+1 Абсолютно съм съгласен! Определено трябваше да си наблегнат на собствена продукция през активния сезон,а не на чужди продукции. Но колкото и да си го обсъждаме,както виждаме нещата няма да се променят. Като дръпнат бТВ сега в късните часове,ще се усетят.
За мен куиз предаванията на bTV са тъпи, но са за предпочитане пред американски сериал.

Май всички сме на това мнение или поне не съм видял нито едно положително мнение, че ще излъчват "Йелоустоун". Предполагам, че ще откарат още 1-2 седмици и ще спасяват положението с нещо отдавна записано и все още неизлъчено, както миналата пролет "Любовни афери" се оказа чутовен провал и бързичко го замениха с "Шеф под прикритие", което впрочем 2 години чакаше да бъде излъчено. Друг е въпросът дали сега имат с какво да спасят положението... Единственото заснето нещо, за което знаем е сезон 2 на "Клетката" и евентуално това ново реалити с Николета Лозанова, което така и не стана ясно със сигурност за коя телевизия е снимано и кога е планирано да се излъчва.
Имат 2ри сезон на "Клетката", заснети епизоди на "Кошмари в кухнята", а за предаването на Николета Лозанова аз споменах първи. В началото не е било предвидено за конкретна телевизия, но са се разбрали с "Нова" след партньорството за филма за Гунди. А защо от "Нова" го бавят - не знам.