|
mickeymouse
|
Колкото и да не симпатизирам на БТВ,няма как да не ги поздравя. Трейтърс и Ергенът са хитовете/поне засега/ тази есен! На мен лично,много ми хареса Трейтърс и даже доста се зарибих. Заснето е изключително добре и кастът също не е лош. Интересно и ново е и според мен,ще има голям успех! Междудругото около мен всички говорят за тези 2 предавания,което си е показател.
Мисля, че е доста рано да се говори кои предавания са хитове, в Redlink още няма рейтинги за миналата седмица, а и на Нова още не са започнали две от ключовите предавания. Между другото, не знам за Трейтърс, но Ергенът не е хубаво реализиран. Следя го, но си личи, че не е вкаран много голям бюджет.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Как на "Нова" не са започнали ключовите предавания като "Игри на волята" е всеки ден в ефир...?! По-ключово предаване от това нямат, каквото и да си мислиш.
Traitors е добро предаване, професионално направено, интригуващо и изпълнено по световните правила на библията на формата. Очевидно се приема добре и от зрители, и от индустрията - доказателдство за това са редицата коментари(в това число и на Кико от Global Vision - пиша го, тъй като знам, че тук има потребители, които много се вълнувате от Халваджиян и техните продукции, мнения и тн). За мен е минус, че е само веднъж седмично, макар че знам, че това е изискване на лицензодателите. Мисля, че би могло да "понесе" 2 епизода седмично. Но е хубаво, че планират този екстеншън с коментарното студио с Деси Стоянова в неделя вечер.
Макар да е доста по-евтино като заснемане - "Ергенът: Любов в рая" изпълнява ролята си също според мен: скандално е, привлича този тип аудитория и най-показателно дали е успешно ще бъде когато се изправят епизодите на "Ергенът: Любов в рая" срещу Big Brother, тъй като и двете целят една и съща аудитория.
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Не знам каква е схемата на излъчване на това предаване, но предполагам, че ще заеме слота на "Живот на кантар". Иначе евала за повишената награда - 75 000 евро грубо казано се равняват на 150 000 лева. Дано повишат наградите и на другите предавания, след като приемем евроро.
|
|
|
|
|
pesho
|
Живот на кантар е хубаво предаване. Едва ли ще го спрат. Но е странно всяка есен и пролет да има нови предавания. Явно търсят попадението при тях. Тази есен ми е скучно от предавания по двете телевизии. Единствено Трейтърс и Ергенът ми грабна вниманието.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Живот на кантар е хубаво предаване. Едва ли ще го спрат. Но е странно всяка есен и пролет да има нови предавания. Явно търсят попадението при тях. Тази есен ми е скучно от предавания по двете телевизии. Единствено Трейтърс и Ергенът ми грабна вниманието.
Няма активен кастинг за "Живот на кантар", а и рейтингите му бяха трагични, тъй че едва ли ще има втори сезон. Иначе точно рейтингите са основната причина постоянно да пробват с нови предавания и ето, че в крайна сметка уцелиха поне с едно печелившо - "Трейтърс". "Аз обичам България" също си беше успешно, докато го излъчваха в петък, но незнайно защо почнаха да го местят в различни дни от седмицата и съответно рейтингът му замина.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Къщата на инфлуенстрите ще бъде с финал по бтв екшън. Да няма другата есен да бъде и по телевизията? В ютуб има доста добра гледаемост.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Къщата на инфлуенстрите ще бъде с финал по бтв екшън. Да няма другата есен да бъде и по телевизията? В ютуб има доста добра гледаемост.
От NOVA взеха Диви и красиви (YouTube версия на Ергенът), а bTV ще вземат Къщата на инфлуенсърите (YouTube версия на Биг брадър) 😆
|
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Похвално за бТВ,че са взели такова решение! Венета Райкова не е за такъв сутрешен формат и беше абсолютен фарс,докато беше лице на предаването. Може и рейтингът да се е вдигнал,но наистина вълната от негативни коментари преля!
|
|
|
|
|
|
PLTV
|
Похвално за бТВ,че са взели такова решение! Венета Райкова не е за такъв сутрешен формат и беше абсолютен фарс,докато беше лице на предаването. Може и рейтингът да се е вдигнал,но наистина вълната от негативни коментари преля!
То и Ергенът и Биг брадър са заляти от негативни коментари, но не ги свалят. Така че ако рейтингът е добър, никой не го интересуват коментарите.
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
bTV е обявила кастинг за втори сезон на "Ергенът: Любов в рая".
|
|
|
|
|
spike
|
bTV е обявила кастинг за втори сезон на "Ергенът: Любов в рая".
Ами... донякъде почва да ми се изяснява програмата в праймтайма за есента на 2026г...  Предполагам, че в делничните дни от 20:00 до 21:30ч. ще бъде "Къщата на инфлуенсърите", а от 21:30 до 23:00ч. - "Ергенът: Любов в рая". В събота и неделя пък залагам на "Трейтърс" и "България търси талант". Предвид трагичните рейтинги на "Колко ми даваш?" и "Аз обичам България", едва ли ще имат следващи сезони, освен ако пак не трябва да кърпят някакви дупки в праймтайма. Впрочем "Ергенът: Любов в рая" също е на дъното по гледаемост, та се учудвам, че ще има втори сезон...
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами... донякъде почва да ми се изяснява програмата в праймтайма за есента на 2026г...  Предполагам, че в делничните дни от 20:00 до 21:30ч. ще бъде "Къщата на инфлуенсърите", а от 21:30 до 23:00ч. - "Ергенът: Любов в рая". В събота и неделя пък залагам на "Трейтърс" и "България търси талант". Предвид трагичните рейтинги на "Колко ми даваш?" и "Аз обичам България", едва ли ще имат следващи сезони, освен ако пак не трябва да кърпят някакви дупки в праймтайма. Впрочем "Ергенът: Любов в рая" също е на дъното по гледаемост, та се учудвам, че ще има втори сезон... Обявеният кастинг не означава сигурен нов сезон. Островът на стоте гривни и Живот на кантар също имаха отворени кастинги за нови сезони, а след това бяха спрени. Впрочем, гледаемостта на Трейтърс всяка седмица пада все повече и повече, така че също не се знае дали ще има нов сезон. Последно е бил под Колко ми даваш? и Аз обичам България: https://redlink.bg/novini/sedmica-41-%E2%80%93-za-edin-ministar-2827news.html
|
|
|
|
|
|
spike
|
Обявеният кастинг не означава сигурен нов сезон. Островът на стоте гривни и Живот на кантар също имаха отворени кастинги за нови сезони, а след това бяха спрени. Впрочем, гледаемостта на Трейтърс всяка седмица пада все повече и повече, така че също не се знае дали ще има нов сезон. Последно е бил под Колко ми даваш? и Аз обичам България: https://redlink.bg/novini/sedmica-41-%E2%80%93-za-edin-ministar-2827news.htmlТова с ниската гледаемост мисля, че е дискусионното студио, което се излъчва в неделя. Реалният епизод на играта е с доста по-висок интерес и е на 8 място в класацията, като е и 4-тата най-гледана продукция на "ьТВ", а от праймтайм форматите е на второ място за "ьТВ". Съвсем изненадващо за мен "България търси талант" е най-гледаното праймтайм шоу на "ьТВ".
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Това с ниската гледаемост мисля, че е дискусионното студио, което се излъчва в неделя. Реалният епизод на играта е с доста по-висок интерес и е на 8 място в класацията, като е и 4-тата най-гледана продукция на "ьТВ", а от праймтайм форматите е на второ място за "ьТВ". Съвсем изненадващо за мен "България търси талант" е най-гледаното праймтайм шоу на "ьТВ".
Хахах, ами не. Дискусионното студио се казва "Triators: Маските падат" и е с 10,4%, защото се излъчва точно след "България търси талант". Хората не бързат да превключват. https://www.btv.bg/shows/traitors/maskite-padat/ Предаването се казва "Triators: Игра на предатели" и е с 6,6%. https://www.btv.bg/shows/traitors/
|
|
|
|
|
|
maria_s
|
Ергенът любов в рая, може да не е с висок рейтинг, но е доста коментарано в соц. мрежи на предаването, повече от сегашния сезон на Биг брадър.
|
|
|
|
|
|
Webber
|
Плановете на bTV за есента на следващата година включват завръщането на Фермата, втори сезон на Traitors: Игра на предатели (предаването ще бъде развивано от bTV), както и нов сезон на Ергенът: Любов в рая, за който вече е обявен кастинг през последните дни.
Поне за сега това са проектите в плановете на медията, тъй като тази есен ефирът беше запълнен с Колко ми даваш?, Аз обичам България и Стани богат: Златната лига след неуспешното реализиране на нов сезон на Фермата.
|
|
|
|
|
|