spike
|
За сметка на "ьТВ", които това лято явно ще ни мъчат с повторения на провалени предавания от сутрин до вечер, "Нова" са се взели в ръце и са си променили праймтайма. От понеделник (2 юни) в 21:00ч. вместо повторението на "Алея на славата" ще върви премиерният сериал "Военни престъпления: Хавай".
|
|
|
|
|
|
spike
|
Не знам дали FOX са излъчили всички сезони... Може сега "Нова" да пуснат неизлъчван сезон и затова да пише, че е премиерен.
|
|
|
|
spike
|
Интервю с Магърдич и Кремена Халваджиян от тази сутрин:
Доста теми се засягат в разговора, но за малко се споменават и бъдещите им проекти. Както вече е ясно, "Пееш или лъжеш" и "Като две капки вода" са сред акцентите в програмата на "Нова", но Магърдич споменава, че скоро почват работа и по много голям и дълъг сериал. Не става ясно за коя телевизия ще е, но сериалите с много епизоди обикновено са за "ьТВ" и "Нова".
|
|
|
|
spike
|
Шеф Манчев е в Германия, като там снимат "Кошмари в кухнята":
Остава само да гадаем кога аджеба ще излъчат тези вече митични нови епизоди на предаването, за които само се говори от няколко години. 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Шеф Манчев е в Германия, като там снимат "Кошмари в кухнята":
Остава само да гадаем кога аджеба ще излъчат тези вече митични нови епизоди на предаването, за които само се говори от няколко години.  Човек от продукцията беше казал, че ще е част от есенната програмна схема. Та е много възможно да го сложат в понеделник, когато скъсят епизодът на "Игри на волята". Иначе не виждам как ще стане сред "Игри на волята", "Биг Брадър", "Пееш или лъжеш" и "Диви и красиви" (ако е вярна информацията, но мисля, че е вярна).
|
|
|
|
spike
|
Човек от продукцията беше казал, че ще е част от есенната програмна схема. Та е много възможно да го сложат в понеделник, когато скъсят епизодът на "Игри на волята". Иначе не виждам как ще стане сред "Игри на волята", "Биг Брадър", "Пееш или лъжеш" и "Диви и красиви" (ако е вярна информацията, но мисля, че е вярна).
Не знам в крайна сметка колко епизода са успели да заснемат.... Предполагам, че точно малкият брой епизоди е причината толкова да бавят новия сезон. Все пак е възможно да остане за десерт през декември, понеже повечето формати свършват в началото на месеца и после се чудят с какво да пълнят програмата до Коледа. Пък понеделника поне миналата година го запълниха с епизод на Big Brother, вероятно и тази есен ще е така.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Не знам в крайна сметка колко епизода са успели да заснемат.... Предполагам, че точно малкият брой епизоди е причината толкова да бавят новия сезон. Все пак е възможно да остане за десерт през декември, понеже повечето формати свършват в началото на месеца и после се чудят с какво да пълнят програмата до Коледа. Пък понеделника поне миналата година го запълниха с епизод на Big Brother, вероятно и тази есен ще е така.
Не знам... Аз не виждам къде ще сложат и "Диви и красиви", ако е истина... 
|
|
|
|
spike
|
Не знам... Аз не виждам къде ще сложат и "Диви и красиви", ако е истина...  Ами... или ще е веднъж седмично в събота например, или ще е през половината сезон, като ще си разменят слотовете с Big Brother. Аз поне не виждам друг вариант да успеят да го вместят и него в праймтайма. Да не забравяме, че имат заснет и втори сезон на "Клетката", ама за него съм на 99% сигурен, че ще остане чак за пролетта на 2026г.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Обаче, “Муха в супата” се провали като “Скрита самоличност”. Не могат да улучат точното предаване за заместител на “Черешката на тортата”… 😃 Ами... или ще е веднъж седмично в събота например, или ще е през половината сезон, като ще си разменят слотовете с Big Brother. Аз поне не виждам друг вариант да успеят да го вместят и него в праймтайма. Да не забравяме, че имат заснет и втори сезон на "Клетката", ама за него съм на 99% сигурен, че ще остане чак за пролетта на 2026г.
О, да. “Клетката” сто процента ще остане за пролетта на 2026 г., плюс сериалът на Халваджиян, който би трябвало да е за “Нова”.
|
|
|
|
spike
|
Обаче, “Муха в супата” се провали като “Скрита самоличност”. Не могат да улучат точното предаване за заместител на “Черешката на тортата”… 😃
О, да. “Клетката” сто процента ще остане за пролетта на 2026 г., плюс сериалът на Халваджиян, който би трябвало да е за “Нова”.
Да, ама кастингът за "Скрита самоличност" си стои отворен, пък и през декември постигна доста прилични резултати от 18:00ч., тъй че предполагам, че от есента ще се завърне триумфално в късния следобед за сметка на "Семейни войни", освен ако пак не извадят някакви неизлъчвани епизоди на "Семейни войни".  Сериала на Халваджиян не виждам как биха могли да го вместят в праймтайма, ако наистина е с много епизоди... Според мен е възможно и да е за "ьТВ" като евентуален заместител на късните куиз шоута. Пък и "Нова" като че ли се вразумиха и видяха, че 90% от дългите сериали са абсолютни провали, а Big Brother например е доста по-евтин и доходоносен формат.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Да, ама кастингът за "Скрита самоличност" си стои отворен, пък и през декември постигна доста прилични резултати от 18:00ч., тъй че предполагам, че от есента ще се завърне триумфално в късния следобед за сметка на "Семейни войни", освен ако пак не извадят някакви неизлъчвани епизоди на "Семейни войни".  Сериала на Халваджиян не виждам как биха могли да го вместят в праймтайма, ако наистина е с много епизоди... Според мен е възможно и да е за "ьТВ" като евентуален заместител на късните куиз шоута. Пък и "Нова" като че ли се вразумиха и видяха, че 90% от дългите сериали са абсолютни провали, а Big Brother например е доста по-евтин и доходоносен формат. Абсолютно си прав, ама защо ще го тийзва на “На кафе”? За сериалът на “Бнт” не е казал и дума в предаване на “Нова”… Възможно е сериалът е да е заместител на “Един за друг” за следващата пролет?
|
|
|
|
spike
|
Абсолютно си прав, ама защо ще го тийзва на “На кафе”? За сериалът на “Бнт” не е казал и дума в предаване на “Нова”… Възможно е сериалът е да е заместител на “Един за друг” за следващата пролет?
Във въпросното интервю от морето миналата седмица имаше намек за сериала на БНТ... Кремена каза, че Магърдич е прочел книга и веднага решил да направи сериал по нея, като не се споменава заглавието, но става въпрос точно за "Мамник".
|
|
|
|
mickeymouse
|
Във въпросното интервю от морето миналата седмица имаше намек за сериала на БНТ... Кремена каза, че Магърдич е прочел книга и веднага решил да направи сериал по нея, като не се споменава заглавието, но става въпрос точно за "Мамник".
Ахаа, ами, не знам. Скоро ще се разбере. Ще се изненадам, ако наистина е сериал за "Нова".
|
|
|
|
spike
|
Тарифата за юли: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1749812418_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_july_2025.xlsxДо средата на месеца праймтайма си е в сегашния вид - "Муха в супата" и "Военни престъпления: Хавай". От 14 юли обаче настъпват доста необичайни промени и праймтаймът ще изглежда така: Понеделник 20:00 "Пееш или лъжеш" - повторение 22:00 Новини Вторник 20:00 "Кошмари в кухнята" - повторение 21:00 "Военни престъпления: Хавай" 22:00 Новини Сряда 20:00 "Шеф под прикритие" - повторение 21:00 "Военни престъпления: Хавай" 22:00 Новини Четвъртък 20:00 All Inclusive - повторение 21:00 "Военни престъпления: Хавай" 22:00 Новини Петък 20:00 Филм 22:00 Новини Събота и неделя 20:00 Филм 22:00 Филм Другата странна промяна е, че от 21 юли "На кафе" ще е само 30 минути - от 9:30 до 10:00ч., а от 10:00 до 12:00ч. ще има филми. Както вече е ясно, "Пееш или лъжеш" и "Кошмари в кухнята" ще имат нови сезони, та явно през лятото ще загреят зрителите със стари епизоди. Чудя се обаче щом ще повтарят също "Шеф под прикритие" и All Inclusive, дали през есента няма и те да имат нови сезони?
|
|
|
|
mickeymouse
|
Тарифата за юли: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1749812418_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_july_2025.xlsxДо средата на месеца праймтайма си е в сегашния вид - "Муха в супата" и "Военни престъпления: Хавай". От 14 юли обаче настъпват доста необичайни промени и праймтаймът ще изглежда така: Понеделник 20:00 "Пееш или лъжеш" - повторение 22:00 Новини Вторник 20:00 "Кошмари в кухнята" - повторение 21:00 "Военни престъпления: Хавай" 22:00 Новини Сряда 20:00 "Шеф под прикритие" - повторение 21:00 "Военни престъпления: Хавай" 22:00 Новини Четвъртък 20:00 All Inclusive - повторение 21:00 "Военни престъпления: Хавай" 22:00 Новини Петък 20:00 Филм 22:00 Новини Събота и неделя 20:00 Филм 22:00 Филм Другата странна промяна е, че от 21 юли "На кафе" ще е само 30 минути - от 9:30 до 10:00ч., а от 10:00 до 12:00ч. ще има филми. Както вече е ясно, "Пееш или лъжеш" и "Кошмари в кухнята" ще имат нови сезони, та явно през лятото ще загреят зрителите със стари епизоди. Чудя се обаче щом ще повтарят също "Шеф под прикритие" и All Inclusive, дали през есента няма и те да имат нови сезони? Хм, интересно. Последните години повторенията на “Маскираният певец” бяха в неделя, а сега “Пееш или лъжеш” ще бъде в понеделник. Изненадаха ме и другите повторения, доста раздвижена програма.
|
|
|
|
spike
|
Хм, интересно. Последните години повторенията на “Маскираният певец” бяха в неделя, а сега “Пееш или лъжеш” ще бъде в понеделник. Изненадаха ме и другите повторения, доста раздвижена програма.
Раздвижена програма, ама все пак наполовина пълна с повторения...  Иначе и аз се учудих, че са сложили "Пееш или лъжеш" в понеделник, може би кроят и някакви нови планове за есента и пробват как би се приело шоуто в този ден от седмицата.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Раздвижена програма, ама все пак наполовина пълна с повторения...  Иначе и аз се учудих, че са сложили "Пееш или лъжеш" в понеделник, може би кроят и някакви нови планове за есента и пробват как би се приело шоуто в този ден от седмицата. Много е възможно да си прав и това ще значи, че за пръв път в понеделник няма да има 3-4 часов епизод на "Игри на волята".  Независимо, че все си мисля, че "Пееш или лъжеш" е логично да бъде срещу "България търси талант" в неделя. Може пък да решат да сложат срещу него дългия епизод на "Игрите". Ще видим... 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Днес в “Събуди се” имаше новинарски емисии в 7:00, 8:00 и 9:00 ч., и не бяха извънредни. Сигурно са решили да вкарат новинарски емисии на всеки час и в съботно-неделния сутрешен блок.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Днес в “Събуди се” имаше новинарски емисии в 7:00, 8:00 и 9:00 ч., и не бяха извънредни. Сигурно са решили да вкарат новинарски емисии на всеки час и в съботно-неделния сутрешен блок.
Ако беше гледал, щеше да разбереш, че емисиите бяха точно извънредни. Както и предаването започна по-рано с половин час, отново извънредно - заради ситуацията в Близкия Изток…
|
|
|
|
|