Iordan
|
При нас се прави с високоговорители на открито и сирени.
Да се въведе подобна сигнализация по телевизиите и радиата е много добра идея. Например нашият регион не е в 30-километровата зона около АЕЦ „Козлодуй“ и проверки никога не сме имали. Добре, че е 2 юни, иначе се съмнявам, че биха поддържали сирените.
|
|
|
|
|
spike
|
Пускам го тук, понеже този сериал едва ли ще тръгне по някоя българска телевизия: Валери Милев събира $100 хил. за сериала с Дани Трехо
Българският режисьор Валери Милев стартира кампания за набиране на средства за най-новия си независим проект Bullets of Justice („Куршуми на справедливостта”). Заснемането на пилотния епизод на продукцията, в която главно действащо лице е холивудският актьор Дани Трехо, е вече готово. „Искаме да ви покажем атмосферата и стила, в който ще се движи сериала. Сцените са готови, но са ни необходими допълнително средства за постпродукцията”, обяснява Милев за сайта indiegogо.com, дал терен на кампанията. 100 хиляди долара е целевата сума, към която се стреми екипът на режисьора, а дарилите ще могат да се снабдят с маски и друг реквизит от снимачната площадка на Bullets of Justice. Голяма награда е роля в следващия епизод на продукцията.
Сериалът е реализиран от група приятели. Българска следа в него ще остави и Яна Маринова, а сюжетът ще се върти около последиците от евентуална Трета световна война. Американското правителство стартира проект за създаването на супер-войник, като обединяват ДНК на човек и прасе, а Роб Джъстис ще е сред последните оцелели от свирепите мутанти. Жанрът на сериала гравитира около черната сатира и хоръра. Почти целият екип на сериала е съставен от българи: http://www.imdb.com/title/tt6421398/Тук можете да го подкрепите: https://www.indiegogo.com/projects/bullets-of-justice-movie-action#/А това е тийзъра:
|
|
|
|
tvreiting
|
Изглежда интересно но им трябваше реклама на Супербоул за да има успех.
|
|
|
|
spike
|
Изглежда интересно но им трябваше реклама на Супербоул за да има успех.
Е, то кой знае колко пари струва реклама там... Това все пак е независима продукция и бюджета им е доста ограничен.
|
|
|
|
mongoleca
|
Е, то кой знае колко пари струва реклама там... Това все пак е независима продукция и бюджета им е доста ограничен.
Не много, само 5 млн. долара за 30 секунди.
|
|
|
|
spike
|
Не много, само 5 млн. долара за 30 секунди. Това имах предвид. Обявена е кампания за събирането на 100 хил. долара, за да заснемат пилотния епизод, та явно не могат да си позволят 5 милиона за 1 реклама.
|
|
|
|
TONI
|
Някой гледа ли финала на "Дневниците на вампира" и завръщането на Нина Добрев? Доста добре го бяха подготвили, макар че на места бе претрупано. Завърши достойно след 8 години в ефир!
|
|
|
|
spike
|
Някой гледа ли финала на "Дневниците на вампира" и завръщането на Нина Добрев? Доста добре го бяха подготвили, макар че на места бе претрупано. Завърши достойно след 8 години в ефир!
Тая вечер съм си го приготвил след "Откраднат живот". Видях, че има и някакъв специален бекстейдж епизод. А някой знае ли какво ще стане с "Древните" след тоя сезон? Според мен ще е последен, но не виждам никакво официално инфо...
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
24 сезона и около 840 епизода са бая, но за 2 седмици май ще ги извървят. Първоначално се зачудих защо в Twitch, a не в тубата, но после видях че Amazon са едният от партньорите на Saban и Lionsgate, които правят филма. Ето и самия стрийм у форумо:
|
|
|
|
TONI
|
Тая вечер съм си го приготвил след "Откраднат живот". Видях, че има и някакъв специален бекстейдж епизод. А някой знае ли какво ще стане с "Древните" след тоя сезон? Според мен ще е последен, но не виждам никакво официално инфо...
Зависи от рейтингите, ще се разбере дали ще има пети сезон или не. В интервю Джули Плек намеква, че Кандис Кинг (Керълайн) може да влезе в 4 сезон на "Древните". Също така се подготвя и още един спин-офф на "Дневниците", който ще е свързан с Керълайн и училището за вещици, което отвори на финала на "Дневниците".
|
|
|
|
spike
|
Ми, то рейтингите на "Древните" са трагични. Не беше ясно даже дали ще има сезон 4, но ето, че ще има, макар и по-къс. Всъщност това е и една от основните причини да си мисля, че сезон 4 ще е последен. Предишните сезони бяха все по 22 епизода и почваха през октомври, а този ще е само 13 епизода и почва след 2 дни. Като цяло обаче "Дневниците на вампира" доста ми доскучаха през последните 2-3 сезона и честно казано едвам изтраях да свърши историята. Ако наистина има още един спин-оф с Керълайн, определено нямам намерение да го следя...
|
|
|
|
TONI
|
За телевизия като CW рейтингите не са от голямо значение. Те подновиха "Лудата бивша" с 0.2% рейтинг, пък "Древните" с 0,4% няма да го подновят. Предполагам, че колкото и да са зле рейтингите по време на 4 сезон, CW ще го подновят за последен 5 сезон, който отново ще е къс. На "Дневниците" първите 4 сезона са най-добри, 5 и 6 бяха горе-долу, а 7 и 8 сезон (без последните 5 епизода) трагични! Поне историята завърши подобаващо, макар и леко претрупано. Трябваше да отделят 2 часа за финала, не 1. Преди няколко дни подновиха "Стоте" за 5 сезон и "Ривърдейл" за 2 сезон. Мисля скоро да започна "Ривърдейл", някой започнал ли го е и какво му е мнението за него? "Стоте" много се радвам, че чу дават още един сезон, заслужава много сезони!
|
|
|
|
spike
|
Хъ... Каква е тая телевизията, за която рейтингите не са от значение? За мен е безумно да подновят сериал с рейтинг 0,2%...
|
|
|
|
ktamara
|
Такава, която си докарва в пъти повече милиони от разпространението на Уорнър по целият свят...
|
|
|
|
spike
|
Ами.. жалко, че си харчат парите за такива откровени провали, вместо да ги инвестират в нещо по-успешно...
|
|
|
|
ktamara
|
Самата телевизия е насочена към тийнеджърите и младежите. Нормално е да не се възприема от всеки.
|
|
|
|
spike
|
Не е в това проблемът. И "Не така, брат" е насочено към тинейджъри, ама ми допада, въпреки че съм почти на 26. Иначе "Свръхестествено" например си е доста добър сериал, който все още ми задържа интереса. Имаше си спадове естествено, но без тях не може.
|
|
|
|
TONI
|
Supernatural колкото и дълъг да го направят, няма да ми омръзне. Последно четох, че искат да направят 300 епизода, така че очаквам и 14 сезон.
|
|
|
|
TopCat
|
Ами.. жалко, че си харчат парите за такива откровени провали, вместо да ги инвестират в нещо по-успешно... Моля те, не пиши глупости. Ето как работи системата - Warner имат дялово участие в The CW ----> сериалът е на Warner ----> сериалът е продаден по целият свят и Warner печелят пари от направата на нови епизоди ----> последващите сезони, макар и с ниски рейтинги се поръчват на преференциални за канала цени, за да може Warner да продължи да го продава по света, където има гледаемост и е успешен.
|
Hater by Design.
|
|
|
|