на изборите изобщо не излъчат епизод, то финалът ще е на 1-и декември.
Ще има и новогодишно издание - на 31 декември 2024 г. със звездите от сезона.
Тъкмо щях да попитам каква е причината предаването да е с толкова малко епизоди, ама като проверих, се оказа, че сезон 1 е бил даже по-къс - имал е само 7 епизода. В седмицата на изборите няма да има епизод на "Пееш или лъжеш", поне според тарифата е така. Интересно какво ще сложат в неделните дни от 8 декември, понеже с филми едва ли ще успеят да победят "Гласът на България". По-скоро да сложат по още един епизод на Big Brother.

Иначе се радвам, че на Нова година пак ще има епизод на "Пееш или лъжеш", както беше и преди 8 години. Дано и останалата програма за тогава е читава, че миналата година хич не ме изкефиха с предаването на Гала. Grin
Report Spam   Logged

todorovavara
Потребител
*

« Reply #99 on: 24 September 2024 16:52:48 »

NOVA доминира в 10 от първите 10 вечери на есенния телевизионен сезон

Форматите „Игри на волята“ и „Пееш или лъжеш“ са далеч пред конкуренцията

NOVA отбеляза успех още с първия епизод на „Игри на волята“, който се превърна в абсолютния лидер в телевизионния ефир. Екстремният риалити формат отчита голяма преднина сред зрителите на възраст между 18 и 59 г. (най-често над 50%) спрямо програмата на втората телевизия в класацията. На 22-ри септември бе излъчен и премиерният епизод на музикалното шоу „Пееш или лъжеш“, в което любимият водещ Димитър Рачков посрещна гост-звездата Веселин Маринов в опит да открие истинския музикален талант сред няколко заблуждаващи участници.

Според официалните пийпълметрични данни, във всяка една от десетте вечери до този момент, над 30% от всички хора в активна възраст (18-59 г.), които са гледали телевизия, са избрали програмата на NOVA.

https://nova.bg/accents/view/2024/09/24/471108/nova-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B2-10-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-10-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD/

Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Go Up
  Print  

Jump to: