|
spike
|
Доста жалко в такъв случай... "Трейтърс" ми е може би най-интересният формат тази есен, след "Игри на волята" и "Пееш или лъжеш" естествено.  Плановете на bTV за есента на следващата година включват завръщането на Фермата, втори сезон на Traitors: Игра на предатели (предаването ще бъде развивано от bTV), както и нов сезон на Ергенът: Любов в рая, за който вече е обявен кастинг през последните дни.
Поне за сега това са проектите в плановете на медията, тъй като тази есен ефирът беше запълнен с Колко ми даваш?, Аз обичам България и Стани богат: Златната лига след неуспешното реализиране на нов сезон на Фермата.
"Фермата" също ми беше любим формат, ама в последните сезони нещо не ми допаднаха измененията в регламента, та дано сега се върнат към корените на предаването, ако наистина го има, де.
|
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Доколкото разбирам - за пролетта освен "Ергенът", "Кой да знае?", "Стани богат" и "Моята кухня е номер едно" - се задава и нов сезон на "Гласът на България", както и не са се отказали напълно от "Фермата".
|
|
|
|
|
pesho
|
Кой да знае ми идва прекалено. Всеки сезон само него ли.... Денсингс старс не беше лошо. Имаше и много добри рейтинги. Дано се сетят да го върнат. Гласът през пролетта е интересно решение, но му трябва малко пауза.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Кой да знае ми идва прекалено. Всеки сезон само него ли.... Денсингс старс не беше лошо. Имаше и много добри рейтинги. Дано се сетят да го върнат. Гласът през пролетта е интересно решение, но му трябва малко пауза.
Доста предишни сезони на "Гласът на България" бяха през пролетта и пак си бяха гледани. 😁 От тази гледна точка не мисля, че шоуто има нужда от пауза, точно защото е сред най-гледаните предавания на "ьТВ". "Кой да знае?" и на мен ми идва множко във всеки активен сезон... Уж им беше за пълнеж през лятото и зимата, пък те си го вкараха в схемата на скъпите реалити формати. 😁 И на мен ми се ще да има по-разнообразни предавания.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Доста предишни сезони на "Гласът на България" бяха през пролетта и пак си бяха гледани. 😁 От тази гледна точка не мисля, че шоуто има нужда от пауза, точно защото е сред най-гледаните предавания на "ьТВ".
"Кой да знае?" и на мен ми идва множко във всеки активен сезон... Уж им беше за пълнеж през лятото и зимата, пък те си го вкараха в схемата на скъпите реалити формати. 😁 И на мен ми се ще да има по-разнообразни предавания.
Ами, и на мен "Кой да знае?" ми идва в повече и отдавна не го гледам, в началото много го харесвах, но точно то им е най-гледаното предаване този сезон плюс "България търси талант", пролетта беше същото заедно с "Бригада нов дом", така че пълнеж или не, рейтингът си е рейтинг. 
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ами, и на мен "Кой да знае?" ми идва в повече и отдавна не го гледам, в началото много го харесвах, но точно то им е най-гледаното предаване този сезон плюс "България търси талант", пролетта беше същото заедно с "Бригада нов дом", така че пълнеж или не, рейтингът си е рейтинг.  Да де, ама идеята на "Кой да знае?" беше да конкурира "Черешката на тортата" през зимата и лятото... Сега какво ще изправят срещу нея? Иначе вкарването на "Кой да знае?" в активните сезони си беше чисто запълване на дупки - през пролетта заради липсата на Dancing Stars, a сега заради липсата на "Фермата".
|
|
|
|
|
Robimir
|
bTV ще излъчи концерта на Галена в новогодишната си програма.
|
|
|
|
|
|
spike
|
bTV ще излъчи концерта на Галена в новогодишната си програма.
Предполагам, че след полунощ, както и преди години излъчваха чалга концерти. Интересно иначе в праймтайма на какво ще заложат - сигурно на специални епизоди на "Кой да знае?" и още някое шоу. През последните години имаше специални концерти на "Гласът на България", ама сега няма негов сезон.
|
|
|
|
|
spike
|
От следващата седмица има лека промяна в праймтайм програмата: Епизодите на Traitors във вторник явно вече ще са по-къси (до 21:30ч.) и веднага след тях ще е дискусионното студио, което досега вървеше в неделя.
"България търси талант" пък вече ще е на живо и съответно епизодите му ще са до 22:30-40ч. Доколкото помня, през последните сезони на шоуто имаше по 4 епизода на живо - по 3 полуфинала и един финал, тоест тазгодишният финал се пада на 14 декември, но все пак скоро трябва да излезе тарифата за декември и тогава ще знаем със сигурност.
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
Дара май ще съчетава журирането в "Гласът" с новия сезон на "Пееш или лъжеш" по Нова.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Дара май ще съчетава журирането в "Гласът" с новия сезон на "Пееш или лъжеш" по Нова.
В момента няма "Гласът на България". Новият му сезон би трябвало да е през пролетта, тъй че няма какво да се съчетава. 😁
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Доколкото разбрах,Трейтърс ще бъде 10 епизода и финалът се очаква да бъде последният вторник на ноември/25.11/. Което значи,че най-вероятно още първата седмица на декемвр, Кой да знае ще си мине в обичайния вариант от 20:00 часа!
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Ама спрете да пишете глупости само... Дара е една от звездите в "Пееш или лъжеш" - всяка седмица има такива гост звезди за по един епизод и са основните действащи лица. След това в новогодишния епизод ще участват всички звезди от епизодите в сезона. А отделно - кастингът за новият сезон на "Гласът на България" беше кажи-речи сега обявен, така че е още прекалено рано да се говори за жури и съответно дали Дара ще е там. Доколкото разбрах,Трейтърс ще бъде 10 епизода и финалът се очаква да бъде последният вторник на ноември/25.11/. Което значи,че най-вероятно още първата седмица на декемвр, Кой да знае ще си мине в обичайния вариант от 20:00 часа!
Финалът на "Traitors: Игра на предатели" ще бъде на 25-и ноември, и да - това не е изненада за тези, които следят предаването. Естествения ход на събитията + световния формат, който се следи стриктно навсякъде от лицензодателите - го показват. И сезонът е от 12 епизода, а не 10. Така нашият сезон дори е сред дългите във франчайза - има страни с по 8, 9 или 10 епизода на сезон.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ама спрете да пишете глупости само... Дара е една от звездите в "Пееш или лъжеш" - всяка седмица има такива гост звезди за по един епизод и са основните действащи лица. След това в новогодишния епизод ще участват всички звезди от епизодите в сезона.
А отделно - кастингът за новият сезон на "Гласът на България" беше кажи-речи сега обявен, така че е още прекалено рано да се говори за жури и съответно дали Дара ще е там.
Финалът на "Traitors: Игра на предатели" ще бъде на 25-и ноември, и да - това не е изненада за тези, които следят предаването. Естествения ход на събитията + световния формат, който се следи стриктно навсякъде от лицензодателите - го показват. И сезонът е от 12 епизода, а не 10. Така нашият сезон дори е сред дългите във франчайза - има страни с по 8, 9 или 10 епизода на сезон.
Моя грешка. Не са 10,а 12 епизода! Дали в тази седмица ще приключат и сезоните на Колко ми даваш и Аз обичам България? Тази седмица би трябвало да излезе и рекламната тарифа за декември,та да видим!
|
|
|
|
|
|
spike
|
Моя грешка. Не са 10,а 12 епизода! Дали в тази седмица ще приключат и сезоните на Колко ми даваш и Аз обичам България? Тази седмица би трябвало да излезе и рекламната тарифа за декември,та да видим!
Няма логика заради един формат да съкратят и сезоните на другите формати. 😁 Пък и активните сезони на "ьТВ" от години са с продължителност от 14 седмици, тъй че очаквам останалите праймтайм формати да приключат през втората седмица на декември. Впрочем в последната рейтинг класация забелязах значително покачване на интереса към "Аз обичам България", та силно се надявам да не бастисат формата, понеже лично на мен ми е сред най-забавните продукции този сезон. EDIT: Ето я и тарифата за декември: https://bravo.btv.bg/docs/2025-11-14%2011%20Dec%202025%20Rates.pdfTraitors свършва на 2 декември, "Ергенът" - на 5 декември, а останалите формати - в седмицата от 8 до 14 декември. На 14 декември от 16:00 до 19:00ч ще има и някакъв специален проект на УНИЦЕФ. От 15 декември в 20:00ч съвсем очаквано ще има "Кой да знае", а от 21:30 до 23:30 - филми. Доста постна е и Новогодишната програма - "Кой да знае" от 20:00ч и концерти от 22:00 и полунощ.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Няма логика заради един формат да съкратят и сезоните на другите формати. 😁 Пък и активните сезони на "ьТВ" от години са с продължителност от 14 седмици, тъй че очаквам останалите праймтайм формати да приключат през втората седмица на декември. Впрочем в последната рейтинг класация забелязах значително покачване на интереса към "Аз обичам България", та силно се надявам да не бастисат формата, понеже лично на мен ми е сред най-забавните продукции този сезон. EDIT: Ето я и тарифата за декември: https://bravo.btv.bg/docs/2025-11-14%2011%20Dec%202025%20Rates.pdfTraitors свършва на 2 декември, "Ергенът" - на 5 декември, а останалите формати - в седмицата от 8 до 14 декември. На 14 декември от 16:00 до 19:00ч ще има и някакъв специален проект на УНИЦЕФ. От 15 декември в 20:00ч съвсем очаквано ще има "Кой да знае", а от 21:30 до 23:30 - филми. Доста постна е и Новогодишната програма - "Кой да знае" от 20:00ч и концерти от 22:00 и полунощ. Да попитам нещо? След като на 25 ноември от 20:00 часа ще бъде финалът на Traitors,какво ще представлява това на 2-ри декември,както е обявено като финал в тарифата? Какъв ще бъде този 13-ти епизод? Ако някой знае,моля да сподели!
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Да попитам нещо? След като на 25 ноември от 20:00 часа ще бъде финалът на Traitors,какво ще представлява това на 2-ри декември,както е обявено като финал в тарифата? Какъв ще бъде този 13-ти епизод? Ако някой знае,моля да сподели!
И аз това се зачудих... Може да е грешка в тарифата, понеже в противен случай не знам какво би могло да представлява този 13-и епизод.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Във Фейсбук вече промотират, че финалът е другата седмица, допусната е грешка в тарифата.
|
|
|
|
|
|
Webber
|
Оказва се, че на 2 декември по програмата ще има Traitors: Игра на предатели след играта специално студио с Деси Стоянова, и ще върви до 22:00. Явно ще правят по-голям обзор на сезона, но се чудя защо са го сложили така. Интересно и с какво ще запълнят толкова време час и половина.
|
|
|
|
|
|