spike
|
Преди време тук беше зачекната темата колко сезона на "Йелоустоун" са били излъчени по "Диема", та явно са били само първите два. Следващата сряда (26 март) по "Нова" започва сезон 3 на сериала и той вече е отбелязан като премиера.
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Хелс Китчън и другата пролет. Въртят банер за сезон 8.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Хелс Китчън и другата пролет. Въртят банер за сезон 8.
Нормално. Това е второто най-гледано предаване в държавата всяка пролет (от няколко сезона насам) след “Като две капки вода”.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Мисля,че Dream home - ще бъде реалитито за живота на Николета Лозанова. А това Rat in the kitchen е явно някакъв сериал,който е с малко епизоди. Интересно,че за първа година след сезона,Нова няма да излъчва,поне на този етап Черешката на тортата. Алелуя ! Но най-вероятно от юни месец ще се завърне в обичайния си слот,тъй като имат бая заснети и неизлъчени епизоди.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Мисля,че Dream home - ще бъде реалитито за живота на Николета Лозанова. А това Rat in the kitchen е явно някакъв сериал,който е с малко епизоди. Интересно,че за първа година след сезона,Нова няма да излъчва,поне на този етап Черешката на тортата. Алелуя ! Но най-вероятно от юни месец ще се завърне в обичайния си слот,тъй като имат бая заснети и неизлъчени епизоди.
Rat in the Kitchen не се сериал, поне не би трябвало, защото в този вариант на брошурата пише series на сериалите: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-MAY-2025.pdfА и защо да пускат сериал от 20ч. в края на месеца, а след това да върнат “Черешката на тортата”? Според мен ще опитат с ново предаване, вместо отново да излъчват “Черешката”. Поне така се надявам. 
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Вярно бе ,не бях забелязал тази подробност. Явно верно ще е ново предаване. Би трябвало съвсем скоро,вече да има и информация.
|
|
|
|
spike
|
И аз предполагам, че въпросното Dream House ще е реалитито за Николета Лозанова. Иначе странно, че няма "Черешка", а друг кулинарен формат. Въпросът е дали ще е с български участници или ще излъчат американската версия, понеже както се вижда, ще е доста късо, а пък кастинг за участници не са обявявали.
Впрочем в началото на лятото очаквам да се завърне и "Скрита самоличност". Все пак покрай Коледа постигна доста добри резултати.
|
|
|
|
mickeymouse
|
И аз предполагам, че въпросното Dream House ще е реалитито за Николета Лозанова. Иначе странно, че няма "Черешка", а друг кулинарен формат. Въпросът е дали ще е с български участници или ще излъчат американската версия, понеже както се вижда, ще е доста късо, а пък кастинг за участници не са обявявали.
Впрочем в началото на лятото очаквам да се завърне и "Скрита самоличност". Все пак покрай Коледа постигна доста добри резултати.
Добре е, че няма "Черешката на тортата". Харесвам предаването, но трябва да има разнообразие. От 4-5 години между сезоните залагат само и единствено на "Черешката", хубаво ще е да заложат на нещо ново, а след известно време винаги могат да върнат "Черешката на тортата". За "Скрита самоличност" - не знам. Има отворен кастинг в сайтът на "Нова", но май не са снимали нови епизоди.
|
|
|
|
spike
|
Добре е, че няма "Черешката на тортата". Харесвам предаването, но трябва да има разнообразие. От 4-5 години между сезоните залагат само и единствено на "Черешката", хубаво ще е да заложат на нещо ново, а след известно време винаги могат да върнат "Черешката на тортата".
За "Скрита самоличност" - не знам. Има отворен кастинг в сайтът на "Нова", но май не са снимали нови епизоди.
И аз не знам да са снимали нови епизоди, но все пак има време до юни... Предавания като "Скрита самоличност" обикновено се снимат само 3-4 дни месечно по цял ден, та може да са предвидили снимачни дни през май. А може и да са снимали тайно някакви епизоди, както постоянно вадят от ръкава и премиерни епизоди на "Семейни войни", а предаването не се снима вече повече от година. 😁
|
|
|
|
|
spike
|
Определено има някакви промени в програмата... Според тарифата "Един за друг" трябваше да приключи на 3 май, обаче в програмата на 3 май въобще не пише "Един за друг", а филм вместо него.
На 1 май пък няма да има Hell's Kitchen. Тогава от 20:00ч. също ще има филм.
Не знам защо така разпокъсват финалните епизоди на предаванията или може би намаляват броя на епизодите на седмица, за да свършат по-късно и съответно "Домът на мечтите" може да не е всеки делник, а примерно 2-3 дни в седмицата.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Определено има някакви промени в програмата... Според тарифата "Един за друг" трябваше да приключи на 3 май, обаче в програмата на 3 май въобще не пише "Един за друг", а филм вместо него.
На 1 май пък няма да има Hell's Kitchen. Тогава от 20:00ч. също ще има филм.
Не знам защо така разпокъсват финалните епизоди на предаванията или може би намаляват броя на епизодите на седмица, за да свършат по-късно и съответно "Домът на мечтите" може да не е всеки делник, а примерно 2-3 дни в седмицата.
Може на 8 май финалът на Hell's Kitchen да бъде от 21ч. след предаването за Николета Лозанова. Иначе, според мен логиката с разпокъсването е, защото сезонът започна прекалено рано, а не са направени допълнителни епизоди на предаванията, затова намаляват броя на епизодите на седмица и ги редуват с филми. Което за мен е малко странно, но...
|
|
|
|
spike
|
Може на 8 май финалът на Hell's Kitchen да бъде от 21ч. след предаването за Николета Лозанова.
Иначе, според мен логиката с разпокъсването е, защото сезонът започна прекалено рано, а не са направени допълнителни епизоди на предаванията, затова намаляват броя на епизодите на седмица и ги редуват с филми. Което за мен е малко странно, но...
Е... щом предаванията почнаха в началото на февруари, нормално да приключат в началото на май.  Иначе пилотният епизод на "Домът на мечтите" би трябвало да е 2 часа и после вече да е по 1 час. Поне така е написано в тарифата за май. Възможно е пък Hell's Kitchen да бъде от понеделник до сряда в последната си седмица и съответно финалът да е ден по-рано от написаното в тарифата - на 7 май.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Е... щом предаванията почнаха в началото на февруари, нормално да приключат в началото на май.  Иначе пилотният епизод на "Домът на мечтите" би трябвало да е 2 часа и после вече да е по 1 час. Поне така е написано в тарифата за май. Възможно е пък Hell's Kitchen да бъде от понеделник до сряда в последната си седмица и съответно финалът да е ден по-рано от написаното в тарифата - на 7 май. Възможно е да приключи на 7ми... Ще видим. Иначе да, аз отдавна бях написал тук, че пилотния епизод ще бъде 2 часа, а след това ще е по 1 час. Аз, честно казано, съм малко скептичен към това предаване. Интересът към Николета Лозанова мина отдавна, не знам...
|
|
|
|
spike
|
Появи се обновена тарифа за май: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-Broadcasting-Group_Guaranteed_ratings-Valid-as-of-MAY-2025-Upd.23.04.2025.pdfФиналът на Hell's Kitchen в крайна сметка ще е на 14 май, като в последните си седмици предаването ще се излъчва само във вторник и сряда. Финалът на "Един за друг" ще е на 16 май, като то пък остава само в петък. В събота от 20:00ч. ще има филми. Както вече е ясно, "Домът на мечтите" започва на 8 май, като тогава, а също и на 12 и 15 май ще е по 2 часа (от 20:00 до 22:00ч.), а от 19 до 23 май ще е всеки делник от 20:00 до 21:00ч. Има и нещо доста любопитно - от 19 май всеки делник от 21:00 до 22:00ч. ще има "Алея на славата". Не пише обаче да са повторения, та да не би да има втори сезон на сериала или да са им останали някакви неизлъчени епизоди отпреди 2 години? Rat in the Kitchen си остава непроменено - от 26 май, всеки делник от 20:00 до 21:00ч.
|
|
|
|
TVnomad
Потребител
|
“Rat in the kitchen” е изцяло ново предаване, което ще се снима тук в Българи по лиценз и ще бъде доста кратко.
|
|
|
|
spike
|
“Rat in the kitchen” е изцяло ново предаване, което ще се снима тук в Българи по лиценз и ще бъде доста кратко.
Ми, като гледам, в САЩ е имало само един сезон и той е бил 10 епизода. Бил е преди 3 години, та явно форматът не е бил успешен и не искат и тук да рискуват с голям брой епизоди.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ми, като гледам, в САЩ е имало само един сезон и той е бил 10 епизода. Бил е преди 3 години, та явно форматът не е бил успешен и не искат и тук да рискуват с голям брой епизоди.
Това не е гаранция, че тук няма да се получи, нищо не се знае 😄
|
|
|
|
|