BG TV Talk
15 August 2026 06:06:55
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2025/2026 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2025/2026 | новини и коментари  (Read 154395 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #60 on: 27 October 2025 10:06:55 »

Хахах, ами не. Дискусионното студио се казва "Triators: Маските падат" и е с 10,4%, защото се излъчва точно след "България търси талант". Хората не бързат да превключват. https://www.btv.bg/shows/traitors/maskite-padat/

Предаването се казва "Triators: Игра на предатели" и е с 6,6%. https://www.btv.bg/shows/traitors/

Доста жалко в такъв случай... "Трейтърс" ми е може би най-интересният формат тази есен, след "Игри на волята" и "Пееш или лъжеш" естествено. Grin

Плановете на bTV за есента на следващата година включват завръщането на „Фермата“, втори сезон на „Traitors: Игра на предатели“ (предаването ще бъде развивано от bTV), както и нов сезон на „Ергенът: Любов в рая“, за който вече е обявен кастинг през последните дни.

Поне за сега това са проектите в плановете на медията, тъй като тази есен ефирът беше запълнен с „Колко ми даваш?“, „Аз обичам България“ и „Стани богат: Златната лига“ след неуспешното реализиране на нов сезон на „Фермата“.
"Фермата" също ми беше любим формат, ама в последните сезони нещо не ми допаднаха измененията в регламента, та дано сега се върнат към корените на предаването, ако наистина го има, де.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #61 on: 05 November 2025 20:58:40 »

Доколкото разбирам - за пролетта освен "Ергенът", "Кой да знае?", "Стани богат" и "Моята кухня е номер едно" - се задава и нов сезон на "Гласът на България", както и не са се отказали напълно от "Фермата".
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #62 on: 06 November 2025 00:03:51 »

Кой да знае ми идва прекалено. Всеки сезон само него ли.... Денсингс старс не беше лошо. Имаше и много добри рейтинги. Дано се сетят да го върнат. Гласът през пролетта е интересно решение, но му трябва малко пауза.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #63 on: 06 November 2025 16:49:50 »

Кой да знае ми идва прекалено. Всеки сезон само него ли.... Денсингс старс не беше лошо. Имаше и много добри рейтинги. Дано се сетят да го върнат. Гласът през пролетта е интересно решение, но му трябва малко пауза.
Доста предишни сезони на "Гласът на България" бяха през пролетта и пак си бяха гледани. 😁 От тази гледна точка не мисля, че шоуто има нужда от пауза, точно защото е сред най-гледаните предавания на "ьТВ".

"Кой да знае?" и на мен ми идва множко във всеки активен сезон... Уж им беше за пълнеж през лятото и зимата, пък те си го вкараха в схемата на скъпите реалити формати. 😁 И на мен ми се ще да има по-разнообразни предавания.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #64 on: 06 November 2025 17:02:13 »

Доста предишни сезони на "Гласът на България" бяха през пролетта и пак си бяха гледани. 😁 От тази гледна точка не мисля, че шоуто има нужда от пауза, точно защото е сред най-гледаните предавания на "ьТВ".

"Кой да знае?" и на мен ми идва множко във всеки активен сезон... Уж им беше за пълнеж през лятото и зимата, пък те си го вкараха в схемата на скъпите реалити формати. 😁 И на мен ми се ще да има по-разнообразни предавания.

Ами, и на мен "Кой да знае?" ми идва в повече и отдавна не го гледам, в началото много го харесвах, но точно то им е най-гледаното предаване този сезон плюс "България търси талант", пролетта беше същото заедно с "Бригада нов дом", така че пълнеж или не, рейтингът си е рейтинг.  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #65 on: 07 November 2025 13:06:41 »

Ами, и на мен "Кой да знае?" ми идва в повече и отдавна не го гледам, в началото много го харесвах, но точно то им е най-гледаното предаване този сезон плюс "България търси талант", пролетта беше същото заедно с "Бригада нов дом", така че пълнеж или не, рейтингът си е рейтинг.  Grin
Да де, ама идеята на "Кой да знае?" беше да конкурира "Черешката на тортата" през зимата и лятото... Сега какво ще изправят срещу нея?

Иначе вкарването на "Кой да знае?" в активните сезони си беше чисто запълване на дупки - през пролетта заради липсата на Dancing Stars, a сега заради липсата на "Фермата".
Report Spam   Logged

Robimir
Говорител

« Reply #66 on: 08 November 2025 22:38:25 »

bTV ще излъчи концерта на Галена в новогодишната си програма.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #67 on: 09 November 2025 17:49:05 »

bTV ще излъчи концерта на Галена в новогодишната си програма.
Предполагам, че след полунощ, както и преди години излъчваха чалга концерти. Интересно иначе в праймтайма на какво ще заложат - сигурно на специални епизоди на "Кой да знае?" и още някое шоу. През последните години имаше специални концерти на "Гласът на България", ама сега няма негов сезон.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #68 on: 11 November 2025 16:42:56 »

От следващата седмица има лека промяна в праймтайм програмата:
Епизодите на Traitors във вторник явно вече ще са по-къси (до 21:30ч.) и веднага след тях ще е дискусионното студио, което досега вървеше в неделя.

"България търси талант" пък вече ще е на живо и съответно епизодите му ще са до 22:30-40ч. Доколкото помня, през последните сезони на шоуто имаше по 4 епизода на живо - по 3 полуфинала и един финал, тоест тазгодишният финал се пада на 14 декември, но все пак скоро трябва да излезе тарифата за декември и тогава ще знаем със сигурност.
Report Spam   Logged

passengerbg
Потребител
*

« Reply #69 on: 13 November 2025 10:35:51 »

Дара май ще съчетава журирането в "Гласът" с новия сезон на "Пееш или лъжеш" по Нова.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #70 on: 13 November 2025 11:24:15 »

Дара май ще съчетава журирането в "Гласът" с новия сезон на "Пееш или лъжеш" по Нова.
В момента няма "Гласът на България". Новият му сезон би трябвало да е през пролетта, тъй че няма какво да се съчетава. 😁
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #71 on: 13 November 2025 18:37:00 »

Доколкото разбрах,Трейтърс ще бъде 10 епизода и финалът се очаква да бъде последният вторник на ноември/25.11/. Което значи,че най-вероятно още първата седмица на декемвр, Кой да знае ще си мине в обичайния вариант от 20:00 часа!
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #72 on: 13 November 2025 22:21:12 »

Ама спрете да пишете глупости само...
Дара е една от звездите в "Пееш или лъжеш" - всяка седмица има такива гост звезди за по един епизод и са основните действащи лица. След това в новогодишния епизод ще участват всички звезди от епизодите в сезона.

А отделно - кастингът за новият сезон на "Гласът на България" беше кажи-речи сега обявен, така че е още прекалено рано да се говори за жури и съответно дали Дара ще е там.

Доколкото разбрах,Трейтърс ще бъде 10 епизода и финалът се очаква да бъде последният вторник на ноември/25.11/. Което значи,че най-вероятно още първата седмица на декемвр, Кой да знае ще си мине в обичайния вариант от 20:00 часа!

Финалът на "Traitors: Игра на предатели" ще бъде на 25-и ноември, и да - това не е изненада за тези, които следят предаването. Естествения ход на събитията + световния формат, който се следи стриктно навсякъде от лицензодателите - го показват. И сезонът е от 12 епизода, а не 10. Така нашият сезон дори е сред дългите във франчайза - има страни с по 8, 9 или 10 епизода на сезон.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #73 on: 13 November 2025 23:45:17 »

Ама спрете да пишете глупости само...
Дара е една от звездите в "Пееш или лъжеш" - всяка седмица има такива гост звезди за по един епизод и са основните действащи лица. След това в новогодишния епизод ще участват всички звезди от епизодите в сезона.

А отделно - кастингът за новият сезон на "Гласът на България" беше кажи-речи сега обявен, така че е още прекалено рано да се говори за жури и съответно дали Дара ще е там.

Финалът на "Traitors: Игра на предатели" ще бъде на 25-и ноември, и да - това не е изненада за тези, които следят предаването. Естествения ход на събитията + световния формат, който се следи стриктно навсякъде от лицензодателите - го показват. И сезонът е от 12 епизода, а не 10. Така нашият сезон дори е сред дългите във франчайза - има страни с по 8, 9 или 10 епизода на сезон.
Моя грешка. Не са 10,а 12 епизода! Дали в тази седмица ще приключат и сезоните на Колко ми даваш и Аз обичам България? Тази седмица би трябвало да излезе и рекламната тарифа за декември,та да видим!
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #74 on: 14 November 2025 08:47:42 »

Моя грешка. Не са 10,а 12 епизода! Дали в тази седмица ще приключат и сезоните на Колко ми даваш и Аз обичам България? Тази седмица би трябвало да излезе и рекламната тарифа за декември,та да видим!
Няма логика заради един формат да съкратят и сезоните на другите формати. 😁 Пък и активните сезони на "ьТВ" от години са с продължителност от 14 седмици, тъй че очаквам останалите праймтайм формати да приключат през втората седмица на декември.

Впрочем в последната рейтинг класация забелязах значително покачване на интереса към "Аз обичам България", та силно се надявам да не бастисат формата, понеже лично на мен ми е сред най-забавните продукции този сезон.

EDIT:
Ето я и тарифата за декември: https://bravo.btv.bg/docs/2025-11-14%2011%20Dec%202025%20Rates.pdf

Traitors свършва на 2 декември, "Ергенът" - на 5 декември, а останалите формати - в седмицата от 8 до 14 декември.

На 14 декември от 16:00 до 19:00ч ще има и някакъв специален проект на УНИЦЕФ.

От 15 декември в 20:00ч съвсем очаквано ще има "Кой да знае", а от 21:30 до 23:30 - филми.

Доста постна е и Новогодишната програма - "Кой да знае" от 20:00ч и концерти от 22:00 и полунощ.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #75 on: 18 November 2025 21:47:45 »

Няма логика заради един формат да съкратят и сезоните на другите формати. 😁 Пък и активните сезони на "ьТВ" от години са с продължителност от 14 седмици, тъй че очаквам останалите праймтайм формати да приключат през втората седмица на декември.

Впрочем в последната рейтинг класация забелязах значително покачване на интереса към "Аз обичам България", та силно се надявам да не бастисат формата, понеже лично на мен ми е сред най-забавните продукции този сезон.

EDIT:
Ето я и тарифата за декември: https://bravo.btv.bg/docs/2025-11-14%2011%20Dec%202025%20Rates.pdf

Traitors свършва на 2 декември, "Ергенът" - на 5 декември, а останалите формати - в седмицата от 8 до 14 декември.

На 14 декември от 16:00 до 19:00ч ще има и някакъв специален проект на УНИЦЕФ.

От 15 декември в 20:00ч съвсем очаквано ще има "Кой да знае", а от 21:30 до 23:30 - филми.

Доста постна е и Новогодишната програма - "Кой да знае" от 20:00ч и концерти от 22:00 и полунощ.
Да попитам нещо? След като на 25 ноември от 20:00 часа ще бъде финалът на Traitors,какво ще представлява това на 2-ри декември,както е обявено като финал в тарифата? Какъв ще бъде този 13-ти епизод? Ако някой знае,моля да сподели!
Report Spam   Logged
Webber
Зрител

« Reply #76 on: 19 November 2025 04:25:56 »

Да попитам нещо? След като на 25 ноември от 20:00 часа ще бъде финалът на Traitors,какво ще представлява това на 2-ри декември,както е обявено като финал в тарифата? Какъв ще бъде този 13-ти епизод? Ако някой знае,моля да сподели!
Вероятно е допусната грешка в тарифата. Епизодите са 12. Финалът на "Traitors: Игра на предатели" /25.11/ ще бъде от 20:00 до 21:00, а след това ще последва "Traitors: Маските падат" от 21:00 до 22:00.
https://www.btv.bg/shows/traitors/news/vlado-nikolov-i-venci-venc-otkazaha-na-bachorski-biznesmenat-podgoni-eva-i-kodzhabashev-predlozhi-sdelka-na-glorija-i-dani-petkanov-v-traitors-igra-na-predateli.html
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #77 on: 19 November 2025 15:18:03 »

И аз това се зачудих... Може да е грешка в тарифата, понеже в противен случай не знам какво би могло да представлява този 13-и епизод.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #78 on: 19 November 2025 15:54:48 »

Във Фейсбук вече промотират, че финалът е другата седмица, допусната е грешка в тарифата.
Report Spam   Logged
Webber
Зрител

« Reply #79 on: 24 November 2025 00:22:18 »

Оказва се, че на 2 декември по програмата ще има „Traitors: Игра на предатели – след играта“ – специално студио с Деси Стоянова, и ще върви до 22:00. Явно ще правят по-голям обзор на сезона, но се чудя защо са го сложили така. Интересно и с какво ще запълнят толкова време – час и половина.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: