spike
|
Хората още миналата година ви казаха, че спирането на рекламите за хазарт ще се отрази в орязване на форматите и епизодите им, вие продължавате да се чудите.
Просто искат да удължат максимално тв сезона за да увеличат приходите от реклами.
Да, де, ама в случая "Нова" имат 2 заснети сериала и може би един неизлъчен сезон на "Кошмари в кухнята". Въпросът е защо си ги държат без да ги излъчват...  Иначе аз от самото начало бях против забраната на рекламата на хазарт. Определено имаше нужда от ограничаване, но не и от пълна забрана. Спокойно може да е като алкохола, който може да се рекламира от 22:00 до 6:00ч.
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Не разбирам защо приемате с такава драма излъчването на сериали и филми в праймтайма... видимо програмната политика се изменя и се залага на дълги епизоди на основните продукции, а други програми в късния слот - след 22/22:30 ч. И bTV го правят с гейм шоутата, а NOVA през есента с Big Brother(сега с "Йелоустоун"). Спирането на рекламата на хазарта - и то в момента, когато беше направено(седмица преди старта на предизборна кампания) не само заради добрите намерения, че се пазят децата и тн(които удобно служат за оправдания), а се използваше като опит за натиск и върху двете големи частни телевизии. Наблюдение, което не е мое, а всички професионалисти(и журналисти, и медийни експерти) на пазара го знаят и виждат. Сезонът започва по-рано, едва ли ще го "удължат" да е повече от 13/14 седмици, а NOVA по-скоро сигурно ще направят пауза в дни около Великден/Гергьовден/25 май и други официални празници, както и друг път са правили. Съвсем логично и bTV утре или до сряда ще обявят своите стартове и то те ще са по-ранни от заложените в тарифата, която тук се дискутира, за да се отговори на NOVA. В противен случай NOVA остава лидер в тези дни(заради новите сезони на продукциите им), а bTV губи много от шер. А от там - се губи и средния сумарен дял за месеца, който и двете медии гонят като цел И една молба към всички - моля ви да спазвате правилата. Това е тема за обсъждане на програмата на NOVA, а коментарите за тази на bTV да е в съответната тема, както и другите дискусии - на правилното място.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Точно и аз това щях да напиша. Очевидно това е в отговор на "ьТВ", които също стартират всичките си формати в седмицата 10-16 февруари. Засега обаче "Нова" са заложили филми на 15 и 16 февруари, да видим дали ще ги заместят с нещо друго...
|
|
|
|
mickeymouse
|
Точно и аз това щях да напиша. Очевидно това е в отговор на "ьТВ", които също стартират всичките си формати в седмицата 10-16 февруари. Засега обаче "Нова" са заложили филми на 15 и 16 февруари, да видим дали ще ги заместят с нещо друго...
Не ми се вярва. Предполагам, че утре ще корегират и за “Капките”.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Надали ще редактират, вече има билборди, както и Маги Халваджиян рекламират за специалния епизод на 22 февруари. Макар че не пречи нормалният сезон да почне една седмица по-рано. И все пак ме съмнява да го заменят, въпреки че е нелогично да почне седмица по-късно.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Надали ще редактират, вече има билборди, както и Маги Халваджиян рекламират за специалния епизод на 22 февруари. Макар че не пречи нормалният сезон да почне една седмица по-рано. И все пак ме съмнява да го заменят, въпреки че е нелогично да почне седмица по-късно.
И за “Един за друг” има билборди и реклами във вестници, че започва на 20-ти, но уви. 
|
|
|
|
TopCat
|
Корекция на Капките няма да има, стига сте си чесали езиците и трупали безсмислени постове.
Едно шоу на живо изисква съвсем различна подготовка и реакция, не може просто ей така да променят датата в движение.
Замислете се малко за логистичните трудности и може да ви светне крушката защо това няма да се случи.
|
Hater by Design.
|
|
|
mickeymouse
|
Корекция на Капките няма да има, стига сте си чесали езиците и трупали безсмислени постове.
Едно шоу на живо изисква съвсем различна подготовка и реакция, не може просто ей така да променят датата в движение.
Замислете се малко за логистичните трудности и може да ви светне крушката защо това няма да се случи.
И ще отговорят на bTV с "Доктор Дулитъл" и "Мисис и Мистър Смит" ли? 
|
|
|
|
spike
|
И ще отговорят на bTV с "Доктор Дулитъл" и "Мисис и Мистър Смит" ли?  Е, съвсем възможно е изненадващо да пльоснат в програмата въпросното ново риалити за живота на Николета Лозанова и заснетите сериали или пък "Скрита самоличност", нищо че не присъстват в промото за пролетния сезон.
|
|
|
|
evgata
|
един за друг е преместен за 13,02,2025 Любимото любовно риалити на България “Един за друг” се завръща в ефира на @nova.bg за нови вълнуващи романтични приключения с два премиерни епизода на 13 и 14 февруари от 20:00 ч. Вилата на любовта ще отвори врати за 13 влюбени двойки, готови да докажат, че заедно могат да преодолеят всяко предизвикателство, пред което се изправят. 
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
В метрото мернах една реклама на ново реалити, май беше по Нова. Нещо свързано с фитнеса беше.
|
|
|
|
mickeymouse
|
В метрото мернах една реклама на ново реалити, май беше по Нова. Нещо свързано с фитнеса беше.
Ако визираш “Живот на кантар” - ще се излъчва по конкуренцията.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ами не - Нова ще си излъчват игралния филм "Доктор Дулитъл" ,а Хелса си остава за понеделник. Нова телевизия още на старта хвърля бяло знаме😂
|
|
|
|
spike
|
Ами не - Нова ще си излъчват игралния филм "Доктор Дулитъл" ,а Хелса си остава за понеделник. Нова телевизия още на старта хвърля бяло знаме😂
Ще видим... аз в последните 1-2 години съм доста скептичен към пролетната им програма, понеже има максимум 2-3 продукции, които успяват да ми грабнат интереса, но въпреки това "Нова" успяват да ме опровергаят с доста високи рейтинги. И все пак съм крайно любопитен дали наистина ще излъчват "Йелоустоун" в праймтайма, та нямам търпение да излезе програмата за седмицата 17-23 февруари.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ще видим... аз в последните 1-2 години съм доста скептичен към пролетната им програма, понеже има максимум 2-3 продукции, които успяват да ми грабнат интереса, но въпреки това "Нова" успяват да ме опровергаят с доста високи рейтинги.
И все пак съм крайно любопитен дали наистина ще излъчват "Йелоустоун" в праймтайма, та нямам търпение да излезе програмата за седмицата 17-23 февруари.
Утре, в крайна сметка, ще излъчат финалът на миналогодишния сезон на "Като две капки вода". Добро програмно решение е, не го очаквах. 
|
|
|
|
spike
|
Утре, в крайна сметка, ще излъчат финалът на миналогодишния сезон на "Като две капки вода". Добро програмно решение е, не го очаквах.  Интересно решение, да. И остава да видим дали дори повторение на "Като две капки вода" ще размаже конкуренцията. 😁 За другия уикенд обаче продължава да си пише филми в програмата, а пък "ьТВ" тогава са заложили на нови продукции, та очаквам и за тогава да направят промени в последния момент.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Интересно решение, да. И остава да видим дали дори повторение на "Като две капки вода" ще размаже конкуренцията. 😁
За другия уикенд обаче продължава да си пише филми в програмата, а пък "ьТВ" тогава са заложили на нови продукции, та очаквам и за тогава да направят промени в последния момент.
Абсолютно 😁 И аз не мисля, че ще излъчват филми, но промяната в програмата ще се случи в последния момент 😕
|
|
|
|
mariokrushkin
|
За първи път в историята на телевизията/поне така мисля/, над 2 часа без реклама по време на излъчването на Хелс китчън! Явно след погрома с Ергена вчера,днес се реваншират.
|
|
|
|
|