BG TV Talk
08 October 2024 18:14:41
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 9348 times)
mickeymouse
Зяпач
**

« Reply #100 on: 24 September 2024 18:10:00 »

NOVA доминира в 10 от първите 10 вечери на есенния телевизионен сезон

Форматите „Игри на волята“ и „Пееш или лъжеш“ са далеч пред конкуренцията

NOVA отбеляза успех още с първия епизод на „Игри на волята“, който се превърна в абсолютния лидер в телевизионния ефир. Екстремният риалити формат отчита голяма преднина сред зрителите на възраст между 18 и 59 г. (най-често над 50%) спрямо програмата на втората телевизия в класацията. На 22-ри септември бе излъчен и премиерният епизод на музикалното шоу „Пееш или лъжеш“, в което любимият водещ Димитър Рачков посрещна гост-звездата Веселин Маринов в опит да открие истинския музикален талант сред няколко заблуждаващи участници.

Според официалните пийпълметрични данни, във всяка една от десетте вечери до този момент, над 30% от всички хора в активна възраст (18-59 г.), които са гледали телевизия, са избрали програмата на NOVA.

https://nova.bg/accents/view/2024/09/24/471108/nova-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B2-10-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-10-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD/

Напълно очаквано. "Игри на волята" е абсолютен хит. А "Пееш или лъжеш" е възможно най-сполучливият им опит за неделно вечерно предаване след всичките им опити за предаване на Рачков плюс "Звездите в нас". "Маскираният певец" също ми харесваше, но към днешна дата надали биха го резлизирали отново.
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #101 on: 24 September 2024 18:58:49 »

Напълно очаквано. "Игри на волята" е абсолютен хит. А "Пееш или лъжеш" е възможно най-сполучливият им опит за неделно вечерно предаване след всичките им опити за предаване на Рачков плюс "Звездите в нас". "Маскираният певец" също ми харесваше, но към днешна дата надали биха го резлизирали отново.
Игри на волята наистина все още е абсолютен хит. Всички около мен гледат Игри на волята,като след това евентуално връщат Островът,което това прави рейтинга по-голям,тъй като се гледа живото предаване. Неочаквано за мен,но първият епизод на Пееш или лъжеш беше супер! Като цяло се получи много забавно,та даже и интересно предаване. Трябваше да стартират и Биг Брадъра заедно с тези продукции,че да може да окупират всички часови пояси.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зяпач
**

« Reply #102 on: 24 September 2024 19:19:43 »

Игри на волята наистина все още е абсолютен хит. Всички около мен гледат Игри на волята,като след това евентуално връщат Островът,което това прави рейтинга по-голям,тъй като се гледа живото предаване. Неочаквано за мен,но първият епизод на Пееш или лъжеш беше супер! Като цяло се получи много забавно,та даже и интересно предаване. Трябваше да стартират и Биг Брадъра заедно с тези продукции,че да може да окупират всички часови пояси.

Абсолютно! На същото мнение съм. И около мен всички гледат “Игри на волята”, докато “Островът” тотално не. Ще видим още колко години “Игрите” ще се задържат, но сега са в абсолютен пик. Същото важи и за “Хелс Китчън”.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #103 on: 24 September 2024 21:13:04 »

И на мен доста ми допадна "Пееш или лъжеш", ама аз съм си фен на предаването още от първия му сезон и с нетърпение очаквах това завръщане. Иначе ми е малко странно, че толкова значително мачкат конкурецията... Миналата година "Гласът на България" достигаше резултатите на "Игри на волята", като понякога дори по-високи. Това обаче май беше в категория 4+, та там може би резултатите ще са си близки до тези от миналата година.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зяпач
**

« Reply #104 on: 24 September 2024 21:36:55 »

И на мен доста ми допадна "Пееш или лъжеш", ама аз съм си фен на предаването още от първия му сезон и с нетърпение очаквах това завръщане. Иначе ми е малко странно, че толкова значително мачкат конкурецията... Миналата година "Гласът на България" достигаше резултатите на "Игри на волята", като понякога дори по-високи. Това обаче май беше в категория 4+, та там може би резултатите ще са си близки до тези от миналата година.

Абе, "иди и ги разбери, ако можеш" е положението. bTV говорят за "4+", NOVA за "18-59", а redlink вчера качиха статия за рейтингите от 09.09-15.09 и за пръв път са за аудиторията "18-64" (досега винаги седмичните им статии за рейтингите бяха за "4+") - като "Игри на волята" са на първо място, а "Гласът" е на пето.

https://redlink.bg/novini/sedmica-37-%E2%80%93-sezonat-zapochva-2184news.html
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #105 on: 02 October 2024 15:44:00 »

Все пак стартът на Big Brother другата седмица ще е 2 часа - от 21:30 до 23:30ч.: https://www.dnes.bg/tv.php?tv=42&date=2024-10-08
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зяпач
**

« Reply #106 on: 05 October 2024 03:49:24 »

Деница Стоянова е започнала да води времето по “Нова”, след като месец и нещо водеше времето по “Нова Нюз”.
Report Spam   Logged
edinicata
Зрител

« Reply #107 on: 05 October 2024 07:53:06 »

И ти. не си спал да ни кажеш, тази ,,ексклузивна,,новина.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #108 on: 05 October 2024 17:04:52 »

И ти. не си спал да ни кажеш, тази ,,ексклузивна,,новина.
Е, хубаво е да се отбелязват рокадите на рвпортерките/водещите из медиите. Точно тази Деница нямам идея коя е, понеже отдавна не гледам новини по телевизията, но сигурно преди това е била и в други големи медии.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зяпач
**

« Reply #109 on: 05 October 2024 18:39:47 »

Е, хубаво е да се отбелязват рокадите на рвпортерките/водещите из медиите. Точно тази Деница нямам идея коя е, понеже отдавна не гледам новини по телевизията, но сигурно преди това е била и в други големи медии.

Не е била в други медии, инфлуенсърка и модел е. Но доста бързо трупа телевизионен опит. Аз я знам понеже съм постоянно в Instagram, Tik Tok и тн.  Grin
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #110 on: 06 October 2024 23:10:29 »

Днес в "На фокус", гост беше шеф Иван Манчев,който сподели,че започват снимките на "Кошмари в кухнята" /Алелуя/ и обяви,че новият сезон ще започне излъчване,чак през март месец. Интересно после,като се скъси дългият епизод на Игрите,какво ще пуснат?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #111 on: Yesterday at 12:17:35 »

Днес в "На фокус", гост беше шеф Иван Манчев,който сподели,че започват снимките на "Кошмари в кухнята" /Алелуя/ и обяви,че новият сезон ще започне излъчване,чак през март месец. Интересно после,като се скъси дългият епизод на Игрите,какво ще пуснат?
Предполагам, че още един епизод на Big Brother или пък поредното повторение на "Кошмари в кухнята". 😁
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зяпач
**

« Reply #112 on: Yesterday at 17:30:53 »

Това да не означава, че пролетният сезон ще започне през март, както преди, а не през февруари?
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to: