BG TV Talk
16 June 2026 15:42:41
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 119222 times)
mickeymouse
Говорител

« Reply #240 on: 14 June 2025 20:26:55 »

Ако беше гледал, щеше да разбереш, че емисиите бяха точно извънредни. Както и предаването започна по-рано с половин час, отново извънредно - заради ситуацията в Близкия Изток…

Ясно, аз съм се объркал. Не съм гледал предаването дори, просто влезнах в сайта и видях линковете. А когато са извънредни обикновено го изписват в заглавието на сайта им. 😃
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #241 on: 27 June 2025 17:38:46 »

https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-JULY-2025-Upd.-25.06.2025.pdf

Лека корекция в програмната схема за юли:
Повторенията на "Пееш или лъжеш" в понеделник отпадат;
Понеделник и вторник - "Кошмари в кухнята" (повторения);
Сряда - "Шеф под прикритие" (повторения);
Четвъртък - "Ол инклузив" (повторения);
Петък, събота и неделя - филм
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #242 on: 27 June 2025 19:23:40 »

https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-JULY-2025-Upd.-25.06.2025.pdf

Лека корекция в програмната схема за юли:
Повторенията на "Пееш или лъжеш" в понеделник отпадат;
Понеделник и вторник - "Кошмари в кухнята" (повторения);
Сряда - "Шеф под прикритие" (повторения);
Четвъртък - "Ол инклузив" (повторения);
Петък, събота и неделя - филм

Има някаква логика... така или иначе нямаше как да повторят целия сезон на "Пееш или лъжеш". Те впрочем и на All Inclusive няма да могат да повторят един цял сезон, освен ако по някое време не почнат да излъчват по 2 епизода на седмица.
Report Spam   Logged

tv_dose2
Потребител
*

« Reply #243 on: 01 July 2025 15:41:10 »

Коментира се, че Диви и красиви 2 стартира от края на август/началото на септември по Нова - водеща е Маги Томова от "Ергенът" 3. Ще подгрява Биг Брадър до октомври в 22:00 часа.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #244 on: 02 July 2025 02:12:33 »

Коментира се, че Диви и красиви 2 стартира от края на август/началото на септември по Нова - водеща е Маги Томова от "Ергенът" 3. Ще подгрява Биг Брадър до октомври в 22:00 часа.

Къде се коментира? Нищо не намирам в интернет?
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #245 on: 04 July 2025 20:35:22 »

NOVA - също като bTV - са обявили в програмата си, че ще имат предстоящия вторник специално студио за еврото - "На фокус: Еврото" с водещ Лора Крумова от 13:00 до 16:00 ч.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #246 on: 10 July 2025 15:24:49 »

Вече официално. Ралица Паскалева и Павел Николов ще водят новия сезон на Игри на Волята.

https://nova.bg/accents/view/2025/07/10/503717/%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%B0/
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #247 on: 14 July 2025 16:52:15 »

https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-AUGUST-2025.pdf

Тарифата за август:
От 8ми "Ол инклузив" ще се излъчва в четвъртък и петък
От 11ти започва "Диви и красиви" в 22:30
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #248 on: 15 July 2025 19:51:05 »

https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-AUGUST-2025.pdf

Тарифата за август:
От 8ми "Ол инклузив" ще се излъчва в четвъртък и петък
От 11ти започва "Диви и красиви" в 22:30
Брех... спекулациите за "Диви и красиви" се оказаха верни. Изненадва ме и доста ранния старт на предаването - 11 август.

Другата изненада е и отсъствието на "Черешката на тортата". Не, че съм фен на предаването, ама тук се пишеше, че имат бая заснети епизоди, които за момента не е ясно кога ще се излъчат. Може да ги пазят за началото на септември, пък "Игри на волята" и другите есенни формати да почнат по-късно.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #249 on: 16 July 2025 00:18:34 »

Брех... спекулациите за "Диви и красиви" се оказаха верни. Изненадва ме и доста ранния старт на предаването - 11 август.

Другата изненада е и отсъствието на "Черешката на тортата". Не, че съм фен на предаването, ама тук се пишеше, че имат бая заснети епизоди, които за момента не е ясно кога ще се излъчат. Може да ги пазят за началото на септември, пък "Игри на волята" и другите есенни формати да почнат по-късно.

И аз се изненадах от ранния старт на "Диви и красиви", но явно не са сигурни в предаването и ще го тестват извън есенния сезон.

Между другото, нямам спомен тук да се е коментирало за заснети епизоди на "Черешката на тортата", а на "Кошмари в кунята", да не се бъркаш?  Grin "Черешката на тортата" започна да изостава срещу "Кой да знае?" и решиха да пробват с нещо ново - с "Муха в супата", но не се получи. Та не ми се вярва да имат заснети епизоди, които да пазят.

Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #250 on: 16 July 2025 00:42:52 »

Мисля, че Нова телевизия ще излъчи първия сезон на "Диви красиви", за да подгрее зрителите за предстоящия нов такъв. Тъй като видях,че епизодите са общо 25,последният се пада на 12 септември /петък/,което ще рече,че най-вероятно есенният сезон отново ще стартира в средата на септември. Предполагам както всяка година,начало ще дадат Игри на волята през уикенда,а през седмицата  в късните вечери ще продължат с новите епизоди на "Диви и красиви".
И аз се изненадах от ранния старт на "Диви и красиви", но явно не са сигурни в предаването и ще го тестват извън есенния сезон.

Между другото, нямам спомен тук да се е коментирало за заснети епизоди на "Черешката на тортата", а на "Кошмари в кунята", да не се бъркаш?  Grin "Черешката на тортата" започна да изостава срещу "Кой да знае?" и решиха да пробват с нещо ново - с "Муха в супата", но не се получи. Та не ми се вярва да имат заснети епизоди, които да пазят.

Аз също знам,че имат неизлъчвани епизоди за поне около месец. Така че може би ще бъдат за началото на септември и в края на есенния сезон
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #251 on: 16 July 2025 02:36:22 »

Мисля, че Нова телевизия ще излъчи първия сезон на "Диви красиви", за да подгрее зрителите за предстоящия нов такъв. Тъй като видях,че епизодите са общо 25,последният се пада на 12 септември /петък/,което ще рече,че най-вероятно есенният сезон отново ще стартира в средата на септември. Предполагам както всяка година,начало ще дадат Игри на волята през уикенда,а през седмицата  в късните вечери ще продължат с новите епизоди на "Диви и красиви".Аз също знам,че имат неизлъчвани епизоди за поне около месец. Така че може би ще бъдат за началото на септември и в края на есенния сезон

Окей, за “Черешката на тортата” съм в грешка, явно, че наистина имат заснети епизоди. Но за “Диви и красиви” - хубаво ще излъчват новия сезон в късния слот от средата на септември, а с “Биг Брадър” какво се случва? 😃

Има вариант “Биг Брадър” да започне след втори сезон на “Диви красиви”, но ако и вторият сезон е 20 и нещо епизода, то “Биг Брадър” ще започне по-късно и от миналата година… Не ми се вярва 😃

А и повечето епизоди на “Диви и красиви” бяха по час и половина, в тарифата пише, че ще е по един час с рекламите.

Все си мисля, че втори сезон ще бъде някакъв тест и ако се представи добре, може предаването да стане заместник на “Един за друг” през пролетта. Но ще видим 😃
Report Spam   Logged
TVnomad
Потребител
*

« Reply #252 on: 16 July 2025 04:40:22 »

Биг Брадър ще започне вероятно около 15 септември. А за това предаване “Диви и красиви” не съм чул някой в средите да е запознат въобще с него. Което съответно ме води на мисълта или че ще излъчат стария сезон, или че се прави от Неделчо и компания, т.е. нивото ще е като за YouTube и затова му се дава този късен праймтайм.
На първия сезон доколкото разбрах водеща е била Ивка Бейбе, на втория сезон (?) обаче няма да е тя. Каза, че вече няма общо с продукцията.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #253 on: 16 July 2025 11:46:45 »

NOVA са отворили кастинг за ново гейм шоу - The Floor. Върви и реклама по телевизията
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #254 on: 16 July 2025 13:30:35 »

NOVA са отворили кастинг за ново гейм шоу - The Floor. Върви и реклама по телевизията
Това май ще е новият евентуален заместник на "Семейни войни" или поне концепцията на шоуто не ми изглежда като за праймтайма. 😁 Даже като чета, тук пише за седмична награда, тоест това шоу може и да е веднъж седмично - примерно в събота като заместник на "Националната лотария": https://nova.bg/shows/register/1777
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #255 on: 16 July 2025 16:49:18 »

Ето и пресрелийз:

https://nova.bg/accents/view/2025/07/16/504376/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%B1%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-the-floor-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/

Най-мащабната телевизионна битка за знание в света “The Floor” завладява и България

Това май ще е новият евентуален заместник на "Семейни войни" или поне концепцията на шоуто не ми изглежда като за праймтайма. 😁 Даже като чета, тук пише за седмична награда, тоест това шоу може и да е веднъж седмично - примерно в събота като заместник на "Националната лотария": https://nova.bg/shows/register/1777

Скъпичко ми изглежда за заместник на "Семейни войни", а и направих малка проверка - в Турция предаването се излъчва в праймтайма веднъж седмично по 2 часа и нещо (без рекламите), в Румъния е всяка събота и неделя  в праймтама по около час и половина (без рекламите).
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #256 on: 16 July 2025 19:11:03 »

Юхууу! Най-сетне да купят нещо готино и свежо. Напоследък в социалните мреж, постоянно ми излизаха клипове на това гейм шоу и изключително много ми допадна. Иначе относно излъчването,определено не мисля,че ще бъде на мястото на "Семейни войни". Ако го направят всекидневно ,по-скоро ще бъде от 18:00,а Сделка или не" да мине от 17:00. Другият вариант да е баш в праймтайма в събота или неделя? Интересно кой ще го прави и кой ще бъде водещ?
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #257 on: 16 July 2025 19:23:49 »

Юхууу! Най-сетне да купят нещо готино и свежо. Напоследък в социалните мреж, постоянно ми излизаха клипове на това гейм шоу и изключително много ми допадна. Иначе относно излъчването,определено не мисля,че ще бъде на мястото на "Семейни войни". Ако го направят всекидневно ,по-скоро ще бъде от 18:00,а Сделка или не" да мине от 17:00. Другият вариант да е баш в праймтайма в събота или неделя? Интересно кой ще го прави и кой ще бъде водещ?

На мен също ми е много интересно къде ще го позиционират, защото миналата година в събота имаше кастинг битка на "Игри на волята", а след това лайв на "Биг Брадър", а в неделя беше "Пееш или лъжеш". Имайки предвид, че и тази есен ще излъчват същите предавания, не виждам къде ще го сложат...  Grin В делничните дни "Игри на волята" и "Биг Брадър" са бетонирани.

Другият вариант е да бъде предаване за междинните сезони като "Черешката на тортата" и "Муха в супата". След провалът с "Мухата", може да опитат с това предаване срещу "Кой да знае?".
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #258 on: 16 July 2025 19:45:27 »

На мен също ми е много интересно къде ще го позиционират, защото миналата година в събота имаше кастинг битка на "Игри на волята", а след това лайв на "Биг Брадър", а в неделя беше "Пееш или лъжеш". Имайки предвид, че и тази есен ще излъчват същите предавания, не виждам къде ще го сложат...  Grin В делничните дни "Игри на волята" и "Биг Брадър" са бетонирани.

Другият вариант е да бъде предаване за междинните сезони като "Черешката на тортата" и "Муха в супата". След провалът с "Мухата", може да опитат с това предаване срещу "Кой да знае?".
Напълно възможно е и да се окажеш прав! Звучи напълно логично да е предаването,което ще е между двата сезона,а и определено ще бъде сериозна конкуренция на "Кой да знае"
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #259 on: 16 July 2025 21:43:58 »

Напълно възможно е и да се окажеш прав! Звучи напълно логично да е предаването,което ще е между двата сезона,а и определено ще бъде сериозна конкуренция на "Кой да знае"

Еми да 😁 Само ме съмнява в такъв случай какво се случва със заснетите епизоди на “Черешката” и защо го обявяват лятото, но ще видим.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15   Go Up
  Print  

Jump to: