BG TV Talk
15 August 2026 07:26:40
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2025/2026 | новини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2025/2026 | новини и коментари  (Read 154400 times)
mickeymouse
Говорител

« Reply #40 on: 18 September 2025 19:56:46 »

Колкото и да не симпатизирам на БТВ,няма как да не ги поздравя. Трейтърс и Ергенът са хитовете/поне засега/ тази есен! На мен лично,много ми хареса Трейтърс и даже доста се зарибих. Заснето е изключително добре и кастът също не е лош. Интересно и ново е и според мен,ще има голям успех! Междудругото около мен всички говорят за тези 2 предавания,което си е показател.

Мисля, че е доста рано да се говори кои предавания са хитове, в Redlink още няма рейтинги за миналата седмица, а и на “Нова” още не са започнали две от ключовите предавания.

Между другото, не знам за “Трейтърс”, но “Ергенът” не е хубаво реализиран. Следя го, но си личи, че не е вкаран много голям бюджет.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #41 on: 18 September 2025 20:17:29 »

Как на "Нова" не са започнали ключовите предавания като "Игри на волята" е всеки ден в ефир...?! По-ключово предаване от това нямат, каквото и да си мислиш.

Traitors е добро предаване, професионално направено, интригуващо и изпълнено по световните правила на библията на формата. Очевидно се приема добре и от зрители, и от индустрията - доказателдство за това са редицата коментари(в това число и на Кико от Global Vision - пиша го, тъй като знам, че тук има потребители, които много се вълнувате от Халваджиян и техните продукции, мнения и тн). За мен е минус, че е само веднъж седмично, макар че знам, че това е изискване на лицензодателите. Мисля, че би могло да "понесе" 2 епизода седмично. Но е хубаво, че планират този екстеншън с коментарното студио с Деси Стоянова в неделя вечер.

Макар да е доста по-евтино като заснемане - "Ергенът: Любов в рая" изпълнява ролята си също според мен: скандално е, привлича този тип аудитория и най-показателно дали е успешно ще бъде когато се изправят епизодите на "Ергенът: Любов в рая" срещу Big Brother, тъй като и двете целят една и съща аудитория.

Report Spam   Logged

Webber
Зрител

« Reply #42 on: 23 September 2025 14:14:18 »

Едно от най-престижните международни състезания „My Kitchen Rules“ идва в България в ефира на bTV. Българската адаптация на предаването ще бъде реализирана под името „Моята кухня е номер едно“. Голямата награда е 75 000 евро.
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/edno-ot-naj-prestizhnite-mezhdunarodni-sastezanija-my-kitchen-rules-idva-v-balgarija-v-efira-na-btv.html
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #43 on: 23 September 2025 19:45:29 »

Едно от най-престижните международни състезания „My Kitchen Rules“ идва в България в ефира на bTV. Българската адаптация на предаването ще бъде реализирана под името „Моята кухня е номер едно“. Голямата награда е 75 000 евро.
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/edno-ot-naj-prestizhnite-mezhdunarodni-sastezanija-my-kitchen-rules-idva-v-balgarija-v-efira-na-btv.html

Не знам каква е схемата на излъчване на това предаване, но предполагам, че ще заеме слота на "Живот на кантар". Иначе евала за повишената награда - 75 000 евро грубо казано се равняват на 150 000 лева. Дано повишат наградите и на другите предавания, след като приемем евроро.
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #44 on: 23 September 2025 21:53:44 »

Живот на кантар е хубаво предаване. Едва ли ще го спрат. Но е странно всяка есен и пролет да има нови предавания. Явно търсят попадението при тях. Тази есен ми е скучно от предавания по двете телевизии. Единствено Трейтърс и Ергенът ми грабна вниманието.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #45 on: 25 September 2025 09:55:03 »

Живот на кантар е хубаво предаване. Едва ли ще го спрат. Но е странно всяка есен и пролет да има нови предавания. Явно търсят попадението при тях. Тази есен ми е скучно от предавания по двете телевизии. Единствено Трейтърс и Ергенът ми грабна вниманието.
Няма активен кастинг за "Живот на кантар", а и рейтингите му бяха трагични, тъй че едва ли ще има втори сезон. Иначе точно рейтингите са основната причина постоянно да пробват с нови предавания и ето, че в крайна сметка уцелиха поне с едно печелившо - "Трейтърс". "Аз обичам България" също си беше успешно, докато го излъчваха в петък, но незнайно защо почнаха да го местят в различни дни от седмицата и съответно рейтингът му замина.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #46 on: 29 September 2025 16:06:30 »

https://redlink.bg/novini/sedmica-38-%E2%80%93-interesnoto-zapochva-2787news.html

@Mr.D. е дал абсолютно точна информация за премиерата на “Трейтърс”. Има и графика, на която се вижда как в началото на епизода предаването е водило, но след това “Игри на волята” са качили гледаемостта доста.

“Ергенът: Любов в рая” за поредна седмица е със слаб рейтинг.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #47 on: 13 October 2025 17:14:28 »

https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2017/03/BMG-2025-10-13-11-Nov-2025-Rates-BG.pdf

Тарифата за реклама за ноември - няма никакви промени.
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #48 on: 14 October 2025 22:00:28 »

Къщата на инфлуенстрите ще бъде с финал по бтв екшън. Да няма другата есен да бъде и по телевизията? В ютуб има доста добра гледаемост.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #49 on: 14 October 2025 22:33:32 »

Къщата на инфлуенстрите ще бъде с финал по бтв екшън. Да няма другата есен да бъде и по телевизията? В ютуб има доста добра гледаемост.

От NOVA взеха “Диви и красиви” (YouTube версия на “Ергенът”), а bTV ще вземат “Къщата на инфлуенсърите” (YouTube версия на “Биг брадър”) 😆
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #50 on: 16 October 2025 10:21:55 »

Венета Райкова няма да води "Преди обед". https://btvnovinite.bg/bulgaria/btv-i-veneta-rajkova-se-razdeljat.html

Уж рейтингът на предаването се е качил, когато стана водеща, но публичния натиск се оказа прекалено голям.
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #51 on: 16 October 2025 13:57:13 »

Венета Райкова няма да води "Преди обед". https://btvnovinite.bg/bulgaria/btv-i-veneta-rajkova-se-razdeljat.html

Уж рейтингът на предаването се е качил, когато стана водеща, но публичния натиск се оказа прекалено голям.
Похвално за бТВ,че са взели такова решение! Венета Райкова не е за такъв сутрешен формат и беше абсолютен фарс,докато беше лице на предаването. Може и рейтингът да се е вдигнал,но наистина вълната от негативни коментари преля!
Report Spam   Logged
PLTV
Зрител

« Reply #52 on: 16 October 2025 15:53:28 »

Похвално за бТВ,че са взели такова решение! Венета Райкова не е за такъв сутрешен формат и беше абсолютен фарс,докато беше лице на предаването. Може и рейтингът да се е вдигнал,но наистина вълната от негативни коментари преля!
То и Ергенът и Биг брадър са заляти от негативни коментари, но не ги свалят. Така че ако рейтингът е добър, никой не го интересуват коментарите.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #53 on: 26 October 2025 10:02:04 »

bTV е обявила кастинг за втори сезон на "Ергенът: Любов в рая".
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #54 on: 26 October 2025 13:00:58 »

bTV е обявила кастинг за втори сезон на "Ергенът: Любов в рая".
Ами... донякъде почва да ми се изяснява програмата в праймтайма за есента на 2026г... Grin Предполагам, че в делничните дни от 20:00 до 21:30ч. ще бъде "Къщата на инфлуенсърите", а от 21:30 до 23:00ч. - "Ергенът: Любов в рая". В събота и неделя пък залагам на "Трейтърс" и "България търси талант". Предвид трагичните рейтинги на "Колко ми даваш?" и "Аз обичам България", едва ли ще имат следващи сезони, освен ако пак не трябва да кърпят някакви дупки в праймтайма. Впрочем "Ергенът: Любов в рая" също е на дъното по гледаемост, та се учудвам, че ще има втори сезон...
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #55 on: 26 October 2025 16:36:41 »

Ами... донякъде почва да ми се изяснява програмата в праймтайма за есента на 2026г... Grin Предполагам, че в делничните дни от 20:00 до 21:30ч. ще бъде "Къщата на инфлуенсърите", а от 21:30 до 23:00ч. - "Ергенът: Любов в рая". В събота и неделя пък залагам на "Трейтърс" и "България търси талант". Предвид трагичните рейтинги на "Колко ми даваш?" и "Аз обичам България", едва ли ще имат следващи сезони, освен ако пак не трябва да кърпят някакви дупки в праймтайма. Впрочем "Ергенът: Любов в рая" също е на дъното по гледаемост, та се учудвам, че ще има втори сезон...

Обявеният кастинг не означава сигурен нов сезон. “Островът на стоте гривни” и “Живот на кантар” също имаха отворени кастинги за нови сезони, а след това бяха спрени. Впрочем, гледаемостта на “Трейтърс” всяка седмица пада все повече и повече, така че също не се знае дали ще има нов сезон. Последно е бил под “Колко ми даваш?” и “Аз обичам България”: https://redlink.bg/novini/sedmica-41-%E2%80%93-za-edin-ministar-2827news.html
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #56 on: 26 October 2025 18:57:03 »

Обявеният кастинг не означава сигурен нов сезон. “Островът на стоте гривни” и “Живот на кантар” също имаха отворени кастинги за нови сезони, а след това бяха спрени. Впрочем, гледаемостта на “Трейтърс” всяка седмица пада все повече и повече, така че също не се знае дали ще има нов сезон. Последно е бил под “Колко ми даваш?” и “Аз обичам България”: https://redlink.bg/novini/sedmica-41-%E2%80%93-za-edin-ministar-2827news.html
Това с ниската гледаемост мисля, че е дискусионното студио, което се излъчва в неделя. Реалният епизод на играта е с доста по-висок интерес и е на 8 място в класацията, като е и 4-тата най-гледана продукция на "ьТВ", а от праймтайм форматите е на второ място за "ьТВ". Съвсем изненадващо за мен "България търси талант" е най-гледаното праймтайм шоу на "ьТВ".
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #57 on: 26 October 2025 19:19:27 »

Това с ниската гледаемост мисля, че е дискусионното студио, което се излъчва в неделя. Реалният епизод на играта е с доста по-висок интерес и е на 8 място в класацията, като е и 4-тата най-гледана продукция на "ьТВ", а от праймтайм форматите е на второ място за "ьТВ". Съвсем изненадващо за мен "България търси талант" е най-гледаното праймтайм шоу на "ьТВ".

Хахах, ами не. Дискусионното студио се казва "Triators: Маските падат" и е с 10,4%, защото се излъчва точно след "България търси талант". Хората не бързат да превключват. https://www.btv.bg/shows/traitors/maskite-padat/

Предаването се казва "Triators: Игра на предатели" и е с 6,6%. https://www.btv.bg/shows/traitors/
Report Spam   Logged
maria_s
Зяпач
**

« Reply #58 on: 26 October 2025 20:03:57 »

Ергенът любов в рая, може да не е с висок рейтинг, но е доста коментарано в соц. мрежи на предаването, повече от сегашния сезон на Биг брадър.
Report Spam   Logged
Webber
Зрител

« Reply #59 on: 26 October 2025 22:26:29 »

Плановете на bTV за есента на следващата година включват завръщането на „Фермата“, втори сезон на „Traitors: Игра на предатели“ (предаването ще бъде развивано от bTV), както и нов сезон на „Ергенът: Любов в рая“, за който вече е обявен кастинг през последните дни.

Поне за сега това са проектите в плановете на медията, тъй като тази есен ефирът беше запълнен с „Колко ми даваш?“, „Аз обичам България“ и „Стани богат: Златната лига“ след неуспешното реализиране на нов сезон на „Фермата“.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: