BG TV Talk
13 December 2024 16:18:44
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2024/2025 | новини и коментари  (Read 15441 times)
trmkr
Потребител
*

« Reply #140 on: 13 November 2024 15:11:26 »

Според мен Владо Карамазов би бил перфектния заместник на Алексиев.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #141 on: 14 November 2024 18:08:15 »

Според мен Владо Карамазов би бил перфектния заместник на Алексиев.
Пак казвам, че едва ли ще се стигне до заместване на водещите, но ако все пак такова има, аз лично бих се изкефил на Захари Бахаров.

Иначе ето я тарифата за декември:   https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1731589330_nova_broadcasting_group_guaranteed_ratings_valid_as_of_december_2024.xlsx

Накратко:
Big Brother явно приключва още този месец, защото в тарифата за декември въобще не фигурира. В неговия слот ще има нещо със заглавие Renovation. Предполагам, че става въпрос за някакъв сериал.

"Пееш или лъжеш" свършва на 1 декември. От 8 декември на негово място ще има филми.

"Игри на волята" свършва на 13 декември. После за 1 седмица от 20:00ч. ще има "Черешката на тортата", а от 23 декември традиционно ще има филми.

По празниците традиционно по цял ден ще има филми и концерти.

За 31 декември засега е ясен само епизодът на "Пееш или лъжеш" от 20:00 до 22:00ч. След това пише само "Новогодишна програма". Надявам се да е нещо по-забавно и креаривно от миналогодишното шоу с Гала. 😁
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #142 on: 14 November 2024 18:22:22 »

Пак казвам, че едва ли ще се стигне до заместване на водещите, но ако все пак такова има, аз лично бих се изкефил на Захари Бахаров.

Иначе ето я тарифата за декември:   https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1731589330_nova_broadcasting_group_guaranteed_ratings_valid_as_of_december_2024.xlsx

Накратко:
Big Brother явно приключва още този месец, защото в тарифата за декември въобще не фигурира. В неговия слот ще има нещо със заглавие Renovation. Предполагам, че става въпрос за някакъв сериал.

"Пееш или лъжеш" свършва на 1 декември. От 8 декември на негово място ще има филми.

"Игри на волята" свършва на 13 декември. После за 1 седмица от 20:00ч. ще има "Черешката на тортата", а от 23 декември традиционно ще има филми.

По празниците традиционно по цял ден ще има филми и концерти.

За 31 декември засега е ясен само епизодът на "Пееш или лъжеш" от 20:00 до 22:00ч. След това пише само "Новогодишна програма". Надявам се да е нещо по-забавно и креаривно от миналогодишното шоу с Гала. 😁

Това да не е някаква грешка? До края на месеца има 2 седмици, а в къщата има доста хора?
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #143 on: 14 November 2024 19:31:24 »

Това да не е някаква грешка? До края на месеца има 2 седмици, а в къщата има доста хора?
И аЗ като погледнах тарифата,останах учуден от липсата на Биг Брадър? Как за 2 седмици ще разкарат 10 човека. Ще е доста тъпо попринцип,трябваше да си продължи и през декември месец преспокойно. А това Renovation какво ли ще представлява? Може и някво ново предаване да е,тъй като такъв сериал не ми излиза.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #144 on: 14 November 2024 20:18:28 »

И аЗ като погледнах тарифата,останах учуден от липсата на Биг Брадър? Как за 2 седмици ще разкарат 10 човека. Ще е доста тъпо попринцип,трябваше да си продължи и през декември месец преспокойно. А това Renovation какво ли ще представлява? Може и някво ново предаване да е,тъй като такъв сериал не ми излиза.

Точно. И аз търсих, нищо ме излиза за такъв сериал. А и не виждам как се разкарат десет човека за две седмици?

Пък и какъв ще е този сериал, че на 16.12 и 17.12 епизодите му да са два часа? Аз затова написах да не е някаква грешка и тогава да приключва “Биг Брадър”…
Report Spam   Logged
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #145 on: 14 November 2024 20:56:52 »

Принципно на финалът на Биг Брадър оставят 5 или 6 човека, тоест една седмица ще изгонят един, после двойна елиминация и ще останат осем човека, като във финалната седмица се пускат линийте за гласуване на всички участници и най-често 2-3 от тези с най-нисък вот отпадат. Така според мен всичко би трябвало да си е по план и няма грешка.
Report Spam   Logged
PLTV
Зяпач
**

« Reply #146 on: 14 November 2024 21:03:31 »

Сезонът ще е девет седмици. Беба правеше сметки в последните епизоди, че другата седмица им е седма и остават още две за да стигнат до финала.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #147 on: 16 November 2024 10:44:12 »

Сезонът ще е девет седмици. Беба правеше сметки в последните епизоди, че другата седмица им е седма и остават още две за да стигнат до финала.
Значи действително се пада Big Brother да свърши в края на този месец.

А това Renovation явно ще е някакво предаване, понеже и аз не намирам сериал с такова име.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #148 on: 16 November 2024 16:44:59 »

Аз се чудя дали някога ще излъчат въпросните заснети епизоди на “Скрита самоличност”? 😄 Щом от декември се завръща “Черешката на тортата”, явно не им се рискува.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #149 on: 17 November 2024 17:34:19 »

Аз се чудя дали някога ще излъчат въпросните заснети епизоди на “Скрита самоличност”? 😄 Щом от декември се завръща “Черешката на тортата”, явно не им се рискува.
Аз по-скоро мисля, че "Скрита самоличност" ще заеме мястото на "Семейни войни". Не знам кога са снимани епизодите, които излъчват в момента, обаче кастингът за "Семейни войни" е спрян от половин година, пък този за "Скрита самоличност" си стои на сайта на "Нова".
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #150 on: 17 November 2024 18:12:14 »

Аз по-скоро мисля, че "Скрита самоличност" ще заеме мястото на "Семейни войни". Не знам кога са снимани епизодите, които излъчват в момента, обаче кастингът за "Семейни войни" е спрян от половин година, пък този за "Скрита самоличност" си стои на сайта на "Нова".

Да ти кажа, и аз така мисля. "Семейни войни" би трябвало да е снимано през миналата година. А кастингът на "Скрита самоличност" стои, защото може да опитат да го излъчват в слотът на "Семейни войни". И ако се получи, да снимат още епизоди, но това си е мое предположение.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #151 on: 18 November 2024 16:26:39 »

Да ти кажа, и аз така мисля. "Семейни войни" би трябвало да е снимано през миналата година. А кастингът на "Скрита самоличност" стои, защото може да опитат да го излъчват в слотът на "Семейни войни". И ако се получи, да снимат още епизоди, но това си е мое предположение.
Съмнявам се да има голям интерес към "Скрита самоличност", ама кой знае... За мен е необясним и интересът към "Сделка или не".

Иначе не е изключено "Скрита самоличност" да цъфне и в праймтайма през зимата, пък после вече да заеме мястото на "Семейни войни".
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #152 on: 21 November 2024 13:08:10 »

Има лека промяна в програмата за другата седмица:

Финалът на Big Brother си остава на 30 ноември (събота), но ще е от 20:00 до 22:00ч.

На 1 декември (неделя) ще има "Игри на волята" от 20:00 до 22:00ч. По този начин финалът на "Пееш или лъжеш" се измества за 8 декември. Впрочем няма да се учудя и на 8 декември да излъчат нещо друго, за да бъдат един срещу друг финалите на "Пееш или лъжеш" и "Гласът на България" на 15 декември.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #153 on: 21 November 2024 16:01:32 »

Има лека промяна в програмата за другата седмица:

Финалът на Big Brother си остава на 30 ноември (събота), но ще е от 20:00 до 22:00ч.

На 1 декември (неделя) ще има "Игри на волята" от 20:00 до 22:00ч. По този начин финалът на "Пееш или лъжеш" се измества за 8 декември. Впрочем няма да се учудя и на 8 декември да излъчат нещо друго, за да бъдат един срещу друг финалите на "Пееш или лъжеш" и "Гласът на България" на 15 декември.

Интересно, наистина е възможно да оставят финалът на “Пееш или лъжеш” за 15.12ти. Къде гледаш програмата за толкова напред?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #154 on: 21 November 2024 16:24:07 »

Интересно, наистина е възможно да оставят финалът на “Пееш или лъжеш” за 15.12ти. Къде гледаш програмата за толкова напред?
В сайта на "Нова", а също и в dnes.bg Обикновено още във вторник пускат програмата за следващата седмица.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #155 on: 25 November 2024 16:53:53 »

Мистерията падна! 😂 Това загадъчно нещо с име Renovation в декемврийската тарифа всъщност е повторение на сериала "Много мой човек". 😄 https://nova.bg/schedule/index/0/2024/12/02
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #156 on: 25 November 2024 17:53:38 »

Мистерията падна! 😂 Това загадъчно нещо с име Renovation в декемврийската тарифа всъщност е повторение на сериала "Много мой човек". 😄 https://nova.bg/schedule/index/0/2024/12/02
Е не... Пълен абсурд . В началото на сезона повторение на Полицаите от края на града,а сега към края, повторение на Много мой човек. Не знам каква им е логиката? Пак се възгордяха и почнаха с повторенията.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #157 on: 25 November 2024 18:57:28 »

Е не... Пълен абсурд . В началото на сезона повторение на Полицаите от края на града,а сега към края, повторение на Много мой човек. Не знам каква им е логиката? Пак се възгордяха и почнаха с повторенията.
Е, поне "Много мой човек" е готин сериал, за разлика от "Полицаите от края на града". 😁
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #158 on: 30 November 2024 19:03:39 »

Сега погледнах програмата за цялата следваща седмица и се натъкнах на нещо интересно. Не знам дали е някаква грешка, но според сайта на "Нова" в програмата за 6 декември (петък) няма "Семейни войни", а два епизода на "Сделка или не": https://nova.bg/schedule/index/0/2024/12/06/
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #159 on: 30 November 2024 23:05:27 »

Сега погледнах програмата за цялата следваща седмица и се натъкнах на нещо интересно. Не знам дали е някаква грешка, но според сайта на "Нова" в програмата за 6 декември (петък) няма "Семейни войни", а два епизода на "Сделка или не": https://nova.bg/schedule/index/0/2024/12/06/

Просто от 9-и декември, понеделник, след "Семейни войни" в 17:00 ч. ще излъчват "Скрита самоличност" от 18:00 ч. с останалите записани епизоди..

Интересно е че седмица преди този старт няма нито 1 реклама или анонс, а и вече не е в най-активния праймтайм, въпреки свободнияс лот 22:00 ч. Със сигурност това оборва ПРските думи на Халваджиян колко "успешно" са били първите епизоди на предаването...
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9   Go Up
  Print  

Jump to: