Ето я и тарифата на "Нова" за февруари:
https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-FEBRUARY-2025.pdfПролетният сезон ще е доста постен откъм собствени продукции и май за първи път от бая години насам няма да има нито един български сериал... 😕
Накратко:
"Като две капки вода" започва с благотворителен епизод на 22 февруари (събота) и от 23 февруари продължава да се излъчва всяка неделя от 20:00 до 23:00ч.
Hell's Kitchen почва на 17 февруари и ще върви в понеделник (от 20:00 до 23:00ч.), вторник и сряда (от 20:00 до 22:00ч.) И тук идва изненадата за мен - веднага след предаването ще се излъчва сериалът "Йелоустоун" всеки вторник и сряда от 22:00 до 23:00ч.
Слотовете в четвъртък и петък от 20:00 до 23:00ч от 20 февруари са резервирани за "Един за друг".
И така това ще е може би най-постният сезон на "Нова" със само 3 собствени продукции и 1 американски сериал в праймтайма. Наистина не знам как са решили да сложат "Йелоустоун" точно тогава при все, че дори не е премиерен сериал, понеже вече го излъчиха по "Диема".
Не е ясно и какво ще има в събота, понеже "Като две капки вода" почва буквално в последния уикенд на февруари и следващата събота се пада 1 март.
Аз мисля, че това е само шаблон.
Лятото споменаха за ново реалити, което, би трябвало, да се излъчва в събота. Вторник и сряда - “Кошмари в кухнята” и втори сезон на “Клетката”.
А и мисля, че пролетният сезон ще започне на 15-ти със специалният епизод на “Капките”.