BG TV Talk
07 December 2025 04:59:17
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 32081 times)
passengerbg
Потребител
*

« Reply #180 on: 24 April 2025 19:42:34 »

Какво ли ще бъде българското име на шоуто.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #181 on: 24 April 2025 20:12:26 »

Какво ли ще бъде българското име на шоуто.

И на мен ми е интересно, но сто процента няма да бъде “Плъх в кухнята” 😂
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #182 on: 25 April 2025 01:18:37 »

Това не е гаранция, че тук няма да се получи, нищо не се знае 😄
Така е... "Игри на волята", което тук е второто най-гледано предаване по телевизията въобще, е провал във всички държави, в които е правено. Успешно е единствено в родната си Колумбия. Grin

Мисълта ми беше, че не е разумно да се рискува с много епизоди на нещо, което не се знае дали ще бъде успешно. Не, че не са поемали този риск безброй пъти в последните години, де.... Grin

И на мен ми е интересно, но сто процента няма да бъде “Плъх в кухнята” 😂
Не знам каква е концепцията на шоуто, но "Плъх в кухнята" звучи еднакво гадно на какъвто и език да е. Grin Не знам дали на английски няма някакво преносно значение.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #183 on: 25 April 2025 02:39:35 »

Така е... "Игри на волята", което тук е второто най-гледано предаване по телевизията въобще, е провал във всички държави, в които е правено. Успешно е единствено в родната си Колумбия. Grin

Мисълта ми беше, че не е разумно да се рискува с много епизоди на нещо, което не се знае дали ще бъде успешно. Не, че не са поемали този риск безброй пъти в последните години, де.... Grin
Не знам каква е концепцията на шоуто, но "Плъх в кухнята" звучи еднакво гадно на какъвто и език да е. Grin Не знам дали на английски няма някакво преносно значение.

Абсолютно, и аз това исках да кажа. Видя се как “Игри на волята” стана хит само тук (освен в Колумбия). От United пробваха да вкарат “Черешката на тортата” в хърватската “Нова” - беше пълен провал, а тук беше хит с години, така че нищо не е сигурно.

Иначе да, и на мен ми е много интересно за новото предаване и кой ще бъде продуцент. Да обявяват вече 😁
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #184 on: 25 April 2025 13:20:54 »

Абсолютно, и аз това исках да кажа. Видя се как “Игри на волята” стана хит само тук (освен в Колумбия). От United пробваха да вкарат “Черешката на тортата” в хърватската “Нова” - беше пълен провал, а тук беше хит с години, така че нищо не е сигурно.

Иначе да, и на мен ми е много интересно за новото предаване и кой ще бъде продуцент. Да обявяват вече 😁
Ами, Two by Two имат най-голям опит с кулинарни предавания, тъй че най-вероятно ще са те. Интересно и кой ще е водещ... силно се надявам да не е пак Манчев. Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #185 on: 26 April 2025 00:19:08 »

Ами, Two by Two имат най-голям опит с кулинарни предавания, тъй че най-вероятно ще са те. Интересно и кой ще е водещ... силно се надявам да не е пак Манчев. Grin

Абсолютно, на същото мнение съм.  Grin

Рекламират кастинг за "Един за друг". Знаех си, че няма да го спрат, след като биха "Живот на кантар", но, разбира се, нищо не се знае.
Report Spam   Logged
TONI
Зяпач
**

« Reply #186 on: 26 April 2025 00:37:44 »

Rat означава и “предател” и точно такава е концепцията на предаването. Не става въпрос за никакви плъхове.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #187 on: 26 April 2025 11:09:46 »

Rat означава и “предател” и точно такава е концепцията на предаването. Не става въпрос за никакви плъхове.
Значи за да се запази метафората, предаването може да се казва "Къртица в кухнята". Другият вариант е "Саботаж в кухнята" или нещо подобно, но на мен лично първото заглавие ми допада повече.
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #188 on: 26 April 2025 12:30:43 »

Рекламата за кастингите е по-скоро презастраховане от страна на телевизията, ако има нужда да има следващ сезон.

Резултатите на предаването са доста тегави, а срещу Бригада нов дом се представя повече от трагично.

Да не говорим, че колкото и пъти да съм пробвал да го загледам, едвам издържам и 5 минути. Пълен бълвоч.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
mickeymouse
Говорител

« Reply #189 on: 26 April 2025 15:07:14 »

Е, то е ясно, че срещу “Бригада нов дом” няма шанс, но в петъците бие “Живот на кантар”. Явно са доволни на среден резултат.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #190 on: 26 April 2025 19:44:03 »

Е, то е ясно, че срещу “Бригада нов дом” няма шанс, но в петъците бие “Живот на кантар”. Явно са доволни на среден резултат.

Това, че бие "Живот на кантар" няма никакво значение. Резултатите и на двете предавания са трагикомични. Да победиш дадена продукция, само защото и тя е пълна трагедия, не говори добре в твоя полза.

Само един поглед към социалните мрежи на "Един за друг" показва, че интереса на публиката просто е супер нисък. Както казах, обявяването на кастинга е презастраховане. И начин да не стане твърде очевидно за публиката, че това най-вероятно е последен сезон на предаването, поне за обозримото бъдеще.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
passengerbg
Потребител
*

« Reply #191 on: 28 April 2025 14:47:13 »

А може да е "Къртица в кухнята" Afro
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #192 on: 09 May 2025 19:18:48 »

Екслузивно!Новият сезон на реалити формата "Диви и красиви" ,който миналото лято се излъчи в YouTube,ще бъде реализиран от Нова телевизия и септември ще бъде част от есенния сезон. Снимките започват още този месец. Явно това е като в отговор на БТВ срещу подобния формат- Ергенът: Любов в рая.
Интересно как ще подредят програмата,заедно с Игри на волята ,Биг Брадър и Пееш или лъжеш.
Report Spam   Logged
TVnomad
Потребител
*

« Reply #193 on: 09 May 2025 19:49:56 »

Екслузивно!Новият сезон на реалити формата "Диви и красиви" ,който миналото лято се излъчи в YouTube,ще бъде реализиран от Нова телевизия и септември ще бъде част от есенния сезон. Снимките започват още този месец. Явно това е като в отговор на БТВ срещу подобния формат- Ергенът: Любов в рая.
Интересно как ще подредят програмата,заедно с Игри на волята ,Биг Брадър и Пееш или лъжеш.
И източникът на тази информация ееее….
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #194 on: 09 May 2025 20:07:57 »

И източникът на тази информация ееее….
И аз това щях да попитам.  Grin

Иначе миналата година сезонът на Big Brother беше по-къс, "Диви и красиви" също е по-късо като формат, тъй че спокойно може едното предаване да е през септември и октомври, а другото - през ноември и декември.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #195 on: 10 May 2025 00:11:16 »

Откъде е тази информация? Дори в жълтите сайтове не пише нищо такова 😆
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #196 on: 10 May 2025 10:39:53 »

Силно се надявам да не се окажа аз от жълтата преса хаха. Иначе познати,около предаването ми споделиха тази новина. Мисля,че е достоверна информацията,но все пак ще чакаме официално от Нова да го съобщят.
И още нещо забелязах. Вчера мина реклама на новото кулинарно предаване. Ще се казва " Муха в супата" ?! а пък водещ ще бъде Иво Аръков,заедно с шеф Манчев. Как може пак да се спрат на него. Да бяха заложили на ново лице-толкова шеф готвачи има.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #197 on: 10 May 2025 10:48:09 »

Силно се надявам да не се окажа аз от жълтата преса хаха. Иначе познати,около предаването ми споделиха тази новина. Мисля,че е достоверна информацията,но все пак ще чакаме официално от Нова да го съобщят.
И още нещо забелязах. Вчера мина реклама на новото кулинарно предаване. Ще се казва " Муха в супата" ?! а пък водещ ще бъде Иво Аръков,заедно с шеф Манчев. Как може пак да се спрат на него. Да бяха заложили на ново лице-толкова шеф готвачи има.
Аз тъй или иначе не съм фен на кулинарни предавания, ама наистина малко дотяга шеф Манчев всяко лято и зима, без значение дали ще е с "Черешката на тортата", "Кошмари в кухнята" или "Муха в супата". Grin Впрочем не лошо име на новото предаване са измислили, ама по никакъв начин не се подразбира, че става въпрос за саботиране.

EDIT:
Ето и повече инфо за предаването: https://nova.bg/accents/view/2025/05/10/497160/%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%8C%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%88%D0%BE%D1%83/

Доколкото разбирам, Иво Аръков ще е водещ, а шеф Манчев ще е нещо като жури. Промото иначе е готино, чак ми се прииска да е криминален сериал, а не кулинарно предаване. Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #198 on: 10 May 2025 14:25:37 »

“Муха в супата” е яко име, а шеф Манчев е гаранция за успех. Интересното е, че предаването ще бъде с популярни личности, аз все си мислех, че ще бъде с непопулярни - както е в оригиналния вариант.

Иначе, ако инфото за “Диви и красиви” се окаже вярно, това ще бъде мега добър ход от страна на “Нова”. В онлайн реалититата има много хляб, но нямат добри ресурси.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #199 on: 14 May 2025 18:58:30 »

Тарифата за юни: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1747210489_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_june_2025.xlsx

"Муха в супата" явно ще е по-дълго от очакваното или поне до края на юни ще си го има.

Не че много ми липсва, ама някой знае ли какво стана със "Скрита самоличност"? Уж в края на миналата година имаше доста добри рейтинги, пък засега липсва в програмата...
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Go Up
  Print  

Jump to: