mickeymouse
|
Много яка реклама! Инфото от Уикипедиа за водещите се оказа вярно 😄 Само не разбирам защо трябва да започне през октомври… 🙁
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Много яка реклама! Инфото от Уикипедиа за водещите се оказа вярно 😄 Само не разбирам защо трябва да започне през октомври… 🙁
Като цяло жълтите сайтове се оказаха прави. Иначе и аз да се включа - промото е чудесно! Според мен ще почне през октомври, за да се съчетаят финалите на всички риалитита да са през декември.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Като цяло жълтите сайтове се оказаха прави. Иначе и аз да се включа - промото е чудесно! Според мен ще почне през октомври, за да се съчетаят финалите на всички риалитита да са през декември.
Да, този път жълтите сайтове познаха за броят на участниците и водещите. Само не разбирам защо ще дадат на конкуренцията да диша спокойно с “Полицаите от краят на града” и защо предаването не стартира още през септември? Може наистина да е свързано с финалите, не знам.
|
|
|
|
spike
|
Да, този път жълтите сайтове познаха за броят на участниците и водещите.
Само не разбирам защо ще дадат на конкуренцията да диша спокойно с “Полицаите от краят на града” и защо предаването не стартира още през септември? Може наистина да е свързано с финалите, не знам.
Като погледнах, първите сезони на Big Brother са били дори с по-малко участници и са продължавали по 3 месеца, та наистина не разбирам защо се налага сега предаването да почне 2-3 седмици след останалите формати. Колкото до "Полицаите от края на града" - да не забравяме, че сегашната програмна директорка на "Нова" преди беше изпълнителен директор на компанията на Халваджиян, тъй че нищо чудно, че бута в праймтайма негови продукции, пък било то и повторения. Само се надявам да не вземат да направят втори сезон на това недоразумение "Полицаите от края на града".
|
|
|
|
mickeymouse
|
Като погледнах, първите сезони на Big Brother са били дори с по-малко участници и са продължавали по 3 месеца, та наистина не разбирам защо се налага сега предаването да почне 2-3 седмици след останалите формати.
Колкото до "Полицаите от края на града" - да не забравяме, че сегашната програмна директорка на "Нова" преди беше изпълнителен директор на компанията на Халваджиян, тъй че нищо чудно, че бута в праймтайма негови продукции, пък било то и повторения. Само се надявам да не вземат да направят втори сезон на това недоразумение "Полицаите от края на града".
О, много добре знам защо Светлана Василева бута точно този сериал. Редовно ще има повторения на "Полицаите от краят на града" и първи сезон на "Пътят на честта". Но много по-добре щеше да бъде, ако всички продукции щяха да започнат едновременно. Edit: @spike (или ако някой друг знае), ако има повторение на бг сериал, продуцентът взима ли пари или взима само за премиерните епизоди?
|
|
|
|
dan_agent06
|
А отпада ли специалният епизод на Капките? Според мен надали ще се осъществи тази идея, защото биха обявили поне две-три седмици по-рано, но и има шанс да се направи по-късно във времето. Та има ли новини?
|
|
|
|
spike
|
О, много добре знам защо Светлана Василева бута точно този сериал. Редовно ще има повторения на "Полицаите от краят на града" и първи сезон на "Пътят на честта". Но много по-добре щеше да бъде, ако всички продукции щяха да започнат едновременно. Edit: @spike (или ако някой друг знае), ако има повторение на бг сериал, продуцентът взима ли пари или взима само за премиерните епизоди? Мисля, че за повторение създателите и участниците също получават пари от авторски права, но са доста по-малко от премиерното излъчване. Все пак това е само мое предположение и не знам как стоят де факто нещата. А отпада ли специалният епизод на Капките? Според мен надали ще се осъществи тази идея, защото биха обявили поне две-три седмици по-рано, но и има шанс да се направи по-късно във времето. Та има ли новини?
Твърде възможно е въпросният планиран специален епизод да е просто с най-добрите моменти през сезоните на "Като две капки вода", каквито епизоди имаше на други предавания навръх рождения ден на "Нова". Та в този ред на мисли хич не ми е зор дали ще има такъв бест епизод или не.
|
|
|
|
aleks432
Потребител
|
Те и специалният епизод на Капките махнаха от програмата...дали няма да го пуснат срещу тричасовия епизод на "Кой да знае?"
|
|
|
|
|
spike
|
Брей... явно в предстоящия сезон ще има и инфлуенсъри/популярни хора или поне аз така тълкувам израза "ярки личности". Интересно и как зрителите ще имат повече сила от всякога. Вероятно ще може да се гласува какви да са мисиите на съквартирантите или поне аз не се сещам каква друга власт биха могли да дадат на зрителите.
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Относно късното стартиране на Big brother, поне последните години, когато стартираше септември месец даваха 2 месеца Vip brother и послед 1 месец - All stars/Most wanted. Т.е. този, който сега ще стартира на 8 октомври ако върви до средата на декември няма да е кратък в сравнение с последните години, когато се излъчваше.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Относно късното стартиране на Big brother, поне последните години, когато стартираше септември месец даваха 2 месеца Vip brother и послед 1 месец - All stars/Most wanted. Т.е. този, който сега ще стартира на 8 октомври ако върви до средата на декември няма да е кратък в сравнение с последните години, когато се излъчваше.
Има логика, а и според мен има доста заснет контент на “Игри на волята”, а след това ще се наложи да го скъсат заради Big Brother.
|
|
|
|
spike
|
Има логика, а и според мен има доста заснет контент на “Игри на волята”, а след това ще се наложи да го скъсат заради Big Brother.
То това трябва да е предвидено от програмния директор. Аз лично очаквам дейли епизодите и на двете шоута да са по час и половина. Вярно, че тази година участниците в "Игри на волята" са доста повече, ама да си призная - двучасови епизоди трудно могат да са достатъчно динамични, че да ме задържат пред екрана през цялото време. Относно късното стартиране на Big brother, поне последните години, когато стартираше септември месец даваха 2 месеца Vip brother и послед 1 месец - All stars/Most wanted. Т.е. този, който сега ще стартира на 8 октомври ако върви до средата на декември няма да е кратък в сравнение с последните години, когато се излъчваше.
Съвсем бях забравил, че беше такава схемата през последните години. Като обявиха, че ще има сезон на Big Brother с обикновени участници, веднага си спомних за първите сезони на шоуто, които си бяха по 3 месеца. Ето, че вече има промени в програмата за следващата седмица - пилотните епизоди на "Игри на волята" на 14 и 15 септември ще са дълги съответно 4 и 3 часа. Засега за 13 септември няма промени в програмата заради специалния 3-часов епизод на "Кой да знае?" по "ьТВ". Първоначално предвидения специален епизод на "Като две капки вода" явно няма да бъде излъчен.
|
|
|
|
dan_agent06
|
То това трябва да е предвидено от програмния директор. Аз лично очаквам дейли епизодите и на двете шоута да са по час и половина. Вярно, че тази година участниците в "Игри на волята" са доста повече, ама да си призная - двучасови епизоди трудно могат да са достатъчно динамични, че да ме задържат пред екрана през цялото време. Съвсем бях забравил, че беше такава схемата през последните години. Като обявиха, че ще има сезон на Big Brother с обикновени участници, веднага си спомних за първите сезони на шоуто, които си бяха по 3 месеца.
Ето, че вече има промени в програмата за следващата седмица - пилотните епизоди на "Игри на волята" на 14 и 15 септември ще са дълги съответно 4 и 3 часа. Засега за 13 септември няма промени в програмата заради специалния 3-часов епизод на "Кой да знае?" по "ьТВ". Първоначално предвидения специален епизод на "Като две капки вода" явно няма да бъде излъчен.
Ами явно епизодът на Капките наистина е щял да бъде компилация - съмнявам се ако бяха подготвили специално издание просто така да го махнат от програмата. А за Игрите съм много изненадан как премиерата ще е цели 4 часа. В сайта дори пише, че ще е до 2:20, но това надали ще остане така, сигурно ще го редактират.
|
|
|
|
spike
|
Ами явно епизодът на Капките наистина е щял да бъде компилация - съмнявам се ако бяха подготвили специално издание просто така да го махнат от програмата. А за Игрите съм много изненадан как премиерата ще е цели 4 часа. В сайта дори пише, че ще е до 2:20, но това надали ще остане така, сигурно ще го редактират.
Ъъ... ми, аз точно в сайта на телевизията видях, че пилотния епизод го пише до полунощ, след него имаше някакъв филм, но не помня кой. Сега не знам защо са го написали до 02:20ч., ама ако наистина епизодът е 6 часа, ще бие всякакви рекорди. Само "Къртицата" навремето имаше такива 6-7 часови лайфове. Всъщност тук в програмата си фигурира филмът: https://www.dnes.bg/tv.php?tv=42&date=2024-09-14 От 00:10 до 02:20ч. пише "Довереникът на кралицата".
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ъъ... ми, аз точно в сайта на телевизията видях, че пилотния епизод го пише до полунощ, след него имаше някакъв филм, но не помня кой. Сега не знам защо са го написали до 02:20ч., ама ако наистина епизодът е 6 часа, ще бие всякакви рекорди. Само "Къртицата" навремето имаше такива 6-7 часови лайфове. Всъщност тук в програмата си фигурира филмът: https://www.dnes.bg/tv.php?tv=42&date=2024-09-14 От 00:10 до 02:20ч. пише "Довереникът на кралицата". Че няма да бъде първият епизод до 2 часа след полунощ е повече от ясно,но дори и 4 часа да бъде,като че ли ми се струва малко множко. По-хубаво да го разделят,събота и неделя по 2 часа и половина,та да може да отговорят на бТВ срещу гривните във вторник и сряда. Сигурно ще е малко по-трудно с монтажа,но не е невъзможно.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Че няма да бъде първият епизод до 2 часа след полунощ е повече от ясно,но дори и 4 часа да бъде,като че ли ми се струва малко множко. По-хубаво да го разделят,събота и неделя по 2 часа и половина,та да може да отговорят на бТВ срещу гривните във вторник и сряда. Сигурно ще е малко по-трудно с монтажа,но не е невъзможно.
Но те все пак са приготвили и в неделя да има 3 часов епизод. Но явно повечето участници и съответно визитки предполагат по-дълги епизоди в началото. Затова смятам, че са сложили Биг Брадър да почне от октомври - ще изчакат да отпаднат няколко участника и когато вече няма толкова много неща за излъчване ще съкратят епизодите в полза на Биг Брадър.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Но те все пак са приготвили и в неделя да има 3 часов епизод. Но явно повечето участници и съответно визитки предполагат по-дълги епизоди в началото. Затова смятам, че са сложили Биг Брадър да почне от октомври - ще изчакат да отпаднат няколко участника и когато вече няма толкова много неща за излъчване ще съкратят епизодите в полза на Биг Брадър.
И аз така казах онзи ден, явно заради това е по-късният старт на Big Brother. Явно ще изправят “Игри на волята” срещу предаването на конкуренцията. Като и двете ще бъдат с бая дълги епизоди в началото.
|
|
|
|
spike
|
Че няма да бъде първият епизод до 2 часа след полунощ е повече от ясно,но дори и 4 часа да бъде,като че ли ми се струва малко множко. По-хубаво да го разделят,събота и неделя по 2 часа и половина,та да може да отговорят на бТВ срещу гривните във вторник и сряда. Сигурно ще е малко по-трудно с монтажа,но не е невъзможно.
Преди 2 или 3 години пак двата пилотни епизода бяха по 4 часа и тогава единият беше безкрайно скучен.... Играта уж беше за цялото племе, обаче нямаше много елементи и всеки играч от племената трябваше да я преминава поотделно, та около час и половина гледахме как различни хора безброй пъти минават една и съща игра. Надявам се тази година да не направят пак същата простотия.
|
|
|
|
|