|
spike
|
Поредна промяна в програмата от другата седмица:
На 5 август (вторник) явно приключва сезон 2 на "Военни престъпления: Хавай" и от 6 август вместо да почне сезон 3 на сериала ще има повторения на "Скрита самоличност".
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Поредна промяна в програмата от другата седмица:
На 5 август (вторник) явно приключва сезон 2 на "Военни престъпления: Хавай" и от 6 август вместо да почне сезон 3 на сериала ще има повторения на "Скрита самоличност".
Сега погледнах програмата и ми направи впечатление, че от 1ви август следобедните новини ще са по 30 минути, а от 16:30 до 17:00 ще вървят повторение на "Да хванеш гората" на мястото на "Пресечна точка".
|
|
|
|
|
|
spike
|
Сега погледнах програмата и ми направи впечатление, че от 1ви август следобедните новини ще са по 30 минути, а от 16:30 до 17:00 ще вървят повторение на "Да хванеш гората" на мястото на "Пресечна точка".
На това не съм му и обърнал внимание даже... Сега обаче видях, че според тарифата от 8 август (петък) е трябвало да има All Inclusive и сериал, пък в програмата реално пише филм... Явно от 15 август All Inclusive ще бъде в четвъртък и петък и по този начин се пада сезонът да приключи на 5 септември. EDIT: Доста рано "Нова" са пуснали и публикация с акцентите за есенния сезон: https://nova.bg/accents/view/2025/07/31/505919/%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-nova/В публикацията е акцентирано върху Big Brother, "Игри на волята", "Пееш или лъжеш" и сезон 2 на "Клетката", във видеото обаче има и кадър от "Семейни войни", което ме навежда на мисълта, че явно имат още неизлъчени епизоди.  И пак започвам да се питам колко неизлъчени епизода аджеба имат, след като последните снимки на предаването бяха в началото на 2024г., а и от тогава кастингът за предаването е спрян.  "Кошмари в кухнята", The Floor и евентуално "Скрита самоличност" и "Черешката на тортата" явно остават за зимата.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
На това не съм му и обърнал внимание даже... Сега обаче видях, че според тарифата от 8 август (петък) е трябвало да има All Inclusive и сериал, пък в програмата реално пише филм... Явно от 15 август All Inclusive ще бъде в четвъртък и петък и по този начин се пада сезонът да приключи на 5 септември. EDIT: Доста рано "Нова" са пуснали и публикация с акцентите за есенния сезон: https://nova.bg/accents/view/2025/07/31/505919/%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-nova/В публикацията е акцентирано върху Big Brother, "Игри на волята", "Пееш или лъжеш" и сезон 2 на "Клетката", във видеото обаче има и кадър от "Семейни войни", което ме навежда на мисълта, че явно имат още неизлъчени епизоди.  И пак започвам да се питам колко неизлъчени епизода аджеба имат, след като последните снимки на предаването бяха в началото на 2024г., а и от тогава кастингът за предаването е спрян.  "Кошмари в кухнята", The Floor и евентуално "Скрита самоличност" и "Черешката на тортата" явно остават за зимата. Уау, това е най-рано обявяваният есенен сезон някога...  Иначе, няма някакви изненади, единствено си мислех, че "Клетката" ще остане за пролетта, но явно са решили да не бавят повече. А и ми е странно колко време ще бавят "Кошмари в кухнята"?
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
На това не съм му и обърнал внимание даже... Сега обаче видях, че според тарифата от 8 август (петък) е трябвало да има All Inclusive и сериал, пък в програмата реално пише филм... Явно от 15 август All Inclusive ще бъде в четвъртък и петък и по този начин се пада сезонът да приключи на 5 септември. EDIT: Доста рано "Нова" са пуснали и публикация с акцентите за есенния сезон: https://nova.bg/accents/view/2025/07/31/505919/%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-nova/В публикацията е акцентирано върху Big Brother, "Игри на волята", "Пееш или лъжеш" и сезон 2 на "Клетката", във видеото обаче има и кадър от "Семейни войни", което ме навежда на мисълта, че явно имат още неизлъчени епизоди.  И пак започвам да се питам колко неизлъчени епизода аджеба имат, след като последните снимки на предаването бяха в началото на 2024г., а и от тогава кастингът за предаването е спрян.  "Кошмари в кухнята", The Floor и евентуално "Скрита самоличност" и "Черешката на тортата" явно остават за зимата. Ехей,ако до миналата година мрънкахме,че супер късно обявиха есенния сезон,сега пък направо ни стъписаха с толкова ранното обявяване на акцентите! Все си мислех,че Кошмарите ще са през предстоящия сезон,но може да остане и за пролетта или пък за зимата. The floor явно ще бъде за пролетния сезон ,заедно с " Борба за ключ" на Иван и Андрей! Да видим след 2-3 седмици, като излезе и тарифата как ще ги позиционират.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ехей,ако до миналата година мрънкахме,че супер късно обявиха есенния сезон,сега пък направо ни стъписаха с толкова ранното обявяване на акцентите! Все си мислех,че Кошмарите ще са през предстоящия сезон,но може да остане и за пролетта или пък за зимата. The floor явно ще бъде за пролетния сезон ,заедно с " Борба за ключ" на Иван и Андрей! Да видим след 2-3 седмици, като излезе и тарифата как ще ги позиционират.
Това пък "Борба до ключ" съвсем го бях забравил... Предполагам, че то и The Floor ще са през пролетта на мястото на "Един за друг". Уау, това е най-рано обявяваният есенен сезон някога...  Иначе, няма някакви изненади, единствено си мислех, че "Клетката" ще остане за пролетта, но явно са решили да не бавят повече. А и ми е странно колко време ще бавят "Кошмари в кухнята"? Че колко още да бавят "Клетката"?  Минаха 2 години откакто излъчиха сезон 1 на сериала и година от заснемането на сезон 2... Нека не следват примера на "Есента на демона", който го излъчиха 2 години след като беше заснет.  Колкото до "Кошмари в кухнята" - според мен имат прекалено малко готови епизоди и затова не ги излъчват. Аз поне не виждам логично обяснение да не излъчват рейтингово предаване.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ехей,ако до миналата година мрънкахме,че супер късно обявиха есенния сезон,сега пък направо ни стъписаха с толкова ранното обявяване на акцентите! Все си мислех,че Кошмарите ще са през предстоящия сезон,но може да остане и за пролетта или пък за зимата. The floor явно ще бъде за пролетния сезон ,заедно с " Борба за ключ" на Иван и Андрей! Да видим след 2-3 седмици, като излезе и тарифата как ще ги позиционират.
Да, наистина миналата есен мрънкахме, че се бавят.  Ще видим кога ще пуснат The floor и на мястото на какво. С теб коментирахме, че новият кастинг за любовното предаване може да бъде за "Диви и красиви" и то да е на мястото на "Един за друг", нищо не се знае на този етап.  Това пък "Борба до ключ" съвсем го бях забравил... Предполагам, че то и The Floor ще са през пролетта на мястото на "Един за друг". Че колко още да бавят "Клетката"?  Минаха 2 години откакто излъчиха сезон 1 на сериала и година от заснемането на сезон 2... Нека не следват примера на "Есента на демона", който го излъчиха 2 години след като беше заснет.  Колкото до "Кошмари в кухнята" - според мен имат прекалено малко готови епизоди и затова не ги излъчват. Аз поне не виждам логично обяснение да не излъчват рейтингово предаване. И аз така мисля за "Кошмари в кухнята". Някой ми беше казвал, че от "Нова" имат желание да го правят, но няма желаещи за участие.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Бях сигурен,че ще има промени около излъчването на "Диви и красиви". По програма за следващата седмица, предаването се очаква да се излъчва от 21:00 часа,а не както бяха обявили предварително от 22:30. Това със сигурност е по-добрият вариант за позициониране!
|
|
|
|
|
|