BG TV Talk
21 July 2026 19:23:32
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари  (Read 132933 times)
mickeymouse
Говорител

« Reply #40 on: 30 January 2025 20:36:06 »

И на мен ми се струва раничко, пък и вчера вече обявиха, че "Като две капки вода" ще почне на 22 февруари. Кому е нужно да има цели 12 дни дупка между стартовете на отделните предавания... 😕

Пуснали са и нова тарифа, обаче няма никакви промени в схемата, редактирана е единствено стартовата дата на Hell's Kitchen: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of-FEBRUARY-2025-update-30.01.pdf

А и четвъртък и петък (13ти и 14ти) ще има филми? Дали утре няма да обявят, че “Един за друг” ще стартира тогава?

Тази година тарифата им за февруари е пълна мистерия… 😂 Дори в сайтът им я няма, а след един ден започва новият месец
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #41 on: 31 January 2025 10:01:32 »

А и четвъртък и петък (13ти и 14ти) ще има филми? Дали утре няма да обявят, че “Един за друг” ще стартира тогава?

Тази година тарифата им за февруари е пълна мистерия… 😂 Дори в сайтът им я няма, а след един ден започва новият месец
Ами, според мен основната причина на сайта им все още да я няма тарифата за февруари, е, че просто тарифата в "Пиеро 97" не е реална. Аз също очаквам "Един за друг" да почне на 13 и 14 февруари, а и все още не мога да приема, че "Йелоустоун" ще се излъчва в праймтайма на активния сезон... 😁
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #42 on: 31 January 2025 19:16:20 »

Нова има кратко видео за предстоящия пролетен сезон. Там са включени обичайните и ясни вече формати,но ми направи впечатление, липсата на така очаквани "Кошмари в кухнята", 2рият сезон на "Клетката" и премиерата на сериала "Майките". Но пък присъстваше сериалът Йеллоустоун 😂. Явно верно го гласят за през целия сезон,което е пълен абсурд! Нищо,през този сезон като им се отрази на рейтингите,ще слезнат на земята 😁
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #43 on: 31 January 2025 19:47:12 »

Нова има кратко видео за предстоящия пролетен сезон. Там са включени обичайните и ясни вече формати,но ми направи впечатление, липсата на така очаквани "Кошмари в кухнята", 2рият сезон на "Клетката" и премиерата на сериала "Майките". Но пък присъстваше сериалът Йеллоустоун 😂. Явно верно го гласят за през целия сезон,което е пълен абсурд! Нищо,през този сезон като им се отрази на рейтингите,ще слезнат на земята 😁
Наистина доста странно решение за "Йелоустоун", но пък от друга страна, "ьТВ" също са заложили чужд сериал в праймтайма си.

"Кошмари в кухнята" може и още да не е снимано, понеже по телевизията въртят анонси за кастинг за предаването.

За българските сериали не знам каква е тази мода напоследък да се излъчват 1-2 години след заснемането им. Тук визирам и трите национални телевизии. 😕

И накрая да зачекна "Един за друг". Още няма официално прессъобщение, но в днешния брой на вестник "Телеграф" има реклама на предаването: https://prikachi.net/image/20250131-184502.d4Gv

Явно ще си върви само в четвъртък и петък, а какво ще има в събота, не е ясно. Очевидно няма да е новото реалити за живота на Николета Лозанова, щом и то не присъства в промото за пролетния сезон.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #44 on: 31 January 2025 20:22:15 »

Обявиха и последните известни участници в Хелс Китчън - Петя Буюклиева, Иво Аръков и Светлана Василева (доскоро Гущерова). Прави ми впечатление, че участниците се познават отпреди - Джулиана и Мегз са били в един сезон на Вип Брадър, Иво и Дънди са били в Съби Бийч, Джулиана и Иво в един сезон на Капките, което ще е тъпо, при положение, че няма да са участници, които не бихме видяли заедно.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #45 on: 31 January 2025 20:27:45 »

Съжалявам да го кажа, ама ако наистина не променят тарифата - ще бъде разочароващ сезон… Как ще излъчват “Йелоустоун” в прайтайма… При все, че в същото време по bTV ще върви собствена продукция? Абсурдно е.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #46 on: 01 February 2025 11:00:27 »

Съжалявам да го кажа, ама ако наистина не променят тарифата - ще бъде разочароващ сезон… Как ще излъчват “Йелоустоун” в прайтайма… При все, че в същото време по bTV ще върви собствена продукция? Абсурдно е.
По същото време да, но както вече писах, "ьТВ" също са заложили чужд сериал в понеделник в 22:00ч. Да видим обаче все пак "ьТВ" как ще отговорят на програмата на "Нова". Аз лично очаквам "Ергенът" да е в неделя и понеделник, а "Живот на кантар" да е във вторник и сряда. Така може би ще имат малко по-голям шанс срещу "Като две капки вода".
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #47 on: 01 February 2025 23:52:18 »

От понеделник „Черешката на тортата“ ще има премиерни епизоди. Но е много странна логиката, да имат няколко седмици с премиера, после с повторение, после премиера... Тъпо ще започнат пролетният си сезон от Нова.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #48 on: 02 February 2025 02:33:11 »

От понеделник „Черешката на тортата“ ще има премиерни епизоди. Но е много странна логиката, да имат няколко седмици с премиера, после с повторение, после премиера... Тъпо ще започнат пролетният си сезон от Нова.

От май до септември беше същата история с “Черешката”. Първо пуснаха премиерни епизоди, после повторения, после премиерни, после повторения и последните две седмици преди старта на есенния сезон пак бяха премиерни.  Grin Така че не е нещо ново, но и аз не разбирам логиката.

Или да излъчват премиерни епизоди, или повторения, няма смисъл да ги редуват.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #49 on: 02 February 2025 11:03:24 »

От май до септември беше същата история с “Черешката”. Първо пуснаха премиерни епизоди, после повторения, после премиерни, после повторения и последните две седмици преди старта на есенния сезон пак бяха премиерни.  Grin Така че не е нещо ново, но и аз не разбирам логиката.

Или да излъчват премиерни епизоди, или повторения, няма смисъл да ги редуват.
И аз не я разбирам тази логика, ама тяхна си работа... В случая явно не са пресметнали правилно колко заснети епизоди имат, понеже участниците през предстоящата седмица ще са все от миналия сезон на Hell's Kitchen и е логично да подгреят с тях точно преди старта на новия сезон на предаването. Може би и затова изтеглиха старта на Hell's Kitchen за 10, а не за 17 февруари, понеже е щяло да се наложи да дават 2 седмици повторения на "Черешката на тортата".
Report Spam   Logged

todorovavara
Потребител
*

« Reply #50 on: 02 February 2025 15:10:34 »

Вече в Пловдив има билбордове на Един за друг и е сигурно ,че ще започва от 20 февруари от 20 часа по NOVA. Всеки ден ще върви в четвъртък и петък от 20:00 часа. Сигурно ще обявят официално утре старта. https://prikachi.net/image/76922008-e04a-4597-9590-0ffcef4943d4.d3QG
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #51 on: 02 February 2025 16:27:19 »

Вече в Пловдив има билбордове на Един за друг и е сигурно ,че ще започва от 20 февруари от 20 часа по NOVA. Всеки ден ще върви в четвъртък и петък от 20:00 часа. Сигурно ще обявят официално утре старта. https://prikachi.net/image/76922008-e04a-4597-9590-0ffcef4943d4.d3QG
Да, аз също мисля, че утре ще пуснат прессъобщение за "Един за друг", а защо не и прессъобщение за пролетния сезон като цяло, та да видим дали наистина ще разчитат само на вече обявените 3 формата.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #52 on: 02 February 2025 16:48:07 »

Да, аз също мисля, че утре ще пуснат прессъобщение за "Един за друг", а защо не и прессъобщение за пролетния сезон като цяло, та да видим дали наистина ще разчитат само на вече обявените 3 формата.

Абсолютно, крайно време е за прессъобщение за пролетния сезон и за реалната тарифа.  Grin Никога не са се бавили толкова...
Report Spam   Logged
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #53 on: 02 February 2025 18:09:11 »

Дано сте прави и наистина пуснат като цяло за пролетния сезон - не вярвам събота да я оставят празна, личи се, че нарочно Един за друг ще е два дена, като че ли за да се вмъкне ново предаване, което дано не е това за Николета Лозанова.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #54 on: 03 February 2025 15:39:16 »

В програмата за другата седмица наистина са написани филми от 20:00ч за дните от четвъртък до неделя и то филми, които са излъчвани вече безброй пъти... От понеделник до сряда ще бъде Hell's Kitchen, както си беше и обявено, като епизодите в понеделник и вторник ще са до 23:00ч, а в сряда ще е до 22:30. Филмите в четвъртък и петък също ще са до 22:30, като после ще почнат направо късните новини.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #55 on: 03 February 2025 16:12:39 »

В програмата за другата седмица наистина са написани филми от 20:00ч за дните от четвъртък до неделя и то филми, които са излъчвани вече безброй пъти... От понеделник до сряда ще бъде Hell's Kitchen, както си беше и обявено, като епизодите в понеделник и вторник ще са до 23:00ч, а в сряда ще е до 22:30. Филмите в четвъртък и петък също ще са до 22:30, като после ще почнат направо късните новини.

Aма при все, че сезонът на bTV започва на 15ти, а те да излъчват филми...? Затова казвам, че или нарочно си бавят реалната тарифа и ще я обявят в последния момент, или и аз не знам... Grin Иначе струва ли ти се логично? То поне да бяха премиерни филми... Huh? Да не говорим, че вече сме 3ти, а в сайта им няма тарифа за февруари.  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #56 on: 03 February 2025 16:34:49 »

Aма при все, че сезонът на bTV започва на 15ти, а те да излъчват филми...? Затова казвам, че или нарочно си бавят реалната тарифа и ще я обявят в последния момент, или и аз не знам... Grin Иначе струва ли ти се логично? То поне да бяха премиерни филми... Huh? Да не говорим, че вече сме 3ти, а в сайта им няма тарифа за февруари.  Grin
Засега само предполагаме, че форматите на "ьТВ" ще почнат на 15 февруари... Така бяха написали в тарифата, но до момента нищо официално не са обявили. Все още не са си пуснали и програмата за другата седмица, тъй че аз очаквам да дръпнат по-рано стартовете поне на някои от предаванията си.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #57 on: 03 February 2025 18:40:56 »

Абсолютно никаква логика няма в програмата на Нова ?! Какъв е смисълът да  пуснеш Хелс китчън 10 дена преди останалите формати,като в същата седмица няма да излъчат Един за друг в тази седмица,а чак от 20-ти. И от четвъртък до неделя в праймтайма ще въртят до болка познати филми. И даже срещу старта на Бригада нов дом и Живот на кантар,също ще заложат на филми. Пълен абсурд🤣. Не знам ама хич не върви на добре тази телевизия.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #58 on: 03 February 2025 19:18:51 »

И аз казах, че е абсурдно, но да не пресилваме толкова нещата. Както каза Spike, тарифата на bTV е ориентировъчна, както и тази на NOVA. Така че нищо не е на сто процента сигурно.
Report Spam   Logged
PLTV
Зрител

« Reply #59 on: 03 February 2025 22:02:02 »

Хората още миналата година ви казаха, че спирането на рекламите за хазарт ще се отрази в орязване на форматите и епизодите им, вие продължавате да се чудите.

Просто искат да удължат максимално тв сезона за да увеличат приходите от реклами.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Go Up
  Print  

Jump to: