BG TV Talk
13 December 2024 23:01:44
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 15452 times)
mark39
Зяпач
**

« Reply #120 on: 19 October 2024 02:14:37 »

Аз "Игри на волята" ги гледам в интернет точно заради липсата на реклами, но ми прави впечатление, че има много дълги части (от около 30, понякога даже почти 40 минути) без прекъсване за реклама. По-добре да си излучват рекламите навреме, за да няма такива големи закъснения.

Иначе както каза колегата mickeymouse, "ьТВ" правят същото с "Коя е тази песен?" и "Колко ми даваш?". Те всеки път почват с поне 15 минути закъснение. 😕
Би трябвало да знаят общо колко време реклами ще има в един епизод Игри на волята на пример,тук в Испания като почнат реклами в частните медии има един часовник..в началото на рекламния блок и пише ще се върнем след 7 мин и почват реклами които са седем минути и после продължава предаването.Тия неща да се разширява и на дълго програмната схема не ми се струват логични
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #121 on: 19 October 2024 03:50:09 »

Би трябвало да знаят общо колко време реклами ще има в един епизод Игри на волята на пример,тук в Испания като почнат реклами в частните медии има един часовник..в началото на рекламния блок и пише ще се върнем след 7 мин и почват реклами които са седем минути и после продължава предаването.Тия неща да се разширява и на дълго програмната схема не ми се струват логични

Тук се прави, за да не се превключва на другата съответна частна медия.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #122 on: 20 October 2024 15:43:03 »

Тук се прави, за да не се превключва на другата съответна частна медия.
То дори да превключиш, по другата телевизия обикновено също има реклами. Grin Неведнъж ми се е случвало, та затова го отбелязвам.

Иначе това с таймера е много добър ход, жалко че тук не го ползват.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #123 on: 20 October 2024 17:04:01 »

То дори да превключиш, по другата телевизия обикновено също има реклами. Grin Неведнъж ми се е случвало, та затова го отбелязвам.

Иначе това с таймера е много добър ход, жалко че тук не го ползват.

Аз не мога да разбера защо от този сезон и двете телевизии започнаха да пускат реклами на 30-40 минути, а рекламите са по над 13-14 минути? Преди рекламите бяха по 10 минути и се пускаха на 20 минути.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #124 on: 22 October 2024 03:35:01 »

Ралица Паскалева е качила на стори рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни” и “Бягство към победата” по седмици в таргет 18-59:

Седмица 38 - NOVA 33,2% bTV 22,1%
Седмица 39 - NOVA 33,7% bTV 20,5%
Седмица 40 - NOVA 34,6% bTV 18,1%
Седмица 41 - NOVA 36,5% bTV 18,5%
Седмица 42 - NOVA 37,3% bTV 17,0%

Махането на “Фермата” им направи лоша услуга…
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #125 on: 22 October 2024 11:29:22 »

Ралица Паскалева е качила на стори рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни” и “Бягство към победата” по седмици в таргет 18-59:

Седмица 38 - NOVA 33,2% bTV 22,1%
Седмица 39 - NOVA 33,7% bTV 20,5%
Седмица 40 - NOVA 34,6% bTV 18,1%
Седмица 41 - NOVA 36,5% bTV 18,5%
Седмица 42 - NOVA 37,3% bTV 17,0%

Махането на “Фермата” им направи лоша услуга…
Брех... с всяка изминала седмица рейтингът на "Нова" продължава и продължава да се повишава, а пък на "ьТВ" - да пада. Мирише ми на разгром, подобен на "Сървайвър". Grin Иначе "Фермата" май не постигаше кой знае колко по-добри резултати. Може би "ьТВ" трябва да измислят някой нов формат за есенния сезон, понеже приключенските реалитита очевидно не им се получават.

И малко встрани от тази тема - забелязах, че по време на "Пееш или лъжеш" рекламират кастинг за сезон 3, та явно това ще си се утвърди като формат за есенния сезон на "Нова".
Report Spam   Logged

Robimir
Говорител

« Reply #126 on: 22 October 2024 18:47:49 »

Няма индикации разминаванията в програмата заради дългите реклами да приключат. Вече рекламират Big Brother, че започва "след 22ч." или "след Игри на волята", а не както по принцип - "от 22ч.".
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #127 on: 22 October 2024 21:16:28 »

Брех... с всяка изминала седмица рейтингът на "Нова" продължава и продължава да се повишава, а пък на "ьТВ" - да пада. Мирише ми на разгром, подобен на "Сървайвър". Grin Иначе "Фермата" май не постигаше кой знае колко по-добри резултати. Може би "ьТВ" трябва да измислят някой нов формат за есенния сезон, понеже приключенските реалитита очевидно не им се получават.

И малко встрани от тази тема - забелязах, че по време на "Пееш или лъжеш" рекламират кастинг за сезон 3, та явно това ще си се утвърди като формат за есенния сезон на "Нова".

Ами, “Пееш или лъжеш” има страхотен рейтинг, така че е нормално да го има и догодина.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #128 on: 23 October 2024 11:19:26 »

Ами, “Пееш или лъжеш” има страхотен рейтинг, така че е нормално да го има и догодина.
Честно казано не съм и гледал рейтингите, но се радвам, че е така, понеже лично на мен много ми харесва предаването.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #129 on: 23 October 2024 16:56:19 »

Честно казано не съм и гледал рейтингите, но се радвам, че е така, понеже лично на мен много ми харесва предаването.

https://redlink.bg/novini/sedmica-41-%E2%80%93-zapochva-big-bradar-2227news.html

Виж за седмица 41 и си направи сметка!   Wink Комичното е, че на стартът на "Биг Брадър", "Коя е тази песен?" въобще не влиза в класацията...  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #130 on: 23 October 2024 21:39:52 »

https://redlink.bg/novini/sedmica-41-%E2%80%93-zapochva-big-bradar-2227news.html

Виж за седмица 41 и си направи сметка!   Wink Комичното е, че на стартът на "Биг Брадър", "Коя е тази песен?" въобще не влиза в класацията...  Grin
Хм... че то рейтингът на "Игри на волята" въобще не е толкоз голям, колкото беше преди. "Гласът на България" постига почти същите резултати, а "Пееш или лъжеш" дори 2 пъти е успял да бие "Игри на волята".

Иначе съвсем очаквано "Коя е тази песен?" и "Колко ми даваш?" са на дъното. И двете предавания не са лоши, ама не са за праймтайма. Следобедните часове определено са по-подходящи за тях.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #131 on: 24 October 2024 02:48:07 »

Хм... че то рейтингът на "Игри на волята" въобще не е толкоз голям, колкото беше преди. "Гласът на България" постига почти същите резултати, а "Пееш или лъжеш" дори 2 пъти е успял да бие "Игри на волята".

Иначе съвсем очаквано "Коя е тази песен?" и "Колко ми даваш?" са на дъното. И двете предавания не са лоши, ама не са за праймтайма. Следобедните часове определено са по-подходящи за тях.

Няма значение, “Игри на волята” си е лидерът на есенните предавания, но за “Колко ми даваш?” И “Коя е тази песен?” съм съгласен, същото като “Скрита самоличност”…

Интересна подробност, в началото на тази година Надя Ганчева е станала директор в “НетИнфо” след “Евронюз”. https://www.linkedin.com/in/%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%8F-%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-nadia-gancheva-28178158?originalSubdomain=bg
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #132 on: 27 October 2024 19:29:06 »

Няма значение, “Игри на волята” си е лидерът на есенните предавания, но за “Колко ми даваш?” И “Коя е тази песен?” съм съгласен, същото като “Скрита самоличност”…

Интересна подробност, в началото на тази година Надя Ганчева е станала директор в “НетИнфо” след “Евронюз”. https://www.linkedin.com/in/%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%8F-%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-nadia-gancheva-28178158?originalSubdomain=bg
И на мен определено "Игри на волята" ми е най-интересното предаване през този сезон, просто отбелязвам, че резултатите му далеч не са толкова космически, колкото бяха предишните години.
Report Spam   Logged

Atlantis
Потребител
*

« Reply #133 on: 28 October 2024 17:33:19 »

Да уточним. Нова не е толкова силна, колкото е слаба Бтв. С махането на Слави и турските сериали се сринаха и все повече стават профилирана тв, която се гледа предимно в области като Кърджалийско, Смолянско и Разградско(нищо против хората там, но търсенията, свързани с БТВ и техни продукции са главно от тези области). А и не може да навъдиш куп експериментални шоута за половин - един час след като " тараните " на конкурента ти са с 2-3 часа продължителност. Явно в тази телевизия вече са се примирили с второто място и освен " Гласът", нищо друго не ги държи над БНТ. Винаги съм си симпатизирал повече на Нова(освен в гелосания им период), но от липсата на конкуренция губят всички и нивото пада рязко, както виждаме.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #134 on: 28 October 2024 18:58:47 »

Да уточним. Нова не е толкова силна, колкото е слаба Бтв. С махането на Слави и турските сериали се сринаха и все повече стават профилирана тв, която се гледа предимно в области като Кърджалийско, Смолянско и Разградско(нищо против хората там, но търсенията, свързани с БТВ и техни продукции са главно от тези области). А и не може да навъдиш куп експериментални шоута за половин - един час след като " тараните " на конкурента ти са с 2-3 часа продължителност. Явно в тази телевизия вече са се примирили с второто място и освен " Гласът", нищо друго не ги държи над БНТ. Винаги съм си симпатизирал повече на Нова(освен в гелосания им период), но от липсата на конкуренция губят всички и нивото пада рязко, както виждаме.

Нормално. Защо от "Нова" да си дават зор, като са си конкуренция сами на себе си от пролетния сезон насам. Да не говорим колко е смешно, че ключовото дейли предаване на "Бтв" - "Островът на стоте гривни" и "Бягство към победата" са си конкуренти със "Сделка или не"...  Grin А мотото за есения сезон им е "отвъд границите  Grin

https://redlink.bg/novini/sedmica-42-%E2%80%93-poveche-politika-2238news.html

Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #135 on: 29 October 2024 18:46:12 »

Нормално. Защо от "Нова" да си дават зор, като са си конкуренция сами на себе си от пролетния сезон насам. Да не говорим колко е смешно, че ключовото дейли предаване на "Бтв" - "Островът на стоте гривни" и "Бягство към победата" са си конкуренти със "Сделка или не"...  Grin А мотото за есения сезон им е "отвъд границите  Grin

https://redlink.bg/novini/sedmica-42-%E2%80%93-poveche-politika-2238news.html
Не съм и очаквал "Островът на 100-те гривни" да постигне нещо повече от "Сървайвър" и "Фермата". Иначе "Бягство към победата" на мен лично ми е доста интересно, та жалко, че е с толкова нисък рейтинг.
Report Spam   Logged

todorovavara
Потребител
*

« Reply #136 on: 05 November 2024 14:05:16 »

NOVA постави поредица от рекорди през октомври

https://nova.bg/accents/view/2024/11/05/475983/nova-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8/

Още в първия пълен месец от есенния сезон NOVA увеличи рекордно преднината си пред втората телевизия в класацията сред зрителите в активна възраст (18-59 г.)
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #137 on: 12 November 2024 19:13:31 »

От днес със сигурност "Битката приключи" за Димо Алексиев в "Игри на волята"! След като е хванат да шофира с алкохол в кръвта,Нова и Игри на волята осъждат случилото се за недопустимо. Определено от следващия сезон,Ралица Паскалева ще има нов екранен партньор!
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #138 on: 12 November 2024 21:41:53 »

От днес със сигурност "Битката приключи" за Димо Алексиев в "Игри на волята"! След като е хванат да шофира с алкохол в кръвта,Нова и Игри на волята осъждат случилото се за недопустимо. Определено от следващия сезон,Ралица Паскалева ще има нов екранен партньор!

Според мен са го написали за отбиване на номера... Не ми се вярва да го махнат.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #139 on: 13 November 2024 13:14:13 »

Според мен са го написали за отбиване на номера... Не ми се вярва да го махнат.
И на мен не ми се вярва... Прекалено добър тандем са с Ралица, че да си съсипят предаването заради нещо такова. Андре Токев по същата причина го изгониха от MasterChef, пък после "Нова" го приютиха в Hell's Kitchen. 😁
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Go Up
  Print  

Jump to: