mark39
|
Аз "Игри на волята" ги гледам в интернет точно заради липсата на реклами, но ми прави впечатление, че има много дълги части (от около 30, понякога даже почти 40 минути) без прекъсване за реклама. По-добре да си излучват рекламите навреме, за да няма такива големи закъснения.
Иначе както каза колегата mickeymouse, "ьТВ" правят същото с "Коя е тази песен?" и "Колко ми даваш?". Те всеки път почват с поне 15 минути закъснение. 😕
Би трябвало да знаят общо колко време реклами ще има в един епизод Игри на волята на пример,тук в Испания като почнат реклами в частните медии има един часовник..в началото на рекламния блок и пише ще се върнем след 7 мин и почват реклами които са седем минути и после продължава предаването.Тия неща да се разширява и на дълго програмната схема не ми се струват логични
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Би трябвало да знаят общо колко време реклами ще има в един епизод Игри на волята на пример,тук в Испания като почнат реклами в частните медии има един часовник..в началото на рекламния блок и пише ще се върнем след 7 мин и почват реклами които са седем минути и после продължава предаването.Тия неща да се разширява и на дълго програмната схема не ми се струват логични
Тук се прави, за да не се превключва на другата съответна частна медия.
|
|
|
|
spike
|
Тук се прави, за да не се превключва на другата съответна частна медия.
То дори да превключиш, по другата телевизия обикновено също има реклами. Неведнъж ми се е случвало, та затова го отбелязвам. Иначе това с таймера е много добър ход, жалко че тук не го ползват.
|
|
|
|
mickeymouse
|
То дори да превключиш, по другата телевизия обикновено също има реклами. Неведнъж ми се е случвало, та затова го отбелязвам. Иначе това с таймера е много добър ход, жалко че тук не го ползват. Аз не мога да разбера защо от този сезон и двете телевизии започнаха да пускат реклами на 30-40 минути, а рекламите са по над 13-14 минути? Преди рекламите бяха по 10 минути и се пускаха на 20 минути.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ралица Паскалева е качила на стори рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни” и “Бягство към победата” по седмици в таргет 18-59:
Седмица 38 - NOVA 33,2% bTV 22,1% Седмица 39 - NOVA 33,7% bTV 20,5% Седмица 40 - NOVA 34,6% bTV 18,1% Седмица 41 - NOVA 36,5% bTV 18,5% Седмица 42 - NOVA 37,3% bTV 17,0%
Махането на “Фермата” им направи лоша услуга…
|
|
|
|
spike
|
Ралица Паскалева е качила на стори рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни” и “Бягство към победата” по седмици в таргет 18-59:
Седмица 38 - NOVA 33,2% bTV 22,1% Седмица 39 - NOVA 33,7% bTV 20,5% Седмица 40 - NOVA 34,6% bTV 18,1% Седмица 41 - NOVA 36,5% bTV 18,5% Седмица 42 - NOVA 37,3% bTV 17,0%
Махането на “Фермата” им направи лоша услуга…
Брех... с всяка изминала седмица рейтингът на "Нова" продължава и продължава да се повишава, а пък на "ьТВ" - да пада. Мирише ми на разгром, подобен на "Сървайвър". Иначе "Фермата" май не постигаше кой знае колко по-добри резултати. Може би "ьТВ" трябва да измислят някой нов формат за есенния сезон, понеже приключенските реалитита очевидно не им се получават. И малко встрани от тази тема - забелязах, че по време на "Пееш или лъжеш" рекламират кастинг за сезон 3, та явно това ще си се утвърди като формат за есенния сезон на "Нова".
|
|
|
|
Robimir
|
Няма индикации разминаванията в програмата заради дългите реклами да приключат. Вече рекламират Big Brother, че започва "след 22ч." или "след Игри на волята", а не както по принцип - "от 22ч.".
|
|
|
|
mickeymouse
|
Брех... с всяка изминала седмица рейтингът на "Нова" продължава и продължава да се повишава, а пък на "ьТВ" - да пада. Мирише ми на разгром, подобен на "Сървайвър". Иначе "Фермата" май не постигаше кой знае колко по-добри резултати. Може би "ьТВ" трябва да измислят някой нов формат за есенния сезон, понеже приключенските реалитита очевидно не им се получават. И малко встрани от тази тема - забелязах, че по време на "Пееш или лъжеш" рекламират кастинг за сезон 3, та явно това ще си се утвърди като формат за есенния сезон на "Нова". Ами, “Пееш или лъжеш” има страхотен рейтинг, така че е нормално да го има и догодина.
|
|
|
|
spike
|
Ами, “Пееш или лъжеш” има страхотен рейтинг, така че е нормално да го има и догодина.
Честно казано не съм и гледал рейтингите, но се радвам, че е така, понеже лично на мен много ми харесва предаването.
|
|
|
|
|
spike
|
Хм... че то рейтингът на "Игри на волята" въобще не е толкоз голям, колкото беше преди. "Гласът на България" постига почти същите резултати, а "Пееш или лъжеш" дори 2 пъти е успял да бие "Игри на волята". Иначе съвсем очаквано "Коя е тази песен?" и "Колко ми даваш?" са на дъното. И двете предавания не са лоши, ама не са за праймтайма. Следобедните часове определено са по-подходящи за тях.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Хм... че то рейтингът на "Игри на волята" въобще не е толкоз голям, колкото беше преди. "Гласът на България" постига почти същите резултати, а "Пееш или лъжеш" дори 2 пъти е успял да бие "Игри на волята".
Иначе съвсем очаквано "Коя е тази песен?" и "Колко ми даваш?" са на дъното. И двете предавания не са лоши, ама не са за праймтайма. Следобедните часове определено са по-подходящи за тях.
Няма значение, “Игри на волята” си е лидерът на есенните предавания, но за “Колко ми даваш?” И “Коя е тази песен?” съм съгласен, същото като “Скрита самоличност”… Интересна подробност, в началото на тази година Надя Ганчева е станала директор в “НетИнфо” след “Евронюз”. https://www.linkedin.com/in/%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%8F-%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-nadia-gancheva-28178158?originalSubdomain=bg
|
|
|
|
spike
|
И на мен определено "Игри на волята" ми е най-интересното предаване през този сезон, просто отбелязвам, че резултатите му далеч не са толкова космически, колкото бяха предишните години.
|
|
|
|
Atlantis
Потребител
|
Да уточним. Нова не е толкова силна, колкото е слаба Бтв. С махането на Слави и турските сериали се сринаха и все повече стават профилирана тв, която се гледа предимно в области като Кърджалийско, Смолянско и Разградско(нищо против хората там, но търсенията, свързани с БТВ и техни продукции са главно от тези области). А и не може да навъдиш куп експериментални шоута за половин - един час след като " тараните " на конкурента ти са с 2-3 часа продължителност. Явно в тази телевизия вече са се примирили с второто място и освен " Гласът", нищо друго не ги държи над БНТ. Винаги съм си симпатизирал повече на Нова(освен в гелосания им период), но от липсата на конкуренция губят всички и нивото пада рязко, както виждаме.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Да уточним. Нова не е толкова силна, колкото е слаба Бтв. С махането на Слави и турските сериали се сринаха и все повече стават профилирана тв, която се гледа предимно в области като Кърджалийско, Смолянско и Разградско(нищо против хората там, но търсенията, свързани с БТВ и техни продукции са главно от тези области). А и не може да навъдиш куп експериментални шоута за половин - един час след като " тараните " на конкурента ти са с 2-3 часа продължителност. Явно в тази телевизия вече са се примирили с второто място и освен " Гласът", нищо друго не ги държи над БНТ. Винаги съм си симпатизирал повече на Нова(освен в гелосания им период), но от липсата на конкуренция губят всички и нивото пада рязко, както виждаме.
Нормално. Защо от "Нова" да си дават зор, като са си конкуренция сами на себе си от пролетния сезон насам. Да не говорим колко е смешно, че ключовото дейли предаване на "Бтв" - "Островът на стоте гривни" и "Бягство към победата" са си конкуренти със "Сделка или не"... А мотото за есения сезон им е "отвъд границите https://redlink.bg/novini/sedmica-42-%E2%80%93-poveche-politika-2238news.html
|
|
|
|
spike
|
Нормално. Защо от "Нова" да си дават зор, като са си конкуренция сами на себе си от пролетния сезон насам. Да не говорим колко е смешно, че ключовото дейли предаване на "Бтв" - "Островът на стоте гривни" и "Бягство към победата" са си конкуренти със "Сделка или не"... А мотото за есения сезон им е "отвъд границите https://redlink.bg/novini/sedmica-42-%E2%80%93-poveche-politika-2238news.htmlНе съм и очаквал "Островът на 100-те гривни" да постигне нещо повече от "Сървайвър" и "Фермата". Иначе "Бягство към победата" на мен лично ми е доста интересно, та жалко, че е с толкова нисък рейтинг.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
От днес със сигурност "Битката приключи" за Димо Алексиев в "Игри на волята"! След като е хванат да шофира с алкохол в кръвта,Нова и Игри на волята осъждат случилото се за недопустимо. Определено от следващия сезон,Ралица Паскалева ще има нов екранен партньор!
|
|
|
|
mickeymouse
|
От днес със сигурност "Битката приключи" за Димо Алексиев в "Игри на волята"! След като е хванат да шофира с алкохол в кръвта,Нова и Игри на волята осъждат случилото се за недопустимо. Определено от следващия сезон,Ралица Паскалева ще има нов екранен партньор!
Според мен са го написали за отбиване на номера... Не ми се вярва да го махнат.
|
|
|
|
spike
|
Според мен са го написали за отбиване на номера... Не ми се вярва да го махнат.
И на мен не ми се вярва... Прекалено добър тандем са с Ралица, че да си съсипят предаването заради нещо такова. Андре Токев по същата причина го изгониха от MasterChef, пък после "Нова" го приютиха в Hell's Kitchen. 😁
|
|
|
|
|