BG TV Talk
17 March 2025 17:00:15
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 6918 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #40 on: 15 February 2025 18:30:44 »

"Кой да знае?" ще бъде в сряда от 20:00 ч., а не в неделя срещу "Като две капки вода"(както беше първоначално обявено) - преди малко са го обявили

Още не съм видял програмата и дали има и други размествания - най-вече кога ще бъде "Аз обичам България" дали само техните дни сменят или има и други промени.
Логично да преместят "Аз обичам България", щом само то е било с ниски рейтинги. Лошото е обаче, че засега не е ясно в кой ден ще бъде. Както вече бях писал, петък си е утвърден ден за предаването, защото винаги тогава се е излъчвало и би било добре да го излъчват тогава. Миналата година също си постигаше прилични резултати в петък.

Иначе мисля, че "Ергенът" ще го изместят в неделя и понеделник, понеже като че ли нямат никакъв по-адекватен ход срещу "Като две капки вода".
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #41 on: 17 February 2025 11:48:47 »

И официално - "Аз обичам България" вече ще е в неделя в 20:00 ч. срещу "Като две капки вода"
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #42 on: 17 February 2025 14:53:17 »

И официално - "Аз обичам България" вече ще е в неделя в 20:00 ч. срещу "Като две капки вода"
Според мен обричат предаването на провал и след 1-2 седмици ще трябва пак да го местят... То не успя Hell's Kitchen да бие, пък камо ли "Като две капки вода"... 😕
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #43 on: 17 February 2025 15:41:35 »

Според мен обричат предаването на провал и след 1-2 седмици ще трябва пак да го местят... То не успя Hell's Kitchen да бие, пък камо ли "Като две капки вода"... 😕

Каквото и да сложат срещу "Като две капки вода" го обричат на провал, така че...  Cheesy Дори и "Ергенът" няма да помогне, защото не може да бие Hell's Kitchen.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #44 on: 17 February 2025 22:16:06 »

В темата за NOVA май вече се коментира, но ето тук и точни данни от гледаемостта на първия епизод от новия сезон на "Ергенът" в неделя:

18-49:
bTV - "Ергенът" - 41,3% пазарен дял
NOVA - "Като две капки вода" финал на сезон 12. - 19,3%

4+ /данните са в абсолютни числа, но не и като пазарен дял/
bTV - "Ергенът" - средно 951 400 души
NOVA - "Като две капки вода" финал на сезон 12. - средно 517 600 души

Данните са на ГАРБ, разпространени от bTV

bTV разпространиха рейтинги и за старта на "Живот на кантар" - данните са на GARB:

13.02.2025 г.
all 4+:

bTV - "Живот на кантар" - 27,3% / среден брой зрители 698 400 души
NOVA - NOVA в слота 20:00-22:00 - 23,6% / среден брой зрители 604 300 души
Преднината на bTV е 3,7 пункта

Дотук изглежда, че стартовете на bTV са успешни за този сезон - като изключим "Аз обичам България" в средата на седмицата срещу Hell`s Kitchen

bTV публикуваха днес данни и за старта на "Бригада нов дом":

15.02.2025 г.
all 4+

bTV - "Бригада Нов дом" - 37,9% / среден брой зрители 899 300 души / пик 1 070 000 души
NOVA - NOVA в същия слот - 15% / среден брой зрители 355 800 души
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #45 on: 17 February 2025 23:15:13 »

bTV публикуваха днес данни и за старта на "Бригада нов дом":

15.02.2025 г.
all 4+

bTV - "Бригада Нов дом" - 37,9% / среден брой зрители 899 300 души / пик 1 070 000 души
NOVA - NOVA в същия слот - 15% / среден брой зрители 355 800 души

Това беше най-силният и истински епизод на Бригада нов дом. Ревал съм като малко детенце на разтърсващата история с дядото и внучето! Поздравления за началото и на бригадата. Заслужаваха още по-голям рейтинг от този! И честно казано това мисля,че е единственото предаване,което може да конкурира Капките и предполагах,че с него ще ги борят . Но не разбирам логиката с Аз обичам България.

Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #46 on: 17 February 2025 23:19:03 »

Кога ще престанат с 4+? 😂 А по време на стартовете на “Ергенът” и “Бригада нов дом” нямаха конкуренция принципно 😂

Това беше най-силният и истински епизод на Бригада нов дом. Ревал съм като малко детенце на разтърсващата история с дядото и внучето! Поздравления за началото и на бригадата. Заслужаваха още по-голям рейтинг от този! И честно казано това мисля,че е единственото предаване,което може да конкурира Капките и предполагах,че с него ще ги борят . Но не разбирам логиката с Аз обичам България.

Елементарно е. Каквото и да сложат срещу “Капките” - загубена кауза е. Миналата година излъчваха филми срещу тях. Защо да обричат “Кой да знае?” и “Бригада нов дом”, които в сряда и събота са доста по-конкурентноспособни? “Аз обичам България” е предаването им с най-малък рейтинг (от тези в 20ч.) и не е конкурентноспособно срещу останалите предавания на “Нова”. Така че са го сложили срещу “Капките”, за да имат някаква собствена продукция.

Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #47 on: 18 February 2025 14:54:49 »

Кога ще престанат с 4+? 😂 А по време на стартовете на “Ергенът” и “Бригада нов дом” нямаха конкуренция принципно 😂

Елементарно е. Каквото и да сложат срещу “Капките” - загубена кауза е. Миналата година излъчваха филми срещу тях. Защо да обричат “Кой да знае?” и “Бригада нов дом”, които в сряда и събота са доста по-конкурентноспособни? “Аз обичам България” е предаването им с най-малък рейтинг (от тези в 20ч.) и не е конкурентноспособно срещу останалите предавания на “Нова”. Така че са го сложили срещу “Капките”, за да имат някаква собствена продукция.
Е, могат поне да пробват с някаква собствена продукция срещу "Капките", но все пак не мисля, че "Аз обичам България" е правилният конкурент... Както вече неведнъж писах, според мен мястото на шоуто си е в петък, когато винаги се е излъчвало. Впрочем миналата година също си постигаше доста добри резултати в петък и ако не се лъжа, беше сред лидерите на сезона.

Иначе другата неделя (2 март) от 22:00ч. премиерно ще се излъчи българският филм "Аферата Пикасо".
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #48 on: 20 February 2025 18:59:03 »

Бтв с рейтинг от вчера. Пак в категория 4+
20-22. 30 ч. 27.5 срещу 23.9 за Нова
22.30-23.30 ч. 26.4 срещу 17.5 за Нова.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #49 on: 23 February 2025 08:48:18 »

Очевидно на есен ще има промяна и ще сложат на пауза "Гласът на България" - bTV отново въртят промо за кастинг на "България търси талант", който беше преди време активен, а сега отново го подновяват...
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #50 on: 23 February 2025 11:33:28 »

Очевидно на есен ще има промяна и ще сложат на пауза "Гласът на България" - bTV отново въртят промо за кастинг на "България търси талант", който беше преди време активен, а сега отново го подновяват...
Възможно е "България търси талант" да е планирано за излъчване през следващата пролет. Няколко години двете шоута си вървяха така - едното в есенния сезон, а другото - в пролетния. "Гласът на България" им е най-рейтинговото шоу въобще, тъй че няма логика да го спират.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #51 on: 23 February 2025 12:51:05 »

Възможно е "България търси талант" да е планирано за излъчване през следващата пролет. Няколко години двете шоута си вървяха така - едното в есенния сезон, а другото - в пролетния. "Гласът на България" им е най-рейтинговото шоу въобще, тъй че няма логика да го спират.
Според мен пък е възможно отново,да искат да ги завъртят. България търси талант през есента,а Гласът на България през пролетта. Като цяло това са им 2-те най-рейтигови предавания.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #52 on: 24 February 2025 17:00:05 »

Според мен пък е възможно отново,да искат да ги завъртят. България търси талант през есента,а Гласът на България през пролетта. Като цяло това са им 2-те най-рейтигови предавания.

Аз мисля, че искат да върнат "Гласът на България" през пролетта, за да го сложат срещу "Като две капки вода", а "България търси талант" ще бъде в неделя през есента.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #53 on: 24 February 2025 17:25:53 »

Аз мисля, че искат да върнат "Гласът на България" през пролетта, за да го сложат срещу "Като две капки вода", а "България търси талант" ще бъде в неделя през есента.
Не знам доколко би била успешна тази стратегия... "Гласът на България" постига високи резултати почти колкото "Игри на волята", но никога не са били в пряк сблъсък, освен може би при някой пилотен епизод. Ако идеята им е да изправят "Гласът на България" директно срещу "Като две капки вода", мисля че битката е обречена. "България търси талант" например постигаше прилични резултати, но все пак доста по-ниски от тези на "Като две капки вода", въпреки че и те май не са били в пряк сблъсък.
Report Spam   Logged

edinicata
Зрител

« Reply #54 on: 24 February 2025 17:36:32 »

Мисля.че ''Като две капки вода'' ще е последен сезон.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #55 on: 24 February 2025 17:46:26 »

Не знам доколко би била успешна тази стратегия... "Гласът на България" постига високи резултати почти колкото "Игри на волята", но никога не са били в пряк сблъсък, освен може би при някой пилотен епизод. Ако идеята им е да изправят "Гласът на България" директно срещу "Като две капки вода", мисля че битката е обречена. "България търси талант" например постигаше прилични резултати, но все пак доста по-ниски от тези на "Като две капки вода", въпреки че и те май не са били в пряк сблъсък.

Така е, но ще видим. Есента "Гласът на България" беше веднъж срещу "Игри на волята", но бяха пилотни епизоди. Тогава bTV извадиха резултати за 4+, а NOVA за 18-59. Но може да са решили да пробвам, не се знае. Възможно е и да са решили да паузират "Гласът" за известно време, а на негово място да сложат "България търси талант".

Мисля.че ''Като две капки вода'' ще е последен сезон.

В никакъв случай на този етап не биха го паузирали, но това не е темата за предаването, нито за медията, която го излъчва.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #56 on: 24 February 2025 20:40:47 »

Така е, но ще видим. Есента "Гласът на България" беше веднъж срещу "Игри на волята", но бяха пилотни епизоди. Тогава bTV извадиха резултати за 4+, а NOVA за 18-59. Но може да са решили да пробвам, не се знае. Възможно е и да са решили да паузират "Гласът" за известно време, а на негово място да сложат "България търси талант".

В никакъв случай на този етап не биха го паузирали, но това не е темата за предаването, нито за медията, която го излъчва.
Е, "ьТВ" традиционно са лидери в 4+, а "Нова" - в 18-59. Всички знаем обаче кой е по-важният таргет. 😁

"България търси талант" по начало нямаше логика да го прекъсват, понеже си постигаше прилични резултати. Но все пак в последните години се взимат доста нелогични програмни решения, като например спирането на Dancing Stars и изместването на "Аз обичам България" в друг ден, въпреки че миналата година и двете предавания бяха сред най-успешните продукции на "ьТВ". 😕
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #57 on: 24 February 2025 21:35:10 »

Забравяте, че тази есен ще има предаване тип „Ергенът“. То ще е конкуренция на „Биг Брадър“. Може да върнат и „Денсинг Старс “. Бягството поне за мен беше интересно, но не направи добри рейтинги. Ще е интересна есента за БТВ.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #58 on: 24 February 2025 21:48:21 »

Забравяте, че тази есен ще има предаване тип „Ергенът“. То ще е конкуренция на „Биг Брадър“. Може да върнат и „Денсинг Старс “. Бягството поне за мен беше интересно, но не направи добри рейтинги. Ще е интересна есента за БТВ.

Факт, ще има "Ергенът: Любов в рая", но не мисля, че ще бъде директна конкуренция на "Биг Брадър", защото в такъв случай трябва да махнат куиз предаванията, а те ги бутат доста.

"Островът на стоте гривни" (би трябвало да го има отново) беше четири дни в седмицата, още два за "Ергенът: Любов в рая", "България търси талант" в неделя + късните куиз предавания - ето я горе-долу есенната програмна схема.
Report Spam   Logged
mark39
Зяпач
**

« Reply #59 on: 25 February 2025 03:02:15 »

Това предаване за нищо не става особено пред Биг брадър,Игри на волята или Капките..много скучен формат и преди не ми допадаше кой знае колко сега пък от както е в Бтв още по-малко.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: