Кога ще престанат с 4+? 😂 А по време на стартовете на “Ергенът” и “Бригада нов дом” нямаха конкуренция принципно 😂
Елементарно е. Каквото и да сложат срещу “Капките” - загубена кауза е. Миналата година излъчваха филми срещу тях. Защо да обричат “Кой да знае?” и “Бригада нов дом”, които в сряда и събота са доста по-конкурентноспособни? “Аз обичам България” е предаването им с най-малък рейтинг (от тези в 20ч.) и не е конкурентноспособно срещу останалите предавания на “Нова”. Така че са го сложили срещу “Капките”, за да имат някаква собствена продукция.
Е, могат поне да пробват с някаква собствена продукция срещу "Капките", но все пак не мисля, че "Аз обичам България" е правилният конкурент... Както вече неведнъж писах, според мен мястото на шоуто си е в петък, когато винаги се е излъчвало. Впрочем миналата година също си постигаше доста добри резултати в петък и ако не се лъжа, беше сред лидерите на сезона.
Иначе другата неделя (2 март) от 22:00ч. премиерно ще се излъчи българският филм "Аферата Пикасо".