|
spike
|
Колко си личи, обаче, как плановете за есенната програмна схема са били “Фермата” и “Ергенът: Любов в Рав”, но след проваления сезон на “Фермата”, са запълнили програмната схема с “Колко ми даваш?” и “Аз обичам България”. 😆 Предавания, които са крайно неконкурентни срещу “Игри на волята”. За “Кой да знае?” е ясно - колкото да има нещо успешно.
Аз така и не разбрах защо отпадна новият сезон на "Фермата". Иначе явно са решили да преместят в есенния сезон предаванията, които през пролетта не се представяха добре. Визирам "България търси талант" и "Аз обичам България". Дано тук се докажат като успешни формати. Впрочем радвам се и че двете телевизии няма да са с идентични схеми - по няколко дни в седмицата приключенско реалити и веднъж седмично музикално предаване. Не, че не съм фен на предаванията и на двете телевизии, ама едвам смогвах да гледам всичко през есента. 😄 Същевременно пък пролетта нямаше почти никакви предавания по моя вкус, докато идната пролет очаквам обстановката да е по-различна, ако "Островът на 100-те гривни" също не отпадне мистериозно от схемата. 😁
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Аз така и не разбрах защо отпадна новият сезон на "Фермата". Иначе явно са решили да преместят в есенния сезон предаванията, които през пролетта не се представяха добре. Визирам "България търси талант" и "Аз обичам България". Дано тук се докажат като успешни формати. Впрочем радвам се и че двете телевизии няма да са с идентични схеми - по няколко дни в седмицата приключенско реалити и веднъж седмично музикално предаване. Не, че не съм фен на предаванията и на двете телевизии, ама едвам смогвах да гледам всичко през есента. 😄 Същевременно пък пролетта нямаше почти никакви предавания по моя вкус, докато идната пролет очаквам обстановката да е по-различна, ако "Островът на 100-те гривни" също не отпадне мистериозно от схемата. 😁
А “Островът” не отпадна ли по принцип? Ники Николов би трябвало да се занимава с “Ергенът” за идната пролет.
|
|
|
|
|
|
spike
|
А “Островът” не отпадна ли по принцип? Ники Николов би трябвало да се занимава с “Ергенът” за идната пролет.
Хмм... май си прав. Мислех, че кастингът за предаването е активен, но сега видях, че е спрян.
|
|
|
|
|
spike
|
Вече официално "България търси талант" ще си почне на 14 септември, както беше според тарифата
|
|
|
|
|
spike
|
"ьТВ" са пуснали нова тарифа за септември: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2017/03/BMG-2025-08-27-09-Sep-2025-Rates-BG.pdf"Колко ми даваш?" започва на 9 и 10 септември от 20:00ч., като след това ще се излъчва всяка сряда.
На 17 септември обаче няма да го има, защото тогава пък "Игра на предатели" ще стартира пак с 2 епизода - на 16 и 17 септември от 20:00ч. Другата новост е, че епизодите на "Ергенът: Любов в рая" ще са от 22:00 до 23:30ч и съответно късните новини ще са от 23:30ч.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
В сайтът на bTV пише, че в четвъртък (11ти септември) и петък (12 септември) ще има "Помниш ли текста?" от 21:30. Това не беше ли само за първата седмица на септември (4ти и 5ти септември), след което "Ергенът: Любов в рая" щеше да се излъчва всеки делничен ден?
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
В сайтът на bTV пише, че в четвъртък (11ти септември) и петък (12 септември) ще има "Помниш ли текста?" от 21:30. Това не беше ли само за първата седмица на септември (4ти и 5ти септември), след което "Ергенът: Любов в рая" щеше да се излъчва всеки делничен ден?
Така ще е първите 2 седмици и после си продължава всеки ден. И по тарифа е така.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Така ще е първите 2 седмици и после си продължава всеки ден. И по тарифа е така.
Благодаря за уточнението! Фен съм на франчайзът “Ергенът”, да видим как ще реализират “Любов в рая”. В Щатите е доста интересно. 😄
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
Венета Райкова става водещ на "Преди обед". Досегашните "водещи" ще имат рубрики в предаването.
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Интересен избор за водещ на предаването. Като за първи ефир малко дървенко. Лошо, че са махнали и веселата музика в началото и краят на предаването. А ергенът видимо добре е реализиран. Кастът предлага сеир, каквото е търсено от продукцията. Като за пръв път, закъсняха само с 10 мин.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Интересен избор за водещ на предаването. Като за първи ефир малко дървенко. Лошо, че са махнали и веселата музика в началото и краят на предаването. А ергенът видимо добре е реализиран. Кастът предлага сеир, каквото е търсено от продукцията. Като за пръв път, закъсняха само с 10 мин.
Амии, не беше лошо, има потенциал, но реализираните от Радо Тушев сезона на “Ергенът” са ми една идея по-силни. Но все пак е минал само един епизод, рано е да се съди. 😄 “Диви и красиви” ми харесва повече, но то е в много напреднал етап.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Поредна промяна в програмата на БТВ за следващата седмица! "Колко ми даваш?"няма да стартира с "двойна" премиера,както обявиха,а само в сряда от 20:00 часа. Във вторник от 20:00 часа ще има "Кой да знае?". Явно доста ги е страх от Игрите.Иначе определено "Кой да знае" е по-добрата конкуренция срещу Игрите.
|
|
|
|
|
|
spike
|
В празничните дни около 6 септември минахме без нито един премиерен български филм по телевизиите, но поне около 22 септември нещата ще са малко по-различни.
На 21 септември (неделя) от 22:00ч "ьТВ" ще излъчи премиерно "Пулсът на танца", който впрочем е доста нов филм - премиерата му по кината беше в началото на миналата година. Дано БНТ и "Нова" също си вземат бележка и заложат някое премиерно заглавие в програмите си.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
В празничните дни около 6 септември минахме без нито един премиерен български филм по телевизиите, но поне около 22 септември нещата ще са малко по-различни.
На 21 септември (неделя) от 22:00ч "ьТВ" ще излъчи премиерно "Пулсът на танца", който впрочем е доста нов филм - премиерата му по кината беше в началото на миналата година. Дано БНТ и "Нова" също си вземат бележка и заложат някое премиерно заглавие в програмите си.
В прайтайм надали, но може през деня 😄
|
|
|
|
|
|
spike
|
В прайтайм надали, но може през деня 😄
Няма нищо лошо и през деня да е или в късния праймтайм, както са решили "ьТВ". Просто от доста години се е наложила практиката около официалните празници да се излъчват български филми (в повечето случаи премиерни) и затова недоволствам, когато тази практика се пренебрегва. И без туй разпространението на повечето български филми е катастрофално, та нека поне тази традиция се спазва.
|
|
|
|
|
pesho
|
Деси Стоянова ще води сегмент от Трейтърс. Мисля, че не е подкаст, а предаване за телевизията. Добавено - Първото издание ще е на 28ми след България търси талант. За мен е много нелогично решение.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Деси Стоянова ще води сегмент от Трейтърс. Мисля, че не е подкаст, а предаване за телевизията. Добавено - Първото издание ще е на 28ми след България търси талант. За мен е много нелогично решение.
И за мен е странно това решение... Не знам каква ще е концепцията на това предаване, но май щеше да е по-добре да си е в интернет.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Колкото и да не симпатизирам на БТВ,няма как да не ги поздравя. Трейтърс и Ергенът са хитовете/поне засега/ тази есен! На мен лично,много ми хареса Трейтърс и даже доста се зарибих. Заснето е изключително добре и кастът също не е лош. Интересно и ново е и според мен,ще има голям успех! Междудругото около мен всички говорят за тези 2 предавания,което си е показател.
|
|
|
|
|
|