|
mickeymouse
|
А и четвъртък и петък (13ти и 14ти) ще има филми? Дали утре няма да обявят, че “Един за друг” ще стартира тогава? Тази година тарифата им за февруари е пълна мистерия… 😂 Дори в сайтът им я няма, а след един ден започва новият месец
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
А и четвъртък и петък (13ти и 14ти) ще има филми? Дали утре няма да обявят, че “Един за друг” ще стартира тогава?
Тази година тарифата им за февруари е пълна мистерия… 😂 Дори в сайтът им я няма, а след един ден започва новият месец
Ами, според мен основната причина на сайта им все още да я няма тарифата за февруари, е, че просто тарифата в "Пиеро 97" не е реална. Аз също очаквам "Един за друг" да почне на 13 и 14 февруари, а и все още не мога да приема, че "Йелоустоун" ще се излъчва в праймтайма на активния сезон... 😁
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Нова има кратко видео за предстоящия пролетен сезон. Там са включени обичайните и ясни вече формати,но ми направи впечатление, липсата на така очаквани "Кошмари в кухнята", 2рият сезон на "Клетката" и премиерата на сериала "Майките". Но пък присъстваше сериалът Йеллоустоун 😂. Явно верно го гласят за през целия сезон,което е пълен абсурд! Нищо,през този сезон като им се отрази на рейтингите,ще слезнат на земята 😁
|
|
|
|
|
|
spike
|
Нова има кратко видео за предстоящия пролетен сезон. Там са включени обичайните и ясни вече формати,но ми направи впечатление, липсата на така очаквани "Кошмари в кухнята", 2рият сезон на "Клетката" и премиерата на сериала "Майките". Но пък присъстваше сериалът Йеллоустоун 😂. Явно верно го гласят за през целия сезон,което е пълен абсурд! Нищо,през този сезон като им се отрази на рейтингите,ще слезнат на земята 😁
Наистина доста странно решение за "Йелоустоун", но пък от друга страна, "ьТВ" също са заложили чужд сериал в праймтайма си. "Кошмари в кухнята" може и още да не е снимано, понеже по телевизията въртят анонси за кастинг за предаването. За българските сериали не знам каква е тази мода напоследък да се излъчват 1-2 години след заснемането им. Тук визирам и трите национални телевизии. 😕 И накрая да зачекна "Един за друг". Още няма официално прессъобщение, но в днешния брой на вестник "Телеграф" има реклама на предаването: https://prikachi.net/image/20250131-184502.d4GvЯвно ще си върви само в четвъртък и петък, а какво ще има в събота, не е ясно. Очевидно няма да е новото реалити за живота на Николета Лозанова, щом и то не присъства в промото за пролетния сезон.
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Обявиха и последните известни участници в Хелс Китчън - Петя Буюклиева, Иво Аръков и Светлана Василева (доскоро Гущерова). Прави ми впечатление, че участниците се познават отпреди - Джулиана и Мегз са били в един сезон на Вип Брадър, Иво и Дънди са били в Съби Бийч, Джулиана и Иво в един сезон на Капките, което ще е тъпо, при положение, че няма да са участници, които не бихме видяли заедно.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Съжалявам да го кажа, ама ако наистина не променят тарифата - ще бъде разочароващ сезон… Как ще излъчват “Йелоустоун” в прайтайма… При все, че в същото време по bTV ще върви собствена продукция? Абсурдно е.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Съжалявам да го кажа, ама ако наистина не променят тарифата - ще бъде разочароващ сезон… Как ще излъчват “Йелоустоун” в прайтайма… При все, че в същото време по bTV ще върви собствена продукция? Абсурдно е.
По същото време да, но както вече писах, "ьТВ" също са заложили чужд сериал в понеделник в 22:00ч. Да видим обаче все пак "ьТВ" как ще отговорят на програмата на "Нова". Аз лично очаквам "Ергенът" да е в неделя и понеделник, а "Живот на кантар" да е във вторник и сряда. Така може би ще имат малко по-голям шанс срещу "Като две капки вода".
|
|
|
|
|
pesho
|
От понеделник „Черешката на тортата“ ще има премиерни епизоди. Но е много странна логиката, да имат няколко седмици с премиера, после с повторение, после премиера... Тъпо ще започнат пролетният си сезон от Нова.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
От понеделник „Черешката на тортата“ ще има премиерни епизоди. Но е много странна логиката, да имат няколко седмици с премиера, после с повторение, после премиера... Тъпо ще започнат пролетният си сезон от Нова.
От май до септември беше същата история с “Черешката”. Първо пуснаха премиерни епизоди, после повторения, после премиерни, после повторения и последните две седмици преди старта на есенния сезон пак бяха премиерни.  Така че не е нещо ново, но и аз не разбирам логиката. Или да излъчват премиерни епизоди, или повторения, няма смисъл да ги редуват.
|
|
|
|
|
|
spike
|
От май до септември беше същата история с “Черешката”. Първо пуснаха премиерни епизоди, после повторения, после премиерни, после повторения и последните две седмици преди старта на есенния сезон пак бяха премиерни.  Така че не е нещо ново, но и аз не разбирам логиката. Или да излъчват премиерни епизоди, или повторения, няма смисъл да ги редуват. И аз не я разбирам тази логика, ама тяхна си работа... В случая явно не са пресметнали правилно колко заснети епизоди имат, понеже участниците през предстоящата седмица ще са все от миналия сезон на Hell's Kitchen и е логично да подгреят с тях точно преди старта на новия сезон на предаването. Може би и затова изтеглиха старта на Hell's Kitchen за 10, а не за 17 февруари, понеже е щяло да се наложи да дават 2 седмици повторения на "Черешката на тортата".
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Да, аз също мисля, че утре ще пуснат прессъобщение за "Един за друг", а защо не и прессъобщение за пролетния сезон като цяло, та да видим дали наистина ще разчитат само на вече обявените 3 формата.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Да, аз също мисля, че утре ще пуснат прессъобщение за "Един за друг", а защо не и прессъобщение за пролетния сезон като цяло, та да видим дали наистина ще разчитат само на вече обявените 3 формата.
Абсолютно, крайно време е за прессъобщение за пролетния сезон и за реалната тарифа.  Никога не са се бавили толкова...
|
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Дано сте прави и наистина пуснат като цяло за пролетния сезон - не вярвам събота да я оставят празна, личи се, че нарочно Един за друг ще е два дена, като че ли за да се вмъкне ново предаване, което дано не е това за Николета Лозанова.
|
|
|
|
|
|
spike
|
В програмата за другата седмица наистина са написани филми от 20:00ч за дните от четвъртък до неделя и то филми, които са излъчвани вече безброй пъти... От понеделник до сряда ще бъде Hell's Kitchen, както си беше и обявено, като епизодите в понеделник и вторник ще са до 23:00ч, а в сряда ще е до 22:30. Филмите в четвъртък и петък също ще са до 22:30, като после ще почнат направо късните новини.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
В програмата за другата седмица наистина са написани филми от 20:00ч за дните от четвъртък до неделя и то филми, които са излъчвани вече безброй пъти... От понеделник до сряда ще бъде Hell's Kitchen, както си беше и обявено, като епизодите в понеделник и вторник ще са до 23:00ч, а в сряда ще е до 22:30. Филмите в четвъртък и петък също ще са до 22:30, като после ще почнат направо късните новини.
Aма при все, че сезонът на bTV започва на 15ти, а те да излъчват филми...? Затова казвам, че или нарочно си бавят реалната тарифа и ще я обявят в последния момент, или и аз не знам...  Иначе струва ли ти се логично? То поне да бяха премиерни филми...  Да не говорим, че вече сме 3ти, а в сайта им няма тарифа за февруари. 
|
|
|
|
|
|
spike
|
Aма при все, че сезонът на bTV започва на 15ти, а те да излъчват филми...? Затова казвам, че или нарочно си бавят реалната тарифа и ще я обявят в последния момент, или и аз не знам...  Иначе струва ли ти се логично? То поне да бяха премиерни филми...  Да не говорим, че вече сме 3ти, а в сайта им няма тарифа за февруари.  Засега само предполагаме, че форматите на "ьТВ" ще почнат на 15 февруари... Така бяха написали в тарифата, но до момента нищо официално не са обявили. Все още не са си пуснали и програмата за другата седмица, тъй че аз очаквам да дръпнат по-рано стартовете поне на някои от предаванията си.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Aма при все, че сезонът на bTV започва на 15ти, а те да излъчват филми...? Затова казвам, че или нарочно си бавят реалната тарифа и ще я обявят в последния момент, или и аз не знам...  Иначе струва ли ти се логично? То поне да бяха премиерни филми...  Да не говорим, че вече сме 3ти, а в сайта им няма тарифа за февруари.  Абсолютно никаква логика няма в програмата на Нова ?! Какъв е смисълът да пуснеш Хелс китчън 10 дена преди останалите формати,като в същата седмица няма да излъчат Един за друг в тази седмица,а чак от 20-ти. И от четвъртък до неделя в праймтайма ще въртят до болка познати филми. И даже срещу старта на Бригада нов дом и Живот на кантар,също ще заложат на филми. Пълен абсурд🤣. Не знам ама хич не върви на добре тази телевизия.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
И аз казах, че е абсурдно, но да не пресилваме толкова нещата. Както каза Spike, тарифата на bTV е ориентировъчна, както и тази на NOVA. Така че нищо не е на сто процента сигурно.
|
|
|
|
|
|
PLTV
|
Хората още миналата година ви казаха, че спирането на рекламите за хазарт ще се отрази в орязване на форматите и епизодите им, вие продължавате да се чудите.
Просто искат да удължат максимално тв сезона за да увеличат приходите от реклами.
|
|
|
|
|
|