Ехей,ако до миналата година мрънкахме,че супер късно обявиха есенния сезон,сега пък направо ни стъписаха с толкова ранното обявяване на акцентите! Все си мислех,че Кошмарите ще са през предстоящия сезон,но може да остане и за пролетта или пък за зимата. The floor явно ще бъде за пролетния сезон ,заедно с " Борба за ключ" на Иван и Андрей! Да видим след 2-3 седмици, като излезе и тарифата как ще ги позиционират.
Да, наистина миналата есен мрънкахме, че се бавят.

Ще видим кога ще пуснат The floor и на мястото на какво. С теб коментирахме, че новият кастинг за любовното предаване може да бъде за "Диви и красиви" и то да е на мястото на "Един за друг", нищо не се знае на този етап.

Това пък "Борба до ключ" съвсем го бях забравил... Предполагам, че то и The Floor ще са през пролетта на мястото на "Един за друг".
Че колко още да бавят "Клетката"?

Минаха 2 години откакто излъчиха сезон 1 на сериала и година от заснемането на сезон 2... Нека не следват примера на "Есента на демона", който го излъчиха 2 години след като беше заснет.

Колкото до "Кошмари в кухнята" - според мен имат прекалено малко готови епизоди и затова не ги излъчват. Аз поне не виждам логично обяснение да не излъчват рейтингово предаване.
И аз така мисля за "Кошмари в кухнята". Някой ми беше казвал, че от "Нова" имат желание да го правят, но няма желаещи за участие.