BG TV Talk
24 June 2025 03:12:12
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 11066 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #80 on: 24 May 2025 18:30:32 »

Ето, че и тази година почти стигна средата си, а следващата неделя (1 юни) е и рожденият ден на "ьТВ". Надявах се, че е някакъв пропуска в тарифата, обаче сега гледам програмата и наистина няма нито едно специално предаване по този случай, а телевизията все пак става на 25 години и е редно това да бъде отбелязано по някакъв начин. Дано в крайна сметка добавят някое предаване по случай рождения си ден или поне да организират някакво специално събитие или концерт.
На този етап в програмата за 1 юни няма никакво специално предаване, но поне обявиха концерт, с който ще отбележат рождения си ден: https://www.facebook.com/events/3642274252742647

То впрочем явно имат двоен повод за празнуване, защото на 1 юни и радио N-JOY има рожден ден.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #81 on: 27 May 2025 17:38:45 »

Почват да падат картите за есенния сезон. Райна Караянева ще е водеща на "Ергенът: Любов в рая": https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/rajna-karajaneva-e-vodeshta-na-ergenat-ljubov-v-raja.html

За момента няма информация кой ще е продуцент на предаването, но предполагам, че ще е Ники Николов. С нетърпение чакам подробности и за "Фермата".
Report Spam   Logged

Webber
Зрител

« Reply #82 on: 27 May 2025 18:04:56 »

Почват да падат картите за есенния сезон. Райна Караянева ще е водеща на "Ергенът: Любов в рая": https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/rajna-karajaneva-e-vodeshta-na-ergenat-ljubov-v-raja.html

За момента няма информация кой ще е продуцент на предаването, но предполагам, че ще е Ники Николов. С нетърпение чакам подробности и за "Фермата".
Радо Тушев и екипът му са продуценти на предаването „Ергенът: Любов в рая“, което се снима от две седмици на остров Родос.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #83 on: 28 May 2025 15:36:40 »

Радо Тушев и екипът му са продуценти на предаването „Ергенът: Любов в рая“, което се снима от две седмици на остров Родос.
Хм... Нали на последния сезон на "Ергенът" продуцент беше Ники Николов? Странно, че сега Радо Тушев се връща във формата. Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #84 on: 28 May 2025 17:49:59 »

Хм... Нали на последния сезон на "Ергенът" продуцент беше Ники Николов? Странно, че сега Радо Тушев се връща във формата. Grin

Не е странно. Просто Ники Николов ще отговаря за "Ергенът", а Радо Тушев и Нико Тупарев за "Ергенът: Любов в Рая". Реално, това са два различни формата. Първият ни е вече познат, а вторият в Америка е тип ол старс, докато при нас ще бъде нещо като Love Island. Регламентът ще е различен, ще има мъже и жени наравно, няма да има познатото раздаване на рози от ергена.  Grin

Все пак, ще има няколко участнички от миналите сезони на предаването, но цаката е, че ще използват марката "Ергенът", за да привлекат зрители, вместо да го кръстят "Островът на любовта", за да не стане като онова с гривните. От "Нова" ще направят същото с "Диви и красиви" - наложено име сред онлайн аудиторията, а то също е един вид адаптация на Love Island.

Като цяло ще ни върнат в 2010 г., когато по едната телевизия имаше Dancing Stars, а по другата VIP Dance.  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #85 on: 29 May 2025 09:59:00 »

Не е странно. Просто Ники Николов ще отговаря за "Ергенът", а Радо Тушев и Нико Тупарев за "Ергенът: Любов в Рая". Реално, това са два различни формата. Първият ни е вече познат, а вторият в Америка е тип ол старс, докато при нас ще бъде нещо като Love Island. Регламентът ще е различен, ще има мъже и жени наравно, няма да има познатото раздаване на рози от ергена.  Grin

Все пак, ще има няколко участнички от миналите сезони на предаването, но цаката е, че ще използват марката "Ергенът", за да привлекат зрители, вместо да го кръстят "Островът на любовта", за да не стане като онова с гривните. От "Нова" ще направят същото с "Диви и красиви" - наложено име сред онлайн аудиторията, а то също е един вид адаптация на Love Island.

Като цяло ще ни върнат в 2010 г., когато по едната телевизия имаше Dancing Stars, а по другата VIP Dance.  Grin
Че то този нов формат на "Ергенът" си е направо 1 към 1 с "Островът на изкушението", което вървеше по "Нова" преди 15-ина години. 😁
Report Spam   Logged

TVnomad
Потребител
*

« Reply #86 on: 29 May 2025 15:18:50 »

Че то този нов формат на "Ергенът" си е направо 1 към 1 с "Островът на изкушението", което вървеше по "Нова" преди 15-ина години. 😁
Защо пък реши, че е 1 към 1. Да, подобно ще е, но не е същото. В “Островът на изкушението” имаше реални двойки и хора, които имаха за цел да ги разтурят. А в Ергенската версия всички участници ще бъдат необвързани и ще е по-скоро тип “Love Island”.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #87 on: 29 May 2025 15:28:03 »

Пуснете си онлайн “Диви и красиви” и вижте какво ще бъде. 😃

В Америка предаването е доста по-оригинално, защото там влизат само мъже и жени, които са били в ролята на “ергенът” и “момата”, но след това не са се обвързали. Докато при нас няма да бъде така.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #88 on: 30 May 2025 17:24:20 »

Защо пък реши, че е 1 към 1. Да, подобно ще е, но не е същото. В “Островът на изкушението” имаше реални двойки и хора, които имаха за цел да ги разтурят. А в Ергенската версия всички участници ще бъдат необвързани и ще е по-скоро тип “Love Island”.
Не съм следил "Островът на изкушението", а и то беше доста отдавна, но не знам защо бях останал с убеждението, че в предаването има определен брой мъже и жени, които се гаджосват помежду си.

Иначе това лято "ьТВ" тотално са го ударили на повторения на провалени предавания... Освен повторенията на "Аз обичам България" и късните игри в праймтайма изненадата от другата седмица е повторение и на MasterChef. Grin То ще върви всяка събота и неделя от 13:00 до 15:00ч.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #89 on: 04 June 2025 21:15:08 »

Някой знае ли,защо БТВ свали премиерния епизод на "Кой да знае"? Дори са махнали промото от фейсбук страницата,което беше с участници от 100-те гривни. Доста странно? Техническа грешка или друга е причината?
Report Spam   Logged
Webber
Зрител

« Reply #90 on: 04 June 2025 21:27:06 »

И аз забелязах същото – на 4 юни вместо новия епизод с Александър Гюров и Мирослав Джоканов излъчиха повторение от миналата година. Не изглежда да е техническа грешка, тъй като свалиха и промото, така че явно в последния момент са решили да минат на повторения. Засега няма официално обяснение от bTV, но според мен сезонът е приключил на 3 юни и предаването излиза в почивка по-рано от очакваното. Вероятно са решили да запазят останалите премиерни епизоди за по-късен етап, а през това време ще въртят повторения, които така или иначе ще държат някакъв рейтинг.
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #91 on: 04 June 2025 21:46:40 »

И аз забелязах същото – на 4 юни вместо новия епизод с Александър Гюров и Мирослав Джоканов излъчиха повторение от миналата година. Не изглежда да е техническа грешка, тъй като свалиха и промото, така че явно в последния момент са решили да минат на повторения. Засега няма официално обяснение от bTV, но според мен сезонът е приключил на 3 юни и предаването излиза в почивка по-рано от очакваното. Вероятно са решили да запазят останалите премиерни епизоди за по-късен етап, а през това време ще въртят повторения, които така или иначе ще държат някакъв рейтинг.
И аз предполагам,че е такава причината,но малко ми е странно защо толкова рязко решиха,че от днес за утре ще приключи сезона. Може би са преценили,че дори и с повторения,ще са лидери срещу кринджа по Нова и "Муха в супата".
Report Spam   Logged
maxx
Потребител
*

« Reply #92 on: 04 June 2025 21:55:34 »

Още по-странното е, че във Voyo са качили този епизод. В момента си го пуснах и го гледам Grin
Report Spam   Logged
Webber
Зрител

« Reply #93 on: 04 June 2025 21:58:52 »

И аз предполагам,че е такава причината,но малко ми е странно защо толкова рязко решиха,че от днес за утре ще приключи сезона. Може би са преценили,че дори и с повторения,ще са лидери срещу кринджа по Нова и "Муха в супата".
Да, изглежда в последния момент са решили да минат на повторения, защото е по-изгодно – все пак, когато едно предаване си е харесвано, ще си държи рейтинга и с повторения за лятото. Единственото, което трябва да направят сега, е да махнат епизода, който трябваше да се излъчи – премиерният с участниците от „Островът на 100-те гривни“ – защото вече беше качен във Voyo. Дори в сайта на bTV около 20:30 беше налична първа част от епизода, но сега проверих – махнали са я.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #94 on: 16 June 2025 17:27:13 »

Тарифата за юли: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2017/03/BMG-2025-06-16-06-July-2025-Rates_BG.pdf

Не виждам никакви съществени промени, освен обичайните летните почивки на актуалните предавания. Странно защо, но на 8 юли от 13:00 до 15:00ч. ще има някакво специално студио "Еврото в България - Развързката".

Сезонът на "Преди обед" приключва на 25 юли и от 28 юли ще вървят повторения на предаването.

Сезонът на "Лице в лице" също приключва на 25 юли, а от 28 юли ще вървят повторения на "Вкусът на България".

На 5 и 6 юли приключват уикенд излъчванията на "Вкусът на България", "Светът на здравето" и "Богатствата на България", като от 12 и 13 юли от 10:00 до 12:00ч. ще има филми.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #95 on: Yesterday at 13:13:53 »

Още един нов формат тази есен: https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/televizionnata-senzacija-i-nositel-na-priza-format-na-godinata-the-traitors-veche-i-v-balgarija.html

Като гледам, в чужбина това предаване върви по веднъж седмично, тъй че остава въпросът как ще съчетаят в праймтайма "Фермата" и "Ергенът: Любов в рая".

Иначе с обявяването на новото реалити, май късните куиз шоута окончателно остават в историята. Grin Не виждам как иначе биха могли да съберат всичко в праймтайма.
Report Spam   Logged

Robimir
Говорител

« Reply #96 on: Yesterday at 14:34:01 »

Още един нов формат тази есен: https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/televizionnata-senzacija-i-nositel-na-priza-format-na-godinata-the-traitors-veche-i-v-balgarija.html

Като гледам, в чужбина това предаване върви по веднъж седмично, тъй че остава въпросът как ще съчетаят в праймтайма "Фермата" и "Ергенът: Любов в рая".

Иначе с обявяването на новото реалити, май късните куиз шоута окончателно остават в историята. Grin Не виждам как иначе биха могли да съберат всичко в праймтайма.
Вчера се появи жълта статия (цитират в. Уикенд), че Фермата е отпаднала заради скандал. Като гледам днес се е разпространила повече - https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/bTV-spira-Fermata-predi-da-e-zapochnalo-predavaneto-2602404

И днес обявяват нов формат. Ако новината е вярна, най-вероятно ще замести Фермата.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #97 on: Yesterday at 17:43:53 »

Вчера се появи жълта статия (цитират в. Уикенд), че Фермата е отпаднала заради скандал. Като гледам днес се е разпространила повече - https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/bTV-spira-Fermata-predi-da-e-zapochnalo-predavaneto-2602404

И днес обявяват нов формат. Ако новината е вярна, най-вероятно ще замести Фермата.
Първоначално и аз помислих, че "Игра на предатели" ще замести "Фермата", а пък са решили нея да я оставят за пролетта, ама това с тези скандали е нещо ново... Статията е доста жълта, та не знам до колко е достоверна, но ако е вярна, интересно пък кой екип ще прави въпросното ново предаване.

Впрочем поне към момента няма активни кастинги за "Колко ми даваш?", "Помниш ли текста?" и "Кажи честно", тъй че аз по-скоро съм на мнение, че "Фермата" ще си я има, а пък "Игра на предатели" ще заеме мястото на куиз игрите.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #98 on: Yesterday at 17:57:45 »

Като гледам, "новината" за "Фермата" се разпространява здраво... Не знам, а и е възможно да имат бая заснети епизоди на куиз предаванията и затова да няма отворен кастинг.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: