BG TV Talk
24 March 2025 05:10:08
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: [1] 2 3 ... 9   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 11962 times)
spike
Админ
Маниак

« on: 16 January 2025 14:11:24 »

Нови продукции:
• "Sesame Турнири на волята" - премиера
   понеделник, 20:00-23:00; старт: 17.03.2025
   продуцент: Two by Two

•  БГ сериал: "Майките" - премиера
   четвъртък, 22:00-23:00; старт: 20.03.2025
   продуцент: Albion Films

Продукции с нови сезони:
• "Като две капки вода" - сезон 13.
   неделя, 20:00-23:00; старт: 22.02.2025
   продуцент: Global Group

• "Hell`s Kitchen" - сезон 7.
   вторник-четвъртък, 20:00-22:00; старт: 10.02.2025

• "Eдин за друг" - сезон 6.
   петък, 20:00-23:00, събота, 20:00-22:00; старт: 13.02.2025
   продуцент: NOVA

• "Семейни войни" - сезон 19.
    понеделник-петък, 17:00-18:00; старт: 03.02.2025
    продуцент: BlueBox Entertainment

• "Сделка или не" – сезон 14.
    понеделник-петък, 18:00-19:00; старт: 03.02.2025
    продуцент: BlueBox Entertainment

Продукции с продължаващи сезони:
• "На кафе" - сезон 16.
• "Пресечна точка" - сезон 5.
• "Събуди се..." – сезон 13.
• "Съдебен спор" – сезон 15.
• "Ничия земя" – сезон 11.
• "Да хванеш гората" – сезон 4.
• "На фокус с Лора Крумова" – сезон 4.

Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони:
•  "Кошмари в кухнята" - сезон 7.
•   БГ сериал: "Клетката" - сезон 2.
•  "Big Brother" - сезон 7. - за есен 2025
•  "Игри на волята" - сезон 7. - за есен 2025
•  "Пееш или лъжеш" - сезон 3. - за есен 2025

Спрени/Прекъснати продукции:
•  "Любовни афери"
•  "Шеф под прикритие"

------------

Ето я и тарифата на "Нова" за февруари: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-FEBRUARY-2025.pdf

Пролетният сезон ще е доста постен откъм собствени продукции и май за първи път от бая години насам няма да има нито един български сериал... 😕

Накратко:
"Като две капки вода" започва с благотворителен епизод на 22 февруари (събота) и от 23 февруари продължава да се излъчва всяка неделя от 20:00 до 23:00ч.

Hell's Kitchen почва на 17 февруари и ще върви в понеделник (от 20:00 до 23:00ч.), вторник и сряда (от 20:00 до 22:00ч.) И тук идва изненадата за мен - веднага след предаването ще се излъчва сериалът "Йелоустоун" всеки вторник и сряда от 22:00 до 23:00ч.

Слотовете в четвъртък и петък от 20:00 до 23:00ч от 20 февруари са резервирани за "Един за друг".

И така това ще е може би най-постният сезон на "Нова" със само 3 собствени продукции и 1 американски сериал в праймтайма. Наистина не знам как са решили да сложат "Йелоустоун" точно тогава при все, че дори не е премиерен сериал, понеже вече го излъчиха по "Диема".

Не е ясно и какво ще има в събота, понеже "Като две капки вода" почва буквално в последния уикенд на февруари и следващата събота се пада 1 март.
Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

mickeymouse
Зрител

« Reply #1 on: 16 January 2025 14:32:46 »

Ето я и тарифата на "Нова" за февруари: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-FEBRUARY-2025.pdf

Пролетният сезон ще е доста постен откъм собствени продукции и май за първи път от бая години насам няма да има нито един български сериал... 😕

Накратко:
"Като две капки вода" започва с благотворителен епизод на 22 февруари (събота) и от 23 февруари продължава да се излъчва всяка неделя от 20:00 до 23:00ч.

Hell's Kitchen почва на 17 февруари и ще върви в понеделник (от 20:00 до 23:00ч.), вторник и сряда (от 20:00 до 22:00ч.) И тук идва изненадата за мен - веднага след предаването ще се излъчва сериалът "Йелоустоун" всеки вторник и сряда от 22:00 до 23:00ч.

Слотовете в четвъртък и петък от 20:00 до 23:00ч от 20 февруари са резервирани за "Един за друг".

И така това ще е може би най-постният сезон на "Нова" със само 3 собствени продукции и 1 американски сериал в праймтайма. Наистина не знам как са решили да сложат "Йелоустоун" точно тогава при все, че дори не е премиерен сериал, понеже вече го излъчиха по "Диема".

Не е ясно и какво ще има в събота, понеже "Като две капки вода" почва буквално в последния уикенд на февруари и следващата събота се пада 1 март.

Аз мисля, че това е само шаблон.

Лятото споменаха за ново реалити, което, би трябвало, да се излъчва в събота. Вторник и сряда - “Кошмари в кухнята” и втори сезон на “Клетката”.

А и мисля, че пролетният сезон ще започне на 15-ти със специалният епизод на “Капките”.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #2 on: 16 January 2025 15:11:16 »

Аз мисля, че това е само шаблон.

Лятото споменаха за ново реалити, което, би трябвало, да се излъчва в събота. Вторник и сряда - “Кошмари в кухнята” и втори сезон на “Клетката”.

А и мисля, че пролетният сезон ще започне на 15-ти със специалният епизод на “Капките”.
Вероятно си прав... неведнъж се е случвало да се пусне една тарифа и след 1-2 седмици да се промени из основи. Още повече и че предаванията на "ьТВ" почват на 15 февруари. Впрочем миналата година в първоначалната тарифа "Като две капки вода" също беше написано в неделя, но впоследствие го изместиха в обичайния за предаването понеделник.

Но все пак не е изключено да се запази тази схема и мистериозното ново реалити да е в събота, а пък "Клетката" и "Кошмари в кухнята" да са вместо "Йелоустоун", още повече, че в момента подгряват с повторения на "Кошмари в кухнята" всеки петък.

Тъй или иначе в близките 1-2 седмици трябва да има официална информация и да почнат рекламните кампании на продукциите.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #3 on: 16 January 2025 15:20:24 »

Вероятно си прав... неведнъж се е случвало да се пусне една тарифа и след 1-2 седмици да се промени из основи. Още повече и че предаванията на "ьТВ" почват на 15 февруари. Впрочем миналата година в първоначалната тарифа "Като две капки вода" също беше написано в неделя, но впоследствие го изместиха в обичайния за предаването понеделник.

Но все пак не е изключено да се запази тази схема и мистериозното ново реалити да е в събота, а пък "Клетката" и "Кошмари в кухнята" да са вместо "Йелоустоун", още повече, че в момента подгряват с повторения на "Кошмари в кухнята" всеки петък.

Тъй или иначе в близките 1-2 седмици трябва да има официална информация и да почнат рекламните кампании на продукциите.

Точно. А и да, миналата година беше същото.

Да не говорим, че няма логика да сложат “Йелоустоун” срещу предаванията на конкуренцията. Това би било мега нелепо. 😂 Само се надявам да оставят “Капките” в неделя, а не да ги сложат в понеделник като миналата година.

@spike “Един за друг” от Тупарев ли се прави вече? Нали продуцент беше някаква израелска фирма?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #4 on: 16 January 2025 21:05:33 »

Точно. А и да, миналата година беше същото.

Да не говорим, че няма логика да сложат “Йелоустоун” срещу предаванията на конкуренцията. Това би било мега нелепо. 😂 Само се надявам да оставят “Капките” в неделя, а не да ги сложат в понеделник като миналата година.

@spike “Един за друг” от Тупарев ли се прави вече? Нали продуцент беше някаква израелска фирма?
Ами, "ьТВ" също са приготвили някакъв сериал (най-вероятно чужд) в понеделник вечер, тъй че няма да се учудя "Нова" наистина да пуснат "Йелоустоун", ако няма с какво да си запълнят слотовете. Grin

Иначе за "Един за друг" нямам представа... досега май беше вътрешна продукция на "Нова".
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #5 on: 16 January 2025 21:44:12 »

Нови продукции:

Продукции с нови сезони:
•   "Като две капки вода" - сезон 13.
    неделя, 20:00-23:00; старт: 23.02.2025
    продуцент: Global Group

•  "Hell`s Kitchen" - сезон 7.
    понеделник, 20:00-23:00 и вторник-сряда, 20:00-22:00; старт: 17.02.2025

•  "Eдин за друг" - сезон 6.
    четвъртък-петък, 20:00-23:00; старт: 20.02.2025

Продукции с продължаващи сезони:
• "На кафе" - сезон 16.
• "Пресечна точка" - сезон 5.
• "Събуди се..." – сезон 13.
• "Съдебен спор" – сезон 15.
• "Ничия земя" – сезон 11.
• "Да хванеш гората" – сезон 4.
• "На фокус с Лора Крумова" – сезон 4.

Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони:
•  "Кошмари в кухнята" - сезон 7.
•   БГ сериал: "Клетката" - сезон 2.
•   БГ сериал: "Майките" - премиера
•  "Big Brother" - сезон 7. - за есен 2025

Спрени/Прекъснати продукции:
•  "Любовни афери"
•  "Шеф под прикритие"

------------

Накратко:

От всичко най-много се надявам, наистина да си спазят тарифата,че Като 2 капки вода,ще се излъчва в неделя от 20:00 часа! Това е най-доброто програмно решение! Иначе относно цялостната програма,няма нещо неочаквано. Предаванията са си едни и същи от миналата година,като според мен от март месец,ще включат и новите сезони на "Кошмари в кухнята" и "Клетката". А относно новия реалити проект,определено ще остане за следващия пролетен сезон,тъй като не е имало никакъв кастинг и като цяло информация. А в събота ще си излъчват елиминационния епизод на "Един за друг".
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #6 on: 17 January 2025 10:06:43 »

От всичко най-много се надявам, наистина да си спазят тарифата,че Като 2 капки вода,ще се излъчва в неделя от 20:00 часа! Това е най-доброто програмно решение! Иначе относно цялостната програма,няма нещо неочаквано. Предаванията са си едни и същи от миналата година,като според мен от март месец,ще включат и новите сезони на "Кошмари в кухнята" и "Клетката". А относно новия реалити проект,определено ще остане за следващия пролетен сезон,тъй като не е имало никакъв кастинг и като цяло информация. А в събота ще си излъчват елиминационния епизод на "Един за друг".
Не знам дали има нужда от трети епизод на "Един за друг"... Миналата пролет бяха по 3 епизода на седмица, обаче един беше с дължина 3 часа, а другите два бяха по два часа, докато сега са обявили само по два епизода на седмица с дължина по 3 часа всеки.

Иначе новото реалити не е ясно какво ще е. Ако е с известни хора, няма нужда да пускат кастинг.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #7 on: 17 January 2025 15:15:50 »

Не знам дали има нужда от трети епизод на "Един за друг"... Миналата пролет бяха по 3 епизода на седмица, обаче един беше с дължина 3 часа, а другите два бяха по два часа, докато сега са обявили само по два епизода на седмица с дължина по 3 часа всеки.

Иначе новото реалити не е ясно какво ще е. Ако е с известни хора, няма нужда да пускат кастинг.

И аз така мисля. А и на Hell’s Kitchen, който е бая по-гледан, ще сложат само един епизод, който ще е три часа. А на “Един за друг” ще сложат три епизода по три часа… Няма голяма логика.
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #8 on: 17 January 2025 15:57:43 »

Аз имах предвид и предполагам разбира се,че само при старта на Един за друг ще бъдат 3-часови епизоди,а след това ще мине в обичайния слот 20:00-22:00 часа,като по тази причина си мисля,че ще има и съботен епизод. Поне така си беше минали години.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #9 on: 17 January 2025 16:02:22 »

Аз имах предвид и предполагам разбира се,че само при старта на Един за друг ще бъдат 3-часови епизоди,а след това ще мине в обичайния слот 20:00-22:00 часа,като по тази причина си мисля,че ще има и съботен епизод. Поне така си беше минали години.

Да, за три епизода по два часа има логика. Но все си мисля, че е възможно в събота да има споменатото ново реалити, ще видим.  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #10 on: 18 January 2025 11:22:08 »

Ако епизодите му станат по 2 часа, пък се освобождават едночасови слотове през седмицата, които евентуално може да се запълнят от новото мистериозно реалити. Иначе честно казано "Един за друг" въобще не ми е по вкуса, съответно не го следя и нямам никакъв спомен каква му е била схемата с дължината на епизодите. Grin
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #11 on: 18 January 2025 11:29:38 »

Принципно форматът на Един за друг се вписваше идеално в три епизода по два часа - единият ден се играе мъжка битка, на втория се играе женска битка, а в третия се играе битка за двойки, като една от тях отпада. Наистина не ми става ясно как ще се провежда по 2 епизода, затова мисля, че ще се промени и тази програма е един вид "залъгване на противника" Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #12 on: 18 January 2025 12:15:40 »

Принципно форматът на Един за друг се вписваше идеално в три епизода по два часа - единият ден се играе мъжка битка, на втория се играе женска битка, а в третия се играе битка за двойки, като една от тях отпада. Наистина не ми става ясно как ще се провежда по 2 епизода, затова мисля, че ще се промени и тази програма е един вид "залъгване на противника" Grin
То може и да не е залъгване и "Един за друг" наистина да си е по 3 епизода на седмица. Просто тук форматите почват в последната пълна седмица на февруари и следващата събота, за която не се знае какво ще се излъчва, се пада 1 март.

Аз честно казано съвсем бях забравил, че са загатнали ново реалити за този сезон, но сега се сещам, че дори имаше слухове, че въпросното ново реалити ще е на мястото на "Един за друг". Очевидно плановете са се променили, та ще видим каква ще е окончателната пролетна програма.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #13 on: 19 January 2025 03:00:20 »

Новото реалити предаване по “Нова” би трябвало да се казва “Къщата на мечтите”, продуцент е “Междинна станция”. Епизодите са заснети през лятото на миналата година. Проектът проследява отношенията на Николета Лозанова и Ники Михайлов.

Миналото лято имаше статии относно това предаване, явно са били реални 😃
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #14 on: 19 January 2025 11:31:17 »

Новото реалити предаване по “Нова” би трябвало да се казва “Къщата на мечтите”, продуцент е “Междинна станция”. Епизодите са заснети през лятото на миналата година. Проектът проследява отношенията на Николета Лозанова и Ники Михайлов.

Миналото лято имаше статии относно това предаване, явно са били реални 😃
Ъъъ... модата на подобен тип реалитита беше преди около 20 години и мисля, че отдавна отмина. Grin Тогава доста се гледаха реалититата за живота на Хълк Хоуган, Ози Озбърн, Ким Кардашиян и други подобни, та според мен сега ще е доста голям риск, ако направят нещо подобно.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #15 on: 20 January 2025 16:22:00 »

В момента тече студиото на NOVA "Доналд Тръмп: Завръщането" - прави ми впечатление, че студиото им е доста по-различно като осветление и фонове спрямо предходното подобно специално студио след изборите в Щатите през ноември. Явно са сменили екипа, който прави предаването...
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #16 on: 25 January 2025 14:33:19 »

Какво става в Нова? От понеделник ще излъчват Черешката на тортата -повторения/имаше реклама/въпреки,че по програма пише,че ще е нов сезон?! Това ли беше новият сезон - 3 седмици? Не стига,че всичко буквално им е повторение- предавания,сериали,а да не говорим игралните филми,които ги въртят през 6 месеца едни и същи- Карибски пирати,Борн, Мисията невъзможна, Твърде лично. Нали уж от Нова имат най-големия избор от филми? Къде са ? 🥱😂Как не им е неудобно не знам?! А сега ще повтарят и втръсналата Черешка,която поне беше единствената им премиера. Както повечето знаете тук,аз бях голям фен на Нова телевизия,но вече почнаха сериозно да ме губят...
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #17 on: 25 January 2025 15:56:38 »

Какво става в Нова? От понеделник ще излъчват Черешката на тортата -повторения/имаше реклама/въпреки,че по програма пише,че ще е нов сезон?! Това ли беше новият сезон - 3 седмици? Не стига,че всичко буквално им е повторение- предавания,сериали,а да не говорим игралните филми,които ги въртят през 6 месеца едни и същи- Карибски пирати,Борн, Мисията невъзможна, Твърде лично. Нали уж от Нова имат най-големия избор от филми? Къде са ? 🥱😂Как не им е неудобно не знам?! А сега ще повтарят и втръсналата Черешка,която поне беше единствената им премиера. Както повечето знаете тук,аз бях голям фен на Нова телевизия,но вече почнаха сериозно да ме губят...

В програмата за понеделник в сайтът им пише "нов сезон"?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #18 on: 25 January 2025 18:35:08 »

В програмата за понеделник в сайтът им пише "нов сезон"?
Мда и освен това си го пише час и половина, колкото са дълги епизодите от новия сезон. Ако наистина са повторения, трябва да са по 1 час и съответно всички неща след това да се изместят с 30 минути по-рано.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #19 on: 25 January 2025 22:20:00 »

Е от вчера върви реклама с участници,които са от 2021. Явно утре или в понеделник ще променят програмата,а няма да ме учуди и да си остане така.
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2 3 ... 9   Go Up
  Print  

Jump to: