BG TV Talk
14 February 2025 13:41:06
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 3453 times)
spike
Админ
Маниак

« on: 16 January 2025 13:30:34 »

Нови продукции:
• "Живот на кантар" - премиера
    четвъртък и петък, 20:00-22:00; старт: 13.02.2025
    продуцент: bTV

Продукции с нови сезони:
• "Ергенът" - сезон 4.
    понеделник и вторник, 20:00-22:00; старт: 10.02.2025
    продуцент: 

• "Аз обичам България" - сезон 7.(сезон 2. за bTV)
    сряда, 20:00-22:00; старт: 12.02.2025

• "Бригада нов дом" - сезон 7.
    събота, 20:00-22:00; старт: 15.02.2025

• "Помниш ли текста?" - сезон 2.
    вторник, 22:00-23:00; старт: 18.02.2025
    продуцент: EDM Entertainment

• "Колко ми даваш?" - сезон 2.
    сряда и четвъртък, 22:00-23:00; старт: 19.02.2025
    продуцент: FX Camera

• "Кажи честно" - сезон 2.
    петък, 22:00-23:00; старт: 21.02.2025

• "Стани богат" - сезон 21. (7. сезон по bTV)
    понеделник-петък, 18:00-19:00; старт: 17.02.2025

• "Вкусът на България" - сезон 6.
    събота, 11:00-11:30 ; старт:

• "Светът на здравето" - сезон 5.
    събота и неделя, 11:30-12:00 ; старт:

• “Животът по действителен случай” - сезон 6.
    събота, 17:00-19:00 ; старт:

Продукции с продължаващи сезони:
• "Преди обед" - сезон 14.
• "Лице в лице" - сезон 13.
• "Тази събота и неделя" - сезон 14.
• "COOLt" - сезон 13.
• "bTV разказва" - сезон 3.
• "120 минути" - сезон 12.
• "Защо, господин министър?" - сезон 4.
• "Кой да знае?" - сезон 3.(продължение)

ОНЛАЙН(digital extensions/поредици/подкасти):
• онлайн игра "Аз обичам България"
• онлайн игра "Стани богат"
• businessnovinite.bg: "Бизнес видео подкаст" - нов сезон - подкаст - понеделник
• LADYZONE: "Малки разговори" - нов сезон - подкаст - сряда
• btvnovinite.bg: "Жените на България" - нов сезон - онлайн поредица - сряда
• btvsport.bg: "Спортен нюзрум" - нов сезон - понеделник и четвъртък
• svetatnazdraveto.bg: "Подкаст за здраве" - нов сезон - подкаст - четвъртък

Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони:
• "Гласът на България" - сезон 12. - за есен 2025
• "Ергенът: Любов в рая" - премиера - за есен 2025
• "Островът на 100-те гривни" - сезон 2. - за есен 2025
• "Кой да знае?" - сезон 4. - за лято 2025
• "България търси талант" - сезон 9. (неясно ще се реализира ли)
• Flotilla: Морски спортове - премиера - подкаст - събота (неясно ще се реализира ли)

Спрени/Прекъснати продукции:
• "Коя е тази песен?"
• "Dancing Stars"
• "Фермата"
• БГ сериал: "Съни бийч"
• БГ сериал: "Алфа"

--------------------

Тарифата за февруари: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2017/03/BMG-02-Feb-2025-Rates-BG.pdf

От 15 февруари праймтаймът ще изглежда така:

Понеделник
20:00 "Живот на кантар"
22:00 Сериал (не е уточнено дали български или чужд)
23:00 Новини

Вторник
20:00 "Ергенът"
22:00 "Помниш ли текста?"

Сряда
20:00 "Ергенът"
22:00 "Колко ми даваш?"

Четвъртък
20:00 "Аз обичам България"
22:00 "Колко ми даваш?"

Петък
20:00 "Кой да знае?"
22:00 "Кажи честно"

Събота
20:00 "Бригада нов дом"
22:00 Филм

Неделя
20:00 "Живот на кантар"
22:00 Филм

Като цяло 3 неща ме изненадаха. Първото е присъствието на "Кой да знае?" и в активния сезон, второто е, че очевидно "Колко ми даваш?" ще има двойно повече епизоди, а третото е сериалът в понеделник от 22:00ч. В промото за пролетния сезон обаче не присъстваше никакъв български сериал, тъй че най-вероятно ще е някой чужд, с който просто ще си запълнят дупката в програмата.
Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #1 on: 18 January 2025 11:59:09 »

Очаквах, че ще пуснат всички игри в късния слот по едно и също време, а не една след друга както беше през есента. Но предполагах, че ще бъдат във всички 5 дни и вече официално часът ще е 22:30 - предвид нон стоп закъсняването на програмата, което вероятно и сега ще продължи, което се случваие почит постоянно през есенния сезон.

Любопитен съм дали ще има някакви размествания и при двете телевизии или наистина 2 години по-късно ще опитат да изправят собствена продукция срещу Като две капки вода.
Със сигурност обаче ако има размествания, то няма да местят Бригада нов дом, както и Аз обичам България и Кой да знае?... очаквах по-скоро да има повече епизоди на Ергенът и Живот на кантар, но с по-кратки издания - за да могат да си "преливат" аудитория... но те явно залагат на друга стратегия.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #2 on: 18 January 2025 12:15:12 »

Очаквах, че ще пуснат всички игри в късния слот по едно и също време, а не една след друга както беше през есента. Но предполагах, че ще бъдат във всички 5 дни и вече официално часът ще е 22:30 - предвид нон стоп закъсняването на програмата, което вероятно и сега ще продължи, което се случваие почит постоянно през есенния сезон.

Любопитен съм дали ще има някакви размествания и при двете телевизии или наистина 2 години по-късно ще опитат да изправят собствена продукция срещу Като две капки вода.
Със сигурност обаче ако има размествания, то няма да местят Бригада нов дом, както и Аз обичам България и Кой да знае?... очаквах по-скоро да има повече епизоди на Ергенът и Живот на кантар, но с по-кратки издания - за да могат да си "преливат" аудитория... но те явно залагат на друга стратегия.
Аз вече от няколко години не гледам предаванията по телевизията, а от интернет по ред причини (най-вече заради безкрайните реклами), но това закъсняване на повечето продукции наистина е много досадно... Ако въпросното предаване е на живо, разбирам, обаче да имаш готов епизод, който е 2 часа чисто време и да го напишеш в програмата пак 2 часа, не го разбирам. Като набутат хилядите реклами, епизодът става 3 часа и програмата неминуемо закъснява. И това за съжаление си е системна политика и на двете телевизии в последните 2-3 години.

Колкото до "Аз обичам България" - някакси съм свикнал предаването да е в петък. Още по "Нова" това си му беше утвърден ден, миналата година "ьТВ" също го излъчваха тогава и постигаше добри рейтинги, та сега не знам защо са го преместили в четвъртък. Undecided
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #3 on: 20 January 2025 17:20:56 »

И bTV ще имат специално студио - "Тръмп отново президент" - днес от 18:00 ч. Водещи ще са Лиляна Боянова и Росен Цветков.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #4 on: 24 January 2025 20:43:47 »

https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/viktor-rusinov-i-martin-nikolov-shte-se-vpusnat-v-tarsene-na-ljubovta-tazi-prolet-po-btv.html

Виктор Русинов и Мартин Николов ще се впуснат в търсене на любовта тази пролет по бТВ
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #5 on: 25 January 2025 13:32:54 »

Прави ми впечатление, че вече за няколко предавания са пуснали тийзъри за новия сезон с надпис "от февруари", тоест вероятно през идната седмица вече ще обявят стартовите дати и ще бъде ясна окончателната им програмна схема.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #6 on: 26 January 2025 13:24:15 »

https://btvnovinite.bg/bulgaria/nansi-karabojcheva-e-vodeshta-na-rialiti-predavaneto-zhivot-na-kantar-po-btv.html

Нанси Карабойчева е водеща на риалити предаването „Живот на кантар“ по bTV.
Анита Маркова и Иван Георгиев са менторите в състезанието, в което мъже и жени от цяла България ще се борят с излишните килограми.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #7 on: 26 January 2025 13:32:57 »

https://btvnovinite.bg/bulgaria/nansi-karabojcheva-e-vodeshta-na-rialiti-predavaneto-zhivot-na-kantar-po-btv.html

Нанси Карабойчева е водеща на риалити предаването „Живот на кантар“ по bTV.
Анита Маркова и Иван Георгиев са менторите в състезанието, в което мъже и жени от цяла България ще се борят с излишните килограми.
Интересен подбор на свежи и позабравени лица. Нанси май няма никакъв телевизионен опит, та ми е интересно как ще се справи като водеща. Диляна Попова например много ми допадаше като актриса, обаче като водеща на "Островът на 100-те гривни" беше кръгла нула. Сано изводи цялото предаване за нейна сметка... Grin
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #8 on: 26 January 2025 13:36:41 »

Нанси е спечелила Мис България 2013 чрез формат, подобен на Биг Брадър, а през 2023 е участвала в последния сезон на Фермата. Мисля, че е приятен избор тя да е водеща, както се казва "глътка свеж въздух", напук на слуховете, че гласят за водеща Неделя Щонова. С толкова много формати bTV явно са осъзнали, че трябва възможно най-много лица да канят, които не са омръзнали, което е донякъде случая с Флорина Иванова, Красимира Демирова, Керана и др.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #9 on: 26 January 2025 14:00:53 »

Нанси е спечелила Мис България 2013 чрез формат, подобен на Биг Брадър, а през 2023 е участвала в последния сезон на Фермата. Мисля, че е приятен избор тя да е водеща, както се казва "глътка свеж въздух", напук на слуховете, че гласят за водеща Неделя Щонова. С толкова много формати bTV явно са осъзнали, че трябва възможно най-много лица да канят, които не са омръзнали, което е донякъде случая с Флорина Иванова, Красимира Демирова, Керана и др.
За "Фермата" съвсем бях забравил, че Нанси участваше и там, но все пак и в двата формата тя е била просто участничка. Имах предвид, че няма никакъв опит като водещ, та ми интересно как ще се справи, понеже Диляна Попова ми допадаше като актриса, но като водеща я нямаше никаква. Grin

Иначе явно "ьТВ" очевидно са си взели поука и спряха с агресивното налагане на Натали Трифонова и Сашо Кадиев в почти всяко предаване. Grin
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #10 on: 26 January 2025 14:41:49 »

За "Фермата" съвсем бях забравил, че Нанси участваше и там, но все пак и в двата формата тя е била просто участничка. Имах предвид, че няма никакъв опит като водещ, та ми интересно как ще се справи, понеже Диляна Попова ми допадаше като актриса, но като водеща я нямаше никаква. Grin

Иначе явно "ьТВ" очевидно са си взели поука и спряха с агресивното налагане на Натали Трифонова и Сашо Кадиев в почти всяко предаване. Grin
Точно заради тази поука очаквам да има нови лица в Аз обичам България. Или поне Сашо да го махнат, особено след като Кой да знае ще върви и през пролетния сезон.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #11 on: 27 January 2025 12:54:10 »

Точно заради тази поука очаквам да има нови лица в Аз обичам България. Или поне Сашо да го махнат, особено след като Кой да знае ще върви и през пролетния сезон.
Прав се оказа, колега! Новите капитани в "Аз обичам България" ще са Юлиан Вергов и Борислав Чучков. Доста добър избор според мен!
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #12 on: 27 January 2025 18:10:09 »

Прав се оказа, колега! Новите капитани в "Аз обичам България" ще са Юлиан Вергов и Борислав Чучков. Доста добър избор според мен!

И на мен ми харесва изборът. Миналата година Сашо Кадиев ме дразнеше изключително много, защото не си беше на мястото, в Кой да знае си пасна перфектно с Милица и Пъдев. Смятам, че новият сезон ще надгради стария много.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #13 on: 03 February 2025 10:11:54 »

Новият сезон на "Стани богат" започва на 17 февруари, всеки делник от 18:00 ч.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #14 on: 03 February 2025 23:51:55 »

bTV днес стартира нова кампания за здравословен начин на живот - Добрият Пример Първата крачка... решили са да подгряват Живот на кантар със социална кампания, за да фокусират вниманието върху подобни теми явно
Report Spam   Logged

Webber
Зяпач
**

« Reply #15 on: 04 February 2025 15:04:40 »

Според програмата, публикувана на сайта dnes.bg, пролетният сезон на bTV започва още другата седмица, на 10 февруари. Подробности може да намерите тук: https://www.dnes.bg/tv/channel/bTV/2025-02-10

Ето как ще изглежда програмата през първата седмица от новия сезон:

* Понеделник и вторник: "Ергенът" (10 и 11 февруари)

* Сряда: "Аз обичам България" (12 февруари)

* Четвъртък и петък: "Живот на кантар" (13 и 14 февруари)

* Събота: "Бригада Нов дом" (15 февруари)

* Неделя: "Кой да знае?" (16 февруари)

Все пак очакваме програмата да бъде официално потвърдена до утре.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #16 on: 04 February 2025 17:33:16 »

Ако "Кой да знае?" остане в неделя, ми е доста странно как ще се справи срещу "Като две капки вода", ама ще видим. Интересно и как ще подредят късните игри, понеже би трябвало от 17 февруари всичките предавания от 20:00 да са до 22:00ч. Може би игрите ще си останат от вторник до петък, а в понеделник в крайна сметка ще сложат някой американски сериал.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #17 on: 04 February 2025 19:49:29 »

Според програмата, публикувана на сайта dnes.bg, пролетният сезон на bTV започва още другата седмица, на 10 февруари. Подробности може да намерите тук: https://www.dnes.bg/tv/channel/bTV/2025-02-10

Ето как ще изглежда програмата през първата седмица от новия сезон:

* Понеделник и вторник: "Ергенът" (10 и 11 февруари)

* Сряда: "Аз обичам България" (12 февруари)

* Четвъртък и петък: "Живот на кантар" (13 и 14 февруари)

* Събота: "Бригада Нов дом" (15 февруари)

* Неделя: "Кой да знае?" (16 февруари)

Все пак очакваме програмата да бъде официално потвърдена до утре.

Това е програмата, като вероятно по-късно ще започнат късните гейм шоута.

EDIT: Вече се въртят реклами из сайтовете на bTV с тези стартови дати.
Report Spam   Logged

todorovavara
Потребител
*

« Reply #18 on: 06 February 2025 11:34:19 »

"Живот на кантар" стартира на 13 февруари от 20:00 ч.

https://www.btv.bg/shows/jivot-na-kantar/novini/zhivot-na-kantar-startira-na-13-fevruari-ot-20-00-ch.html

Най-новото риалити предаване на bTV – „Живот на кантар“, ще стартира на 13 февруари от 20:00 ч. То ще проследи както външната, така и вътрешната трансформация на 16 мъже и жени в борбата им с килограмите. Водещата Нанси Карабойчева, заедно с професионалните треньори Анита Маркова и Иван Георгиев, ще подкрепят участниците в стремежа им към по-здравословен начин на живот. Предаването ще се излъчва всеки четвъртък и петък от 20:00 ч.

Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #19 on: 06 February 2025 14:38:07 »

4 дни преди старта на праймтайм форматите, най-накрая се сетиха да им обявят официално стартовите дати... 😂

Все още обаче няма прессъобщения за целия пролетен сезон, както на "ьТВ", така и на "Нова", понеже ми е много любопитно дали американските сериали наистина ще присъстват в праймтайма им.
Report Spam   Logged

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: