За мен куиз предаванията на bTV са тъпи, но са за предпочитане пред американски сериал.

Имат 2ри сезон на "Клетката", заснети епизоди на "Кошмари в кухнята", а за предаването на Николета Лозанова аз споменах първи. В началото не е било предвидено за конкретна телевизия, но са се разбрали с "Нова" след партньорството за филма за Гунди. А защо от "Нова" го бавят - не знам.
Ами, това не са първите продукции, които бавят... "Шеф под прикритие", "Есента на демона" и "Много мой човек" бяха излъчени 2 години след заснемането им... Другите телевизии също не са безгрешни, де - и те имат редица продукции, излъчени над 1 година след заснемането си, като най-пресният пример е сериалът "Всичко за сина ми" по БНТ, който беше заснет през 2023г.
Чудя се обаче дали това предаване с Николета Лозанова е заснето изцяло или са направили само 2-3 демо епизода, колкото да го предложат на телевизиите и ако някоя го хареса, вече да направят цял сезон. Странно звучи иначе да заснемат цял сезон без да е ясно къде ще се излъчва и дали въобще някой ще прояви интерес към продукцията.