spike
|
"Кой да знае?" ще бъде в сряда от 20:00 ч., а не в неделя срещу "Като две капки вода"(както беше първоначално обявено) - преди малко са го обявили
Още не съм видял програмата и дали има и други размествания - най-вече кога ще бъде "Аз обичам България" дали само техните дни сменят или има и други промени.
Логично да преместят "Аз обичам България", щом само то е било с ниски рейтинги. Лошото е обаче, че засега не е ясно в кой ден ще бъде. Както вече бях писал, петък си е утвърден ден за предаването, защото винаги тогава се е излъчвало и би било добре да го излъчват тогава. Миналата година също си постигаше прилични резултати в петък. Иначе мисля, че "Ергенът" ще го изместят в неделя и понеделник, понеже като че ли нямат никакъв по-адекватен ход срещу "Като две капки вода".
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
И официално - "Аз обичам България" вече ще е в неделя в 20:00 ч. срещу "Като две капки вода"
|
|
|
|
spike
|
И официално - "Аз обичам България" вече ще е в неделя в 20:00 ч. срещу "Като две капки вода"
Според мен обричат предаването на провал и след 1-2 седмици ще трябва пак да го местят... То не успя Hell's Kitchen да бие, пък камо ли "Като две капки вода"... 😕
|
|
|
|
mickeymouse
|
Според мен обричат предаването на провал и след 1-2 седмици ще трябва пак да го местят... То не успя Hell's Kitchen да бие, пък камо ли "Като две капки вода"... 😕
Каквото и да сложат срещу "Като две капки вода" го обричат на провал, така че...  Дори и "Ергенът" няма да помогне, защото не може да бие Hell's Kitchen.
|
|
|
|
Mr.D.
|
В темата за NOVA май вече се коментира, но ето тук и точни данни от гледаемостта на първия епизод от новия сезон на "Ергенът" в неделя:
18-49: bTV - "Ергенът" - 41,3% пазарен дял NOVA - "Като две капки вода" финал на сезон 12. - 19,3%
4+ /данните са в абсолютни числа, но не и като пазарен дял/ bTV - "Ергенът" - средно 951 400 души NOVA - "Като две капки вода" финал на сезон 12. - средно 517 600 души
Данните са на ГАРБ, разпространени от bTV
bTV разпространиха рейтинги и за старта на "Живот на кантар" - данните са на GARB:
13.02.2025 г. all 4+: bTV - "Живот на кантар" - 27,3% / среден брой зрители 698 400 души NOVA - NOVA в слота 20:00-22:00 - 23,6% / среден брой зрители 604 300 души Преднината на bTV е 3,7 пункта
Дотук изглежда, че стартовете на bTV са успешни за този сезон - като изключим "Аз обичам България" в средата на седмицата срещу Hell`s Kitchen
bTV публикуваха днес данни и за старта на "Бригада нов дом": 15.02.2025 г. all 4+bTV - "Бригада Нов дом" - 37,9% / среден брой зрители 899 300 души / пик 1 070 000 души NOVA - NOVA в същия слот - 15% / среден брой зрители 355 800 души
|
|
|
|
mariokrushkin
|
bTV публикуваха днес данни и за старта на "Бригада нов дом":
15.02.2025 г. all 4+ bTV - "Бригада Нов дом" - 37,9% / среден брой зрители 899 300 души / пик 1 070 000 души NOVA - NOVA в същия слот - 15% / среден брой зрители 355 800 души
Това беше най-силният и истински епизод на Бригада нов дом. Ревал съм като малко детенце на разтърсващата история с дядото и внучето! Поздравления за началото и на бригадата. Заслужаваха още по-голям рейтинг от този! И честно казано това мисля,че е единственото предаване,което може да конкурира Капките и предполагах,че с него ще ги борят . Но не разбирам логиката с Аз обичам България.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Кога ще престанат с 4+? 😂 А по време на стартовете на “Ергенът” и “Бригада нов дом” нямаха конкуренция принципно 😂 Това беше най-силният и истински епизод на Бригада нов дом. Ревал съм като малко детенце на разтърсващата история с дядото и внучето! Поздравления за началото и на бригадата. Заслужаваха още по-голям рейтинг от този! И честно казано това мисля,че е единственото предаване,което може да конкурира Капките и предполагах,че с него ще ги борят . Но не разбирам логиката с Аз обичам България.
Елементарно е. Каквото и да сложат срещу “Капките” - загубена кауза е. Миналата година излъчваха филми срещу тях. Защо да обричат “Кой да знае?” и “Бригада нов дом”, които в сряда и събота са доста по-конкурентноспособни? “Аз обичам България” е предаването им с най-малък рейтинг (от тези в 20ч.) и не е конкурентноспособно срещу останалите предавания на “Нова”. Така че са го сложили срещу “Капките”, за да имат някаква собствена продукция.
|
|
|
|
spike
|
Кога ще престанат с 4+? 😂 А по време на стартовете на “Ергенът” и “Бригада нов дом” нямаха конкуренция принципно 😂
Елементарно е. Каквото и да сложат срещу “Капките” - загубена кауза е. Миналата година излъчваха филми срещу тях. Защо да обричат “Кой да знае?” и “Бригада нов дом”, които в сряда и събота са доста по-конкурентноспособни? “Аз обичам България” е предаването им с най-малък рейтинг (от тези в 20ч.) и не е конкурентноспособно срещу останалите предавания на “Нова”. Така че са го сложили срещу “Капките”, за да имат някаква собствена продукция.
Е, могат поне да пробват с някаква собствена продукция срещу "Капките", но все пак не мисля, че "Аз обичам България" е правилният конкурент... Както вече неведнъж писах, според мен мястото на шоуто си е в петък, когато винаги се е излъчвало. Впрочем миналата година също си постигаше доста добри резултати в петък и ако не се лъжа, беше сред лидерите на сезона. Иначе другата неделя (2 март) от 22:00ч. премиерно ще се излъчи българският филм "Аферата Пикасо".
|
|
|
|
pesho
|
Бтв с рейтинг от вчера. Пак в категория 4+ 20-22. 30 ч. 27.5 срещу 23.9 за Нова 22.30-23.30 ч. 26.4 срещу 17.5 за Нова.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Очевидно на есен ще има промяна и ще сложат на пауза "Гласът на България" - bTV отново въртят промо за кастинг на "България търси талант", който беше преди време активен, а сега отново го подновяват...
|
|
|
|
spike
|
Очевидно на есен ще има промяна и ще сложат на пауза "Гласът на България" - bTV отново въртят промо за кастинг на "България търси талант", който беше преди време активен, а сега отново го подновяват...
Възможно е "България търси талант" да е планирано за излъчване през следващата пролет. Няколко години двете шоута си вървяха така - едното в есенния сезон, а другото - в пролетния. "Гласът на България" им е най-рейтинговото шоу въобще, тъй че няма логика да го спират.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Възможно е "България търси талант" да е планирано за излъчване през следващата пролет. Няколко години двете шоута си вървяха така - едното в есенния сезон, а другото - в пролетния. "Гласът на България" им е най-рейтинговото шоу въобще, тъй че няма логика да го спират.
Според мен пък е възможно отново,да искат да ги завъртят. България търси талант през есента,а Гласът на България през пролетта. Като цяло това са им 2-те най-рейтигови предавания.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Според мен пък е възможно отново,да искат да ги завъртят. България търси талант през есента,а Гласът на България през пролетта. Като цяло това са им 2-те най-рейтигови предавания.
Аз мисля, че искат да върнат "Гласът на България" през пролетта, за да го сложат срещу "Като две капки вода", а "България търси талант" ще бъде в неделя през есента.
|
|
|
|
spike
|
Аз мисля, че искат да върнат "Гласът на България" през пролетта, за да го сложат срещу "Като две капки вода", а "България търси талант" ще бъде в неделя през есента.
Не знам доколко би била успешна тази стратегия... "Гласът на България" постига високи резултати почти колкото "Игри на волята", но никога не са били в пряк сблъсък, освен може би при някой пилотен епизод. Ако идеята им е да изправят "Гласът на България" директно срещу "Като две капки вода", мисля че битката е обречена. "България търси талант" например постигаше прилични резултати, но все пак доста по-ниски от тези на "Като две капки вода", въпреки че и те май не са били в пряк сблъсък.
|
|
|
|
edinicata
|
Мисля.че ''Като две капки вода'' ще е последен сезон.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Не знам доколко би била успешна тази стратегия... "Гласът на България" постига високи резултати почти колкото "Игри на волята", но никога не са били в пряк сблъсък, освен може би при някой пилотен епизод. Ако идеята им е да изправят "Гласът на България" директно срещу "Като две капки вода", мисля че битката е обречена. "България търси талант" например постигаше прилични резултати, но все пак доста по-ниски от тези на "Като две капки вода", въпреки че и те май не са били в пряк сблъсък.
Така е, но ще видим. Есента "Гласът на България" беше веднъж срещу "Игри на волята", но бяха пилотни епизоди. Тогава bTV извадиха резултати за 4+, а NOVA за 18-59. Но може да са решили да пробвам, не се знае. Възможно е и да са решили да паузират "Гласът" за известно време, а на негово място да сложат "България търси талант". Мисля.че ''Като две капки вода'' ще е последен сезон.
В никакъв случай на този етап не биха го паузирали, но това не е темата за предаването, нито за медията, която го излъчва.
|
|
|
|
spike
|
Така е, но ще видим. Есента "Гласът на България" беше веднъж срещу "Игри на волята", но бяха пилотни епизоди. Тогава bTV извадиха резултати за 4+, а NOVA за 18-59. Но може да са решили да пробвам, не се знае. Възможно е и да са решили да паузират "Гласът" за известно време, а на негово място да сложат "България търси талант".
В никакъв случай на този етап не биха го паузирали, но това не е темата за предаването, нито за медията, която го излъчва.
Е, "ьТВ" традиционно са лидери в 4+, а "Нова" - в 18-59. Всички знаем обаче кой е по-важният таргет. 😁 "България търси талант" по начало нямаше логика да го прекъсват, понеже си постигаше прилични резултати. Но все пак в последните години се взимат доста нелогични програмни решения, като например спирането на Dancing Stars и изместването на "Аз обичам България" в друг ден, въпреки че миналата година и двете предавания бяха сред най-успешните продукции на "ьТВ". 😕
|
|
|
|
pesho
|
Забравяте, че тази есен ще има предаване тип „Ергенът“. То ще е конкуренция на „Биг Брадър“. Може да върнат и „Денсинг Старс “. Бягството поне за мен беше интересно, но не направи добри рейтинги. Ще е интересна есента за БТВ.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Забравяте, че тази есен ще има предаване тип „Ергенът“. То ще е конкуренция на „Биг Брадър“. Може да върнат и „Денсинг Старс “. Бягството поне за мен беше интересно, но не направи добри рейтинги. Ще е интересна есента за БТВ.
Факт, ще има "Ергенът: Любов в рая", но не мисля, че ще бъде директна конкуренция на "Биг Брадър", защото в такъв случай трябва да махнат куиз предаванията, а те ги бутат доста. "Островът на стоте гривни" (би трябвало да го има отново) беше четири дни в седмицата, още два за "Ергенът: Любов в рая", "България търси талант" в неделя + късните куиз предавания - ето я горе-долу есенната програмна схема.
|
|
|
|
mark39
|
Това предаване за нищо не става особено пред Биг брадър,Игри на волята или Капките..много скучен формат и преди не ми допадаше кой знае колко сега пък от както е в Бтв още по-малко.
|
|
|
|
|