BG TV Talk
27 April 2025 18:50:03
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 14286 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #140 on: 28 February 2025 21:50:50 »

В условията на пазарна икономика най-важно е кое нещо ти е най-изгодно и с кое можеш да изкараш най-добри приходи в краткосрочен и дългосрочен план.

Българските сериали са скъпо удоволствие, а в последствие интерес към много от тях няма, защото са изключително плоски като сюжет и с доста посредствена на места техническа реализация.

Да купиш чуждестранен сериал, който ще ти излезе в пъти по-евтино и ще ти изкара същите кинти от реклама просто е много по-рентабилно.

БНТ правят сериали, защото са задължение по закон да финансират кино и тв производство, а не защото им е сред любимите занимания.

Истината е следната - риалити поредиците са по-евтини, привличат по-голяма аудитория и носят по-големи приходи. Това е.

А да кажеш, че "Откраднат живот", който дори в последните си сезони привличаше никак не малка публика и носеше стабилни приходи на Нова, е трябвало да спре след трети сезон и да наречеш "Много мой човек" успешен проект, показва изключително непознаване на материята и телевизионния пазар като цяло.
Ами, на мен лично "Много мой човек" ми хареса като сериал, а "Откраднат живот" накрая го гледах насила просто за да видя как ще се развие историята, понеже съм почнал да го гледам от самото начало.

Иначе реалити предаванията в по-голямата си част са напълно безинтересни за мен... допадат ми само музикалните и приключенските, но всичко останало като Hell's Kitchen, "Живто на кантар", "Ергенът" и тем подобни бози не бих ги издържал повече от 5 минути...
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Go Up
  Print  

Jump to: