BG TV Talk
15 August 2026 07:08:53
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2025/2026 | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2025/2026 | новини и коментари  (Read 154397 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #20 on: 28 August 2025 00:11:15 »

Колко си личи, обаче, как плановете за есенната програмна схема са били “Фермата” и “Ергенът: Любов в Рав”, но след проваления сезон на “Фермата”, са запълнили програмната схема с “Колко ми даваш?” и “Аз обичам България”. 😆 Предавания, които са крайно неконкурентни срещу “Игри на волята”. За “Кой да знае?” е ясно - колкото да има нещо успешно.
Аз така и не разбрах защо отпадна новият сезон на "Фермата". Иначе явно са решили да преместят в есенния сезон предаванията, които през пролетта не се представяха добре. Визирам "България търси талант" и "Аз обичам България". Дано тук се докажат като успешни формати. Впрочем радвам се и че двете телевизии няма да са с идентични схеми - по няколко дни в седмицата приключенско реалити и веднъж седмично музикално предаване. Не, че не съм фен на предаванията и на двете телевизии, ама едвам смогвах да гледам всичко през есента. 😄 Същевременно пък пролетта нямаше почти никакви предавания по моя вкус, докато идната пролет очаквам обстановката да е по-различна, ако "Островът на 100-те гривни" също не отпадне мистериозно от схемата. 😁
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #21 on: 28 August 2025 00:18:19 »

Аз така и не разбрах защо отпадна новият сезон на "Фермата". Иначе явно са решили да преместят в есенния сезон предаванията, които през пролетта не се представяха добре. Визирам "България търси талант" и "Аз обичам България". Дано тук се докажат като успешни формати. Впрочем радвам се и че двете телевизии няма да са с идентични схеми - по няколко дни в седмицата приключенско реалити и веднъж седмично музикално предаване. Не, че не съм фен на предаванията и на двете телевизии, ама едвам смогвах да гледам всичко през есента. 😄 Същевременно пък пролетта нямаше почти никакви предавания по моя вкус, докато идната пролет очаквам обстановката да е по-различна, ако "Островът на 100-те гривни" също не отпадне мистериозно от схемата. 😁

А “Островът” не отпадна ли по принцип? Ники Николов би трябвало да се занимава с “Ергенът” за идната пролет.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #22 on: 28 August 2025 15:50:19 »

А “Островът” не отпадна ли по принцип? Ники Николов би трябвало да се занимава с “Ергенът” за идната пролет.
Хмм... май си прав. Мислех, че кастингът за предаването е активен, но сега видях, че е спрян.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #23 on: 29 August 2025 11:26:35 »

Вече официално "България търси талант" ще си почне на 14 септември, както беше според тарифата
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #24 on: 30 August 2025 08:58:41 »

"ьТВ" са пуснали нова тарифа за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2017/03/BMG-2025-08-27-09-Sep-2025-Rates-BG.pdf

"Колко ми даваш?" започва на 9 и 10 септември от 20:00ч., като след това ще се излъчва всяка сряда.

На 17 септември обаче няма да го има, защото тогава пък "Игра на предатели" ще стартира пак с 2 епизода - на 16 и 17 септември от 20:00ч.

Другата новост е, че епизодите на "Ергенът: Любов в рая" ще са от 22:00 до 23:30ч и съответно късните новини ще са от 23:30ч.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #25 on: 30 August 2025 19:13:37 »

В сайтът на bTV пише, че в четвъртък (11ти септември) и петък (12 септември) ще има "Помниш ли текста?" от 21:30. Това не беше ли само за първата седмица на септември (4ти и 5ти септември), след което "Ергенът: Любов в рая" щеше да се излъчва всеки делничен ден?
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #26 on: 30 August 2025 21:10:39 »

В сайтът на bTV пише, че в четвъртък (11ти септември) и петък (12 септември) ще има "Помниш ли текста?" от 21:30. Това не беше ли само за първата седмица на септември (4ти и 5ти септември), след което "Ергенът: Любов в рая" щеше да се излъчва всеки делничен ден?

Така ще е първите 2 седмици и после си продължава всеки ден. И по тарифа е така.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #27 on: 31 August 2025 01:25:46 »

Така ще е първите 2 седмици и после си продължава всеки ден. И по тарифа е така.

Благодаря за уточнението! Фен съм на франчайзът “Ергенът”, да видим как ще реализират “Любов в рая”. В Щатите е доста интересно. 😄
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #28 on: 01 September 2025 10:27:39 »

Венета Райкова става водещ на "Преди обед". Досегашните "водещи" ще имат рубрики в предаването.
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #29 on: 01 September 2025 23:40:40 »

Интересен избор за водещ на предаването. Като за първи ефир малко дървенко. Лошо, че са махнали и веселата музика в началото и краят на предаването.
А ергенът видимо добре е реализиран. Кастът предлага сеир, каквото е търсено от продукцията. Като за пръв път, закъсняха само с 10 мин.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #30 on: 02 September 2025 00:19:53 »

Интересен избор за водещ на предаването. Като за първи ефир малко дървенко. Лошо, че са махнали и веселата музика в началото и краят на предаването.
А ергенът видимо добре е реализиран. Кастът предлага сеир, каквото е търсено от продукцията. Като за пръв път, закъсняха само с 10 мин.

Амии, не беше лошо, има потенциал, но реализираните от Радо Тушев сезона на “Ергенът” са ми една идея по-силни. Но все пак е минал само един епизод, рано е да се съди. 😄 “Диви и красиви” ми харесва повече, но то е в много напреднал етап.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #31 on: 02 September 2025 17:02:24 »

https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/btv-e-izborat-na-zritelite-na-starta-na-esennija-televizionen-sezon.html

bTV е изборът на зрителите на старта на есенния телевизионен сезон

Данните са за 4+, но беше напълно очаквано, след като ключовата продукция на NOVA започва другата седмица, а "Диви и красиви" се гледа доста в YouTube (всеки епизод минава 100К гледания).
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #32 on: 04 September 2025 16:50:15 »

Вече официално - "Трейтърс" стартира на 16 и 17 септември. Тук е описана и част от механиката на играта: https://www.btv.bg/shows/traitors/news/naj-misterioznoto-rialiti-traitors-igra-na-predateli-s-dva-valnuvashti-premierni-epizoda-na-16-i-17-septemvri.html
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #33 on: 05 September 2025 23:37:05 »

Поредна промяна в програмата на БТВ за следващата седмица!
"Колко ми даваш?"няма да стартира с "двойна" премиера,както обявиха,а само в сряда от 20:00 часа.
Във вторник от 20:00 часа ще има "Кой да знае?". Явно доста ги е страх от Игрите.Иначе определено "Кой да знае" е по-добрата конкуренция срещу Игрите.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #34 on: 11 September 2025 15:48:35 »

В празничните дни около 6 септември минахме без нито един премиерен български филм по телевизиите, но поне около 22 септември нещата ще са малко по-различни.

На 21 септември (неделя) от 22:00ч "ьТВ" ще излъчи премиерно "Пулсът на танца", който впрочем е доста нов филм - премиерата му по кината беше в началото на миналата година. Дано БНТ и "Нова" също си вземат бележка и заложат някое премиерно заглавие в програмите си.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #35 on: 11 September 2025 16:15:41 »

В празничните дни около 6 септември минахме без нито един премиерен български филм по телевизиите, но поне около 22 септември нещата ще са малко по-различни.

На 21 септември (неделя) от 22:00ч "ьТВ" ще излъчи премиерно "Пулсът на танца", който впрочем е доста нов филм - премиерата му по кината беше в началото на миналата година. Дано БНТ и "Нова" също си вземат бележка и заложат някое премиерно заглавие в програмите си.

В прайтайм надали, но може през деня 😄
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #36 on: 11 September 2025 17:26:27 »

В прайтайм надали, но може през деня 😄
Няма нищо лошо и през деня да е или в късния праймтайм, както са решили "ьТВ". Просто от доста години се е наложила практиката около официалните празници да се излъчват български филми (в повечето случаи премиерни) и затова недоволствам, когато тази практика се пренебрегва. И без туй разпространението на повечето български филми е катастрофално, та нека поне тази традиция се спазва.
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #37 on: 17 September 2025 14:41:46 »

Деси Стоянова ще води сегмент от Трейтърс. Мисля, че не е подкаст, а предаване за телевизията.
Добавено - Първото издание ще е на 28ми след България търси талант. За мен е много нелогично решение.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #38 on: 18 September 2025 00:17:33 »

Деси Стоянова ще води сегмент от Трейтърс. Мисля, че не е подкаст, а предаване за телевизията.
Добавено - Първото издание ще е на 28ми след България търси талант. За мен е много нелогично решение.
И за мен е странно това решение... Не знам каква ще е концепцията на това предаване, но май щеше да е по-добре да си е в интернет.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #39 on: 18 September 2025 19:44:06 »

Колкото и да не симпатизирам на БТВ,няма как да не ги поздравя. Трейтърс и Ергенът са хитовете/поне засега/ тази есен! На мен лично,много ми хареса Трейтърс и даже доста се зарибих. Заснето е изключително добре и кастът също не е лош. Интересно и ново е и според мен,ще има голям успех! Междудругото около мен всички говорят за тези 2 предавания,което си е показател.
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: