mickeymouse
|
За първи път в историята на телевизията/поне така мисля/, над 2 часа без реклама по време на излъчването на Хелс китчън! Явно след погрома с Ергена вчера,днес се реваншират.
На кого се реваншират? 😂 Нормално е Ергенът да направи добри резултати в неделен ефир. В същото време, Нова можеха да преместят Хелс Китчън да започне в неделя, но от 3ти до 7ми го рекламираха, че започва в понеделник, така че нямаше голяма логика. На стартовите епизоди масово няма реклами.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
На кого се реваншират? 😂
Нормално е Ергенът да направи добри резултати в неделен ефир. В същото време, Нова можеха да преместят Хелс Китчън да започне в неделя, но от 3ти до 7ми го рекламираха, че започва в понеделник, така че нямаше голяма логика.
На стартовите епизоди масово няма реклами.
Е не имах предвид,че заради повторението вчера. Иначе винаги е било до един час и малко,но сега цели 2 часа и 19 минути. Днеска ще е по-различен рейтинга със сигурност.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Е не имах предвид,че заради повторението вчера. Иначе винаги е било до един час и малко,но сега цели 2 часа и 19 минути. Днеска ще е по-различен рейтинга със сигурност.
Просто са предвидили, че Ергенът ще получи голяма аудитория в неделя и са решили днес да няма почти никакви реклами днес, за да няма превключвания. 😃
|
|
|
|
pesho
|
Нова след 22 ще направят добър рейтинг. БТВ заложиха на поредното повторение, което е грешка. А можеше да премонтират до 23 с рекламите.
|
|
|
|
mickeymouse
|
10.02.2025
18-59 (20:00 - 22:50) NOVA - Hells Kitchen - 32,6% bTV - Ергенът - 27,3%
След 22ч. аудиторният дял на NOVA е скочил над 40%.
|
|
|
|
Mr.D.
|
10.02.2025
18-59 (20:00 - 22:50) NOVA - Hells Kitchen - 32,6% bTV - Ергенът - 27,3%
След 22ч. аудиторният дял на NOVA е скочил над 40%.
Така съобщени данните не са изцяло коректни. Правилно би било така: 18-59 NOVA - Hells Kitchen - 32,6% bTV - bTV в същия слот 20:00-22:50 ч. - 27,3% Данните на ГАРБ, разпространени от NOVA наистина са тези, но става въпрос за целия период от 20:00 до 22:50 ч. Това вкючва почти цял час, при който Hell`s Kitchen e бил срещу повторението на "Коя е тази песен?". Това - заедно с обяснението, че след 22:00 ч. аудиторният дял е над 40%(колкото беше "Ергенът" в неделя), означава, че в първите 2 часа на пряка конкуренция между двете предавания очевидно резултатите са доста близки. След като сумарните(средни) резултати за 3-те часа излизат само с около 5 пункта преднина за NOVA.
|
|
|
|
pesho
|
Утре вечер от 22 ч, поредното повторение на Кошмари в кухнята.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Утре вечер от 22 ч, поредното повторение на Кошмари в кухнята.
Подгряват за новия сезон. В интервю за Събуди се шеф Манчев беше казал, че новите епизоди стартират през март.
|
|
|
|
spike
|
Подгряват за новия сезон. В интервю за Събуди се шеф Манчев беше казал, че новите епизоди стартират през март.
Тоест "Кошмари в кухнята" ще е във вторник и сряда вместо "Йелоустоун"? Или пък само единия ден, а в другия ден да пуснат сезон 2 на "Клетката"? То впрочем за другата седмица си пише "Йелоустоун" във вторник и сряда, а "Кошмари в кухнята" въобще го няма в програмата.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Тоест "Кошмари в кухнята" ще е във вторник и сряда вместо "Йелоустоун"? Или пък само единия ден, а в другия ден да пуснат сезон 2 на "Клетката"? То впрочем за другата седмица си пише "Йелоустоун" във вторник и сряда, а "Кошмари в кухнята" въобще го няма в програмата.
Така мисля, а и Манчев беше казал, че новият сезон започва през март. Но преди малко в Instagram видях стори, на което от Нова рекламират Йелоустоун, така че не знам. 😂
|
|
|
|
spike
|
Така мисля, а и Манчев беше казал, че новият сезон започва през март. Но преди в Instagram видях стори, на което от Нова рекламират Йелоустоун, така че не знам. 😂
Възможно е да имат по-малко заснети епизоди на "Кошмари в кухнята" и да почне по-късно през сезона, след финала на "Йелоустоун". С нетърпение чакам тарифата за март, за да видя дали там ще се запази досегашната подредба на шоутата, обаче и нея нещо я бавят...
|
|
|
|
mickeymouse
|
Възможно е да имат по-малко заснети епизоди на "Кошмари в кухнята" и да почне по-късно през сезона, след финала на "Йелоустоун".
С нетърпение чакам тарифата за март, за да видя дали там ще се запази досегашната подредба на шоутата, обаче и нея нещо я бавят...
Ами, май позна. Не знам за бройката епизоди, но в Wikipedia е редактирана статията за "Клетката". Пише, че втори сезон започва през март: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_(%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB) Както казах, "Кошмари в кухнята" също би трябвало да започнат през март. Така че е ясно какво ще има във вторник и сряда от 22:00. Много е възможно да са заложили на няколко епизода на "Йелоустоун", колкото да запълнят няколко дупки.
|
|
|
|
spike
|
През есента заложиха на подобна схема - повторение на "Полицаите от края на града" от 22:00ч, докато почне новият сезон на Big Brother, който също беше по-къс от обичайното. За статията в Wikipedia не знам до колко би могла да е достоверна, но сезон 2 на "Клетката" би трябвало да е с нормална дължина от 12 епизода. От друга страна "Майките" вече беше обявен като мини-сериал с едва 6 епизода, та може и той редом с "Кошмари в кухнята" да почнат по-късно през сезона.
|
|
|
|
mickeymouse
|
През есента заложиха на подобна схема - повторение на "Полицаите от края на града" от 22:00ч, докато почне новият сезон на Big Brother, който също беше по-къс от обичайното.
За статията в Wikipedia не знам до колко би могла да е достоверна, но сезон 2 на "Клетката" би трябвало да е с нормална дължина от 12 епизода. От друга страна "Майките" вече беше обявен като мини-сериал с едва 6 епизода, та може и той редом с "Кошмари в кухнята" да почнат по-късно през сезона.
Според мен Майките ще бъда премиерен сериал за еквивалента на Войо, който подготвят. Такива сериали, които имат по 6-8 епизода, са точно за такива платформи. А относно Wikipedia - в последната една година информацията винаги е точна. Да не забравяме, че Капките също стартират малко по-късно. Така че няма да се изненадам, ако с Като две капки вода, Кошмари в кухнята и Клетката издължат сезона с няколко седмици.
|
|
|
|
spike
|
Според мен Майките ще бъда премиерен сериал за еквивалента на Войо, който подготвят. Такива сериали, които имат по 6-8 епизода, са точно за такива платформи.
А относно Wikipedia - в последната една година информацията винаги е точна. Да не забравяме, че Капките също стартират малко по-късно. Така че няма да се изненадам, ако с Като две капки вода, Кошмари в кухнята и Клетката издължат сезона с няколко седмици.
Ами то първоначално трябваше всички формати да стартират в седмицата 17-23 февруари, поне така пишеше в тарифите и на двете телевизии. "Нова" обаче сами се прецакаха като изтеглиха старта на Hell's Kitchen за 10 февруари. От там "ьТВ" отвърнаха с изтегляне на техните формати и впоследствие "Нова" бяха принудени да изтеглят също старта на "Един за друг". "Като две капки вода" остана с по-късен старт, защото е единственото предаване на живо и съответно там е много по-сложно стартовата дата да се изтегли по-рано.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами то първоначално трябваше всички формати да стартират в седмицата 17-23 февруари, поне така пишеше в тарифите и на двете телевизии. "Нова" обаче сами се прецакаха като изтеглиха старта на Hell's Kitchen за 10 февруари. От там "ьТВ" отвърнаха с изтегляне на техните формати и впоследствие "Нова" бяха принудени да изтеглят също старта на "Един за друг". "Като две капки вода" остана с по-късен старт, защото е единственото предаване на живо и съответно там е много по-сложно стартовата дата да се изтегли по-рано.
За това съм съгласен. Нямаше нужда да изтеглят стартът на Hells Kitchen. По-хубаво щеше да бъде, ако всичко започне в една седмица, но те си знаят
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ужас,тези верно ще я карат на 3 формата през целия сезон. Егати резила 🤣. А в събота Един за друг по един час ?! Каква е логиката,никога не е имало епизод по 1 час. Странни решения. И за къде пазят сезоните на Кошмари в кухнята,Клетката и Майките? По-добре да си излъчваме повторение на американски сериал. Определено късните предания на БТВ след 22:15,доооста ще дръпнат.
|
|
|
|
spike
|
Ужас,тези верно ще я карат на 3 формата през целия сезон. Егати резила 🤣. А в събота Един за друг по един час ?! Каква е логиката,никога не е имало епизод по 1 час. Странни решения. И за къде пазят сезоните на Кошмари в кухнята,Клетката и Майките? По-добре да си излъчваме повторение на американски сериал. Определено късните предания на БТВ след 22:15,доооста ще дръпнат.
И аз не разбирам тези решения... имат 2 готови сериала и може би 2 готови предавания, ама си ги кътат за необятното бъдеще... 😕 Като са решили да дават чужд сериал в праймтайма, поне да беше премиерен, а те - повторение...
|
|
|
|
Mr.D.
|
NOVA също разпространиха рейтинг данни за вчерашния ден, 13. февруари. Те са на GARB
Таргет групата е различна: 18-59 г.: NOVA - "Един за друг" - 27,6% bTV - bTV в този часови слот(20:00-23:00) - 25,8% Преднината на NOVA е 1,8 пункта
|
|
|
|
|