mickeymouse
|
Хубавото е, че тарифата за октомври излиза до дни. 😁 Аз мисля, че Big Brother ще бъде до 23:30. Не ми се вярва късните им новини да започват в 00:00 часа 4 от 7 дни в седмицата…
|
|
|
|
|
spike
|
Хубавото е, че тарифата за октомври излиза до дни. 😁 Аз мисля, че Big Brother ще бъде до 23:30. Не ми се вярва късните им новини да започват в 00:00 часа 4 от 7 дни в седмицата…
И аз мисля, че ще е до 23:30ч., въпреки че в последните години късните новини се утвърдиха да са в 23:00ч. Впрочем най-накрая са си оправили програмата за събота и филмът в 00:10ч. е върнат в схемата: https://nova.bg/schedule/index/0/2024/09/14/ Та в крайна сметка първият епизод на "Игри на волята" ще си е 4 часа, а не 6.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Странно, но от друга страна е разбираемо. “Биг Брадър” тази година е експеримент, а “Игри на волята” е наложено предаване към днешна дата. Между другото, дейли епизодите на “Биг Брадър” си бяха по един час преди паузата му.
|
|
|
|
spike
|
Странно, но от друга страна е разбираемо. “Биг Брадър” тази година е експеримент, а “Игри на волята” е наложено предаване към днешна дата. Между другото, дейли епизодите на “Биг Брадър” си бяха по един час преди паузата му.
Е, то и епизодите на "Игри на волята" и Hell's Kitchen в началото бяха по 1 час, ама с течение на времето се удължиха първо на час и половина, а сега вече на 2-3 часа.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Е, то и епизодите на "Игри на волята" и Hell's Kitchen в началото бяха по 1 час, ама с течение на времето се удължиха първо на час и половина, а сега вече на 2-3 часа.
Да, ама това стана, когато самите предавания се утвърдиха, а "Биг Брадър" не е имало от шест години, не се знае как ще се възприеме и дали си струва да му правят толкова дълги епизоди. Според мен това е логиката.
|
|
|
|
spike
|
Да, ама това стана, когато самите предавания се утвърдиха, а "Биг Брадър" не е имало от шест години, не се знае как ще се възприеме и дали си струва да му правят толкова дълги епизоди. Според мен това е логиката.
Може би си прав, въпреки че според мен най-доброто решение щеше да е епизодите на "Игри на волята" и Big Brother да са с еднаква дължина по час и половина. От друга страна пък аз така или иначе не съм почитател на толкова дълги епизоди, та дължината от 1 час определено ще придаде по-голяма динамика, понеже си признавам, че през последните години превъртам голяма част от епизодите на "Игри на волята" и "Фермата".
|
|
|
|
mickeymouse
|
Може би си прав, въпреки че според мен най-доброто решение щеше да е епизодите на "Игри на волята" и Big Brother да са с еднаква дължина по час и половина. От друга страна пък аз така или иначе не съм почитател на толкова дълги епизоди, та дължината от 1 час определено ще придаде по-голяма динамика, понеже си признавам, че през последните години превъртам голяма част от епизодите на "Игри на волята" и "Фермата".
Аз на “Фермата” не съм гледал един епизод, защото съм почитател на продукциите на “Нова”, но да, хем гледам, като скипвам рекламите, хем и самите епизоди. 😄
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Поздравления за Игри на волята! Уникален старт и начало на сезона! Мисля,че това е най-добрият досега. Без забележка, единствено визитките на самите участници, трябваше да бъдат малко по-стегнати,иначе самият каст дава заявка за доста стабилен сезон! Бях песимист за 4-те часа,обаче хич не съжалявам,тъй като през цялото време ми държеше интереса,а и битката беше топ. А дано, така и с това темпо да продължат напред! Много ще са ми интересни рейтингите като излезнат. Но така като гледам по реакции и коментари,май резултатите са ясни 😁
|
|
|
|
mickeymouse
|
Стартът на "Биг Брадър" е променен за 21:30.
|
|
|
|
spike
|
Стартът на "Биг Брадър" е променен за 21:30.
Мда... малко ми е странно дали не можеха предварително да погледнат, че "Игри на волята" не може да е само 1 час. 😁
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Мда... малко ми е странно дали не можеха предварително да погледнат, че "Игри на волята" не може да е само 1 час. 😁
За мен е пълен абсурд, стартът на такъв тип предаване и то лайф,да започва чак в 21:30?! Можеше да го направят в събота от 20:00 часа,а епизодът на Игрите да го обединят в петъчния. Изобщо не мислят нещата като хората,ама карай.
|
|
|
|
mickeymouse
|
За мен е пълен абсурд, стартът на такъв тип предаване и то лайф,да започва чак в 21:30?! Можеше да го направят в събота от 20:00 часа,а епизодът на Игрите да го обединят в петъчния. Изобщо не мислят нещата като хората,ама карай.
Да започне в събота, а след това да има регулярен епизод чак във вторник ли? И това не е много умно. Аз съм на мнение, че две предавания, които имат епизоди почти всеки ден, са много. Пренаситено ми се струва.
|
|
|
|
spike
|
Да започне в събота, а след това да има регулярен епизод чак във вторник ли? И това не е много умно. Аз съм на мнение, че две предавания, които имат епизоди почти всеки ден, са много. Пренаситено ми се струва.
И за мен е доста странно решението в един сезон да направят "Игри на волята" и Big Brother. Иначе спокойно можеха да махнат късните новини на 8 октомври и съответно стартът на Big Brother да е до полунощ да речем. Час и половина няма да им стигне само визитките на участниците излъчат, пък камо ли и за нещо друго. Освен участниците да влизат поетапно в 2 или 3 последователни епизода.
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Аз очаквам този сезон на BB да е пълен провал. Като видях днес какви типажи са пуснали за гласуване за избор на един от съквартирантите от зрителите тотално ми се затвърди предположението.
|
|
|
|
mickeymouse
|
И за мен е доста странно решението в един сезон да направят "Игри на волята" и Big Brother. Иначе спокойно можеха да махнат късните новини на 8 октомври и съответно стартът на Big Brother да е до полунощ да речем. Час и половина няма да им стигне само визитките на участниците излъчат, пък камо ли и за нещо друго. Освен участниците да влизат поетапно в 2 или 3 последователни епизода.
При положение, че на времето махнаха едното предаване, за да правят другото… А сега ги пускат в един сезон. А и мисля, че стартът ще бъде повече от това, което пише в програмата. Но са само 16 човека, може да им стигне времето.
|
|
|
|
spike
|
При положение, че на времето махнаха едното предаване, за да правят другото… А сега ги пускат в един сезон. А и мисля, че стартът ще бъде повече от това, което пише в програмата. Но са само 16 човека, може да им стигне времето.
Тук си прав - неведнъж се е случвало дадено предаване да е по-дълго от това, което пише в програмата. "Като две капки вода" например почти винаги е по 3 часа и половина (понякога дори повече), обаче в програмата си го пише, че е 3 часа. 😁 И все пак дори да си спазят отреденото време, това май ще е най-късият старт на Big Brother въобще. Ако не се лъжа, досега пилотният епизод винаги е бил поне по 3 часа.
|
|
|
|
Mr.D.
|
"Пееш или лъжеш" ще е с 10 епизода - ако в седмицата на изборите изобщо не излъчат епизод, то финалът ще е на 1-и декември. Ще има и новогодишно издание - на 31 декември 2024 г. със звездите от сезона.
|
|
|
|
spike
|
"Пееш или лъжеш" ще е с 10 епизода - ако в седмицата на изборите изобщо не излъчат епизод, то финалът ще е на 1-и декември. Ще има и новогодишно издание - на 31 декември 2024 г. със звездите от сезона.
Тъкмо щях да попитам каква е причината предаването да е с толкова малко епизоди, ама като проверих, се оказа, че сезон 1 е бил даже по-къс - имал е само 7 епизода. В седмицата на изборите няма да има епизод на "Пееш или лъжеш", поне според тарифата е така. Интересно какво ще сложат в неделните дни от 8 декември, понеже с филми едва ли ще успеят да победят "Гласът на България". По-скоро да сложат по още един епизод на Big Brother. Иначе се радвам, че на Нова година пак ще има епизод на "Пееш или лъжеш", както беше и преди 8 години. Дано и останалата програма за тогава е читава, че миналата година хич не ме изкефиха с предаването на Гала.
|
|
|
|
|
|