spike
|
Поредна промяна в програмата за другата седмица: Hell's Kitchen си остава само в понеделник и вторник, но и двата дни ще е по 2 часа. "Един за друг" на 26 и 27 февруари ще е по 3 часа, а на 28 февруари ще е 2 часа, като след него от 22:00ч ще има "Кошмари в кухнята".
Не разбирам защо намаляват епизодите на Hell's Kitchen за сметка на "Един за друг", при положение че кулинарното реалити е с доста по-добри рейтинги... 😄
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Поредна промяна в програмата за другата седмица: Hell's Kitchen си остава само в понеделник и вторник, но и двата дни ще е по 2 часа. "Един за друг" на 26 и 27 февруари ще е по 3 часа, а на 28 февруари ще е 2 часа, като след него от 22:00ч ще има "Кошмари в кухнята".
Не разбирам защо намаляват епизодите на Hell's Kitchen за сметка на "Един за друг", при положение че кулинарното реалити е с доста по-добри рейтинги... 😄
Това го правят само заради извънредния епизод на Хелса в неделя. От по-следващата седмица Хелса си остава в обичайния график,както и Един за друг. А да разбирам ли,че отпада излъчването на Йелоустоун 🥱😂. Това ли му беше - 1 седмица 🤣
|
|
|
|
spike
|
Това го правят само заради извънредния епизод на Хелса в неделя. От по-следващата седмица Хелса си остава в обичайния график,както и Един за друг. А да разбирам ли,че отпада излъчването на Йелоустоун 🥱😂. Това ли му беше - 1 седмица 🤣
Има си го "Йелоустоун" - в понеделник и вторник след Hell's Kitchen от 22:00ч. Поредното повторение на "Кошмари в кухнята" ще е само в петък (28 февруари). Впрочем странно, че в тарифата за март не присъства "Кошмари в кухнята", след като уж шеф Манчев беше казал в интервю, че новият сезон на предаването ще почне през март... 
|
|
|
|
spike
|
Еййй... на "Нова" не им омръзна да променят програмата си...  Поредното изменение е за утре и неделя - в 23:00ч. след "Капките" ще има епизоди на "Йелоустоун". Явно интересът към него е доста малък (напълно очаквано според мен) и по този начин се надяват да фокусират вниманието на аудиторията на "Капките" върху сериала.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Еййй... на "Нова" не им омръзна да променят програмата си...  Поредното изменение е за утре и неделя - в 23:00ч. след "Капките" ще има епизоди на "Йелоустоун". Явно интересът към него е доста малък (напълно очаквано според мен) и по този начин се надяват да фокусират вниманието на аудиторията на "Капките" върху сериала. Чужди сериали нямат място в късния праймтайм през активен сезон… Есента се представиха много добре с “Биг Брадър”, та дори тричасови епизоди на форматите им са по-добра алтернатива. Да не говорим, че това е сериал, който го има със субтитри на български в SkyShowtime. Кой ще го следи по телевизията?
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Чужди сериали нямат място в късния праймтайм през активен сезон… Есента се представиха много добре с “Биг Брадър”, та дори тричасови епизоди на форматите им са по-добра алтернатива.
Да не говорим, че това е сериал, който го има със субтитри на български в SkyShowtime. Кой ще го следи по телевизията?
+1 Абсолютно съм съгласен! Определено трябваше да си наблегнат на собствена продукция през активния сезон,а не на чужди такива. Но колкото и да си го обсъждаме,както виждаме нещата няма да се променят. Като дръпнат бТВ сега в късните часове,ще се усетят.
|
|
|
|
spike
|
Чужди сериали нямат място в късния праймтайм през активен сезон… Есента се представиха много добре с “Биг Брадър”, та дори тричасови епизоди на форматите им са по-добра алтернатива.
Да не говорим, че това е сериал, който го има със субтитри на български в SkyShowtime. Кой ще го следи по телевизията?
Май всички сме на това мнение или поне не съм видял нито едно положително мнение, че ще излъчват "Йелоустоун". Предполагам, че ще откарат още 1-2 седмици и ще спасяват положението с нещо отдавна записано и все още неизлъчено, както миналата пролет "Любовни афери" се оказа чутовен провал и бързичко го замениха с "Шеф под прикритие", което впрочем 2 години чакаше да бъде излъчено. Друг е въпросът дали сега имат с какво да спасят положението... Единственото заснето нещо, за което знаем е сезон 2 на "Клетката" и евентуално това ново реалити с Николета Лозанова, което така и не стана ясно със сигурност за коя телевизия е снимано и кога е планирано да се излъчва.
|
|
|
|
mickeymouse
|
+1 Абсолютно съм съгласен! Определено трябваше да си наблегнат на собствена продукция през активния сезон,а не на чужди продукции. Но колкото и да си го обсъждаме,както виждаме нещата няма да се променят. Като дръпнат бТВ сега в късните часове,ще се усетят.
За мен куиз предаванията на bTV са тъпи, но са за предпочитане пред американски сериал.  Май всички сме на това мнение или поне не съм видял нито едно положително мнение, че ще излъчват "Йелоустоун". Предполагам, че ще откарат още 1-2 седмици и ще спасяват положението с нещо отдавна записано и все още неизлъчено, както миналата пролет "Любовни афери" се оказа чутовен провал и бързичко го замениха с "Шеф под прикритие", което впрочем 2 години чакаше да бъде излъчено. Друг е въпросът дали сега имат с какво да спасят положението... Единственото заснето нещо, за което знаем е сезон 2 на "Клетката" и евентуално това ново реалити с Николета Лозанова, което така и не стана ясно със сигурност за коя телевизия е снимано и кога е планирано да се излъчва.
Имат 2ри сезон на "Клетката", заснети епизоди на "Кошмари в кухнята", а за предаването на Николета Лозанова аз споменах първи. В началото не е било предвидено за конкретна телевизия, но са се разбрали с "Нова" след партньорството за филма за Гунди. А защо от "Нова" го бавят - не знам.
|
|
|
|
spike
|
За мен куиз предаванията на bTV са тъпи, но са за предпочитане пред американски сериал.  Имат 2ри сезон на "Клетката", заснети епизоди на "Кошмари в кухнята", а за предаването на Николета Лозанова аз споменах първи. В началото не е било предвидено за конкретна телевизия, но са се разбрали с "Нова" след партньорството за филма за Гунди. А защо от "Нова" го бавят - не знам. Ами, това не са първите продукции, които бавят... "Шеф под прикритие", "Есента на демона" и "Много мой човек" бяха излъчени 2 години след заснемането им... Другите телевизии също не са безгрешни, де - и те имат редица продукции, излъчени над 1 година след заснемането си, като най-пресният пример е сериалът "Всичко за сина ми" по БНТ, който беше заснет през 2023г. Чудя се обаче дали това предаване с Николета Лозанова е заснето изцяло или са направили само 2-3 демо епизода, колкото да го предложат на телевизиите и ако някоя го хареса, вече да направят цял сезон. Странно звучи иначе да заснемат цял сезон без да е ясно къде ще се излъчва и дали въобще някой ще прояви интерес към продукцията.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами, това не са първите продукции, които бавят... "Шеф под прикритие", "Есента на демона" и "Много мой човек" бяха излъчени 2 години след заснемането им... Другите телевизии също не са безгрешни, де - и те имат редица продукции, излъчени над 1 година след заснемането си, като най-пресният пример е сериалът "Всичко за сина ми" по БНТ, който беше заснет през 2023г.
Чудя се обаче дали това предаване с Николета Лозанова е заснето изцяло или са направили само 2-3 демо епизода, колкото да го предложат на телевизиите и ако някоя го хареса, вече да направят цял сезон. Странно звучи иначе да заснемат цял сезон без да е ясно къде ще се излъчва и дали въобще някой ще прояви интерес към продукцията.
То е нормално да бавят, но защо направиха заявка за “Кошмари в кухнята” през март от октомври/ноември? А за “Клетката” още от лятото. Иначе нека си бавят, просто хората се разочароват. А за “Есента на демона” нямам думи какво бавене беше, а в същото време заявки… 😂
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Еййй... на "Нова" не им омръзна да променят програмата си...  Поредното изменение е за утре и неделя - в 23:00ч. след "Капките" ще има епизоди на "Йелоустоун". Явно интересът към него е доста малък (напълно очаквано според мен) и по този начин се надяват да фокусират вниманието на аудиторията на "Капките" върху сериала. Поредното пренареждане в програмата на Нова за другата седмица... Хелс китчън си остава от понеделник до сряда в 20:00 часа. Един за друг от четвъртък до събота от 20:00 часа/отпада съботното излъчване на премиерната част на Бързи и яростни/. А сериалът Йелоустоун ще се излъчва от понеделник до петък в 22:00 часа .😂
|
|
|
|
spike
|
Поредното пренареждане в програмата на Нова за другата седмица... Хелс китчън си остава от понеделник до сряда в 20:00 часа. Един за друг от четвъртък до събота от 20:00 часа/отпада съботното излъчване на премиерната част на Бързи и яростни/. А сериалът Йелоустоун ще се излъчва от понеделник до петък в 22:00 часа .😂
Вече почват да стават за смях с тези ежедневни промени в програмата... 😂 Уж кадърни хора ръководят телевизията, пък взимат програмни решения сякаш са от вчера в бизнеса... 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Вече почват да стават за смях с тези ежедневни промени в програмата... 😂 Уж кадърни хора ръководят телевизията, пък взимат програмни решения сякаш са от вчера в бизнеса...  Нищо де, поне ни дават храна за размисъл тук  шегувам се, разбира се, проблемът им идва от желанието за излъчване на "Йелоустоун", но те си знаят
|
|
|
|
spike
|
Нищо де, поне ни дават храна за размисъл тук  шегувам се, разбира се, проблемът им идва от желанието за излъчване на "Йелоустоун", но те си знаят Ми, да си го излъчват по "Диема" или ако толкова искат да е по "Нова", да го пуснали през лятото или зимата вместо безкрайните повторения на "Хавай 5-0" и "Магнум".
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Макар и с фалстарта който направиха,шоуто беше на доста високо ниво! Нямам търпение за довечера,дано има интересни участници и най-вече нови образи за имитиране! Успях да си взема и билети за грандиозния финал на стадиона,че след тази вечер не мисля,че ще останат билети 🫣😁🎉
|
|
|
|
spike
|
Макар и с фалстарта който направиха,шоуто беше на доста високо ниво! Нямам търпение за довечера,дано има интересни участници и най-вече нови образи за имитиране! Успях да си взема и билети за грандиозния финал на стадиона,че след тази вечер не мисля,че ще останат билети 🫣😁🎉
Гледайки днешния епизод на "Капките" разбрах, че снощи е имало фалстарт... в крайна сметка какво са излъчвали половин час, докато успеят да стартират шоуто - само реклами ли? 
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Гледайки днешния епизод на "Капките" разбрах, че снощи е имало фалстарт... в крайна сметка какво са излъчвали половин час, докато успеят да стартират шоуто - само реклами ли?  Искам да поздравя екипа на Капките! За пореден път доказаха,че са номер 1! Уникален старт и доста добри попадения за участници с изключение на някои попълнения. Прави ми впечатление,че този път са заложили на не толкова известни личности,които се представиха на доста високо ниво. Иначе за вчерашното издание,стартираха с 25-минутно закъснение. Още в началото нямаше звук,след което 1 минута лилав екран,а после Нова започна да върти 2-3 минути автореклами. След което някъде 15 минути продължиха с рекламен блок. Към и 25 започна шоуто. Иначе интересно,но явно ерата със SMS-ите приключва завинаги,тъй като и при Капките вече ще се гласува,чрез приложението на Нова- Нова плей. Точно като обявиха,че може да се гласува,апът се срина 😂. Но бързо го възстановиха.
|
|
|
|
evgata
|
Гледайки днешния епизод на "Капките" разбрах, че снощи е имало фалстарт... в крайна сметка какво са излъчвали половин час, докато успеят да стартират шоуто - само реклами ли? 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Искам да поздравя екипа на Капките! За пореден път доказаха,че са номер 1! Уникален старт и доста добри попадения за участници с изключение на някои попълнения. Прави ми впечатление,че този път са заложили на не толкова известни личности,които се представиха на доста високо ниво. Иначе за вчерашното издание,стартираха с 25-минутно закъснение. Още в началото нямаше звук,след което 1 минута лилав екран,а после Нова започна да върти 2-3 минути автореклами. След което някъде 15 минути продължиха с рекламен блок. Към и 25 започна шоуто. Иначе интересно,но явно ерата със SMS-ите приключва завинаги,тъй като и при Капките вече ще се гласува,чрез приложението на Нова- Нова плей. Точно като обявиха,че може да се гласува,апът се срина 😂. Но бързо го възстановиха.
Нормално, даже се забавиха, все пак са ориентирани към аудиторията в активна възраст. Аз дори се чудя дали има хора, които пускат есемеси? Хубаво е, че са вкарали не толкова известни кадри, все пак трябва да се създават нови лица - Ненчо Балабанов, Керана, Владимир Зомбори, Стефан Илчев са типични примери.
|
|
|
|
|