24 March 2025 05:10:08
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
Forever
Login with username, password and session length
Home
Help
Search
BG TV News
CN BG Fans
Facebook
Contact us
Staff List
Login
Register
NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари
BG TV Talk
>
Forum
>
TV
>
NOVA
>
Pages: [
1
]
2
3
...
9
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари (Read 11962 times)
spike
Админ
Маниак
«
on:
16 January 2025 14:11:24 »
Нови продукции:
• "
Sesame Турнири на волята
" - премиера
понеделник, 20:00-23:00; старт: 17.03.2025
продуцент: Two by Two
• БГ сериал: "
Майките
" - премиера
четвъртък, 22:00-23:00; старт: 20.03.2025
продуцент: Albion Films
Продукции с нови сезони:
• "
Като две капки вода
" - сезон 13.
неделя, 20:00-23:00; старт: 22.02.2025
продуцент: Global Group
• "
Hell`s Kitchen
" - сезон 7.
вторник-четвъртък, 20:00-22:00; старт: 10.02.2025
• "
Eдин за друг
" - сезон 6.
петък, 20:00-23:00, събота, 20:00-22:00; старт: 13.02.2025
продуцент: NOVA
• "
Семейни войни
" - сезон 19.
понеделник-петък, 17:00-18:00; старт: 03.02.2025
продуцент: BlueBox Entertainment
• "
Сделка или не
" – сезон 14.
понеделник-петък, 18:00-19:00; старт: 03.02.2025
продуцент: BlueBox Entertainment
Продукции с продължаващи сезони:
• "
На кафе
" - сезон 16.
• "
Пресечна точка
" - сезон 5.
• "
Събуди се...
" – сезон 13.
• "
Съдебен спор
" – сезон 15.
• "
Ничия земя
" – сезон 11.
• "
Да хванеш гората
" – сезон 4.
• "
На фокус с Лора Крумова
" – сезон 4.
Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони:
• "
Кошмари в кухнята
" - сезон 7.
Клетката
" - сезон 2.
• "
Big Brother
" - сезон 7. - за есен 2025
• "
Игри на волята
• "
Пееш или лъжеш
" - сезон 3. - за есен 2025
Спрени/Прекъснати продукции:
• "
Любовни афери
"
• "
Шеф под прикритие
"
------------
Ето я и тарифата на "Нова" за февруари:
https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-FEBRUARY-2025.pdf
Пролетният сезон ще е доста постен откъм собствени продукции и май за първи път от бая години насам няма да има нито един български сериал... 😕
Накратко:
"Като две капки вода" започва с благотворителен епизод на 22 февруари (събота) и от 23 февруари продължава да се излъчва всяка неделя от 20:00 до 23:00ч.
Hell's Kitchen почва на 17 февруари и ще върви в понеделник (от 20:00 до 23:00ч.), вторник и сряда (от 20:00 до 22:00ч.) И тук идва изненадата за мен - веднага след предаването ще се излъчва сериалът "Йелоустоун" всеки вторник и сряда от 22:00 до 23:00ч.
Слотовете в четвъртък и петък от 20:00 до 23:00ч от 20 февруари са резервирани за "Един за друг".
И така това ще е може би най-постният сезон на "Нова" със само 3 собствени продукции и 1 американски сериал в праймтайма. Наистина не знам как са решили да сложат "Йелоустоун" точно тогава при все, че дори не е премиерен сериал, понеже вече го излъчиха по "Диема".
Не е ясно и какво ще има в събота, понеже "Като две капки вода" почва буквално в последния уикенд на февруари и следващата събота се пада 1 март.
Report Spam
http://www.erotic.bg
mickeymouse
Зрител
Re: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари
«
Reply #1
on:
16 January 2025 14:32:46 »
Quote from: spike on 16 January 2025 14:11:24
https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-FEBRUARY-2025.pdf
Пролетният сезон ще е доста постен откъм собствени продукции и май за първи път от бая години насам няма да има нито един български сериал... 😕
Накратко:
"Като две капки вода" започва с благотворителен епизод на 22 февруари (събота) и от 23 февруари продължава да се излъчва всяка неделя от 20:00 до 23:00ч.
Hell's Kitchen почва на 17 февруари и ще върви в понеделник (от 20:00 до 23:00ч.), вторник и сряда (от 20:00 до 22:00ч.) И тук идва изненадата за мен - веднага след предаването ще се излъчва сериалът "Йелоустоун" всеки вторник и сряда от 22:00 до 23:00ч.
Слотовете в четвъртък и петък от 20:00 до 23:00ч от 20 февруари са резервирани за "Един за друг".
И така това ще е може би най-постният сезон на "Нова" със само 3 собствени продукции и 1 американски сериал в праймтайма. Наистина не знам как са решили да сложат "Йелоустоун" точно тогава при все, че дори не е премиерен сериал, понеже вече го излъчиха по "Диема".
Не е ясно и какво ще има в събота, понеже "Като две капки вода" почва буквално в последния уикенд на февруари и следващата събота се пада 1 март.
Аз мисля, че това е само шаблон.
Лятото споменаха за ново реалити, което, би трябвало, да се излъчва в събота. Вторник и сряда - “Кошмари в кухнята” и втори сезон на “Клетката”.
А и мисля, че пролетният сезон ще започне на 15-ти със специалният епизод на “Капките”.
Report Spam
spike
Админ
Маниак
«
Reply #2
on:
16 January 2025 15:11:16 »
Quote from: mickeymouse on 16 January 2025 14:32:46
Аз мисля, че това е само шаблон.
Лятото споменаха за ново реалити, което, би трябвало, да се излъчва в събота. Вторник и сряда - “Кошмари в кухнята” и втори сезон на “Клетката”.
А и мисля, че пролетният сезон ще започне на 15-ти със специалният епизод на “Капките”.
Вероятно си прав... неведнъж се е случвало да се пусне една тарифа и след 1-2 седмици да се промени из основи. Още повече и че предаванията на "ьТВ" почват на 15 февруари. Впрочем миналата година в първоначалната тарифа "Като две капки вода" също беше написано в неделя, но впоследствие го изместиха в обичайния за предаването понеделник.
Но все пак не е изключено да се запази тази схема и мистериозното ново реалити да е в събота, а пък "Клетката" и "Кошмари в кухнята" да са вместо "Йелоустоун", още повече, че в момента подгряват с повторения на "Кошмари в кухнята" всеки петък.
Тъй или иначе в близките 1-2 седмици трябва да има официална информация и да почнат рекламните кампании на продукциите.
Report Spam
mickeymouse
Зрител
«
Reply #3
on:
16 January 2025 15:20:24 »
Quote from: spike on 16 January 2025 15:11:16
Вероятно си прав... неведнъж се е случвало да се пусне една тарифа и след 1-2 седмици да се промени из основи. Още повече и че предаванията на "ьТВ" почват на 15 февруари. Впрочем миналата година в първоначалната тарифа "Като две капки вода" също беше написано в неделя, но впоследствие го изместиха в обичайния за предаването понеделник.
Но все пак не е изключено да се запази тази схема и мистериозното ново реалити да е в събота, а пък "Клетката" и "Кошмари в кухнята" да са вместо "Йелоустоун", още повече, че в момента подгряват с повторения на "Кошмари в кухнята" всеки петък.
Тъй или иначе в близките 1-2 седмици трябва да има официална информация и да почнат рекламните кампании на продукциите.
Точно. А и да, миналата година беше същото.
Да не говорим, че няма логика да сложат “Йелоустоун” срещу предаванията на конкуренцията. Това би било мега нелепо. 😂 Само се надявам да оставят “Капките” в неделя, а не да ги сложат в понеделник като миналата година.
@spike “Един за друг” от Тупарев ли се прави вече? Нали продуцент беше някаква израелска фирма?
Report Spam
spike
Админ
Маниак
«
Reply #4
on:
16 January 2025 21:05:33 »
Quote from: mickeymouse on 16 January 2025 15:20:24
Точно. А и да, миналата година беше същото.
Да не говорим, че няма логика да сложат “Йелоустоун” срещу предаванията на конкуренцията. Това би било мега нелепо. 😂 Само се надявам да оставят “Капките” в неделя, а не да ги сложат в понеделник като миналата година.
@spike “Един за друг” от Тупарев ли се прави вече? Нали продуцент беше някаква израелска фирма?
Ами, "ьТВ" също са приготвили някакъв сериал (най-вероятно чужд) в понеделник вечер, тъй че няма да се учудя "Нова" наистина да пуснат "Йелоустоун", ако няма с какво да си запълнят слотовете.
Иначе за "Един за друг" нямам представа... досега май беше вътрешна продукция на "Нова".
Report Spam
mariokrushkin
Говорител
«
Reply #5
on:
16 January 2025 21:44:12 »
Quote from: spike on 16 January 2025 14:11:24
Нови продукции:
Продукции с нови сезони:
• "
Като две капки вода
" - сезон 13.
неделя, 20:00-23:00; старт: 23.02.2025
продуцент: Global Group
• "
Hell`s Kitchen
" - сезон 7.
понеделник, 20:00-23:00 и вторник-сряда, 20:00-22:00; старт: 17.02.2025
• "
Eдин за друг
" - сезон 6.
четвъртък-петък, 20:00-23:00; старт: 20.02.2025
Продукции с продължаващи сезони:
• "
На кафе
" - сезон 16.
• "
Пресечна точка
" - сезон 5.
• "
Събуди се...
" – сезон 13.
• "
Съдебен спор
" – сезон 15.
• "
Ничия земя
" – сезон 11.
• "
Да хванеш гората
" – сезон 4.
• "
На фокус с Лора Крумова
" – сезон 4.
Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони:
• "
Кошмари в кухнята
" - сезон 7.
Клетката
" - сезон 2.
Майките
" - премиера
• "
Big Brother
Спрени/Прекъснати продукции:
• "
Любовни афери
"
• "
Шеф под прикритие
"
------------
Накратко:
От всичко най-много се надявам, наистина да си спазят тарифата,че Като 2 капки вода,ще се излъчва в неделя от 20:00 часа! Това е най-доброто програмно решение! Иначе относно цялостната програма,няма нещо неочаквано. Предаванията са си едни и същи от миналата година,като според мен от март месец,ще включат и новите сезони на "Кошмари в кухнята" и "Клетката". А относно новия реалити проект,определено ще остане за следващия пролетен сезон,тъй като не е имало никакъв кастинг и като цяло информация. А в събота ще си излъчват елиминационния епизод на "Един за друг".
Report Spam
spike
Админ
Маниак
«
Reply #6
on:
17 January 2025 10:06:43 »
Quote from: mariokrushkin on 16 January 2025 21:44:12
От всичко най-много се надявам, наистина да си спазят тарифата,че Като 2 капки вода,ще се излъчва в неделя от 20:00 часа! Това е най-доброто програмно решение! Иначе относно цялостната програма,няма нещо неочаквано. Предаванията са си едни и същи от миналата година,като според мен от март месец,ще включат и новите сезони на "Кошмари в кухнята" и "Клетката". А относно новия реалити проект,определено ще остане за следващия пролетен сезон,тъй като не е имало никакъв кастинг и като цяло информация. А в събота ще си излъчват елиминационния епизод на "Един за друг".
Не знам дали има нужда от трети епизод на "Един за друг"... Миналата пролет бяха по 3 епизода на седмица, обаче един беше с дължина 3 часа, а другите два бяха по два часа, докато сега са обявили само по два епизода на седмица с дължина по 3 часа всеки.
Иначе новото реалити не е ясно какво ще е. Ако е с известни хора, няма нужда да пускат кастинг.
Report Spam
mickeymouse
Зрител
«
Reply #7
on:
17 January 2025 15:15:50 »
Quote from: spike on 17 January 2025 10:06:43
Не знам дали има нужда от трети епизод на "Един за друг"... Миналата пролет бяха по 3 епизода на седмица, обаче един беше с дължина 3 часа, а другите два бяха по два часа, докато сега са обявили само по два епизода на седмица с дължина по 3 часа всеки.
Иначе новото реалити не е ясно какво ще е. Ако е с известни хора, няма нужда да пускат кастинг.
И аз така мисля. А и на Hell’s Kitchen, който е бая по-гледан, ще сложат само един епизод, който ще е три часа. А на “Един за друг” ще сложат три епизода по три часа… Няма голяма логика.
Report Spam
mariokrushkin
Говорител
«
Reply #8
on:
17 January 2025 15:57:43 »
Аз имах предвид и предполагам разбира се,че само при старта на Един за друг ще бъдат 3-часови епизоди,а след това ще мине в обичайния слот 20:00-22:00 часа,като по тази причина си мисля,че ще има и съботен епизод. Поне така си беше минали години.
Report Spam
mickeymouse
Зрител
«
Reply #9
on:
17 January 2025 16:02:22 »
Quote from: mariokrushkin on 17 January 2025 15:57:43
Аз имах предвид и предполагам разбира се,че само при старта на Един за друг ще бъдат 3-часови епизоди,а след това ще мине в обичайния слот 20:00-22:00 часа,като по тази причина си мисля,че ще има и съботен епизод. Поне така си беше минали години.
Да, за три епизода по два часа има логика. Но все си мисля, че е възможно в събота да има споменатото ново реалити, ще видим.
Report Spam
spike
Админ
Маниак
«
Reply #10
on:
18 January 2025 11:22:08 »
Quote from: mariokrushkin on 17 January 2025 15:57:43
Ако епизодите му станат по 2 часа, пък се освобождават едночасови слотове през седмицата, които евентуално може да се запълнят от новото мистериозно реалити. Иначе честно казано "Един за друг" въобще не ми е по вкуса, съответно не го следя и нямам никакъв спомен каква му е била схемата с дължината на епизодите.
Report Spam
dan_agent06
Зяпач
«
Reply #11
on:
18 January 2025 11:29:38 »
Принципно форматът на Един за друг се вписваше идеално в три епизода по два часа - единият ден се играе мъжка битка, на втория се играе женска битка, а в третия се играе битка за двойки, като една от тях отпада. Наистина не ми става ясно как ще се провежда по 2 епизода, затова мисля, че ще се промени и тази програма е един вид "залъгване на противника"
Report Spam
spike
Админ
Маниак
«
Reply #12
on:
18 January 2025 12:15:40 »
Quote from: dan_agent06 on 18 January 2025 11:29:38
Принципно форматът на Един за друг се вписваше идеално в три епизода по два часа - единият ден се играе мъжка битка, на втория се играе женска битка, а в третия се играе битка за двойки, като една от тях отпада. Наистина не ми става ясно как ще се провежда по 2 епизода, затова мисля, че ще се промени и тази програма е един вид "залъгване на противника"
То може и да не е залъгване и "Един за друг" наистина да си е по 3 епизода на седмица. Просто тук форматите почват в последната пълна седмица на февруари и следващата събота, за която не се знае какво ще се излъчва, се пада 1 март.
Аз честно казано съвсем бях забравил, че са загатнали ново реалити за този сезон, но сега се сещам, че дори имаше слухове, че въпросното ново реалити ще е на мястото на "Един за друг". Очевидно плановете са се променили, та ще видим каква ще е окончателната пролетна програма.
Report Spam
mickeymouse
Зрител
«
Reply #13
on:
19 January 2025 03:00:20 »
Новото реалити предаване по “Нова” би трябвало да се казва “Къщата на мечтите”, продуцент е “Междинна станция”. Епизодите са заснети през лятото на миналата година. Проектът проследява отношенията на Николета Лозанова и Ники Михайлов.
Миналото лято имаше статии относно това предаване, явно са били реални 😃
Report Spam
spike
Админ
Маниак
«
Reply #14
on:
19 January 2025 11:31:17 »
Quote from: mickeymouse on 19 January 2025 03:00:20
Новото реалити предаване по “Нова” би трябвало да се казва “Къщата на мечтите”, продуцент е “Междинна станция”. Епизодите са заснети през лятото на миналата година. Проектът проследява отношенията на Николета Лозанова и Ники Михайлов.
Миналото лято имаше статии относно това предаване, явно са били реални 😃
Ъъъ... модата на подобен тип реалитита беше преди около 20 години и мисля, че отдавна отмина.
Тогава доста се гледаха реалититата за живота на Хълк Хоуган, Ози Озбърн, Ким Кардашиян и други подобни, та според мен сега ще е доста голям риск, ако направят нещо подобно.
Report Spam
Mr.D.
Админ
Маниак
«
Reply #15
on:
20 January 2025 16:22:00 »
В момента тече студиото на NOVA "Доналд Тръмп: Завръщането" - прави ми впечатление, че студиото им е доста по-различно като осветление и фонове спрямо предходното подобно специално студио след изборите в Щатите през ноември. Явно са сменили екипа, който прави предаването...
Report Spam
BG TV News -
http://www.bgtvnews.info/
BG TV Talk -
http://www.bgtvtalk.info/
mariokrushkin
Говорител
«
Reply #16
on:
25 January 2025 14:33:19 »
Какво става в Нова? От понеделник ще излъчват Черешката на тортата -повторения/имаше реклама/въпреки,че по програма пише,че ще е нов сезон?! Това ли беше новият сезон - 3 седмици? Не стига,че всичко буквално им е повторение- предавания,сериали,а да не говорим игралните филми,които ги въртят през 6 месеца едни и същи- Карибски пирати,Борн, Мисията невъзможна, Твърде лично. Нали уж от Нова имат най-големия избор от филми? Къде са ? 🥱😂Как не им е неудобно не знам?! А сега ще повтарят и втръсналата Черешка,която поне беше единствената им премиера. Както повечето знаете тук,аз бях голям фен на Нова телевизия,но вече почнаха сериозно да ме губят...
Report Spam
mickeymouse
Зрител
«
Reply #17
on:
25 January 2025 15:56:38 »
Quote from: mariokrushkin on 25 January 2025 14:33:19
Какво става в Нова? От понеделник ще излъчват Черешката на тортата -повторения/имаше реклама/въпреки,че по програма пише,че ще е нов сезон?! Това ли беше новият сезон - 3 седмици? Не стига,че всичко буквално им е повторение- предавания,сериали,а да не говорим игралните филми,които ги въртят през 6 месеца едни и същи- Карибски пирати,Борн, Мисията невъзможна, Твърде лично. Нали уж от Нова имат най-големия избор от филми? Къде са ? 🥱😂Как не им е неудобно не знам?! А сега ще повтарят и втръсналата Черешка,която поне беше единствената им премиера. Както повечето знаете тук,аз бях голям фен на Нова телевизия,но вече почнаха сериозно да ме губят...
В програмата за понеделник в сайтът им пише "нов сезон"?
Report Spam
spike
Админ
Маниак
«
Reply #18
on:
25 January 2025 18:35:08 »
Quote from: mickeymouse on 25 January 2025 15:56:38
В програмата за понеделник в сайтът им пише "нов сезон"?
Мда и освен това си го пише час и половина, колкото са дълги епизодите от новия сезон. Ако наистина са повторения, трябва да са по 1 час и съответно всички неща след това да се изместят с 30 минути по-рано.
Report Spam
mariokrushkin
Говорител
«
Reply #19
on:
25 January 2025 22:20:00 »
Е от вчера върви реклама с участници,които са от 2021. Явно утре или в понеделник ще променят програмата,а няма да ме учуди и да си остане така.
Report Spam
Pages: [
1
]
2
3
...
9
Go Up
Print
« previous
next »