|
mickeymouse
|
Ако беше гледал, щеше да разбереш, че емисиите бяха точно извънредни. Както и предаването започна по-рано с половин час, отново извънредно - заради ситуацията в Близкия Изток
Ясно, аз съм се объркал. Не съм гледал предаването дори, просто влезнах в сайта и видях линковете. А когато са извънредни обикновено го изписват в заглавието на сайта им. 😃
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Има някаква логика... така или иначе нямаше как да повторят целия сезон на "Пееш или лъжеш". Те впрочем и на All Inclusive няма да могат да повторят един цял сезон, освен ако по някое време не почнат да излъчват по 2 епизода на седмица.
|
|
|
|
tv_dose2
Потребител
|
Коментира се, че Диви и красиви 2 стартира от края на август/началото на септември по Нова - водеща е Маги Томова от "Ергенът" 3. Ще подгрява Биг Брадър до октомври в 22:00 часа.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Коментира се, че Диви и красиви 2 стартира от края на август/началото на септември по Нова - водеща е Маги Томова от "Ергенът" 3. Ще подгрява Биг Брадър до октомври в 22:00 часа.
Къде се коментира? Нищо не намирам в интернет?
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
NOVA - също като bTV - са обявили в програмата си, че ще имат предстоящия вторник специално студио за еврото - "На фокус: Еврото" с водещ Лора Крумова от 13:00 до 16:00 ч.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Брех... спекулациите за "Диви и красиви" се оказаха верни. Изненадва ме и доста ранния старт на предаването - 11 август. Другата изненада е и отсъствието на "Черешката на тортата". Не, че съм фен на предаването, ама тук се пишеше, че имат бая заснети епизоди, които за момента не е ясно кога ще се излъчат. Може да ги пазят за началото на септември, пък "Игри на волята" и другите есенни формати да почнат по-късно.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Брех... спекулациите за "Диви и красиви" се оказаха верни. Изненадва ме и доста ранния старт на предаването - 11 август.
Другата изненада е и отсъствието на "Черешката на тортата". Не, че съм фен на предаването, ама тук се пишеше, че имат бая заснети епизоди, които за момента не е ясно кога ще се излъчат. Може да ги пазят за началото на септември, пък "Игри на волята" и другите есенни формати да почнат по-късно.
И аз се изненадах от ранния старт на "Диви и красиви", но явно не са сигурни в предаването и ще го тестват извън есенния сезон. Между другото, нямам спомен тук да се е коментирало за заснети епизоди на "Черешката на тортата", а на "Кошмари в кунята", да не се бъркаш?  "Черешката на тортата" започна да изостава срещу "Кой да знае?" и решиха да пробват с нещо ново - с "Муха в супата", но не се получи. Та не ми се вярва да имат заснети епизоди, които да пазят.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Брех... спекулациите за "Диви и красиви" се оказаха верни. Изненадва ме и доста ранния старт на предаването - 11 август.
Другата изненада е и отсъствието на "Черешката на тортата". Не, че съм фен на предаването, ама тук се пишеше, че имат бая заснети епизоди, които за момента не е ясно кога ще се излъчат. Може да ги пазят за началото на септември, пък "Игри на волята" и другите есенни формати да почнат по-късно.
Мисля, че Нова телевизия ще излъчи първия сезон на "Диви красиви", за да подгрее зрителите за предстоящия нов такъв. Тъй като видях,че епизодите са общо 25,последният се пада на 12 септември /петък/,което ще рече,че най-вероятно есенният сезон отново ще стартира в средата на септември. Предполагам както всяка година,начало ще дадат Игри на волята през уикенда,а през седмицата в късните вечери ще продължат с новите епизоди на "Диви и красиви". И аз се изненадах от ранния старт на "Диви и красиви", но явно не са сигурни в предаването и ще го тестват извън есенния сезон. Между другото, нямам спомен тук да се е коментирало за заснети епизоди на "Черешката на тортата", а на "Кошмари в кунята", да не се бъркаш?  "Черешката на тортата" започна да изостава срещу "Кой да знае?" и решиха да пробват с нещо ново - с "Муха в супата", но не се получи. Та не ми се вярва да имат заснети епизоди, които да пазят. Аз също знам,че имат неизлъчвани епизоди за поне около месец. Така че може би ще бъдат за началото на септември и в края на есенния сезон
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Мисля, че Нова телевизия ще излъчи първия сезон на "Диви красиви", за да подгрее зрителите за предстоящия нов такъв. Тъй като видях,че епизодите са общо 25,последният се пада на 12 септември /петък/,което ще рече,че най-вероятно есенният сезон отново ще стартира в средата на септември. Предполагам както всяка година,начало ще дадат Игри на волята през уикенда,а през седмицата в късните вечери ще продължат с новите епизоди на "Диви и красиви".Аз също знам,че имат неизлъчвани епизоди за поне около месец. Така че може би ще бъдат за началото на септември и в края на есенния сезон
Окей, за Черешката на тортата съм в грешка, явно, че наистина имат заснети епизоди. Но за Диви и красиви - хубаво ще излъчват новия сезон в късния слот от средата на септември, а с Биг Брадър какво се случва? 😃 Има вариант Биг Брадър да започне след втори сезон на Диви красиви, но ако и вторият сезон е 20 и нещо епизода, то Биг Брадър ще започне по-късно и от миналата година
Не ми се вярва 😃 А и повечето епизоди на Диви и красиви бяха по час и половина, в тарифата пише, че ще е по един час с рекламите. Все си мисля, че втори сезон ще бъде някакъв тест и ако се представи добре, може предаването да стане заместник на Един за друг през пролетта. Но ще видим 😃
|
|
|
|
|
TVnomad
Потребител
|
Биг Брадър ще започне вероятно около 15 септември. А за това предаване Диви и красиви не съм чул някой в средите да е запознат въобще с него. Което съответно ме води на мисълта или че ще излъчат стария сезон, или че се прави от Неделчо и компания, т.е. нивото ще е като за YouTube и затова му се дава този късен праймтайм. На първия сезон доколкото разбрах водеща е била Ивка Бейбе, на втория сезон (?) обаче няма да е тя. Каза, че вече няма общо с продукцията.
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
NOVA са отворили кастинг за ново гейм шоу - The Floor. Върви и реклама по телевизията
|
|
|
|
|
spike
|
NOVA са отворили кастинг за ново гейм шоу - The Floor. Върви и реклама по телевизията
Това май ще е новият евентуален заместник на "Семейни войни" или поне концепцията на шоуто не ми изглежда като за праймтайма. 😁 Даже като чета, тук пише за седмична награда, тоест това шоу може и да е веднъж седмично - примерно в събота като заместник на "Националната лотария": https://nova.bg/shows/register/1777
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Юхууу! Най-сетне да купят нещо готино и свежо. Напоследък в социалните мреж, постоянно ми излизаха клипове на това гейм шоу и изключително много ми допадна. Иначе относно излъчването,определено не мисля,че ще бъде на мястото на "Семейни войни". Ако го направят всекидневно ,по-скоро ще бъде от 18:00,а Сделка или не" да мине от 17:00. Другият вариант да е баш в праймтайма в събота или неделя? Интересно кой ще го прави и кой ще бъде водещ?
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Юхууу! Най-сетне да купят нещо готино и свежо. Напоследък в социалните мреж, постоянно ми излизаха клипове на това гейм шоу и изключително много ми допадна. Иначе относно излъчването,определено не мисля,че ще бъде на мястото на "Семейни войни". Ако го направят всекидневно ,по-скоро ще бъде от 18:00,а Сделка или не" да мине от 17:00. Другият вариант да е баш в праймтайма в събота или неделя? Интересно кой ще го прави и кой ще бъде водещ?
На мен също ми е много интересно къде ще го позиционират, защото миналата година в събота имаше кастинг битка на "Игри на волята", а след това лайв на "Биг Брадър", а в неделя беше "Пееш или лъжеш". Имайки предвид, че и тази есен ще излъчват същите предавания, не виждам къде ще го сложат...  В делничните дни "Игри на волята" и "Биг Брадър" са бетонирани. Другият вариант е да бъде предаване за междинните сезони като "Черешката на тортата" и "Муха в супата". След провалът с "Мухата", може да опитат с това предаване срещу "Кой да знае?".
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
На мен също ми е много интересно къде ще го позиционират, защото миналата година в събота имаше кастинг битка на "Игри на волята", а след това лайв на "Биг Брадър", а в неделя беше "Пееш или лъжеш". Имайки предвид, че и тази есен ще излъчват същите предавания, не виждам къде ще го сложат...  В делничните дни "Игри на волята" и "Биг Брадър" са бетонирани. Другият вариант е да бъде предаване за междинните сезони като "Черешката на тортата" и "Муха в супата". След провалът с "Мухата", може да опитат с това предаване срещу "Кой да знае?". Напълно възможно е и да се окажеш прав! Звучи напълно логично да е предаването,което ще е между двата сезона,а и определено ще бъде сериозна конкуренция на "Кой да знае"
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Напълно възможно е и да се окажеш прав! Звучи напълно логично да е предаването,което ще е между двата сезона,а и определено ще бъде сериозна конкуренция на "Кой да знае"
Еми да 😁 Само ме съмнява в такъв случай какво се случва със заснетите епизоди на Черешката и защо го обявяват лятото, но ще видим.
|
|
|
|
|
|