Mr.D.
|
4 дни преди старта на праймтайм форматите, най-накрая се сетиха да им обявят официално стартовите дати... 😂
Все още обаче няма прессъобщения за целия пролетен сезон, както на "ьТВ", така и на "Нова", понеже ми е много любопитно дали американските сериали наистина ще присъстват в праймтайма им.
Поне bTV няма да имат сериали в праймтайма. "Ергенът" започва на 10. февруари(понеделник) - всеки понеделник и вторник от 20:00 до 22:00 ч. Първият епизод ще е 3-часов От 17. февруари(понеделник) - всеки понеделник и вторник от 22:00 ч. ще бъде вторият сезон на "Колко ми даваш?". "Аз обичам България" започва на 12. февруари(сряда) - всяка сряда от 20:00 до 22:00ч. От 19. февруари(сряда) - всяка сряда от 22:00 ч. ще бъде вторият сезон на "Помниш ли текста?" "Живот на катар" започва на 13. февруари(четвъртък) - всеки четв и петък от 20:00 до 22:00 ч. От 20. февруари(четвъртък) - всеки четвъртък и петък от 22:00 ч. ще бъде вторият сезон на "Кажи честно". Събота и неделя програмата също вече я знаем: От 15. февруари(събота) - всяка събота от 20:00 до 22:00 ч. ще е новият сезон на "Бригада нов дом". От 16. февруари(неделя) - всяка неделя от 20:00 ч. ще има "Кой да знае?" Ето и тарифата, която всички очаквате: https://bravo.btv.bg/docs/2025-02-06%2002%20Feb%202025%20Rates%20-%20BG.pdf
|
|
|
|
|
spike
|
Поне bTV няма да имат сериали в праймтайма. "Ергенът" започва на 10. февруари(понеделник) - всеки понеделник и вторник от 20:00 до 22:00 ч. Първият епизод ще е 3-часов От 17. февруари(понеделник) - всеки понеделник и вторник от 22:00 ч. ще бъде вторият сезон на "Колко ми даваш?". "Аз обичам България" започва на 12. февруари(сряда) - всяка сряда от 20:00 до 22:00ч. От 19. февруари(сряда) - всяка сряда от 22:00 ч. ще бъде вторият сезон на "Помниш ли текста?" "Живот на катар" започва на 13. февруари(четвъртък) - всеки четв и петък от 20:00 до 22:00 ч. От 20. февруари(четвъртък) - всеки четвъртък и петък от 22:00 ч. ще бъде вторият сезон на "Кажи честно". Събота и неделя програмата също вече я знаем: От 15. февруари(събота) - всяка събота от 20:00 до 22:00 ч. ще е новият сезон на "Бригада нов дом". От 16. февруари(неделя) - всяка неделя от 20:00 ч. ще има "Кой да знае?" Ето и тарифата, която всички очаквате: https://bravo.btv.bg/docs/2025-02-06%2002%20Feb%202025%20Rates%20-%20BG.pdfХубаво е, че няма да има американски сериал в праймтайма, ама не разбирам защо са заложили на повече епизоди именно на двете най-тъпи игри - "Колко ми даваш?" и "Кажи честно"...  От всичките късни игри на мен единствено ми допадна "Коя е тази песен?" и може би донякъде "Помниш ли текста?", пък сега едната игра ще си е със същия брой епизоди като през есента, а другата въобще няма да я има.
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
Трябваше "Помниш ли текста" да е от 20ч.
|
|
|
|
pesho
|
Кога започва Ергенът? Излезе ми промо за тази неделя 9.02, отново в 20,00 ч.
|
|
|
|
Webber
|
Кога започва Ергенът? Излезе ми промо за тази неделя 9.02, отново в 20,00 ч.
Да, току-що беше анонсиран стартът на пилотния епизод на Ергенът 4 тази неделя от bTV Новините. Затова обявяването на точната дата в официалните канали на предаването във Facebook и Instagram, както и на сайта от февруари, се забави. 
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Да. Вместо филма директен полет, пише, че ще почва ергенът. Явно това е защото 1 еп ще е по-дълъг.
|
|
|
|
Webber
|
Обаче bTV майсторски финтираха конкуренцията с датата за старта на Ергенът. Според тарифата първоначално беше обявено за 18 февруари, но по-късно се появиха спекулации за 10 февруари в програмите на сайтовете. Накрая официално беше потвърдено, че старта е на 9 февруари. Интересно ще е да видим дали Nova ще отговорят, след като са анонсирали официално конкретни дати.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Наистина изключително добро финтиране от страна на БТВ с обявяването на "Ергена",2 дена преди старта. Много ми е интересно дали Нова ще реагират по някакъв начин. Най-вероятно ще дръпнат и те, премиерата на Хелса в неделя. Но после как ще наредят програмата не знам. Бтв направо ги смая с това си решение - Шах и мат!
|
|
|
|
mickeymouse
|
Наистина изключително добро финтиране от страна на БТВ с обявяването на "Ергена",2 дена преди старта. Много ми е интересно дали Нова ще реагират по някакъв начин. Най-вероятно ще дръпнат и те, премиерата на Хелса в неделя. Но после как ще наредят програмата не знам. Бтв направо ги смая с това си решение - Шах и мат!
С какво толкова са ги смаяли? Понеже е много трудно да дръпнат стартът на Hells Kitchen в неделя 😃
|
|
|
|
Robimir
|
Ох, направо да ги преместят за тази вечер. 
|
|
|
|
|
spike
|
Брех... "ьТВ" с такива финтове все едно са заложили на някакви мултимилионни шоута...  Имах известни съмнения за старта на "Ергенът" първо, защото до последно не обявяваха датата и второ, защото в програмата в сайта на "ьТВ" не пишеше нищо за утре от 20:00ч. От друга страна "Нова" са заложили на "Доктор Дулитъл" за утре вечер или поне така пише в програмата им, но това може и да е някаква грешка, понеже за 15 февруари в 20:00ч. пише същия филм... https://nova.bg/schedule/index/0/2025/02/15/
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Кой е продуцент на Ергенът този сезон? Гласът на Ники Николов чувам.
|
|
|
|
Webber
|
Кой е продуцент на Ергенът този сезон? Гласът на Ники Николов чувам.
Той е креативният продуцент и направи много хубав пилотен епизод на "Ергенът", който значително се различава от миналогодишния. Хареса ми как се е справил с него.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Той е креативният продуцент и направи много хубав пилотен епизод на "Ергенът", който значително се различава от миналогодишния. Хареса ми как се е справил с него.
Факт. Най-добрият пилотен епизод на Ергенът! Тупарев и компания направиха добре първи сезон, но втори и трети - не. Което беше странно, защото за Игри на волята и Хелс Китчън на конкуренцията се стараят супер много.
|
|
|
|
Mr.D.
|
В темата за NOVA май вече се коментира, но ето тук и точни данни от гледаемостта на първия епизод от новия сезон на "Ергенът" в неделя:
18-49: bTV - "Ергенът" - 41,3% пазарен дял NOVA - "Като две капки вода" финал на сезон 12. - 19,3%
4+ /данните са в абсолютни числа, но не и като пазарен дял/ bTV - "Ергенът" - средно 951 400 души NOVA - "Като две капки вода" финал на сезон 12. - средно 517 600 души
Данните са на ГАРБ, разпространени от bTV
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Промяна в програмата на БТВ!
Тази неделя от 20:00 часа, БТВ ще излъчи извънреден епизод на "Ергенът",вместо "Кой да знае". Вече тече и реклама. /Съобщиха го и в централните новини!
А от 22:00 стартира новият сезон на "Колко ми даваш"!
|
|
|
|
Mr.D.
|
Промяна в програмата на БТВ!
Тази неделя от 20:00 часа, БТВ ще излъчи извънреден епизод на "Ергенът",вместо "Кой да знае". Вече тече и реклама. /Съобщиха го и в централните новини!
А от 22:00 стартира новият сезон на "Колко ми даваш"!
Интересно дали ще е само за тази неделя или ще има някакви размествания и занапред. Иначе - ето тарифата за март месец: https://bravo.btv.bg/docs/03%20Mar%202025%20Rates.pdfbTV разпространиха рейтинги и за старта на "Живот на кантар" - данните са на GARB: 13.02.2025 г. all 4+:bTV - "Живот на кантар" - 27,3% / среден брой зрители 698 400 души NOVA - NOVA в слота 20:00-22:00 - 23,6% / среден брой зрители 604 300 души Преднината на bTV е 3,7 пункта Дотук изглежда, че стартовете на bTV са успешни за този сезон - като изключим "Аз обичам България" в средата на седмицата срещу Hell`s Kitchen
|
|
|
|
Mr.D.
|
"Кой да знае?" ще бъде в сряда от 20:00 ч., а не в неделя срещу "Като две капки вода"(както беше първоначално обявено) - преди малко са го обявили
Още не съм видял програмата и дали има и други размествания - най-вече кога ще бъде "Аз обичам България" дали само техните дни сменят или има и други промени.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
"Кой да знае?" ще бъде в сряда от 20:00 ч., а не в неделя срещу "Като две капки вода"(както беше първоначално обявено) - преди малко са го обявили
Още не съм видял програмата и дали има и други размествания - най-вече кога ще бъде "Аз обичам България" дали само техните дни сменят или има и други промени.
И аз проверих програмата и действително са я променили за сряда и вместо епизод на Аз обичам България,ще има Кой да знае? Интересното е ,че никъде не са вмъкнали поне засега Аз обичам България,тъй като в неделя срещу капките,отново си пише Кой да знае?
|
|
|
|
|