|
spike
|
Юхууу! Най-сетне да купят нещо готино и свежо. Напоследък в социалните мреж, постоянно ми излизаха клипове на това гейм шоу и изключително много ми допадна. Иначе относно излъчването,определено не мисля,че ще бъде на мястото на "Семейни войни". Ако го направят всекидневно ,по-скоро ще бъде от 18:00,а Сделка или не" да мине от 17:00. Другият вариант да е баш в праймтайма в събота или неделя? Интересно кой ще го прави и кой ще бъде водещ?
След като прочетох прессъобшението, определено мисля, че предаването ще е веднъж седмично, щом накрая ще се изправят един срещу друг най-добрите от сезона. Като слот спокойно може да е например в неделя преди или след "Пееш или лъжеш". Остава само да видим дали в крайна сметка ще е в активния или междинния сезон. След като наградата е обявена само в евро, по-скоро май ще е в началото на 2026г. Иначе 30 хиляди евро е просто смешна сума... то и 100 хиляди лева вече за нищо не стигат, въпреки че никой не успява да ги спечели в "Стани богат". Впрочем напомням, че "Нова" имат и готов втори сезон на сериала "Клетката", който бавят вече 1 година. 😄
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
The Floor ще се снима в периода 28 септември - 4 октомври.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
The Floor ще се снима в периода 28 септември - 4 октомври.
Наистина ли? Откъде разбра тази информация и това означава ли,че ще започне чак октомври месец? И за една седмица ли ще заснемат епизодите. Явно наистина ще бъде по 1 епизод седмично.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Наистина ли? Откъде разбра тази информация и това означава ли,че ще започне чак октомври месец? И за една седмица ли ще заснемат епизодите. Явно наистина ще бъде по 1 епизод седмично.
Случайно цъкнах на кастинг въпросника и пише “ Свободен ли сте/можете ли да отложите евентуални свои ангажименти в периода 28.09-04.10. 2025 г.? *” Иначе, есенния сезон ще започне по-рано от тези дати, така че държа на теорията ми, че ще бъде в междинния период, но ще видим. Може наистина да бъде събота или неделя, но тогава програмата няма да бъде като миналата година.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Зависи колко са дълги снимачните дни... Може да следват графика на "Сделка или не" и "Семейни войни", които за 1-2 уикенда снимат всичките си епизоди за месеца, просто се снима по цял ден.
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Пак се снима около Дуранколаг, ама не ми се вярва да се казват лечители, странно звучи 😄
|
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ехей значи действително започват с премиера още в летния сезон. Еми сори ама нещо не го разбирам .. в праймтайма ще си въртят повторения,а от 22:30 ще върви премиерно реалити...Логика няма?! И пак Краси Ванков продуцент 🤣 . На този човечец какво му дадоха толкова поле за изява? Освен сериалите,нищо друго не му върви,не знам защо Нова продължава да му дава шансове?
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ехей значи действително започват с премиера още в летния сезон. Еми сори ама нещо не го разбирам .. в праймтайма ще си въртят повторения,а от 22:30 ще върви премиерно реалити...Логика няма?! И пак Краси Ванков продуцент 🤣 . На този човечец какво му дадоха толкова поле за изява? Освен сериалите,нищо друго не му върви,не знам защо Нова продължава да му дава шансове?
Всичко си му върви на Краси Ванков, не само сериалите.  Аз също не съм фен на предавания от типа на "Диви и красиви" и Big Brother, ама очевидно форматите са успешни. А Краси Ванков отдавна има опит с такива по-аматьорски като начин на реализация проекти като "Съдби на кръстопът" и "София - ден и нощ".
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
В новините на Нова дадоха репортаж за новата телевизионна игра "The floor". Кастингът е до 10 август,след което ще бъдат избрани 100-те участници. Интересното е,че предаването ще се снима в страната на лалетата - Нидерландия. Странно решение,но явно ще ползват студиото,което е там. И щом селекцията ще бъде до 10 август,защо чак края на септември ще го заснемат?!
|
|
|
|
|
TVnomad
Потребител
|
Интересното е,че предаването ще се снима в страната на лалетата - Нидерландия. Мисля,че за първи път се прави това нещо за България. Странно решение,но явно ще ползват студиото,което е там. Ако имаш предвид, че за първи път БГ предаване (различно от тези за оцеляванията) ще се снима извън България, си в грешка. В началото си Стани богат се снимаше при северните ни съседи от Румъния. Участниците се караха с бусове до Букурещ, снимаха си епизодите и ги прибираха обратно в България.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ако имаш предвид, че за първи път БГ предаване (различно от тези за оцеляванията) ще се снима извън България, си в грешка. В началото си Стани богат се снимаше при северните ни съседи от Румъния. Участниците се караха с бусове до Букурещ, снимаха си епизодите и ги прибираха обратно в България.
Благодаря за корекцията ,бях забравил тази подробност! Явно сега ще бъде на същия принцип.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Благодаря за корекцията ,бях забравил тази подробност! Явно сега ще бъде на същия принцип.
Дори сръбската Nova, притежавана също от United Group, снима тяхната версия на "Стани богат" тук, където се снима нашата.  Иначе в анкетата на The floor има въпрос "Страдате ли от аерофобия?", но не се бях замислил, че става въпрос за снимане в чужбина.
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Днес видях промо за ново предаване. Върти се нещо любовно. Пуснат е кастинг. Явно тази есен ще има много нови проекти.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Днес видях промо за ново предаване. Върти се нещо любовно. Пуснат е кастинг. Явно тази есен ще има много нови проекти.
Точно видях рекламата и влязох, за да напиша, ето кастинг анкетата: https://nova.bg/shows/register/1782 Преди няколко часа са я пуснали.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
По-скоро мисля,че това ще бъде заместител на Един за друг за пролетния сезон. Но интересно няма име,а просто кастинг форма и един вид Нова ще ги сватосва 😁. Нещо като "Диви и красиви"
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
По-скоро мисля,че това ще бъде заместител на Един за друг за пролетния сезон. Но интересно няма име,а просто кастинг форма и един вид Нова ще ги сватосва 😁. Нещо като "Диви и красиви"
Аз казах, че имам теория, че ако “Диви и красиви” се представи добре с предстоящия мини сезон, е възможно да замести “Един за друг” през пролетта. Дали не е възможно този кастинг да е за това и просто да се застраховат?
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Аз казах, че имам теория, че ако “Диви и красиви” се представи добре с предстоящия мини сезон, е възможно да замести “Един за друг” през пролетта. Дали не е възможно този кастинг да е за това и просто да се застраховат?
Ами да, напълно логично звучи твоето предположение! Ще видим дали ще бъде това?
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами да, напълно логично звучи твоето предположение! Ще видим дали ще бъде това?
Ами да, иначе за какво ще слагат любовно предаване в пикът на лятото, когато гледаемостта е най-ниско? И то в 22:30?! Така че според мен ще го тестват и ако се представи добре, ще има по-дълъг сезон през пролетта. А и се видя, че с “Един за друг” вече не се получава. Затова мисля, че този нов кастинг е свързан с това. Иначе за какво ще пускат ново любовно реалити по никое време, а в същото време пускат кастинг анкета за друго? 😃
|
|
|
|
|
|