passengerbg
Потребител
|
Какво ли ще бъде българското име на шоуто.
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Какво ли ще бъде българското име на шоуто.
И на мен ми е интересно, но сто процента няма да бъде “Плъх в кухнята” 😂
|
|
|
|
|
|
spike
|
Това не е гаранция, че тук няма да се получи, нищо не се знае 😄
Така е... "Игри на волята", което тук е второто най-гледано предаване по телевизията въобще, е провал във всички държави, в които е правено. Успешно е единствено в родната си Колумбия.  Мисълта ми беше, че не е разумно да се рискува с много епизоди на нещо, което не се знае дали ще бъде успешно. Не, че не са поемали този риск безброй пъти в последните години, де....  И на мен ми е интересно, но сто процента няма да бъде “Плъх в кухнята” 😂
Не знам каква е концепцията на шоуто, но "Плъх в кухнята" звучи еднакво гадно на какъвто и език да е.  Не знам дали на английски няма някакво преносно значение.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Така е... "Игри на волята", което тук е второто най-гледано предаване по телевизията въобще, е провал във всички държави, в които е правено. Успешно е единствено в родната си Колумбия.  Мисълта ми беше, че не е разумно да се рискува с много епизоди на нещо, което не се знае дали ще бъде успешно. Не, че не са поемали този риск безброй пъти в последните години, де....  Не знам каква е концепцията на шоуто, но "Плъх в кухнята" звучи еднакво гадно на какъвто и език да е.  Не знам дали на английски няма някакво преносно значение. Абсолютно, и аз това исках да кажа. Видя се как “Игри на волята” стана хит само тук (освен в Колумбия). От United пробваха да вкарат “Черешката на тортата” в хърватската “Нова” - беше пълен провал, а тук беше хит с години, така че нищо не е сигурно. Иначе да, и на мен ми е много интересно за новото предаване и кой ще бъде продуцент. Да обявяват вече 😁
|
|
|
|
|
|
spike
|
Абсолютно, и аз това исках да кажа. Видя се как “Игри на волята” стана хит само тук (освен в Колумбия). От United пробваха да вкарат “Черешката на тортата” в хърватската “Нова” - беше пълен провал, а тук беше хит с години, така че нищо не е сигурно.
Иначе да, и на мен ми е много интересно за новото предаване и кой ще бъде продуцент. Да обявяват вече 😁
Ами, Two by Two имат най-голям опит с кулинарни предавания, тъй че най-вероятно ще са те. Интересно и кой ще е водещ... силно се надявам да не е пак Манчев. 
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами, Two by Two имат най-голям опит с кулинарни предавания, тъй че най-вероятно ще са те. Интересно и кой ще е водещ... силно се надявам да не е пак Манчев.  Абсолютно, на същото мнение съм.  Рекламират кастинг за "Един за друг". Знаех си, че няма да го спрат, след като биха "Живот на кантар", но, разбира се, нищо не се знае.
|
|
|
|
|
|
TONI
|
Rat означава и “предател” и точно такава е концепцията на предаването. Не става въпрос за никакви плъхове.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Rat означава и “предател” и точно такава е концепцията на предаването. Не става въпрос за никакви плъхове.
Значи за да се запази метафората, предаването може да се казва "Къртица в кухнята". Другият вариант е "Саботаж в кухнята" или нещо подобно, но на мен лично първото заглавие ми допада повече.
|
|
|
|
|
TopCat
|
Рекламата за кастингите е по-скоро презастраховане от страна на телевизията, ако има нужда да има следващ сезон.
Резултатите на предаването са доста тегави, а срещу Бригада нов дом се представя повече от трагично.
Да не говорим, че колкото и пъти да съм пробвал да го загледам, едвам издържам и 5 минути. Пълен бълвоч.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Е, то е ясно, че срещу “Бригада нов дом” няма шанс, но в петъците бие “Живот на кантар”. Явно са доволни на среден резултат.
|
|
|
|
|
|
TopCat
|
Е, то е ясно, че срещу “Бригада нов дом” няма шанс, но в петъците бие “Живот на кантар”. Явно са доволни на среден резултат.
Това, че бие "Живот на кантар" няма никакво значение. Резултатите и на двете предавания са трагикомични. Да победиш дадена продукция, само защото и тя е пълна трагедия, не говори добре в твоя полза. Само един поглед към социалните мрежи на "Един за друг" показва, че интереса на публиката просто е супер нисък. Както казах, обявяването на кастинга е презастраховане. И начин да не стане твърде очевидно за публиката, че това най-вероятно е последен сезон на предаването, поне за обозримото бъдеще.
|
Hater by Design.
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
А може да е "Къртица в кухнята" 
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Екслузивно!Новият сезон на реалити формата "Диви и красиви" ,който миналото лято се излъчи в YouTube,ще бъде реализиран от Нова телевизия и септември ще бъде част от есенния сезон. Снимките започват още този месец. Явно това е като в отговор на БТВ срещу подобния формат- Ергенът: Любов в рая. Интересно как ще подредят програмата,заедно с Игри на волята ,Биг Брадър и Пееш или лъжеш.
|
|
|
|
|
TVnomad
Потребител
|
Екслузивно!Новият сезон на реалити формата "Диви и красиви" ,който миналото лято се излъчи в YouTube,ще бъде реализиран от Нова телевизия и септември ще бъде част от есенния сезон. Снимките започват още този месец. Явно това е като в отговор на БТВ срещу подобния формат- Ергенът: Любов в рая. Интересно как ще подредят програмата,заедно с Игри на волята ,Биг Брадър и Пееш или лъжеш.
И източникът на тази информация ееее….
|
|
|
|
|
|
spike
|
И източникът на тази информация ееее….
И аз това щях да попитам.  Иначе миналата година сезонът на Big Brother беше по-къс, "Диви и красиви" също е по-късо като формат, тъй че спокойно може едното предаване да е през септември и октомври, а другото - през ноември и декември.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Откъде е тази информация? Дори в жълтите сайтове не пише нищо такова 😆
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Силно се надявам да не се окажа аз от жълтата преса хаха. Иначе познати,около предаването ми споделиха тази новина. Мисля,че е достоверна информацията,но все пак ще чакаме официално от Нова да го съобщят. И още нещо забелязах. Вчера мина реклама на новото кулинарно предаване. Ще се казва " Муха в супата" ?! а пък водещ ще бъде Иво Аръков,заедно с шеф Манчев. Как може пак да се спрат на него. Да бяха заложили на ново лице-толкова шеф готвачи има.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Силно се надявам да не се окажа аз от жълтата преса хаха. Иначе познати,около предаването ми споделиха тази новина. Мисля,че е достоверна информацията,но все пак ще чакаме официално от Нова да го съобщят. И още нещо забелязах. Вчера мина реклама на новото кулинарно предаване. Ще се казва " Муха в супата" ?! а пък водещ ще бъде Иво Аръков,заедно с шеф Манчев. Как може пак да се спрат на него. Да бяха заложили на ново лице-толкова шеф готвачи има.
Аз тъй или иначе не съм фен на кулинарни предавания, ама наистина малко дотяга шеф Манчев всяко лято и зима, без значение дали ще е с "Черешката на тортата", "Кошмари в кухнята" или "Муха в супата".  Впрочем не лошо име на новото предаване са измислили, ама по никакъв начин не се подразбира, че става въпрос за саботиране. EDIT: Ето и повече инфо за предаването: https://nova.bg/accents/view/2025/05/10/497160/%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%8C%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%88%D0%BE%D1%83/Доколкото разбирам, Иво Аръков ще е водещ, а шеф Манчев ще е нещо като жури. Промото иначе е готино, чак ми се прииска да е криминален сериал, а не кулинарно предаване. 
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
“Муха в супата” е яко име, а шеф Манчев е гаранция за успех. Интересното е, че предаването ще бъде с популярни личности, аз все си мислех, че ще бъде с непопулярни - както е в оригиналния вариант.
Иначе, ако инфото за “Диви и красиви” се окаже вярно, това ще бъде мега добър ход от страна на “Нова”. В онлайн реалититата има много хляб, но нямат добри ресурси.
|
|
|
|
|
|
|
|