BG TV Talk
27 April 2025 09:27:44
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 14249 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #160 on: 18 March 2025 13:17:21 »

Преди време тук беше зачекната темата колко сезона на "Йелоустоун" са били излъчени по "Диема", та явно са били само първите два. Следващата сряда (26 март) по "Нова" започва сезон 3 на сериала и той вече е отбелязан като премиера.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #161 on: 27 March 2025 09:41:26 »

И все пак "Sesame Турнири на волята" ще бъде 6 епизода. Финалът ще се проведе на 24 април пак в София: https://facebook.com/events/s/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB-sesame-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B8-/758975080017842/

По телевизията трябва да се излъчи на 28 април. Точно понеделникът, за който не беше уточнено нищо в тарифата.
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #162 on: 03 April 2025 23:42:34 »

Хелс Китчън и другата пролет. Въртят банер за сезон 8.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #163 on: 04 April 2025 01:34:32 »

Хелс Китчън и другата пролет. Въртят банер за сезон 8.

Нормално. Това е второто най-гледано предаване в държавата всяка пролет (от няколко сезона насам) след “Като две капки вода”.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #164 on: 14 April 2025 18:04:52 »

Излезе тарифата за май: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-Broadcasting-Group_Guaranteed_ratings-Valid-as-of-MAY-2025.pdf

"Един за друг" приключва на 3 май
"Хелс Китчън" на 8 май
На 9 и 10 май ще излъчват филми

На "Йелоустоун" ще успеят да излъчат и 4 сезон, но за 5 не съм сигурен, защото от 12 май ще излъчват "Магнум".

От 12 май в 20ч. ще излъчват Dream house. В интернет ми излезе само това: https://en.wikipedia.org/wiki/Dream_Home_(Australian_TV_series). А може да са повторения на "Дом за всеки", защото се пада да са само 11 епизода, тъй като от 26 май започва Rat in the kitchen в същия слот, по името намерих само това: https://www.imdb.com/title/tt11897636/.

Edit: следващия понеделник (21 април) от 20ч. ще има повторение на "Кошмари в кухнята", а от 21ч. ще излъчат премиерно филма "В сърцето на машината".

Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #165 on: 14 April 2025 22:41:58 »

Излезе тарифата за май: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-Broadcasting-Group_Guaranteed_ratings-Valid-as-of-MAY-2025.pdf

"Един за друг" приключва на 3 май
"Хелс Китчън" на 8 май
На 9 и 10 май ще излъчват филми

На "Йелоустоун" ще успеят да излъчат и 4 сезон, но за 5 не съм сигурен, защото от 12 май ще излъчват "Магнум".

От 12 май в 20ч. ще излъчват Dream house. В интернет ми излезе само това: https://en.wikipedia.org/wiki/Dream_Home_(Australian_TV_series). А може да са повторения на "Дом за всеки", защото се пада да са само 11 епизода, тъй като от 26 май започва Rat in the kitchen в същия слот, по името намерих само това: https://www.imdb.com/title/tt11897636/.

Edit: следващия понеделник (21 април) от 20ч. ще има повторение на "Кошмари в кухнята", а от 21ч. ще излъчат премиерно филма "В сърцето на машината".

Мисля,че Dream home - ще бъде реалитито за живота на Николета Лозанова. А това Rat in the kitchen е явно някакъв сериал,който е с малко епизоди. Интересно,че за първа година след сезона,Нова няма да излъчва,поне на този етап Черешката на тортата. Алелуя ! Но най-вероятно от юни месец ще се завърне в обичайния си слот,тъй като имат бая заснети и неизлъчени епизоди.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #166 on: 15 April 2025 01:28:29 »

Мисля,че Dream home - ще бъде реалитито за живота на Николета Лозанова. А това Rat in the kitchen е явно някакъв сериал,който е с малко епизоди. Интересно,че за първа година след сезона,Нова няма да излъчва,поне на този етап Черешката на тортата. Алелуя ! Но най-вероятно от юни месец ще се завърне в обичайния си слот,тъй като имат бая заснети и неизлъчени епизоди.

Rat in the Kitchen не се сериал, поне не би трябвало, защото в този вариант на брошурата пише series на сериалите: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-MAY-2025.pdf
А и защо да пускат сериал от 20ч. в края на месеца, а след това да върнат “Черешката на тортата”? Според мен ще опитат с ново предаване, вместо отново да излъчват “Черешката”. Поне така се надявам.  Cheesy
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #167 on: 15 April 2025 07:20:01 »

Rat in the Kitchen не се сериал, поне не би трябвало, защото в този вариант на брошурата пише series на сериалите: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-MAY-2025.pdf
А и защо да пускат сериал от 20ч. в края на месеца, а след това да върнат “Черешката на тортата”? Според мен ще опитат с ново предаване, вместо отново да излъчват “Черешката”. Поне така се надявам.  Cheesy
Вярно бе ,не бях забелязал тази подробност. Явно верно ще е ново предаване. Би трябвало съвсем скоро,вече да има и информация.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #168 on: 15 April 2025 09:54:31 »

И аз предполагам, че въпросното Dream House ще е реалитито за Николета Лозанова. Иначе странно, че няма "Черешка", а друг кулинарен формат. Въпросът е дали ще е с български участници или ще излъчат американската версия, понеже както се вижда, ще е доста късо, а пък кастинг за участници не са обявявали.

Впрочем в началото на лятото очаквам да се завърне и "Скрита самоличност". Все пак покрай Коледа постигна доста добри резултати.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #169 on: 15 April 2025 16:00:02 »

И аз предполагам, че въпросното Dream House ще е реалитито за Николета Лозанова. Иначе странно, че няма "Черешка", а друг кулинарен формат. Въпросът е дали ще е с български участници или ще излъчат американската версия, понеже както се вижда, ще е доста късо, а пък кастинг за участници не са обявявали.

Впрочем в началото на лятото очаквам да се завърне и "Скрита самоличност". Все пак покрай Коледа постигна доста добри резултати.

Добре е, че няма "Черешката на тортата". Харесвам предаването, но трябва да има разнообразие. От 4-5 години между сезоните залагат само и единствено на "Черешката", хубаво ще е да заложат на нещо ново, а след известно време винаги могат да върнат "Черешката на тортата".

За "Скрита самоличност" - не знам. Има отворен кастинг в сайтът на "Нова", но май не са снимали нови епизоди.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #170 on: 15 April 2025 16:54:14 »

Добре е, че няма "Черешката на тортата". Харесвам предаването, но трябва да има разнообразие. От 4-5 години между сезоните залагат само и единствено на "Черешката", хубаво ще е да заложат на нещо ново, а след известно време винаги могат да върнат "Черешката на тортата".

За "Скрита самоличност" - не знам. Има отворен кастинг в сайтът на "Нова", но май не са снимали нови епизоди.
И аз не знам да са снимали нови епизоди, но все пак има време до юни... Предавания като "Скрита самоличност" обикновено се снимат само 3-4 дни месечно по цял ден, та може да са предвидили снимачни дни през май. А може и да са снимали тайно някакви епизоди, както постоянно вадят от ръкава и премиерни епизоди на "Семейни войни", а предаването не се снима вече повече от година. 😁
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #171 on: 22 April 2025 15:32:28 »

https://nova.bg/accents/view/2025/04/22/495218/nova-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5/

NOVA представя документално риалити – „Домът на мечтите“

Обявиха предаването за Николета Лозанова. Интересното е, че започва на 8 май, когато трябваше да приключи Hell's Kitchen.

Edit: проверих програмата в сайтът на "Нова", финалите на предаванията май няма да са по тарифата.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #172 on: 22 April 2025 16:19:21 »

Определено има някакви промени в програмата... Според тарифата "Един за друг" трябваше да приключи на 3 май, обаче в програмата на 3 май въобще не пише "Един за друг", а филм вместо него.

На 1 май пък няма да има Hell's Kitchen. Тогава от 20:00ч. също ще има филм.

Не знам защо така разпокъсват финалните епизоди на предаванията или може би намаляват броя на епизодите на седмица, за да свършат по-късно и съответно "Домът на мечтите" може да не е всеки делник, а примерно 2-3 дни в седмицата.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #173 on: 22 April 2025 16:31:07 »

Определено има някакви промени в програмата... Според тарифата "Един за друг" трябваше да приключи на 3 май, обаче в програмата на 3 май въобще не пише "Един за друг", а филм вместо него.

На 1 май пък няма да има Hell's Kitchen. Тогава от 20:00ч. също ще има филм.

Не знам защо така разпокъсват финалните епизоди на предаванията или може би намаляват броя на епизодите на седмица, за да свършат по-късно и съответно "Домът на мечтите" може да не е всеки делник, а примерно 2-3 дни в седмицата.

Може на 8 май финалът на Hell's Kitchen да бъде от 21ч. след предаването за Николета Лозанова.

Иначе, според мен логиката с разпокъсването е, защото сезонът започна прекалено рано, а не са направени допълнителни епизоди на предаванията, затова намаляват броя на епизодите на седмица и ги редуват с филми. Което за мен е малко странно, но...
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #174 on: 22 April 2025 16:58:14 »

Може на 8 май финалът на Hell's Kitchen да бъде от 21ч. след предаването за Николета Лозанова.

Иначе, според мен логиката с разпокъсването е, защото сезонът започна прекалено рано, а не са направени допълнителни епизоди на предаванията, затова намаляват броя на епизодите на седмица и ги редуват с филми. Което за мен е малко странно, но...
Е... щом предаванията почнаха в началото на февруари, нормално да приключат в началото на май. Grin

Иначе пилотният епизод на "Домът на мечтите" би трябвало да е 2 часа и после вече да е по 1 час. Поне така е написано в тарифата за май. Възможно е пък Hell's Kitchen да бъде от понеделник до сряда в последната си седмица и съответно финалът да е ден по-рано от написаното в тарифата - на 7 май.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #175 on: 22 April 2025 17:04:43 »

Е... щом предаванията почнаха в началото на февруари, нормално да приключат в началото на май. Grin

Иначе пилотният епизод на "Домът на мечтите" би трябвало да е 2 часа и после вече да е по 1 час. Поне така е написано в тарифата за май. Възможно е пък Hell's Kitchen да бъде от понеделник до сряда в последната си седмица и съответно финалът да е ден по-рано от написаното в тарифата - на 7 май.

Възможно е да приключи на 7ми... Ще видим.

Иначе да, аз отдавна бях написал тук, че пилотния епизод ще бъде 2 часа, а след това ще е по 1 час. Аз, честно казано, съм малко скептичен към това предаване. Интересът към Николета Лозанова мина отдавна, не знам...
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #176 on: 24 April 2025 12:24:53 »

Появи се обновена тарифа за май: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-Broadcasting-Group_Guaranteed_ratings-Valid-as-of-MAY-2025-Upd.23.04.2025.pdf

Финалът на Hell's Kitchen в крайна сметка ще е на 14 май, като в последните си седмици предаването ще се излъчва само във вторник и сряда.

Финалът на "Един за друг" ще е на 16 май, като то пък остава само в петък. В събота от 20:00ч. ще има филми.

Както вече е ясно, "Домът на мечтите" започва на 8 май, като тогава, а също и на 12 и 15 май ще е по 2 часа (от 20:00 до 22:00ч.), а от 19 до 23 май ще е всеки делник от 20:00 до 21:00ч.

Има и нещо доста любопитно - от 19 май всеки делник от 21:00 до 22:00ч. ще има "Алея на славата". Не пише обаче да са повторения, та да не би да има втори сезон на сериала или да са им останали някакви неизлъчени епизоди отпреди 2 години?

Rat in the Kitchen си остава непроменено - от 26 май, всеки делник от 20:00 до 21:00ч.
Report Spam   Logged

TVnomad
Потребител
*

« Reply #177 on: 24 April 2025 14:10:06 »

“Rat in the kitchen” е изцяло ново предаване, което ще се снима тук в Българи по лиценз и ще бъде доста кратко.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #178 on: 24 April 2025 14:16:31 »

“Rat in the kitchen” е изцяло ново предаване, което ще се снима тук в Българи по лиценз и ще бъде доста кратко.
Ми, като гледам, в САЩ е имало само един сезон и той е бил 10 епизода. Бил е преди 3 години, та явно форматът не е бил успешен и не искат и тук да рискуват с голям брой епизоди.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #179 on: 24 April 2025 14:48:27 »

Ми, като гледам, в САЩ е имало само един сезон и той е бил 10 епизода. Бил е преди 3 години, та явно форматът не е бил успешен и не искат и тук да рискуват с голям брой епизоди.

Това не е гаранция, че тук няма да се получи, нищо не се знае 😄
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10   Go Up
  Print  

Jump to: