И според мен е крайно време да възродят X Factor. На мен то ми беше любимият музикален формат, пък и голяма част от успешните певци в момента са минали именно през X Factor. Star Academy също беше готин формат, доколкото помня, та защо пък да не пробват и с него, щом в други държави е успешен. Тъкмо сега стават 20 години от единствения му сезон у нас. Вече не помня дали от там излязоха успешни изпълнители освен Дидо, който впоследствие стана вокал на Д2.
Както се вижда, възраждането на позабравени формати в повечето случаи е успешно. Визирам "Пееш или лъжеш", Big Brother и "Сделка или не", пък дори и "Стани богат", който беше възроден пред 4-5 години, но пак след дълга пауза.
Нямам си представа какво чака Нова за да не обновят програмната схема..X Factor ще бъде добъ вариант или Стар Академи.В Испания от години се излъчва Музикална академия.В България правят един сезон на хубави предавания и ги спират.Не мога да разбера логиката на ръководството и медията като цяло.Не може само де са печели и да не инвестират и да върнат стари продукции.То без нищо да се харчи не става